Vondroušová přemohla únavu i Kontaveitovou a v Bielu slaví první titul z turnaje WTA!

16. 4. 2017, 15:00
Aktuality 290
WTA BIEL - Markéta Vondroušová vyšperkovala svůj životní turnaj premiérovým titulem z akce WTA. Ve švýcarském Bielu sedmnáctiletá česká kvalifikantka vyhrála osm zápasů během devíti dnů, když v dnešním finále navzdory naakumulované únavě zdolala i Estonku Anett Kontaveitovou.
Markéta Vondroušová

Bývalá nejlepší juniorka světa Markéta Vondroušová se už od svých 16 let plně soustředí na přechod do dospělého tenisu. Loni ji sice na dlouhých osm měsíců zastavilo zranění loktu, od poloviny letošního ledna však prožívá parádní návrat na kurty. 

Během tří měsíců odehrála 44 utkání s parádní bilancí 40-4. Zápasový rytmus nejprve úspěšně získávala na akcích ITF, když v únoru na podniku s dotací 25.000 dolarů získala svůj celkově pátý a do té doby nejcennější titul.

Tento týden se sedmnáctiletá rodačka ze Sokolova představila teprve podruhé v kariéře na podniku WTA, když si účast na novém halovém turnaji ve švýcarském Bielu vybojovala v kvalifikaci. 

V té nejprve zvládla dva úspěšné obraty, v dalších šesti duelech včetně pěti v hlavní soutěži neztratila už ani set. Během čtyř dnů porazila čtyři hráčky Top 100 včetně světové osmnáctky Barbory Strýcové, přitom před tím s nimi měla bilanci 0-3.

Statistiky zápasu
Vondroušová - Kontaveitová
2 esa 1
7 dvojchyby 4
55 % 1. podání 'in' 79 %
73 % úsp. 1. podání 68 %
50 % úsp. 2. podání 39 %
28 winnery 20
26 nevyn. chyby 28
2/7 brejkboly 1/14
čas: 1:43

Přestože v dnešním finále absolvovala už osmý zápas během devíti dnů, dokázala Vondroušová najít poslední zbytky sil a porazit i Anett Kontaveitovou. Jednadvacetiletou Estonku, pro kterou bylo dosavadním maximem na okruhu WTA čtvrtfinále, zdolala 6-4 7-6.

V prvním setu Vondroušová odvrátila všech devět brejkbolů; pět za stavu 0-1, další čtyři pak za stavu 5-4. Připravit si musela dva setboly. Při prvním totiž soupeřka - 99. hráčka světa - zahrála parádní return, druhý už česká tenistka proměnila přímým bodem z podání.

V úvodu druhé sady měla Vondroušová tři brejkboly, dlouhý game ale nakonec prohrála a navíc hned vzápětí přišla poprvé v zápase o své podání. Ovšem podařil se jí okamžitý rebrejk a vrátila se do hry o druhý set.

Síly už brala česká teenagerka někde hluboko ve svých rezervách, přesto bojovala a rvala se o každý míč. Za stavu 5-6 musela i vinou tří dvojchyb odvracet dva setboly, nicméně i díky pomoci pásky byla úspěšná a po parádní kombinaci dropshotu a lobu si vynutila tie-break. V něm odvrátila další dva setboly a sama v dlouhé výměně využila hned svůj první mečbol.


Levoruká Vondroušová si tak došla pro svůj první titul z turnaje WTA International, který byl dotovaný částkou 250.000 dolarů. 

Markéta Vondroušová"Byl to pro mě úžasný týden, hrála jsem opravdu výborně. Děkuju všem za podporu. Doufám, že se sem za rok vrátím," řekla usměvavá Češka na závěrečném ceremoniálu.

"V kvalifikaci jsem málem prohrála hned první zápas, ale pak jsem se zlepšovala a poslední zápasy odehrála skvěle. Jsem nadšená," řekla rozradostněně. "Je to největší výhra v mé kariéře, protože jsem dosud hrála převážně menší turnaje," komentovala titul v Bielu.

Česká tenistka za triumf obdržela šek na 43.000 dolarů (zhruba milion korun), což je více, než si dosud tenisem vydělala. "Vůbec nevím, co s tolika penězi budu dělat," vtipkovala a dodala: "Maminka mi pomůže."

I když by nyní Vondroušová uvítala zasloužený odpočinek, musí na něj zapomenout. Čeká ji totiž rychlý přesunout do Spojených států, neboť ve středu byla poprvé nominována do českého fedcupového týmu. A ten už příští víkend čeká semifinále v Saddlebrook Resortu na Floridě.

Ve světovém žebříčku bude Vondroušová katapultována z 233. na 117. místo. To bude moct letos neustále vylepšovat, neboť až do konce roku nebude obhajovat téměř žádné body. Vzhledem k výraznému posunu tak bude měnit turnajové plány.

"Chtěla jsem hrát grandslamové kvalifikace, ale neměla je jisté. Teď už mám, takže se musím zamyslet, co budu hrát předtím," uvedla Vondroušová, kterou na Štvanici trénuje
Jiří Hřebec a po turnajích ji doprovází kouč Zdeněk Kubík.

• WTA INTERNATIONAL BIEL •
Švýcarsko, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (16. 04. 2017)
• Dvouhra - finále •
Vondroušová (ČR) - Kontaveitová (Est.) 6-4 7-6(6)
• Čtyřhra - finále •
Su-Wei Hsieh/Niculescuová (2-Tchaj-wan/Rum.) - Bacsinszká/Hingisová (Švýc.) 5-7 6-3 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

290
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak snad to bude co nejdřív v češtině...
https://twitter.com/MariaSharapova/status/853987224404275201
Reagovat
Haitik
Výborný! :-) Jj, taky doufám.. :D
Reagovat
Haitik
9. místo
Maria vs. Razzano AO 2011
https://www.youtube.com/watch?v=n1-cthc9VNk

Tohle je zápas, kterým jsem se stal natrvalo její fanoušek! Od návratu v roce 2009 po operaci ramena jsem na její zápasy jednou za měsíc kouknul, ale nijak jsem to nehrotil.. :D To se právě změnilo tímto zápasem, od té doby se snažím koukat na všechny zápasy a hrotím to brutálně.. :D
V tom zápase si pamatuju, že nehrála nijak oslnivě, bez servisu a tak.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej seriál. Škoda, že to tady nikdo moc neocení... Tak mě Masha poprvé zaujala v roce 2005 (při semifinále Wimbledonu proti Venus), pak jsem jí začal víc fandit v roce 2008 nedlouho před tím zraněním a potom po zranění a hlavně od roku 2010 to hrotím hodně a teď to budu hrotit úplně nejvíc... :D
Reagovat
misa
Pokud vyjde čas, tak se na její první zápas ve Stuttgartu určitě podívám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se třeba na návart Marušky těším, WTA ji potřebuje. Ať je Maruš jaká je, tak je to paní tenistka, která měla elegantní útočný tenis a na její bitvy s Petrou nikdy nezapomenu. Možná je pro někoho uřvaná slepice, pro někoho drogová dealerka, ale každý musí uznat že tenis umí sakra dobře a i kdyby toho meldonia "sežrala" kila denně tak na její hře se to nemohlo projevit max. na výdrži ale ty by stejně bylo nepodstatné zlepšení.
Reagovat
VlS
A proč jí tady cpeš k Markétě? Četl jsi ten článek, jak kňučí, že jsou ba ni holjy ošklivé?
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by nemohl? Jsou tady snad ve všech diskusích všechny komentáře k tématu článku?
Reagovat
Haitik
Tak trochu se to týká WTA a tohle je článek o WTA.. :-) A ne, ten článek jsem nečetl, můžeš dát odkaz?
Reagovat
VlS
Je to na tennis. com
Reagovat
Haitik
Jo, už to mám.. :-)
Äsi myslíš tím kňučením tohle? :D
"When the case [details] were still a bit unknown, everyone had the right to judge. But now that I have been through the Court of Arbitration for Sport, which is neutral, I say stop. If the players keep criticizing me, then that is not correct."
Reagovat
VlS
Jo, dáma by to přešla mlčením
Reagovat
tommr
na O2TV Tenis právě opakujou její finálovej zápas proti Kontaveitový. Kdo to neviděl včera má možnost si to shlédnout ted ... :)
Reagovat
dunphy
zhlédnout
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba má někdo doma umpire :-)
Reagovat
horska.kraslice
:-)
Reagovat
Chrenda
po vítězství v Bielu je v Race WTA na neuvěřitelném 36 místě. Fakt mazec. Tak snad se z toho nepodělá a půjde tímhle tempem dál. Je moc sympatická a krásně se na ní kouká, jak se na kurtu chová. Držím palce. Škoda, že kluci u nás chtějí být všichni hokejisté nebo fotbalisté. Mít takovouhle líheň mezi kluky-juniory, byli by jsme neporazitelná tenisová velmoc.
Reagovat
FulnekUltras
Jsem na ni opravdu zvědav teď v FC - kdekdo dneska sice tvrdí, že jde o podřadnou soutěž, ale i přesto se tam holky bez zkušeností obvykle notně rozklepou.
Reagovat
Frick
To neřiká kdekdo, to říká jen Blixa. Aby hned v počátku utnul spor o to, že se třeba holky na to nevykašlaly.
Reagovat
FulnekUltras
Je fakt, že poslední dobou už DC i FC berou v každé sezóně vážně obvykle vždycky jen některé země, jejichž hvězdám ještě příslušný pohár chybí do sbírky. Zrovna letos jsou v FC takto "roztoužené" USA - o to větší měla být motivace pro naše nejlepší holky, které mají historickou pozici zcela výjimečnou. Snad jedině až debakly jak na Floridě, tak i ve Stuttgartu - nejlépe spojené s vítězstvím Mařenky ;) - by tady někomu mohly rozvázat jazyk. ;)
Reagovat
dadaft
myslím že bude hodně fyzicky i emočně unavená plus časový posun, podle mě tam jede spíš nasát atmosféru a dělat sparing, nevím nevím, jestli bude hrát zápas.........
Reagovat
dadaft
na druhou stranu je mladičká, líp snáší únavu
Reagovat
bIbec
taky si myslím. Možná si třeba pinkne druhý den. Ale že by hrála hned ten první? O tom silně pochybuju.
Reagovat
FulnekUltras
než chytne nějakého nerva, je třeba to využít... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Já mám jenom strach, aby se jí nedejbože neobnovil problém s loktem. Ta její zátěž od začátku roku je dost vysoká a Biel tomu nasadil korunu.
Reagovat
FulnekUltras
teď se v letadle vyspí, odpočine si...do středy lážo...a v sobotu bude mašírovat na pozice, až se z toho Ko-ko.tka bude potit až na řiti... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Teď se v letadle v sedačce snad TROŠKU prospí (pochybuji, že bude mít busines class), pak se bude nejméně tři dni srovnávat s časem a zároveň by to chtělo odpočívat, ale ouha, trénink volá. A je otázkou, který den na ni plně dolehne únava z náročného čtvrtroku.
Reagovat
FulnekUltras
je mladá - v úterý a ve středu půjde hodně brzo spát - čtvrtek lehčí trénink, v pátek doladění a jde se na to - cit v ruce snad neztratí - hlavně, aby nad tím nezačala moc přemýšlet ;)
Reagovat
VlS
No, tak doufám, že svaz má na business class. Zvlášť v situaci, kdy fakt potřebuje odpočívat a ne se hrbit v turistycký třídě
Reagovat
blixa
Taky doufám, navíc, kdyby letěla Kája s Bárou tak pochybuju že by si jim troufli nabídnout turistickou :D To by nechtěli slyšet, co by jim pak Bára pošeptala do ouška :D
Reagovat
rusedski
Tak rozdíl je šest hodin, to není taková vražda jako letět do Austrálie třeba. Navíc letěla proti času. Odlet v pondělí večer, cca šest hodin v letadle, do USA dorazila zase v pondělí večer a může rovnou do hajan to celý pořádně dospat :)
Reagovat
tommr
tak ono bude taky hodně záležet na tom v jakým stavu budou ostatní holky. Katce, Kristýně a Denise se na posledních turnajích nedařilo ani v singlu ani v deblu a Katka navíc laborovala s různejma bolístkama. Takže je docela možný, že Markéta bude jediná ve formě a fit a hrát prostě bude muset ... :)
Reagovat
FulnekUltras
a pokud by dokázala aspoň z 90% předvést, co teď "na vlně" umí, nemusí být vůbec bez šancí - jestli Drnda nějak zázračně Pinďu nepřesvědčí v tréninku, nominovat Maky za dané situace bych se vůbec nebál. Co se vlastně může stát? Leda howno... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O Kate s Maky nikdo snad nepochybuje, Drnda by musela presvedcit v treninku, ze na sobe maka. Tynda a antuka?? Neumim si ji moc predstavit, jak klouze a natahuje se k obrannymu copu.Jinak vzacne vyrovnany tym, kde rozhodne momentalni forma a antukove prednosti
Reagovat
FulnekUltras
Porážka to bude - s tím počítáme... ;) Jde jen o to, aby tam za nás nehrály úplný dřeva a neudělaly zbytečnou ostudu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to vidim 50:50
Reagovat
smazaný uživatel
Coco na antuce moc nestrasi
Reagovat
bIbec
Já jako největší strašák amerického týmu vidím určitě Shelby Rogers. Ta si s antukou rozumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale taky se dokáže nerozumně vyházet. Bude záležet, jestli bude v módu Timea semiFC 2016, nebo Viktoria.
Podobně i u našich holek.
Věřím, že Denisa by mohla být ten faktor Golubic.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna Denisa, ma na to, ale musi se sebou neco udelat. Posledni zapasy byly hnus..a jen blazen by ji dal prednost pred Maky
Reagovat
dadaft
pravda
Reagovat
Aussie
... turnaj ATP v Adelaide v r. 1998. Vyhrál Lleyton Hewitt, tehdy ještě 16-letý, měsíc před svými 17 narozeninami. Do turnaje šel Lleyton jako 550 na světě a ve finále porazil Jasona Stoltenberga, který nebyl žádnou padavkou. Zde je sestříh zápasu:
https://www.youtube.com/watch?v=whfYF3cwy1s
Asi o tři roky později, ve 20 letech se potom stal Hewitt nejmladší světovou jedničkou a měl pěknou kariéru, kterou skončil až nedávno v 35 letech. Kdyby se něco takového povedlo Vondroušové...
Reagovat
Aussie
Ještě dodám, že v tom stejném turnaji vyřadil Hewitt mj. Agassiho - to bylo jeho první velké vítězství!
Reagovat
lars
Agassi ani Stoltenberg tam nebyli v top 8 nasazenych
Reagovat
lars
a WC dostal do kvaldy nebo do hlavni souteze?
Reagovat
Aussie
To nevím, řekl bych ale, že do hlavní soutěže. Už tehdy začínal Lleyton mít jméno.
Kdo všechno hrál by se dalo zjistit, určitě to ale byl dobře obsazený turnaj, protože se hrál hned na začátku ledna a předcházel Australian Open. Něco jako brisbaneský turnaj, který tehdy ovšem ještě neexistoval.
Reagovat
Frick
Kdyby se teď Maky vrátila domu, tak by jí ta (samozřejmě velice zasloužená) pozornost mohla trochu zamotat hlavu. Tim, že zamíří rovnou na FC, tak tomu bude ušetřena.
Reagovat
aligo
Taky mě to napadlo
Reagovat
Frick
Co myslíte, dá se přisuzovat faktu, že Maki své první finále vyhrála, nějaký zvláštní význam?

Přecijen, kolerace tam celkem je.

Nicole, Lucka, Petra, Kája, Markéta

vs.

Iveta, Klára, Bára, Lucka H., Petra C., Denisa

Trochu do toho nezapadá (zatim!!!) Týna a (tedy aspoň v to doufám!) Katka...
Reagovat
misa
korelace
Reagovat
Frick
Je fakt, že pak je to asi malinko slabší. Resp. třeba holka ročníku 2001, co by byla tak dobrá jako Maki předloni, zatím není.
Reagovat
bIbec
no.. od Potapové a Anisimové se čekají velké věci. Ale čekalo se i od Robson třeba..
Reagovat
Frick
Já myslim naší.
Reagovat
bIbec
ajo. Teď je slabší juniorské období co se českých hráček týče. Po celkem dlouhé době. Ročník 2000 a 2001 se nějak neprosadil. Možná Hindová (2002) časem.. možná .
Reagovat
Dobry-den
Takové hráčky přece nerostou jak houby po dešti!
Reagovat
Frick
Je to tak "střídavě oblačno"

1985 - Petra C.
1986 - Bára S.
1987 - Lucka Š.
1988 - Kramperová
1989 - Nicole
1990 - Petra
1991 - Borecká (asi?)
1992 - Plíšková Ka.
1993 - Denča
1994 - Terezy
1995 - Báry
1996 - Katka
1997 - Heinová S. (?)
1998 - Maruška
1999 - Maky

Skutečně, některý ročníky slabý jak čaj.
Reagovat
bIbec
2000 - Kaňková. Zatím. Bych řekl. Lze hodnotit podle juniorských výsledků akorát.
Reagovat
tommr
a to jako čekáš, že se u nás každej rok narodí hvězda typu Petry Kvitový?
Reagovat
Frick
Špatný by to nebylo :-D
Reagovat
VlS
Tak oznámkovat rodiče - jakou známku mají tvoji?
Reagovat
travar
Každý rok jistě ne. Ale další obří talenty jsou na cestě.
Reagovat
travar
2005 - Linda Fruhvirtová je obrovský talent. Vyhrála největší turnaj na světě pro hráčky do 12ti let. Je konkurenceschopná proti elitním hráčkám, které jsou o dva roky starší než ona.
2007 - Brenda Fruhvirtová je ještě větší talent než její starší sestra. Největší talent jaký jsem kdy viděl. V tomto věku je ještě brzo, ale takové výsledky jako má ona zatím žádná česká hráčka neměla. Ani Markéta Vondroušová ani zdaleka nebyla tak dobrá v jejím věku. Brenda přeskočila celou věkovou kategorii mládších žákyň a vyhrává turnaje starších žákyň, přitom bude ještě dva roky mladší žákyně.
Reagovat
horska.kraslice
Tak to se pěkně čte :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co Hindova?
Reagovat
Nola
z turnaja som videla iba 3 zapasy, ale v kazdom z nich ucinkovala tato mlada slecna, rada totiz sledujem ceske vzajomne derby, Marketa je velky talent a sympaticka slecna, cesky zensky tenis ma velku buducnost, tak trochu v dobrom zavidim....za mna velka poklona
Reagovat
smazaný uživatel
Z dnesniho zápasu i předešlých průběhu vidím jak je psychicky odolná. Neco jako Karolína Plíšková. Navíc v 17 letech, stejně jako Vaidišová tak brzo. Takže doufám že si z toho vezme ponaučení a nebude tak nafoukaná jako Nikol.
Přeju ji ať se jí vyhejba zranění, uvidíme jak se jí bude dařit dál. Kariéru má před sebou. Uvidíme jestli ve věku Plíškové dojde někam dál na GS.
Reagovat
Frick
Tak Nicole, sec jenom, asi trochu byla "na vysoký noze". Byla na Floridě a tak.

Markéta - to je podobný styl vzestupu jako Petra, třeba.
Reagovat
VlS
Nevěděl jsem, že Berďa a Veselja hrají ve WTA
Reagovat
smazaný uživatel
Uchopils to za špatný konec. Daleko důležitější je sebevědomí, které je během roku proměnlivé. Proto jsou turnaje schopni vyhrávat různí hráči. Když si vezmeme letos případ Federer, který od AO nenašel soupeře, tak jeho nedávné výsledky jsou toho důkazem. Ani se mu nedivím, že antuku chce vynechat, jelikož, ty zápasy jsou nejen vyčerpávající, ale mohl by při ní i ztratit vnitřní pohodu. I Markéta se letos dobře rozehrála, a dnešní titul je toho důkazem. Samozřejmě je neokoukaná a až bude její hra prověřena dalšími hráčkami a přijdou obhajoby bodů, potom lze škatulkovat. Ale dnešní titul je rozhodně zajímavý start v kariéře.
Reagovat
bIbec
jj, ono se to časem trošku zabrzdí. Zatím je to pro ni taková srandička. Psychická odolnost se podle mě zatím nedá hodnotit. Není tam tlak, soupeřky ji neznají..
Reagovat
Frick
Hlavně aby neskončila jak AKS....
Reagovat
FulnekUltras
tahleta Vondroušová...tak ať jí ten tah na bránu vydrží i v USA - podmínky tam budou zcela jiné, soupeřky na ještě vyšší úrovni - ať se z letošního FC pakujeme aspoň se ctí... ;)
Reagovat
Frick
Ale stějně... kdyby nás porazil soupeř jako v Itálii. OK - Italky prostě byly tenkrát na tý antuce dobrý. Šafi měla meší útlum, Petra na antuce nic moc.

Ale tady? Tady to vyloženě odstřelily naše hráčky.
Reagovat
FulnekUltras
Jak to vidíš s jejich morálním nárokem na případné listopadové finále, pokud mladá sestava v USA náhodou uspěje?
Reagovat
Frick
Jako frajeřina by to byla. :-D
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, jestli bys po takové zásluze o postup následně pustil "stařenky" v letošním finále vůbec k lizu... ;)
Reagovat
Frick
Jako pokud by se Petra dala do listopadu dokupy, tak by sestava Petra, Týna, Katka, Maky nemusela být vůbec zlá.
Reagovat
Frick
na Švýcarky s kdoví jakou Timeou a kdovíjakou Belindou...
Reagovat
FulnekUltras
Petra už FC nechá asi až na únor - jestli mlaďošky zvládnou USA, zaslouží si pak letos rozhodně i finále
Reagovat
Frick
Jako třeba pak říct - "Jestli vám tam chybí nějaká, tak hráčky jsem v dubnu oslovil, neměly zájem hrát SF v USA, tak usuzuji, že zřejmě jejich nezájem trvá a nechtel jsem je zatěžovat"
Reagovat
tommr
a co první kolo proti Španělsku? To se vybojovalo samo?
Reagovat
FulnekUltras
za týden bude jasno - a myslím, že plnou pravdu o "omluvenkách" se dozvíme jen v případě jednoznačné, nejlépe drtivé porážky; jinak budou čecháčci klasicky zatloukat dál, jak je tady léta "dobrým" plzákovským zvykem
Reagovat
EllNino
Žasnu :-) ... pohádka se zlatou tečkou vyjimecne tenistky ...:-)
Reagovat
mahycek
Ach jo, Vondroušová mě zničila tiket. Nevěřil jsem, že to uhraje bez stráty setu.
Reagovat
Frick
Přitom to byla jediná šance jak to vyhrát. :-D
Reagovat
blixa
Říkám vám to pořád. Nesázejte, nesázejte, nebo se z toho zblázníte ... ;-)
Reagovat
VlS
Pozdě, už se stalo. Normální člověk by na tohle vsadit nemohl.
Reagovat
lars
A Isner byl OK ??
Reagovat
Dobry-den
pro Markétu letos. Je reálný? Fricku, co myslííííš???
Reagovat
Frick
Není.
Reagovat
Dobry-den
Já bych řek, že když bude zdravá, tak by to neměl být problém. Vlastně to beru jako tutovku.

Není moc hráček, které by ji mohly porazit.

Navíc teď už ty body budou naskakovat rychleji, po stovkách...uvidíš.
Reagovat
Empe
Snad teď neztratí motivaci, když už v dubnu splnila cíle, které jí tady na rok 2017 stanovil Frick. :D
Tenis sleduju šestý rok a pořád tomu prd rozumím, ale Markétka je skvělá. Ona u toho přemýšlí, v 17! Někdo se to nenaučí nikdy... :D
Reagovat
Frick
Markéta Vondroušová - cíle pro rok 2017
- TOP 250
- Titul z 25k turnaje nebo vyššího
- Dostat se na WTA turnaj přes kvaldu nebo postup do R16 v případě WCMD

http://www.tenisportal.cz/zpravy/letosni-tenisove-odchody-19605/
Reagovat
blixa
No jo, sakra. Splněno. Takže teď už lenošit až do příštího roku :D
Reagovat
Torn
On si na ní něco vymyslí, určitě má nějaké "bonusové" požadavky v podobě GS :D a turnajě mistryň :D
Reagovat
sprchon
:D

To je fakt, někdo se to nenaučí nikdy. :)
Reagovat
VlS
S tím se buď narodíš, nebo nenarodíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vůbec legální převážet pračky přes hranice? Aby nešla Maky do Azkabanu, potala byse tam s Maruškou ale ta už je pomalu na odchodu. Měla by nakoupit pár kartonů cigaret a na hranicích ty kartony "záhadně" zmizí a pračka bude "legálně" propašována. V nejhorším si tu pračku strčí do podprsenky a prostě ji propašuje no a bacha Maky! Když už vás chytí a kouknou se do tý pračky tak hlavně musíš říct že ten kokain je prací prášek od Arielu! A marijánka jsou piliny pod růže!
Reagovat
smazaný uživatel
kdy naposled kvalifikantka vyhrála turnaj WTA.
Reagovat
misa
Reagovat
bIbec
mně přijde celkem zábavný, že ještě nemá na stránkách WTA ani profilovou fotečku. Stane se. Asi to nikdo moc nečekal.
Reagovat
misa
Markéty V. Její herní inteligence je bezpochyby závratná. Vlastně skoro vždy vybrala ten nejlepší úder, hrála do protipohybu soupeřky, používala skvělé zkrácení hry. Je lepší než třeba vychvalovaná Bellisová. Může vyhrát řadu turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se Maky líbí o něco více než třeba Petra kolem 18. roku, ale jak už se tady několikrát napsalo, cesta na vrchol je neskutečně těžká a o nějakém postu no.1 a GS triumfech nemůže být momentálně řeč ani náhodou
Reagovat
Frick
2013: Kája, Lucka, Petra
2014: Kája, Klára, Petra
2015: Kája, Lucka, Petra
2016: Kája, Lucka, Petra, Kristýna
2017: Kája, Katka, Markéta

Tak snad se bude pokračovat v nastoleném trendu a letos nezůstane u třech.
Reagovat
misa
Ta Budapešť se měla dotáhnout...
Reagovat
Frick
Musí se Praha obhájit!
Reagovat
Torn
To spíš něco urve Petra. S Kájou jsou v tomhle stálice. :D
Reagovat
Frick
Petra bude muset vzít prvně raketu do ruky. A to se zatím nestalo. Vlastně jsou to 4 týdny od posledních zpráv.
Reagovat
Haitik
Maruš se vrací už za 10 dní a tak jsem se rozhodl, že sem dám každý den podle mě jejích 10 nej zápasů..
Celkem teda tich 15 měsíců uteklo, už se nemohu dočkat! :-))
10) Maruš vs. Henin Madrid YEC 2007
https://www.youtube.com/watch?v=SIN4pQQQyZk

Tohle byl vůbec první zápas, co jsem Maruš zaznamenal, ale bohužel jsem ho neviděl.. Pamatuju si, jak den před před tím zápasem byla reportáž v TV a Maruš mě prostě zaujala, strašně se mi líbila a i ten křik při úderech.. :D Taky si pamatuju, jak jsem koukal každých 5 minut na teletext jak se změnil výsledek a tak.. :D Podle Maruš její nejlepší zápas a i přesto ho prohrála..
Reagovat
misa
Taky byly doby, kdy jsem sledoval teletext :)
Reagovat
lukassb
Ja taky..nekdy v roce 2007 :-D ikdyz mi nerikejte, ze jeste nefungovalo v ty dobe live score
Reagovat
smazaný uživatel
Máš tam taky RG se Simonou?
Reagovat
Haitik
Uvidíš.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Docela mě fascinuje kolik máme ve špičce levaček. Petra, Týna, Lucka a Maky. Američanky mají 1 Lepchenko, Němky taky jednu ale Angie je přeučená na levačku, Rusky taky jednu Káťa. Španělky pokud vím nic, Čína nic, Rumunsko nic, Itálie nic, Francie nic, Austrálie Casey ale ta je bůh ví kde. Opravdu je fascinující že "plodíme" samé levačky. Když půjdem o pár let dřív tak ještě Iveta Benešová, Martina Navrátilová nejlepší levoruká tenistka historie je Češka. Je to opravdu zvláštní
Reagovat
darek.vrana
A když už jsme v minulosti, tak taky Drobný, to byl možná dokonce první levák, co vyhrál Wimbledon, jestli se nepletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz od detstvi se u nas ucilo "Kupredu leva! kupredu leva!", tak se nediv
Reagovat
Frick
Mají Češky nějakou specifickou genovou výbavu (mix germánských, slovanských a keltských genomů) nebo tady máme tak úžasnou tréninkovou základnu, že jsme mnohem úspěšnejší než takové teniosové óbr země jako Francie, Británie, Itálie, Španělsko i Německo a když ne absolutně, tak "per captcha"
Reagovat
Carloss
IMHO je to směs více vlivů.

a/ tenis je u nás mimořádně oblíbený sport

b/ je tu velká motivace hráčů i hráček něčeho dosáhnout, protože dennodenně mohou vídat úspěchy které naši tenisté dosahují

c/ kvalitní trenéři a určitě něco co by se dalo nazvat česká tenisová škola

d/ podpora rodičů (asi je tu i motivace ekonomická, nejsme zrovna vyspělá země Evropy)

e/ přirozená soutěživost která je nám vlastní
Reagovat
Frick
Co ale z toho chybí třeba v Británii. Nebo USA. Kde za posledních let dokázali vychovat prakticky jen jednu skutečně kvalitní hráčku (Madison).

A basket 170-175 cm bílá holka hrát nebude. A 185-190 cm Afroam. zase asi nebude hrát tenis.

Já myslím, že nějaký genom tam bejt musí. Jestli holka u nás má největší naději, že jí sport bude živit, u tenisu. Těžko říct. Kolik je u nás třeba profi-baskeťaček, volejbalistek atp.. Tam taky asi nejsou takový náklady na výchovu, protože to bude více krýt klub.
Reagovat
Frick
za 15 let :o)
Reagovat
lars
Stephens, Coco, .. jsou taky kvalitni
Reagovat
Frick
Jejich kariérní maxima (až už pozice rankingu, turnajových titulů nebo množství účastí v závěrečných kolech GS) nejsou na takové úrovni jako u Nicole, Lucky, Petry a Káji.

Brát to třeba vyloženě podle nejlepšího rankingu, tak jen Madison se alespoň vyrovanala nejhorší z této čtvřice, to jest Nicole (7.)
Reagovat
lars
jsou mlade , takze muzou neco zajim. jeste predvest
a mela Lucka do 26 let SF na GS v singlu ?
Reagovat
Frick
Neměla. Ale do 28 let měla i finále.

U Stephens nebo Coco to nevíme.
Reagovat
fera
To, ale platí jen v ženském tenisu :(

50% malých kluků nasměrují rodiče (tatínci) na fotbal, kde jejich sportovní talent skončí v 18-ti letech v okresním přeboru a pokud mají štěstí a dotáhnou to výš, tak ty výsledky můžeme sledovat všichni v TV :(
Reagovat
Frick
Jenže si vydělaj. Každej prvoligovej fotbalista, v základní 11ce (a v lepších klubech i ten, co občas střídá) si vydělá. To je +/- 200 lidí. Nemluvě o těch v zahraničí. Byť nejsou ve špičkovejch klubech, třeba.

Kolik si u nás vydělá tenistů? Berdych, Štěpánek, Veselý, Rosol, Pavlásek, Šátral, Kolář a Jebavý?
Reagovat
Carloss
fera: to asi jo. nesmíš ale zapomínat že český ženský tenis je v současnosti asi nejlepší na světě. ten mužský je v tom srovnávání zákonitě horší. ale pořád to není úplně špatné.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
I když jsem tady jako redaktor, tak to sem musím napsat. Klobouk dolů, Markéto, je to neuvěřitelný úspěch :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A tezce a zaslouzene vybojovany! Sila se pozna ne, kdyz jde vse jako po masle, ale kdyz tece do bot..a to dnes teklo( i kdyz ne na MP)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Je to parádní úspěch. Navíc Markéta je mladá a talent má obrovský. Její hra je absolutně kompletní a s přibývajícími zkušenostmi se může jen zlepšovat.

Trošku mě mrzí, že mám dovolenou a nemohl jsem napsat tenhle článek osobně. Takové články se píšou nejlépe ;) Ani jsem finále kvůli výletu nestihl. Program na večerní relax je tedy jasnej, pustit si záznam :P
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jen doufat, ze ji tenis bude dlouho bavit a nevyprcha. O ostatni, samo jeste zdravi, se nebojim
Reagovat
sprchon
Byl to hezkej tenis, stojí to za to. ;)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Musel jsem si pustit alespoň mečbol, nedalo se to vydržet :)) Ještě teď cítím mráz na zádech ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten byl stejne, jako proti Tynde paradni
Reagovat
darek.vrana
Taky je zajímavé, jaká jsme levácká velmoc. Kvitová, Šafářová, Plíšková, Vondroušová, Veselý.
Reagovat
Krisboy
Navrátilová, Korda...
Reagovat
smazaný uživatel
Ivetka Benešová, sice úplná špička nebyla ale lepší jak Veselý
Reagovat
darek.vrana
Jasně, já bral jen současné hráče.
Reagovat
gusticek
Ivetka byla ale úžašně krásná myslím tělo i hru.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne, ze ne levicacka velmoc
Reagovat
darek.vrana
To bohužel taky.
Reagovat
Frick
Tam ale musej bejt asi docela naštvaní. Sec jenom - ty setbally asi by byly fakt i "mečboly".

Ale Maki si fakt vskutku nadprůměrnou dávku štěstíčka zasloužila.
Reagovat
tommr
co to zase meleš za nesmysly?! Jaký mečboly? Jaký štěstí? Ty už si taky úplně vypatlanej ... :(
Reagovat
Frick
No, tak ve druhym štěstí Maky měla. Anett určitě mohla nějakej ten SB proměnit. Nebo ta děsivá minela Estonky v TB za stavu *4:3 pro ní.

A ve třetim už by to fyzicky nešlo.
Reagovat
horska.kraslice
Takže pro Markét bude jedna mínus? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslí to tak že kdyby Anett ty SB proměnila tak 3. set by už asi vyhrála, protože Maky byla na pokraji kolapsu, takže ty SB byli takové menší MB
Reagovat
tommr
kdyby jsou chyby. A ke kolapsu měla Markéta opravdu hodně daleko. Takže od Fricka jsou to zase jen blbý spekulativní kecy, který mají výkon Markéty co nejvíc znehodnotit ... :(
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
Frick
Jasně a ještě zkus chemtrails a protokoly Sionských mudrců.

A Hilsner podřízl Anežku, aby měl její panenskou krev na macesy!
Reagovat
Torn
Tak jako 7 dvojchyb není rozhodně štěstí na její straně..Estonka tam měla taky dost štěstí...
Reagovat
Haitik
Gratulace Markét! Šílený, že vyhrává WTA turnaj někdo, kdo je o dva roky mladší než já.. :D
Reagovat
BooOoo
tohle se ještě dá :D co takovej Taylor Fritz
Reagovat
smazaný uživatel
Bude neskutečně těžká, vemte si kolik jsme měli talentů v tomto století (né narození v tomto století ale že začali hrát v tomto století) (počítám muži i ženy) sama nevím, ale tak cca 20? (Do toho počítám i hráčky jako Petra, Bára, Berdych...) to jsou úspěšní talenti a pak jsou ti neúspěšní a těch je víc. Maky je bezesporu velký talent ALE vlastně jen 1 (Petra) to opravdu někam dotáhla (když počítám jen singla) pak Nicole, Lucka, Kája ale ta GS ještě nemá. Opravdu tenhle titul ještě nic neznamená, stát se může cokoliv
Reagovat
sprchon
Sleduju ji od toho ČF s Tyndou. Na svůj věk je tenisově fakt hodně vyspělá. Hraje chytře a ani u toho není tak zbrklá jako Barča. :D Ví, kdy přitlačit, kdy dát dropshot a všechno to perfektně ovládá. Občas dá dropshot i za situací, kdy bych to nečekal. :D Třeba jako odpověď na smeč nebo na první podání... Fakt mě ta holka baví. :) Údery po lajně luxusní, pohyb taky super, jen málo míčů nedoběhne. Postupnej útok na jedničku a i z obrany často dokáže kouzlit. Slajsy jsem ji moc hrát neviděl, ale tak asi to nebylo potřeba. Líbí se mi, jak je pečlivá, všechny údery hraje se 100% koncentrací. Moc slabin nemá, největší bude asi servis, obzvlášť ten druhej. Dneska se prala s únavou statečně, je fakt silná.

Neskutečný, co dokázala. Druhej turnaj WTA a hned to tam takhle vystřílí. :D Tak snad nám bude dělat radost dál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejcennejsi, krome prechodu z obrany do utoku, vidim to , ze jako TOP hracky , si pro rozhodujici mice chodi sama a neceka ma chybu souperky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale souhlas, ze na 17 let !! neuveritelna vyspelost i tenisove mysleni. To mel kdysi i Ferrero( brzy mu ale dosla stava)
Reagovat
horska.kraslice
Ano, velmi výstižné. K tomu bych dodala na její věk velmi silnou psychiku a zvládání koncovek. Když šla podávat na mečbolu, úplně se jí vyjasnila tvář, téměř se usmívala, cítila se silná, jakoby ten poslední bod už měla.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
sprchon
Jo, níž jsem psal, že je silná. Nebo aspoň dneska byla, uvidíme, jak to půjde dál. :) Měla možná kratičkou krizi, jak dala ty tři DF v gamu, ale nakonec se s tím vypořádala. A únavu dávala znát akorát mezi výměnami. Ve hře vůbec ne, tam z únavy moc chyb neudělala. I když byla unavená, tak byla schopna se na každej míček plně soustředit. Fakt jsem čuměl. :)
Reagovat
Frick
Docela jsem ke konci 2. setu přemejšlel, kdyby to nevyšlo, zda půjde do šatny.

To už se ale nedozvíme.
Reagovat
Frick
No jo, jenže jestli by tomu bylo třeba i za stavu 3:4 a *15:30 ve třetim. :-(

Asi fakt by ten třetí set nebyl hratelnej.
Reagovat
sprchon
Běž se svejma "kdyby" někam. ;)
Reagovat
Frick
Copak by se nedalo čekat, že by ve třetím setu ta únava byla znát víc a víc? Že by ty míčky bylo čím dál těžší dobíhat, že by servis neměl takovou razanci či přesnost?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle by potrebovala Tynda nebo Hrada
Reagovat
sprchon
Hrádě to hodně chybí, no. Soustředit se vždycky jen na ten jeden aktuální míč a ne na blbosti nebo na to, co bude později. :)
Reagovat
Frick
Maki hrozně docházelo fyzicky, ale Anett došlo ještě rychleji mentálně a proto to skončilo, tak jak to skončilo. Dobře!

Je mi tý holky i tochu líto - teď by si tak moc zasloužila to pořádně oslavit a ještě pořádněji si odpočinout, místo toho si může leda tak pustit https://www.youtube.com/watch?v=4sWbpgW5C-M

Snad to zvládne. Ale asi bude třeba v příštích týdnech ubrat na tempu. Nebo se oddělá.
Reagovat
VlS
přeju, aby drželo zdraví a pak se určitě dočkáme pěkných výsledků.
Řek bych, že i Vlk bude spokojený s krokováním, jsou tam úplné tanečky před úderem.
A k ceremoniálu - jen velký blb musí žvanit tak dlouho před prázdnou halou, chytrej by si cšim, že je prázdná a že technicky mluví ve dvou jazycích do zdi.
Reagovat
sprchon
Jo, příprava na údery se mi taky moc líbí. Zdá se, že všechno šlape. :)
Reagovat
Lunej..
Snad holky stihnou neco rict:,D
Reagovat
smazaný uživatel
Hoďte na něj tu pračku, ať už zklapne bože
Reagovat
Torn
A dostane i Markéta pračku? :D Mohla by ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Markétu nezavřou na švýcarsko-německých hranicích za pašování pračky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad mají dodávku, do kufru tu pračku těžko narvou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Do ni s trenerem a drinkem naskacou a bude mecheche..snad to ma alespon 1500 otacek/min
Reagovat
tommr
úžasnej výkon ...
První WTA titul ...
40.výhra v letošní sezóně ...
V žebříčku se posunula na 116.místo ...
V žebříčku nejmladších hráček U18 je první ...
V žebříčku mladých hráček U21 se posunula na 14.místo ...
V žebříčku mladých hráček U25 se posunula na 49.místo ...
V letošní Race se posunula na 36.místo ...
Asi největší naděje českýho tenisu od dob Martiny Navrátilový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pšš nezakřiknito, Nicole vyhrála turnaj už v 15-ti a jak dopadla. Cesta na vrchol je neskutečně dlouhá a těžká. Petra může vyprávět, sice Maky teď vypadá skvěle, hlavně po tenisové stránce ale je to WTA a stát se může cokoliv
Reagovat
dunphy
žebříčkužebříčkužebříčkužebříčkužebříčkužebříčku
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
horska.kraslice
Posun o 116 míst nahoru během jediného týdne, to je teda svistot, to se hned tak nevidí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky se na to dívá :-)
http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
gusticek
Škoda, že už nejsme dvojjazyčná země. Krásně se poslouchá jak přechází s francouzštiny do schwyzerdutsch.
Reagovat
Torn
Přecházel takovým způsobem, že jsem se občas ztrácel. :D
Reagovat
Frick
Jakože kdyby se hrálo třeba Liberci, tak by by to bylo česko-německy? :-D

Jinak to asi myslet nešlo, ne?
Reagovat
horska.kraslice
Ale né. V Hodoníně slovenština/čeština. Resp. přesněji moravská slováčtina/slovenská záhoráčtina.
Reagovat
Frick
Jo, to určitě. :-D :-D :-D
Reagovat
gusticek
Jo myslel jsem česko německy
Reagovat
horska.kraslice
Ten ceremoniář v Bielu mluví teda srandovně. Střídá švicrdič a švicrfranse :-)
Reagovat
Torn
Pěkná "váza" jako cena :). Vypadá stylově :).
Reagovat
Bloody13
V Race už je Markéta na 52. místě.
Reagovat
smazaný uživatel
36. už
Reagovat
Bloody13
A jo vlastně... mno, tak to je ještě lepší. V závěru sezóny by si holka mohla zahrát na Turnaji šampónek... teda pokud tu cenu dostane ještě dneska, ten blbec je neskutečně ukecanej!
Reagovat
fialka
Veľká gratulka. Markéta je úžasná. ČR má o budúcnosť tenisu postarané. Tíško závidím.
Reagovat
Neor
Nemáte někdo ještě fungující stream na závěrečnej ceremoniál?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportingvideo.org/20170410/vv58eb1734840530.11480506-1650492.html
Reagovat
Torn
http://live.robinwidget.org/static/freeplayer/4639412560414580.html nebo :)
Reagovat
Neor
Díky!
Reagovat
smazaný uživatel
V 17 pracku! To jsem fakt nemel. Gratulace
Reagovat
blixa
V 18 už to bude Porsche :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad. Maria uz jich ma dost
Reagovat
milos68
Neskutečná Markéta...
Reagovat
sprchon
Neskutečný! :) Je fakt silná, zvládla to. Gratulace. :)
Reagovat
smazaný uživatel
neuvěřitelný!! sice ani neví jak ten druhej set vyhrála, ale na to se historie ptát nebude, úžasný co tahle holka předvedla tenhle tejden!!! Tak pryč z ITF, už jen WTA, hlavní soutěž French Open na dohled a na konci roku TOP30? oujéé
Reagovat
fera
tak se trošku uklidníme... :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Na konci roku Top 5 minimálně
Reagovat
smazaný uživatel
jako proč ne? :D jestli bude hrát dál takhle tak nevidím problém, neobhajuje vůbec žádný body, sebevědomí a psychická stabilita jí rozhodně nechybí a herní kvalita taky ne, to dá!
Reagovat
fera
no bylo by to samozřejmě pěkná, ale jak už tady několikrát zaznělo "je to WTA"
přijdou velký turnaje a jako kvalifikantka nebo WC asi chytne v prvním kole třeba Agněšu, Carol nebo Williemsky a vše může být o dost těžší :(
Reagovat
kohlik
Fantazieee, je to tam :)
Reagovat
kohlik
Fantazieee, je to tam :)
Reagovat
Nancy_z
Škoda, že jsem neviděla druhou půlku 2. setu, u čísel to byly nervy, ale JE TO TAM!
Reagovat
dunphy
Velikánská gratulace Markétě k zisku první pračky v kariéře! :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď ještě nějaký ty talíře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
NESKUTEČNÉ!!!!!!!!!!!
Reagovat
Bloody13
Jsem to řikal furt, že si jde Markéta pro titul :) PARÁDA!
Reagovat
gusticek
Nejlepší mi na tom příjde, že vyhrála zápas ve kterém byla horší.
Reagovat
blixa
To je takovej dojem, že vypadala unavenější.
Reagovat
Torn
Horší rozhodně nebyla, ale měla dost jednu velkou nevýhodu...nefungoval jí absolutně servis a se 7 dvojchybami to vytáhla.
Reagovat
lars
az v 2. setu mela horsi servis
Reagovat
gusticek
statistiky mluví jasně. Zvládla klíčové okamžiky, v tom je to cenné.
Reagovat
horska.kraslice
Ty dvojchyby byly určitě z velké části důsledkem fyzické únavy.
Reagovat
tommr
jj vždyt měla odehráno o tři těžký zápasy víc než Kontaveitová ... :)
Reagovat
VlS
Ty DF počítej na vrub únavě, už toho musí mít plný kecky.
Reagovat
Frick
Ve druhym setu byla horší.
Reagovat
Frick
resp. po vyrovnanym prvnim setu byla v tom druhym lepší Anett, ale naštěstí v klíčových okamžicích hloupě chybovala.
Reagovat
historik
lol naprosto skvělý, stovka na dohled, a to už jsem se smiřoval se třetím setem
Reagovat
tommr
ještě že se to do toho třetího setu nedostalo. To už by asi Markéta fyzicky nestíhala ... :)
Reagovat
fera
a je to, holka, jedna šikovná,

velká gratulace, teď jen vydržet a pokračovat
Reagovat
kureee
Druhý start na WTA v životě a hned titul bez ztráty setu. CG
Reagovat
mikimaus321
Paráááááááda Markéto
Reagovat
Dobry-den
Je to tam!!!
Reagovat
fera
"to sů prdy, to sů prdy"

tak snad ten TB dá :)) Markétko, jedem
Reagovat
smazaný uživatel
Poradim vam s prenosy.staci zajit do jekekoliv sázkové kanceláře registrovat se vlozit 10 kč a zápasů je tam hafo neseka se a cokoliv k shlédnutí:-)
Reagovat
Dobry-den
Na returnu bez šance
Reagovat
lars
v 1. gamu byla sance
Reagovat
Dobry-den
Byl tam i brejk. Mám samozřejmě na mysli poslední gemy, tam to fakt nešlo...
Reagovat
tommr
to už byla dost vyčerpaná. Ještě štěstí, že to nešlo do třetího setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta markéta je super hracka servis sice dost jalovy ale ve vymenach je vyborna kloubouk dolů v jejivh letech.mit 1 podani uz je asi po zapase s titulem v rukou????odvracene brejkboly taky parada stopbaly na jedničku do budoucna další kometa pokud ji musky nepokakaji:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby dneska takova Bara schytala od rozhodcich, to co dnes Maky, tak by to tsm asi vsechno postrilela
Reagovat
Torn
Ta by jim dala...:D všichni po držce raketou. :D
Reagovat
gusticek
Nabízí se otázka, které vlastnosti markéta stárnutím vylepší. Přijde mi už celkem komplet vybavená.
Reagovat
blixa
Tak kompletní v podstatě je, ale vylepšit se dá asi všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro ty,kteří ještě nenašli :D
Doporučuji tenhle! :)

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Reagovat
Jiri
Ma toho dost, ale bojuje! Herni projev co jsem mohl sledovat behem tydne paradni. Doufam, ze si da poradnou pauzu a pak vletne stejne do dalsich turnaju WTA, kde uz se zabydli.
Reagovat
Frick
Dyť letí na FC!
Reagovat
gusticek
druhá věc je co tam odehraje
Reagovat
blixa
To bude mít za odměnu jako rekreaci. Hotýlek, bazének, akorát jí tam v baru asi nenalejou :D
Reagovat
Jiri
Snad ji nepostavy.
Reagovat
sprchon
Proč chudák?
Reagovat
Jiri
Musi tam dost trpet. Unava je urco velka.
Reagovat
sprchon
Ale proto snad není chudák. ;)
Reagovat
Jiri
Jen soucitim :) Ono to musi bolet, kdyz se jde pres unavu. No nevim, neni treba to dal rozebirat....
Reagovat
sprchon
Jak jsem psal níž. Jasně že je unavená a že to bolí. Ale daří se jí a vypadá fakt šťastně. :) A v tom případě to tolik nebolí. Porážky bolí víc než vítězství. ;) Dělá to dobře. Teď držme palce v koncovce 2. setu.
Reagovat
Jiri
Drzim co to jde :)
Reagovat
Frick
Pořád na Markétu, že vyhraje zápas. (6:4 *1:2)
Reagovat
Frick
1,33 (6:4 *3:4)
Reagovat
Frick
1,24 (6:4 4:4*)
Reagovat
Frick
1,24 (6:4 5:5*)
Reagovat
Frick
1,41 (6:4 *5:6)
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím se že Maky oficiálně došlo, ale bojuje bojuje
Reagovat
Frick
Vzpomeň si, jak to říkal Emil - Když nemůžeš, přidej!
Reagovat
sprchon
Únava je znát čím dál víc... Ale zase když se člověku daří a je šťastnej, tak to tolik nebolí a nepřipouští si to. Ale pokud bude třetí set, tak asi nic. Jedině, že by se pak Kontaveit psychicky složila.
Reagovat
gusticek
ty kraťasy začínají být legendární doufám, že si jich v budoucnu ještě hodně užijeme.
Reagovat
gusticek
Uff Uff snad má markét ještě nejaké fyzické rezervy.
Reagovat
Torn
Markéta zatím velice solidní. Působí soustředěně, na svůj věk vyspěle a trenéra očividně bere v potaz a řekl bych, že jí i docela radí. Když občas vidím jiné hráčky a jejich trenéry, vypadá Markéta a její trenér mnohem víc profesionálně, možná je to jen zdání. Každopádně Markéta působí velice jistě a řekl bych, že i docela s racionálním pohledem na hru. Nemuselo by jí ani případné posunutí do špičky pokazit, i když to člověk nikdy neví no. Rozhodně z těch našich hráček mi dle Bielu příjde zatím nejvíc psychicky stabiln, ale ukáže čas, co v Markétě je, každopádně i tu Týnu jí snad odpustím :).
Reagovat
George_Renel
Set je doma, musím odejít, tak ne abyste to pokazili. .-)
Reagovat
letityfanousek
Výborně!!! Náš ženský tenis je jedinečný!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný poslední gem, Maky bojuj bojuj!!!!!
Reagovat
historik
a set je tady:-)
Reagovat
Jabadu
Buď ten první set nějak ušolíchá nebo odpadne už teď. Úderově je horší a sotva plete nohama.
Reagovat
kohlik
Dobrej link :http://www.sportingvideo.org/20170410/vv58eb1734840530.11480506-1650492.html
Reagovat
Jabadu
A vůbec se nevomlouvej!
:-)
Reagovat
Dobry-den
Ty síly tam nejsou. I kdyby náhodou nějak vyhrála 1. set, tak postupně odpadne. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam brejk!! Ale dnes to bude bolet
Reagovat
aligo
Hrozně moc to bude bolet :( snad vydrží fyzicky
Reagovat
aligo
Markéta už je hrozně unavená :(
Reagovat
Nancy_z
Je, ale drží se skvěle, i kdyby prohrála, tak je rovnocennou soupeřkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně Maky bojuje, Maky na tomhle turnaji několikrát překonala své hranice
Reagovat
sprchon
Brejk!

Jo, vypadá unaveně, určitě je unavená. Ale na hře to zatím není moc vidět. ;)
Reagovat
historik
jj proto bych možná trochu brzdil s tím nasazením první den fed cupu (i když neříkám, že by se mi to nelíbilo) - co s ní ten úspěch (ať už titul nebo "jen" finále udělá a přechod na úplně jiný povrch atd.
Reagovat
lilly
Nemate nějaký stream pleas ten na YouTube mi nejde
Reagovat
d@ve
Zkus tento:
http://live.robinwidget.org/static/freeplayer/4639412560414560.html
Reagovat
lilly
Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to těžké, Kontaveit zatím podává nejlépe z celého týdne
Reagovat
Crashwoo
Ten na youtube mi vypadl. Neni někde náhrada?
Reagovat
sprchon
videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA?f?f.
Reagovat
sprchon
Zatím parádní tenis, bavím se. :)
Reagovat
sprchon
Vítězku si netroufnu ani tipnout. Zatím hrajou obě skvěle.
Reagovat
d@ve
Máte, pls, někdo nějaký kvalitní stream? Nejlépe na youtube? :)
Reagovat
d@ve
Reagovat
Serpens
V poslední době je to takový trend dávat to na youtube, ale to je jenom dobře :)
Reagovat
d@ve
Už ho žel smazali..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist