Voráčová potřetí v řadě do 2. kola neprošla, podlehla Halepové

19. 7. 2010, 16:04
Aktuality 6
WTA BAD GASTEIN - Renata Voráčová na posledních dvou turnajích zápasy prvního kola zvládla, na antuce v rakouském Bad Gasteinu však hned na úvod podlehla Rumunce Simoně Halepové, předloňské vítězce juniorky French Open, 5-7 2-6.
Simona Halepová

V Bastadu i Palermu si 91. hráčka světa Renata Voráčová zahrála ve druhém kole, potřetí v řadě to na turnajích WTA ale zopakovat nedokázala.

Na antuce v rakouském Bad Gasteinu se utkala s Rumunkou Simonou Halepovou, se kterou prohrála letos v semifinále ve Fesu. Na marocké antuce šestadvacetiletá Češka dosáhla na konci dubna svého dosud nejlepšího výsledku. To samé platilo pro Halepovou, jež ve finále podlehla Ivetě Benešové.

Jednou si Voráčová ještě zahrála čtvrtfinále, což se jí povedlo právě v Bad Gasteinu. Po třech letech se na turnaj vrátila, stejně jako ve Fesu ale s osmnáctiletou Rumunkou neuhrála ani set a končí v úvodním kole.

Halepová, jež předloni vyhrála juniorku French Open, se o čtvrtfinále utká se Sevastovovou, nebo jednou z úspěšných kvalifikantek.

V Rakousku se představí ještě dalších pět Češek: nasazené Klára Zakopalová a Barbora Zahlavová-Strýcová, dále Benešová, Sandra Záhlavová, předloňská finalistka Lucie Hradecká a na šanci ještě čeká jako lucky loser Zuzana Ondrášková.

Turnajová čtyřka Zakopalová se v úterý utká s Němkou Görgesovou, a pokud postoupí, zahraje si o čtvrtfinále s Marií Korytcevovou. Ukrajinka dnes v téměř tříhodinovém zápase zdolala 6-7 7-6 6-2 Němku Tatjanu Malekovou. Ve druhé sadě přitom prohrávala už 0-4 a za stavu 4-5 odvrátila mečbol.

Jedničkou podniku dotovaného 220 tisíci dolary je Andrea Petkovicová z Německa, jež obhajuje loňský titul. Na úvod ji čeká tápající Iveta Benešová. V dalším kole pak vítězka narazí na Alize Cornetovou z Francie, jež dnes smetla 6-2 6-0 Holanďanku Rusovou.

S problémy postoupila loňská poražená finalistka Rumunka Olaruová. Proti Němce Wörleové, jež letos ani na sedmý pokus nepostoupila přes 1. kolo, sice udělala 11 dvojchyb, nakonec ale dokázala využít sedmý mečbol a udržela si šanci na obhájení životního úspěchu.

- WTA INTERNATIONAL BAD GASTEIN (Rakousko, antuka, 220.000 dolarů) -
pondělní výsledky (19. 07. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Halepová (Rum.) - Voráčová (ČR) 7-5 6-2
Korytcevová (Ukr.) - Maleková (Něm.) 6-7(2) 7-6(3) 6-2
Olaruová (Rum.) - Wörleová (Něm.) 1-6 6-4 6-3
Cornetová (Fr.) - Rusová (Niz.) 6-2 6-0 

Čtyřhra - 1. kolo:
Hradecká/Medinaová (2-ČR/Šp.) - Jugičová-Salkičová/Juraková (Bosna/Chorv.) 6-2 6-2
Hofmanová/Hrdinová (Rak./ČR) - Pivovarovová/Curenková (Rus./Ukr.) 1-6 7-5 10-2

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Sakra té bych drtil kozy a lízal ústa,bohyně Simona škoda že si zmenšila měla je spíš ještě zvětšit !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl by jsem se na hru soustředit.
http://www.sportlive.it/gallery/foto/tennis/Foto-Simona-Halep/simona_halep7.jpeg
Reagovat
Mercury
To už je bohužel minulost :o( Nechala si (z pochopitelných důvodů) prsa zmenšit, a to poměrně výrazně. Takový náklad musí člověka limitovat nejen u tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste fakt prasata! prsa nejsou u dívek to hlavní! jsou důležitější věci ... bříško, stehna, obličej ...
Reagovat
Vojtiik
jsou to hlavni.. kousek za nima je este zadek a nohy.. jinac dulezite je vsechno :D
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě ale u koz přece neplatí že čím větší tím lepší. Nesmí být moc malý ani moc velký. A hlavně musí mít pěknej tvar.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist