Vondroušová po obratu postupuje. Kar. Plíšková překvapivě vypadla už v prvním kole

1. 5. 2017, 14:07
Aktuality 170
WTA PRAHA - Markéta Vondroušová coby divoká karta předvedla v prvním kole pražské akce WTA proti Carině Witthöftové parádní obrat. Sedmnáctiletá Češka zvítězila po dvou a půl hodinách 6-7 7-5 6-2. Následovalo nepříjemné překvapení. Nasazená jednička Karolína Plíšková v prvním kole prohrála 6-7 2-6 s Camilou Giorgiovou.
Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová ukončila loňskou sezonu kvůli zranění lokte už v polovině května. Na kurty se letos vrátila a zatím dosahuje fantastických výsledků. Letos vyhrála již 42 zápasů a pouze pětkrát našla přemožitelku.

Rok 2017 zahájila titulem na nejníže dotovaném podniku ITF ve Stammheimu, a na o něco prestižnější akci v Grenoblu si došla pro trofej dokonce z kvalifikace. Následovala australská pouť, během níž si sedmnáctiletá Češka dvakrát zahrála finále.

Na konci března se navíc probojovala do semifinále na ITF 60k ve francouzském Croissy-Beaubourgu. Česká tenistka se natolik rozehrála, že se rozhodla zkusit své štěstí na okruhu WTA.

A dobře udělala, protože hned na prvním turnaji ve švýcarském Bielu poprvé v kariéře zvládla kvalifikaci podniku WTA a rovnou si došla i pro svůj premiérový titul.

Markéta Vondroušová s trofejí z Bielu

To znamená, že po dnešním vítězství nad Carinou Witthöftovou v prvním kole akce WTA v pražské Stromovce si na okruhu WTA připsala již devátou výhru v řadě a zatím je k neporažení.

V Praze tak obhájila loňskou účast ve druhém kole, do konce roku žádné body kromě osmifinále v Trnavě neobhajuje a v live žebříčku jí od první stovky dělí už jen šest pozic.

Vondroušová už na antuce letos dvě utkání odehrála, jelikož byla členkou českého fedcupového týmu v rámci semifinálového klání proti Spojeným státům. Dostala důvěru kapitána Petra Pály a na Floridě na zelené antuce nejprve nestačila na Coco Vandewegheovou a poté přehrála Lauren Davisovou. Na oranžové antuce si dnes odbyla letošní premiéru.

Vondroušová měla parádní vstup do zápasu, když jasně ovládla úvodní čtyři hry. Poté si však vybrala slabší chvilku a Witthöftová snížila na 2-4. Sedmnáctiletá Češka měla v následujícím gamu celkem čtyři brejkboly, ovšem ani jeden nevyužila a první set se nakonec změnil v pořádné drama.

V desáté hře rodačka ze Sokolova nedopodávala úvodní sadu do zdárného konce a ve finále musela bojovat alespoň o tie-break. V něm začala dvěma fiftýny v řadě, následovala ale šňůra pěti prohraných bodů.

Přestože první dva setboly soupeřky odvrátila, na ten třetí odpověděla nevynucenou chybou z bekhendu, s nímž se od vedení 4-0 hodně trápila. Do té doby byla na kurtu suverénní, pak však přišly nevynucené chyby. Němka naopak chybovat přestala a zaslouženě vývoj úvodního dějství otočila.

Fantastický tenis z obou stran pokračoval i ve druhé sadě. V té měla dlouho navrch Witthöftová. Němka šla jako první do vedení brejku, o nějž ale v šestém gamu přišla. Obě hráčky si poté vyměnily ztracené servisy a Češka pokračovala v nátlakové hře prokládané fantastickými kraťasy.

Tentokrát na zkrácenou hru nedošlo. Vondroušová se v závěru druhého setu opakovaně chytala za levé lýtko, které si natáhla při podání. Nehodlala se však vzdát, bojovala dál a ve dvanácté hře proměnila druhý setbol, čímž si vynutila rozhodující dějství.

V něm už si sedmnáctiletá Češka náskok pohlídala. Křeč v levém lýtku povolila, Vondroušová odvrátila všechny tři brejkboly soupeřky a Němku dvakrát brejkla.

"Nekazila jsem, zabíjela to, ale věděla, že to takhle nepůjde pořád," řekla Vondroušová k prvním čtyřem gamům. Nakonec prohrávala o set a brejk a nevypadalo to s ní vůbec dobře. "Mám toho poslední dobou dost za sebou, měla jsem tuhé nohy a nešel mi bekhend. Ale snažila jsem se, bojovala a vyšlo to," komentovala obrat.

Na konci druhé sady ji potrápila křeč v levém lýtku. "Ještě jsem to cítila na začátku třetího setu, ale pak to bylo dobré," řekla Vondroušová. Zápas zvládla k radosti více než dvou a půl tisíce fanoušků. "Je skvělé hrát před takovou kulisou," pochvalovala si.

O své první pražské čtvrtfinále si ve středu zahraje proti nasazené sedmičce Aně Konjuhové, nebo divoké kartě Janě Čepelové ze Slovenska.


Kar. Plíšková překvapivě končí
Karolína Plíšková zahájila letošní sezonu titulem z Brisbane a dařilo se jí i v následujících týdnech. Na Australian Open došla poprvé v kariéře do čtvrtfinále a v Dauhá letos podruhé triumfovala. Jediný výpadek zaznamenala v Dubaji, kde nezvládla úvodní zápas proti rozjeté Kristině Mladenovicové.

V Indian Wells a Miami skončila shodně v semifinále a přesunula se na nejméně oblíbenou antuku. Přechod jí vyšel, když ve druhém kole ve Stuttgartu přehrála nebezpečnou Coco Vandewegheovou. První porážku na oranžové drti jí připravila ve čtvrtfinále pozdější vítězka Laura Siegemundová.

Světová trojka poté zamířila do Prahy. Na domácí antuce, na níž v roce 2015 nenašla přemožitelku a loni si zahrála semifinále, plnila roli nasazené jedničky a očekávalo se, že potřetí v řadě nebude v závěrečných kolech chybět.

Pětadvacetiletá Češka však v dnešním utkání prvního kola překvapivě poprvé nestačila na Camilu Giorgiovou. Přitom tři předchozí vzájemné duely vyhrála a loni právě v Praze Italku z kurtu vypráskala 6-2 6-1.

Dnešní souboj měl ale úplně jiný nádech. Plíšková od začátku tahala za kratší konec. Manko brejku v úvodní sadě a dva setboly výborně hrající soupeřky za stavu 4-5 sice dokázala zlikvidovat, nicméně 64 minut trvající první set nakonec prohrála ve zkrácené hře.

Aktivnější Giorgiové se dlouho nedařilo úvodní dějství zakončit. V tie-breaku disponovala třemi setboly, i ty ale Češka odvrátila. Italská tenistka, které v současnosti patří až 99. pozice v žebříčku WTA, přece jen těsnou koncovku zvládla lépe a zaslouženě šla do vedení.

Ve druhém setu Plíšková dokonce dvakrát přišla o podání a rychle prohrávala 0-4. Poté si držela servis bez větších komplikací, ovšem jasně lepší Giorgiová obrat nepřipustila. Italka neponechala nic náhodě a po 100 minutách využila hned první mečbol.

"Soupeřka hrála dobře, hrála rychle. Antuka není můj nejlepší povrch a taky to podle toho vypadalo. Pohyb nebyl úplně dobrý," řekla Plíšková v České televizi.

Uvedla, že neměla moc času si na povrch zvyknout. "Přijela jsem v pátek ze Stuttgartu a v neděli měla jeden trénink. Nebylo to optimální, podmínky taky ne a bohužel to takhle dopadlo. Doufám, že se do příštího zápasu zlepším," dodala Plíšková, jež teď zamíří do španělského Madridu.

První překvapení letošního ročníku J&T Banka Prague Open je tak na světě a vyřazení favorizované turnajové jedničky rozhodně nepotěšilo domácí publikum. Giorgiová se jméno další soupeřky dozví po skončení právě probíhajícího utkání mezi Qiang Wang a Marií Sakkariovou.

Do turnaje zítra vstoupí ještě Barbora Strýcová, Lucie Šafářová, Kateřina Siniaková, Kristýna Plíšková a úspěšná kvalifikantka Lucie Hradecká.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
ČR, antuka, 250.000 dolarů
pondělní výsledky (1. 5. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Vondroušová (ČR) - Witthöftová (Něm.) 6-7(6) 7-5 6-2
Giorgiová (It.) - Kar. Plíšková (1-ČR) 7-6(6) 6-2
Dodinová (Fr.) - Becková (Něm.) 7-5 6-4
Qiang Wang (Čína) - Sakkariová (Řec.) 6-1 4-6 6-2
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hradecká/Siniaková (1-ČR) - Dzalamidzeová/Kudermetovová (Rus.) 6-4 6-3
Muhammadová/Rosolská (4-USA/Pol.) - Golubicová/Kr. Plíšková (Švýc./ČR) 4-6 6-4 10-6
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

170
Přidat komentář
janek_da
Taky moc Karlinu nemusim. Vubec není bojovná. Neřve, nebere si MTO, nerozfláká raketu, neraduje se z UE soupeřky. No prostě humus.
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
misa
Ta už rozmlátila raket.
Reagovat
freeteepek
Loni Giorgiová hrála mnohem hůř než letos. Sekala chyby. Tentokrát vůbec. Jak moc za to mohla Karolína těžko říct. Nebyla v pohodě. To je jasný:-(
Reagovat
misa
Jsem zvědavý, co bude zítra. Tři týdny jsem jí neviděl s raketou v ruce, žádné tenisové zprávy na jejích soc. sítích, v Praze snad ještě ani netrénovala. Navíc dali její zápas až jako poslední v pořadí.
Reagovat
tommr
jj na Lucku jsem taky hodně zvědavej, ale moc si od ní letos neslibuju. Jako jedinou z našich jsem jí o víkendu neviděl trénovat ...
Reagovat
misa
Je to s ní nějaké divné, třeba ani nemůže trénovat a dnes to půjde jen zkusit.
Reagovat
Carter
Veľmi by som sa nebál, minimálne zajtra nie. Kika je na tom pomerne dosť zle zdravotne a nemyslím si, že bude robiť Lucke veľké problémy.
Reagovat
Frick
Co myslíte se tak může honit hlava hráčkám na turnajích, který jsou pro ně příliš malý? Řekněme tak ta TOP 5 na INTech? Jdou přímo do toho turnaje s s myšlenkou, že odehrají jeden, max. dva zápasy nebo "jen" s myšlenkou, že to půjdou "zlehka" zkusit a když to půjde, tak se to třeba pokusí i vyhrát? A s jakými myšlenkami tam mohla jít Kája? Mohla mít od začátku myšlenky na to, že ve středu chce být v Madridu nebo až tak to nevidíte?
Reagovat
FulnekUltras
jsem teď projel její tiskovku po zápase - ještě bych to úplně černě neviděl... ;)
Reagovat
Fandina
Jj, Kája je z té prohry dost zklamaná.
Reagovat
Pavlis
Toto je docela stěžejní věc, kterou by měla každá Top tenistka mít vyřešenu. Pak hrají roli i další věci, pořadí a četnost turnajů, povrch, doba na přípravu, hraní v rodné zemi a tak. Obecně bych řekl, že to ale souvisí i s tím, že se některé příliš upínají jen k titulům a ne k postavení na žebříčku. Následně pak dojde k mega selhání 3 vs 100. Nezvládají ten tlak na svou osobu, neumějí neustále potvrzovat svou genialitu, když jsou tam, kam se dostaly. Je to řehole.
Reagovat
VlS
Prostě prohrála, nedělej z toho vědu, to se stane ještě hodněkrát.
Reagovat
mkubis17
ví někdo proč Andrea nehraje v Praze ale v Rabatu? :D
Reagovat
Enterprise
Protože se potřebuje sehrát se svojí novou deblovou partnerkou před velkými antukovými turnaji. Timea byla zřejmě přihlášená do Rabatu, tak se jí Andrea přizpůsobila.
Reagovat
Enterprise
A možná i proto, že je tam oproti Praze více teplo :-)
Reagovat
tommr
jj pokud se chce Andrea ještě kvalifikovat na letošní TM tak musí se svou novou partnerkou odehrát co nejvíc turnajů. A v Rabatu budou mít jako nasazený jedničky velkou šanci na titul ...
Reagovat
FulnekUltras
Dopolední ulice je ztichlá, že bys slyšel špendlík upadnout, ba dokonce i toho nejponíženějšího mopslíka zaňafat. Dokud venku pod oknem nezačne roztouženě šveholit jakési globalizované holátko. Jak čistě a bezelstně působí jeho ničím nezkažené zurčivé nadšení. S jakým radostným očekáváním a navýsost svobodně vkládá veškerou energii svého mládí do leštění nejnovějšího modelu founu v dlani! Ne - dneska se již mladý člověk dávno nemusí bát, že by ho ihned po opuštění domu začal tajně sledovat speciálně nasazený agent státní bezpečnosti, nebo že by ho tam dokonce hned a beze všeho utajení někdo preventivně přetáhl pendrekem. Na veřejnosti tohoto státu se přece už více než čtvrtstoletí utěšeně rozvíjí a vzkvétá ona jediná a správná demokracie, importovaná z velké zámořské země dobra. Hlubokou důvěru v naše nezištné ochránce dokládají i dobře slyšitelná zurčivá slůvka v jazyce, který může jistě patřit pouze blížícím se nejlepším přátelům a kamarádům. Pravda - jsou ještě poněkud nevyzrálá, čecháčkovsky jednoduchá, až servilně rozechvělá - avšak o tom nejlepším vnitřním úmyslu a za nimi nemůže být ani nejmenších pochyb. Za dvacet minut je TO konečně tady. ÁJEMHÍRGÁJS! VERYVEL! OUKEJ! Luxusní plechová kraksna s genderově vyváženým nákladem po chvíli mizí kdesi v dáli a prvomájová ulice se opět noří do naprostého klidu a ticha. Tak je to v dnešní době správné, tak to má být. A Hrdličkův zve ku vrtu hlas...

Ode mě na závěr ještě gratulace a polibek pod rozkvetlou třešní přímo na sedínku všem prdelkám!!! ;)
Reagovat
dunphy
Tvůj jistojistě nejoblíbenější den ze všech hned po 25. únoru a 7. listopadu, že?
Reagovat
FulnekUltras
tak dneska to mám tak 50 na 50... ;)
Reagovat
dunphy
Maria Sharapova má v žebříčku už jen o 11 bodů méně než Anna Karolína Schmiedlová.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/879699-nepos--se-z-toho-komentovala-pliskova-vybuch-v-praze.html#hp-sez
Reagovat
Frick
Kvůli předčasnému konci na pražském turnaji vyrazí do Španělska s předstihem už ve středu a bude tam trénovat. ?Tady bych se stejně moc připravovat nemohla. Navíc je v Madridu o něco větší nadmořská výška, tak mi to třeba pomůže, abych něco uhrála."

------------------------------------------------

No, myslím, že tímto je řečeno vše.
Reagovat
horska.kraslice
Jednou je hůř, jednou je líp,
život Tě nejednou povznes i skříp.
Jednou jsi nic, jednou jsi král,
zbývá jen jediné - táhnout to dál.
Reagovat
paulmara
Petra trénuje na antuce
https://instagram.fprg1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18252137_1309354342493264_4128508223466504192_n.jpg
Reagovat
tmora
odkud to je?
Reagovat
Nancy_z
To je aktuální fotka?
Reagovat
bIbec
no, vypadá to, že ano. Z instagramu Oany Gavrily:

https://www.instagram.com/p/BTjHC0FlSLiilT70sOUZkITC0fusZq8nk7Fhxo0/

hodila to i na svůj soukromý FB:

http://i.imgur.com/rxPygWW.jpg
Reagovat
Holahej
Plíšková po vyřazení: Neměla jsem dobrý pohyb, nepomohla mi atmosféra

http://sport.idnes.cz/ohlas-wta-prague-open-karolina-pliskova-f0m-/tenis.aspx?c=A170501_162532_tenis_elv

...proti Petře a Lucii, v posledních letech nejúspěšnějším českým hráčkám, tím pádem propíranými médii, přesto vstřícnými k fanouškům, nesympatická holka, hrající bez zápalu, bez chutě, s hřebínkem nahoru..., nelze fandit..
Reagovat
petrulinka
Nelze, než naprosto souhlasit.
Reagovat
lars
Uz si petrulinko pred Karol smekla ?????? !!!!

12.11.2016 16:26
Od: petrulinka
Na to zapomeň, Karolína se sesypala a jestli se teď zvedne, tak před ní smeknu.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/cesko-francie-duel-pliskove-s-mladenovicovou-rozhodne-treti-set-19390/
Reagovat
FulnekUltras
tam ještě chuť nechyběla
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Enterprise
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1305919

Lucka alespoň prohrává se svými krajankami :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, a jaká to pak byla předloni od Lucky antuková jízda!
Reagovat
gigin
Špička špiček, nelze nefandit.
Reagovat
dunphy
Hlavně tomu jejímu "určitě se z toho neposeru" :DD
Reagovat
bIbec
ježiš, takovejch zápasů sem s Petrou viděl na které se jakoby "vysrala".. píšu do uvozovek, protože to je ošemetné říct, zdání může klamat. Karolína u toho teda tak neštěká, to je pravda. Takže u ní to může působit častějc, že hraje bez toho "zápalu".
Reagovat
lars
napsal hater Pliskovy
neblabol a nevymyslej si
Reagovat
Rudolfek
Byl pozdní večer,první máj, večerní máj je lásky čas,Hrdličkův zval ku lásce hlas - a já tady mám pinkat 3 sety???
Reagovat
Frick
Je možný, že se fakt Karolína s Černoškem "rafla" a její odřeknutí Fed Cupu a jeden "povinný" zápas v Praze jsou toho důsledkem?

nebo mám příliš bujnou fantasii...

...nicméně ale mějte na vědomí, že vzdát se služeb nejvlivnějšího sportovní manažera u nás není asi příliš logické...
Reagovat
Patri.k
Takové konspirační teorie, každopádně na tom turnaji ji asi zas tak moc nezáleželo, stejně je tak chabá dotace.
Reagovat
FulnekUltras
Hrdla se s tím bohužel nepáře.
Reagovat
Frick
A to si ještě pamatuju, jak loni v ČF hrála Camilka úplný hofno...

Nezlbote se, ale kanditátka na no.1 se nemůže vymlouvat na to, že antuka není její povrch nebo že průměrná Italka z druhý padesátky (s občasnými výlety do té první) hrála dobře - navíc, když ona sama, ač Taloška, žádná antukářka není...

..prostě klasický "vysí.rací" turnaj. Její dosvadní prezentace na anatuce, je ve světle toho, že kvůli tomu musela "odstřelit" domácí fedcupové finále, je výsměšná.

V Madridu buď a) zahraje - a ukáže, že se na to v Praze vys.rala b) nezahraje - a ukáže, že na (v našich zeměpisných šířkách) nejtradičnějším tenisovém povrchu je neschopná a příliš si ani nezaslouží být no. 1...

Petra sice taky nebyla ....NENÍ!!! žádnou antukářkou, ale dva tituly z druhého nejlepšího antukového turnaje ukazují, že na ni hrát dokáže.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis jako Madrid..., ten turnaj rumuna Tiriaca?
"beton pocukrovany cihlovou drti"?:))) Nej byla modra drt, aspon bylo micek pekne videt, ale Rafikovi a Nolikovi to klouzalo, tak mame po pekne barve. A mohl to byt takovy pekny turnaj...ta antuka je tam "sviznejsi". 4 roky zpatky v clanku o Fedexovi prave psali, ze jestli by mel nekde Fedex sanci Rafu porazit na antuce, tak prave v Madridu:)
Reagovat
FulnekUltras
tím spíš mohla Kerolajn Highsociety nastoupit před týdnem na čedičem pocukrovaném betonu v Tampě - ale bez zájmu...to už opravdu lepší, že se tam aspoň otrkala nastupující generace.
Reagovat
Frick
Já myslim, že ve FC to je problém. Nehraješ tam jen za sebe a ty ostatní holky a kapitán to zkrátka poznaj hned, že to flákáš. Tady divákum nabulíkuješ, že é porvrch, é zima, é hrála dobře, é včera jsem přijela...
Reagovat
FulnekUltras
motivace je asi to vůbec nejtěžší na cestě k maximálnímu výkonu - sám se někdy divím, kde všude ji lidi berou... ;)
Reagovat
lars
bez bliit jinam
Reagovat
George_Renel
A jaká je teorie na to, když v minulosti takto v Praze, jestli se nepletu, vypadla Šafářová???
Reagovat
petrulinka
Ovšem Šafářová neměla trapné výmluvy, neodmítla reprezentovat ve Fed Cupu a nebyla kandidátka na No.1, takže asi tak
Reagovat
George_Renel
Já o voze, ty o koze....
Reagovat
Frick
Stejná. Samozřejmě, že se na to Lucie v letech 2014 a 2015 vybodla.
Reagovat
fretek
Markéta vzhledem k věku hrála skvěle. Čím dál tím víc mi však bude vadit, když nepřestane soupeřkám pomáhat poměrně častým (jakoby odpočinkovým nebo roztržitým) hraním na střed - Witthöft takto měla dost času ji libovolně rozběhat (a míč končil v síti).
Reagovat
horska.kraslice
Markéta má určitě ještě co zlepšovat. Ale nutno si taky uvědomit, kolik toho už letos nahrála. Potřebovala by delší odpočinek. Unava je na ní vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
nam nezvladla, a Cinance Wang se razem otevrela min. cesta do SF:D))) Kamilce moc neverim, neni to trava...Wang je neskutecne ted naslapana...ale stat se muze asi cokoliv...v te prvni pulce pavouka.

Jinak je skoda, ze ta Karolajna je v druhe pulce...takove finale Karolajn x Lucinka by me uspokojilo, a myslim i marketingove by to bylo zajimave pro poradatele, a take finalova atmosfera by byla super. No, ale los je los. V druhe je take Samice, te se take dobre v Praze hraje...no je to natriskane.
Jinak doufam, ze dojde na souboj Katerina Siniakova x Natalie Vichljanceva.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen co jsem to napsal, tak od te chvile ta Wang zacla tect:)
Reagovat
blixa
No dobrá, tak já se teda přiznám. Prostě jsem TO holkám dohodl. Kája odjede včas do Madridu a prdelka ty body potřebuje víc. Černošek sice skřípal zubama, ale po přátelské domluvě olověnou trubkou nakonec sám rád musel souhlasit. A to je celé, už po ničem nepátrejte ;-)
Reagovat
tommr
jsem zvědavej co budeš říkat až Karolína po podobným výkonu vypadne v Madridu hned po prvním zápase ...
Reagovat
EllNino
co by měl říkat, stát se to může a je to spíš pravděpodobnější než méně pravděpodobné :D
Reagovat
gigin
Ale zase si Hrdlička může dýl říkat: "Mám holku v Madridu, když sundá hadry, jdu..."
Reagovat
Kozoroh
Že se šetří na RG :))
Reagovat
Pedronegro
aha, i když prdelka výkonem potěšila, tak je jasnej i ten mámtovpičismus Karolíny :)
Reagovat
EllNino
Caro - Misaki, Barča - Julča, Katka - Danka a Lucka - Kika na centru
Sam - Evgenyia, Hráďa - Magda, Jelena - Týna a Janka - Ana na jedničce
McHale - Maia, Golubic - Vikhlyantseva, Mona - Shuai, Ostapenko - Lesia na dvojce
Reagovat
tommr
Markéta dneska potěšila nejen výhrou, ale i předvedeným výkonem, kterej měl opravdu ty nejvyšší parametry. Markéta hrála dobře dokonce i v té části prvního setu ve které přišla o vedení 4:0. Witthoeftová ale byla v tu chvíli téměř nehratelná a neudělala jedinou chybu. V závěru zápasu kdy už Witthoeftová hrála "jenom" dobře pak měla Markéta zřetelně navrch ... :)
Karolína zklamala. Je jen otázka zda zápas podcenila/vypustila nebo zda se už na ní začíná projevovat působení Kotyzy ... :(
Reagovat
blixa
Tak určítěěě ... Bílek ven ! Teda co to plácám, Kotyza ven !!! :D
Reagovat
tommr
kecy typu že antuka není její nejlepší povrch a že se s tím nedá nic dělat bych zvládnul taky a ani by mi Karolína za to nemusela nic platit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, a to jsem si koupila lístky na finále a těšila se na Karolínu. A pojedu až z Brna.
Reagovat
Patri.k
Tak jako, hraje se hodně kol, byla tu velká šance, že se až do finále nedostane, trošku naivní úvaha :D
Reagovat
Patri.k
Kolik vlastně stála vstupenka na finále?
Reagovat
Bloody13
Málo, kilo , max. dvě.
Reagovat
Patri.k
Už jsem to našel, dvě stovky...
Reagovat
Torn
Dneska to bylo vážně špatný. Giorgi hrála daleko nad své poměry a Karolína byla kromě servisu prakticky tragická. Přestože jí vždycky fandim, dneska jsem z ní měl pocit, že by radši podstoupila operacislepáku než hrála. I vzhledem k tomu, jak to bylo ze strany Karolíny katastrofální je ten výsledek překvapující. Na druhou stranu alespoň už nemusím nějak extra volit, komu všemu fandit no....Hráďa, Markéta a Lucka...
Reagovat
mirablondak
nic moc body z Prahy nekoukají, tak odchodit a domů. Běž se milá karolíno vycpat. Zklamala jsi fanoušky a ten rozhovor pro TV po utkání taky ukázal jak to máš v hlavěnce srovnané.
Reagovat
Torn
Další dement na TP. Nezklamala nikoho, prostě jí to nevyšlo, zápas jí nešel a prohrála ho. Chtěl bych vidět tebe, jak budeš rozdávat úsměvy a rozhovory, když vypadneš jako nasazená jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
Začni se dívat nezaujatě a uvidíš vše jinak..
Reagovat
mirablondak
sám seš dement brouku. díval ses na plechovku dnes live? nebo sis pouštěl nějaké video kde šlo o velký prachy a hodně bodů? Tam válí.
Reagovat
Enterprise
Zajímavé, že má z našich hráček ve Fed Cupu za posledních pár roků nejlepší bilanci (14 vítězství - 3 porážek). Že by to bylo tím, že se tam točí hodně prachů a hodně bodů :-) ?
Reagovat
blixa
Ty seš opravdu blonďák, viď ? ;-)
Reagovat
mirablondak
nevidíš si na špičku nosu. proč by se honila pro pár bodů v dešti, když může potrénovat od zítřka v teploučku. evidentně to vypustila a v madridu to bude jiné kafe. tam půjde o víc tak začne na kurtu hejbat zadkem.
Reagovat
Frick
Nicméně to je rozumný. Co si budem povídat.
Reagovat
FulnekUltras
takový pragmatický ;)
Reagovat
lars
tvoje matka je blba blondyna nebo hloupa blondyna ?? :)
Reagovat
Fandina
Doufala jsem po TB, že Kája podobně, jako Markétka ve druhém setu otočí. Nestalo se, škoda. Giorgi ale hrála super. Ta, když má den, tak porazí kde koho.
Reagovat
fera
Když má den porazí každá holka každou :D
Proti Káji ho měla minule Laura, dnes Camila. To aby se Kája začala bát, že její soupeřka bude mít den.

Vždyť je světová trojka s víhledem na jedničku :(
Reagovat
fera
výhledem :(
Reagovat
EllNino
trošku názor amatéra ne ? ... Laura hrála doma a porazila tam už 6 hráček z top 10 na tom turnaji ... pokud je Camila v ráži, hraje lépe naž Karolína na antuce ... na antuce to prostě Kája bude mít vždycky hodně těžké, budu překvapen, když se třeba na RG někdy dostane do 2. týdne, její povrch je prostě beton ...
Reagovat
fera
to neměl být zjednodušující odsudek. Jasně Laura nakonec vyhrála celý turnaj, ale Kája, z těch co porazila byla nejvýš :(

Prostě je to 2x po sobě...
Reagovat
EllNino
ale je to antuka :D .... a změna z haly na outdoor během pár dnů, a tak dále, menší motivace, neviděl bych to tak černě, jsou tam jiné Češky
Reagovat
fera
ale to si nerozumíme, já to nevidím černě, jen mě to mrzí a je mi to líto, protožemámkáju rád a přeji si její úspěch :(

to vše co píšeš je pravda, ale přeze všechna negativa bych čekal, že TOP 3 a nasazená 1, příjde nakurt sebevědomě s nasazením vyhrát, ať už to potom dopadne jakkoliv..
Reagovat
lars
a proc teda Kerber 1. zapas doma ve Stutgartu nevyhrala letos ?
Reagovat
Fandina
Vloni hrála Giorgi finále v Katowicích, nakonec ho prohrála, ale celý turnaj tam hrála super. Před pár lety ji Kája v Linci ve finále porazila, dneska bohužel ne.
Reagovat
dadaft
,,,, á co, v pavouku jsou jiné, s maximální motivací,,,,,,,,

navíc Giorgi to tam dneska fakt sypala bez toho, že by 3/4 vyházela.
Reagovat
dadaft
v podstatě je to do 1K stejně nepříjemná soupeřka jako třeba Goerges.
Reagovat
EllNino
tam čekám taky prohru :( navíc na antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych, normálně to pustila..Někdy mi přišlo, že ji až ´nahrávala´.. Však se Giorgi ani nějak extra neradovala..V tomhle Karolína nikdy nebude mít na Petru..Začalo to už neúčastí na olympiádě..Ten charakter chybí
Reagovat
Torn
Bože, zahrabej se do díry. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co na tom není pravda? Dneska nehrála dobře a olympiádu pustila ..
Reagovat
lars
kdyby to dnes vypustila , tak by neodvratila nekolik SB
Reagovat
Dobry-den
Odchozený zápas.

Ale já jí nic nevyčítám, aspoň tam nebude zavazet v cestě o titul Markétě/Lucce :-)
Reagovat
FulnekUltras
výstižně řečeno ;)
Reagovat
bIbec
no, ještěže to dala ta Markéta. V tom druhým setu, když jí chytaly křeče, sem jí vůbec nevěřil.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale přišlo mi, že to pustila a nesnažila se naplno..Jinak Giorgiová vypadá celkem namyšleně :-)
Reagovat
horska.kraslice
Mně se Camillca nezdá namyšlená. Je vždycky soustředěná na zápas, ale jinak mi prijde taková normální, sympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejenom, že se opičila outfitem po Mashe z RG 2015, ale ještě prohrála... :D
Reagovat
EllNino
Tohle není jen Karolíny tričko, už dávno před Mášou to měla na sobě Jankovic, takže se spíš Maruš opičila po ní :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak všechny mají jinou značku... :D
Reagovat
EllNino
Nn Jelena to měla taky od Fily, jako Kája :)
Reagovat
EllNino
když možná to bylo ještě Li-ning, nevím :D
Reagovat
a.magerova
https://media.sport.cz/images/top_foto1/0000003009990564/sEnZl1t1hHp4P1sFPGw7Pw/59074a9bee6cd2c0afce0100-237007.jpg?20170501164758

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/06/01/12/2940460E00000578-0-image-a-64_1433157569508.jpg

http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/jelena-jankovic/at-2014-french-open-in-paris/Jelena-Jankovic-at-2014-French-Open-in-Paris--08.jpg
Reagovat
historik
no to teda byl výkon. Nevím, do jaké míry jen musela splnit povinnost, ale jak chce něco na antuce uhrát s takovouto hrou, pohybem a vůbec?
Reagovat
EllNino
nic
Reagovat
Frick
Už je INT pod její úroveň...

třeba si fakt s Mirkem vjeli do vlasů. Bojkot FC, polobojkot JTB PO...
Reagovat
Frick
Madrid ukáže, jak na tom je, tam motivaci mít bude...
Reagovat
EllNino
Kájo ty si to tu teď schytáš :D .... nu nic, u toho bejt nemusím, Fulneku, Fricku, předvědte se
Reagovat
fera
...a může se někdo dovit, že to tady asi schytá?
Dost děs :(
Reagovat
EllNino
tak Karolína to nebrala podle mě moc vážně :D
Reagovat
fera
v tom případě se na to má vykašlat...
Reagovat
EllNino
proč ? :D Předvedla se v Praze, dá šanci jiným Češkám, připraví se na Madrid, bude mít dost času a hlavně tam má větší šanci něo uhrát, antuka prostě nebude nikdy její povrch :))
Reagovat
tommr
kazí si takhle zbytečně reputaci ... :(
Reagovat
EllNino
no tak do 1. května prohrála 6 zápasů, to myslím není špatná reputace :)
Reagovat
tommr
mám na mysli jen její výkony na antuce ...
Reagovat
Patri.k
Plíškové je škoda, ale tak, i tak by ji to nemuselo vadit v útoku na světovou jedničku, Praha není není žádná bodová bomba.
Reagovat
tommr
pár bodů si v Praze nahrát mohla. Po nezdarech ve Stuttgartu a v Praze je útok na post jedničky v dohledný době velmi nepravděpodobnej ... :(
Reagovat
horska.kraslice
Dost nechápu pořád omílat ten údajný útok na post světové jedničky. Kája to několikrát dementovala. Prioritou pro letošek jsou u ní GS.
Reagovat
HayashiM
No vzhledem ke stavu současné špičky u Káji podle mě momentálně jde jedno v ruce s druhým :) Jinak výsledek z Prahy má na post jedničky minimální vliv, to zas Tommr jenom Tommruje.
Reagovat
tommr
Karolína mohla bejt po Praze postu jedničky o dalších 280 bodů blíž. To není zase tak málo ...
Reagovat
r176
nevíte někdo jméno rozhodčího zápasu Kája-Kamila?
Reagovat
smazaný uživatel
Emmanuel Joseph?
Reagovat
r176
děkuju
Reagovat
Kozoroh
Největší upset turnaje je na spadnutí. Kája ve výměnách tahá za kratší konec, Camila ji umí zatlačit do defenzivy, coż je poloha, která Káje nevoní.
Reagovat
EllNino
nevidím to zase jako takový upset, Kája je na anutce jalová a Camila, když jí to tam padá jako dneska, tak je hodně těžko k poražení ... bohužel
Reagovat
Bloody13
Hmm, a je vymalováno.
Reagovat
EllNino
tenhle turnaj je pro Karolínu stejně bezvýznamný, ač je to doma :) uhrát musí něco v Madridu a na RG
Reagovat
Bloody13
Tak bodově obhajuje minimum, takže tam nějaká "žebříčková" motivace ani bejt nemůže, ale je to škoda. Prachama a bodově by jí ten Madrid snad mohl sedět o poznání víc :)
Reagovat
EllNino
prostě je pro ni daleko výhodnější "vypustit" Prahu a jet se připravovat do Madridu ...
Reagovat
Bloody13
Tak Madrid, pokud dobře pamatuju, skvěle píše, co se týče tamních podmínek (proto tam i Petra dvakrát triumfovala), takže tam ty šance na větší úspěch rozhodně jsou.
Reagovat
dadaft
nemyslím že úplně bezvýznamný, ale hlavně -- když už tam je, tak si asi chtěla zahrát na rozehrání před Madridem pár zápasů, ne vypadnout v 1K.
Reagovat
EllNino
podle mě, kdyby tam nemusela, co se týče smlouvy s Černoškem, tak už je v Madridu ... ten termín je prostě řádně nešťastný
Reagovat
Kozoroh
"Správně" měla Kája set prohrát za stavu 4:5, kdy ji Kamila zatlačila do defenzivy, ale míč zazdila do sítě. Jak ji tak vidím vlažnou, bude mít problém otočit duel.
Reagovat
blixa
Nemyslím že chce otáčet ... ;-)
Reagovat
Hector21
tankuje...
Reagovat
vendulkabendulka
Ta už je hlavou kdesi v Madridu.
Reagovat
Torn
Na "správně" se nikdy nehraje.
Reagovat
Kozoroh
Kája byla v tu chvíli v takové defenzivě, že setbol by jinak neodvrátila, jedině brutální chybou soupeřky, jak se i stalo. Ale stejně ji tento moment set a zápas nezachránil.
Reagovat
dadaft
Witthoeft sice rychle prohrávala, ale pak na celkem dlouhou dobu začala hrát dost dobrý tenis, bez chyb, s odvahou zakončovat........
Markéta hezky, takový komplexní výkon, ke konci navíc už to slušně šlapalo, jen jsem se trochu divil, že nehraje Witthoeftové víc do bekhendu, ale ne zas nějak moc.

druhé kolo nebude žádné lehárko, Čepelová je na antuce moc dobrá, ale začínám se těšit na QF s Caro. ))
Reagovat
bIbec
Prdelka dává Karolíně na prdelku.
Reagovat
Patri.k
Jezdí z Holešovic stále bezplatnej autobus na kurty? Pokud jo, asi se tam né vždycky všichni vejdou co?
Reagovat
sprchon
Jezdí a loni ty busy bejvaly dost přeplněný většinou...
Reagovat
Patri.k
loni jsem tam nebyl, byl jsem tam předloni, to jezdil každou půl hodinu... teď jezdí koukám každých 15 minut, takže už to snad bude v pohodě... Ale koukám, že dneska je tam celkem narváno, ale možná to bude jen tím svátkem.
Reagovat
Patri.k
Ale už předloni to bylo narvaný, Pražákům to může být asi jedno, ale když někdo potřebuje chytit dálkovej spoj tak je to dost blbý, když se tam nedostaneš :D
Reagovat
sprchon
Snad to v příštích dnech bude lepší. Taky nejsem Pražák a myslím, že dneska je to tím svátkem. Zejtra plno nebude. ;)
Reagovat
Bloody13
Svátek nesvátek, narvaný to bude každej den, pokud bude přát počasí. Jde o to, bejt tam co nejdřív, než začnou před polednem chodit masy.
Reagovat
sprchon
Mám stejnou taktiku, přijít co nejdřív. ;)
Reagovat
Patri.k
No jasně a pro jistotu moc nepít, aby člověk nemusel chodit na záchod :D No, počasí moc nepřje... no... třeba nebude, nepamatuju si, že by to bylo tak narvaný loni nebo předloni už od prvního dne, ale očividně se turnaj dostává do podvědomí většímu počtu lidí :D
Reagovat
sprchon
A teď si představ ten virvál, kdyby přijela Masha, jak se povídalo.
Reagovat
Bloody13
Jojo, už jsem si celkem zvyknul, že počasí tomuhle turnaji přeje až na poslední dva dny.
Reagovat
tommr
jj já si dneska po zápase Markéty musel odskočit na záchod a už jsem se zpátky nedostal ...
Reagovat
Nancy_z
Jezdí každou čtvrthodinu.
http://www.jtbopen.cz/cs/turnaj/parkovani
Reagovat
Patri.k
dík za odkaz
Reagovat
Fandina
Vloni a předloni myslím jezdil každou půlhodinu a byl hodně plný, letos podle rozpisu výše každou čtvrthodinu, tak to třeba s nacpáním bude lepší. :-)
Reagovat
Kozoroh
Kája je teď na tom dost zle. Nad vodou ji drżí jen servis, ve výměnách má Camila převahu.
Reagovat
dadaft
celá je akási nervózní,,,,,,, vztekle pinkne do míčku od podavače, frfňá si něco pod nosem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Kozoroh
Start do turnaje má Kája vlažný, Giorgiová ji přehrává. Snad Kája zabere.
Reagovat
Fandina
Podle losu hraje Hráďa s Linette, tak držím palce, aby ji dala, horší je, že se takhle tři ze sedmi našich holčin ocitli v jedné čtvrtince, jestli projdou, tak Bára s Hráďou ve druhém kole a pak je tam ještě Katka.
Reagovat
blixa
No jo, já to tušil. Kája chce vyrazit do Madridu. Taky co tady, když už není Černoškova stáj ;-) :D
Reagovat
sprchon
Hraje proti prdelce, takže to klidně může vypadat třeba 1:6, 6:2, 6:1. :D
Reagovat
sprchon
Skvěle!
Vletěla na to hodně dobře, až jsem si říkal, že to snad není možný. Taky že nebylo. :D Po tom ztraceném prvním setu jsem trochu ztratil optimismus, Maky naštěstí ne. :) Klobou dolů, nakonec to zvládla výborně a od půlky 2. setu se hrál fakt parádní tenis.
Reagovat
tommr
jj zápas měl oboustranně vysokou úroven a Witthoeftový mi bylo až líto, že po takovým výkonu musí končit už v prvním kole ...
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist