Washington: Peerová a Petrovová letos poprvé do finále

31. 7. 2011, 15:05
Aktuality 0
WTA WASHINGTON - Premiérový ročník ve Washingtonu má ve finále obě nejvýše nasazené hráčky. Shahar Peerová i Naďa Petrovová přitom v letošní sezoně nebyly ani jednou v semifinále.
Shahar Peerová

Shahar Peerová byla hráčkou první světové dvacítky, ale když si letos zahrála jen dvakrát ve čtvrtfinále a před odletem do Washingtonu prohrála pět zápasů v řadě, spadla na 24. místo. I to jí na prvním ročníku turnaje v Elkridge zajistilo pozici nejvýše nasazené hráčky, čehož čtyřiadvacetiletá Izraelka využila k premiérovému semifinále sezony. V něm otočila souboj s turnajovou trojkou Tamirou Paszekovou a může se těšit na své osmé finále.

O 6. titul bude Peerová bojovat proti druhé nasazené Nadě Petrovové, jež zažívá podobnou sezonu: do semifinále postoupila rovněž bez ztráty setu poprvé až ve Washingtonu a v boji o finále obrátila zápas s domácí jednadvacetiletou Irinou Falconiovou, jež dosud nikdy nehrála ani ve čtvrtfinále.

Devětadvacetiletá Petrovová, jež může získat jubilejní 10. titul - první od roku 2008, s Peerovou v pěti vzájemných zápasech ztratila jediný set.

- WTA INTERNATIONAL WASHINGTON (USA, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
sobotní výsledky (30. 07. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Peerová (1-Izr) - Paszeková (3-Rak.) 3-6 7-6(2) 6-4
Petrovová (2-Rus.) - Falconiová (USA) 1-6 6-1 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist