Vondroušovou stále trápí bolavá záda, odhlásila se i z New Havenu

18. 8. 2017, 22:45
Aktuality 7
Markéta Vondroušová se odhlásila kvůli zranění zad z kvalifikace turnaje v New Havenu, na němž měla absolvovat generálku na US Open. Vinou bolavých zad nestartovala osmnáctiletá česká naděje ani tento týden v Cincinnati, kde měla díky volné kartě od pořadatelů zajištěn start přímo v hlavní soutěži.
Profily hráčů
Markéta Vondroušová

Vondroušová letos v Bielu získala senzačně svůj první titul na WTA Tour. Vedle toho vyhrála čtyři turnaje ITF, ten poslední koncem července v Praze. Poté se měla přesunout na americké betony, ale kvůli zranění zatím na úvodní zápas v zámoří čeká.

"V posledních dnech mě trápila záda. Nehrála jsem tenis přes deset dní, teď se to však trochu zlepšilo. Po tuto dobu jsem netrénovala, pořádně jsem začala hrát až minulý čtvrtek, tak uvidíme, jak to půjde dál," řekla Vondroušová serveru Tenisový svět ještě předtím, než se odhlásila z kvalifikace v New Havenu.

Pro grandslamové US Open má talentovaná levačka díky svému postavení na 67. místě světového žebříčku jistou účast v hlavní soutěži.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Dobry-den
Ta už si letos nezahraje. Skončí jak Cetkovská :-(((
Reagovat
freeteepek
To záda si udělala na turnaji ITF v Praze, který sice vyhrála, ale přišla kvůli tomu o účast v Cincy i v NH a ohrožené je i USO:-(
Reagovat
EllNino
tak já myslím, že nemá cenu se nikam hnát v jejím věku, prostě si teď dá pauzu, ikdyž nucenou, poprvé v letošní sezoně ... nahráno má na několik měsíců dopředu, tak snad nebude tak zle, nikdo nečekal, že bude 50. v race letos :)
Reagovat
freeteepek
No jo, ale mohla posbírat cenné zkušenosti. WC do Cincy pořadatelé jen tak někomu nedávají. Aspoň ten jeden zápas kdyby tam zahrála...
Reagovat
EllNino
lepší to doléčit než hrát přes bolest ne ? je jí 18 let, koukní se na Belindu, Lauru Robson a spol. hrály v mládí jako divé a teď laborují se zraněními, a to měly karieru podobně slibně rozjetou jako má Markéta ... zkušeností a možností bude ještě hafo ...
Reagovat
EllNino
snad to nebude nějaký chronický dlohuhodobý problém, jako ten loket :/

Přeju brzké uzdravení, byla by to škoda
Reagovat
tommr
Markéta je na ty zranění bohužel až moc náchylná. Snad nedopadne jako Bencicová nebo Robsonová, kterým zranění ničí kariéru ... :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist