Wawrinka přijde kvůli zranění kolena o turnaje Masters v Montrealu i Cincinnati

2. 8. 2017, 18:56
Aktuality 8
Švýcar Stan Wawrinka vynechá kvůli zranění kolena nadcházející turnaje ATP Masters v Montrealu a Cincinnati. Čtvrtý hráč světového žebříčku doufá, že mu pauza pomůže a bude schopen na konci srpna obhajovat titul na grandslamovém US Open.
Profily hráčů
Stan Wawrinka

Dvaatřicetiletý rodák z Lausanne měl problémy s kolenem během celé travnaté sezony. V londýnském Queen's Clubu a následně ve Wimbledonu vypadl hned v úvodním kole.

"Po dlouhém zvažování a konzultacích s lékaři a týmem jsem se pro jistotu rozhodl vynechat Kanadu a Cincinnati, přestože jsem tvrdě pracoval na tom, abych byl už na tyto turnaje fit," uvedl dnes Wawrinka na svém webu a sociálních sítích.

"Je to obrovské zklamání pro mé fanoušky i mě samotného, že musím udělat takové rozhodnutí. Ale potřebuju mít stoprocentní jistotu, že před návratem do turnajů bude zranění, které mě trápilo ve Wimbledonu, vyřaešeno. Společně s týmem děláme vše pro to, abych se uzdravil co nejrychleji," dodal trojnásobný grandslamový šampion.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
Krisboy
Nehraje Nov4k, Standa nemá motivaci.
Reagovat
Nola
ak je tomu tak, odpiska zaroven koniec sezony :D
Stan sa sustredi iba na GS, na tychto podradnych turnajoch dostava od Novaka bezne nakladacku, a nielen iba od neho
Reagovat
kada.tom
Tato zpráva alespoň trochu kompenzuje smutnou zprávu pro všechny normální tenisové fanoušky, že kanadské Masters bude prznit druhý ze Švýcarů.
Reagovat
Frantz
jj a nejen ten švýcarskej narcis, ale i tady blbka a.magorová se svými odkazy + místní komando stupid elegoš fanatiků..
Reagovat
Franky
ta co chlapci mate tu matador gayparty? :D kludne dohonkajte nenechajte sa rusit :)
Reagovat
a.magerova
Tady máte, chlapci, každý svého... vím, že už jste TO jistě viděli, ale tam TO bylo pro FFF, tady je TO jen a jen pro vás.... :-)))

http://jpeg.cz/obrazek/g7Ph
Reagovat
smazaný uživatel
Takže lidi, pokud vám nevadí švýcarští hráči, jste v tomto pohledu nestranní, popř. některému z nich nebo oběma fandíte, tady kada.tom vám něco vzkazuje... když jsem na tento článek klikal, čekal jsem, kdo tu asi tak napíše, nemýlil jsem se.
Reagovat
Mayo
Egoista :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist