Wawrinka prohrál s Kuzněcovem, Nadal po šesti letech vzdal

26. 3. 2016, 19:39
Aktuality 257
ATP MIAMI - Stan Wawrinka na svém neoblíbeném turnaji v Miami nezvládl hned svůj úvodní zápas. Čtvrtý hráč světa překvapivě nestačil na Rusa Andreje Kuzněcova. Skončil i Rafael Nadal, který poprvé od roku 2010 nedohrál rozehraný zápas.
Stan Wawrinka

Pokud by mohl Stan Wawrinka z kalendáře ATP vyškrtnout jeden z povinných turnajů, pak by zřejmě ukázal na Miami. Z osmi startů na floridském podniku série Masters 1000 startoval osmkrát a nikdy nebyl dál, než v osmifinále. Šestkrát nepřekonal ani třetí kolo, letos ztroskotal dokonce hned na svém prvním soupeři. 

Třicetiletý Švýcar se po necelých dvou týdnech utkal znovu s Andrejem Kuzněcovem, ale zatímco v Indian Wells Rusa porazil, dnes s ním prohrál ve dvou setech 4-6 3-6. 

Wawrinka během zápasu neproměnil žádný z osmi brejkbolů. Zahrál pouze 16 winnerů a spáchal 34 nevynucených chyb. Naopak pětadvacetiletý Kuzněcov zahrál o jeden vítězný úder více než udělal nevynucených chyb (22-21) a stoprocentní úspěšnost měl při hře u sítě, ke které zamířil celkem jedenáctkrát.


51. hráč světa Kuzněcov, který je ve světovém žebříčku na svém maximu, tak potvrdil svou velmi dobrou formu a můž se těšit na premiérový posun do Top 50. O své první osmifinále na turnaji Masters 1000 si zahraje s domácím Samem Querreym, nebo s Francouzem Adrianem Mannarinem.

Nadal po šesti letech vzdal
Rafael Nadal svou sbírku trofejí o první titul z Miami znovu nerozšíří. Letos ztroskotal hned na prvním soupeři, když vzdal Damiru Džumhurovi z Bosny. Španělský tenista skrečoval za stavu 6-2 3-6 a 0-3 kvůli závratím z horka.

Rafael NadalPátý nasazený Nadal vstoupil do utkání, které se hrálo ve velkém horku a vlhkosti, výborně. Získal první set a zdálo se, že potvrdí roli favorita. Pak se ale začal výrazně trápit, byl malátný a několikrát konzultoval svůj stav s lékařem, který mu naměřil vysoký tlak. Poté, co ve třetí sadě podruhé přišel o podání, se rozhodl odstoupit.

"Ještě na konci prvního setu bylo všechno v pohodě. Ale pak jsem začal pociťovat závratě, nebylo to dobré. A bylo to čím dál horší," řekl Nadal. "Chtěl jsem zápas dokončit, ale vážně to nešlo. Vzdal jsem, protože jsem starosti o své zdraví."

Čtrnáctinásobný grandslamový šampion naposledy vzdal rozehrané utkání ve čtvrtfinále Australian Open 2010 Andymu Murraymu.


Nadal není jediným hráčem, kterého letos v Miami skolila nějaká viróza nebo horko. Včera se kvůli žaludečním potížím odhlásil ještě před svým vstupem do turnaje Roger Federer, Američan Rajeev Ram kvůli chřipce nenastoupil proti Berdychovi a dnes vzdali také Ukrajinec Sergej Stachovskij, Brazilec Thomaz Bellucci a Brit Aljaž Bedene.

Džumhur si připsal svůj první skalp hráče Top 10 a s Kazachem Michajlem Kukuškinem si zahraje o postup mezi šestnáct nejlepších.

Naopak nezaváhal druhý hráč světa Andy Murray. Britský tenista vstoupil do svého oblíbeného turnaje výhrou 6-3 7-5 nad Uzbekem Denisem Istominem, proti kterému zvýšil vedení ve vzájemné bilanci na 3-0.

Murrayoho během zápasu rozhodilo, že se mu za stavu 2-2 v druhém setu při soupeřově brejkbolu dostal do ruky ženský míček. "To je neuvěřitelné. Ženský míček. Málem jsem s ním hrál," rozčílil se na rozhodčího druhý nasazený hráč. Podání si v návalu zlosti prohrál. "Takhle ne. Víte, jak moc se ty míčky liší?" obrátil se znovu na sudího, který mu odvětil, že s tím nemůže nic dělat a potvrdil výsledek gamu. 

O postup do osmifinále si dvojnásobný šampion a loňský finalista Murray zahraje s Bulharem Grigorem Dimitrovem (
h2h 6-2).

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 7.037.595 dolarů
sobotní výsledky (26. 03. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Murray (2-Brit.) - Istomin (Uzb.) 6-3 7-5
Kuzněcov (Rus.) - Wawrinka (4-Švýc.) 6-4 6-3
Džumhur (Bosna) - Nadal (5-Šp.) 2-6 6-4 3-0 skreč N.
Tsonga (9-Fr.) - Giraldo (Kol.) 6-3 6-1
Raonic (12-Kan.) - Kudla (USA) 7-6(4) 6-4
Smyczek (USA) - Isner (13-USA) 6-2 2-6 7-6(5)
Monfils (16-Fr.) - Ito (Jap.) 6-3 6-2
Bautista (17-Šp.) - Bedene (Brit.) 7-5 2-2 skreč B.
Sock (22-USA) - Stachovskij (Ukr.) 6-2 3-2 skreč St.
Cuevas (23-Urug.) - Millman (Austr.) 7-5 6-4
Kyrgios (24-Austr.) - Baghdatis (Kypr) 6-2 6-1
Dimitrov (26-Bulh.) - Delbonis (Arg.) 7-6(8) 4-6 6-4
Mannarino (Fr.) - Querrey (29-USA) 6-7(5) 6-2 6-4
Kukuškin (Kaz.) - Bellucci (30-Braz.) 5-7 6-3 skreč B.
• Čtyřhra - 1. kolo •
Qureshí/Simon (Pák./Fr.) - Nestor/Štěpánek (Kan./ČR) 6-4 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

257
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vidim, ze dnes Petrik opat exceloval..Sám proti všetkým...Vsetci sú hlupáci, len on je lietadlo..:))
Reagovat
Marduch
Sorry za OT podruhé, ale nemůžu si pomoct, pro Ostraváky 25.04, Dům kultury, tenisová satira hrajících legend: Federer-Nadal. Rezervujte co nejdřív, nebudou!!
http://vstupenky.dkv.cz/dkmo/titledetail/6018-federer-nadal
Reagovat
FulnekUltras
to može byt šumné... ;)
Reagovat
Marduch
Prachař je fakt šoumen, překvapil mě. A 26.04. to hrajou ve Frýdku-M.
Reagovat
peggy
Je mne moc lito Rafy,je to hrac,ktery i v Basileji dohral,ale tady se nedivim mit tlak160/110 je jiz u tak mladeho spatne.Smutne je,ze jeho souper se radoval z vyhry,kdyz druhy skorem kolaboval.Mnel si vzpomenout na prvy set.Je to jednani Fuj,Fuj!Rafa se snad brzy vrati,je to bojovnik.
Reagovat
George_Renel
Máňo.
Tak za prvé. Ten tlak byl hlášen 150/110. Za druhé nebyly by to nijak katastrofální výsledky vzhledem ke sportovnímu i emotivnímu vypětí. A za třetí, a to hlavně, doteď nechápu jak mohl komentátor z toho nonia kruhového budíku odečíst ty hodnoty. Ty totiž, při tomto způsobu měření, může udat pouze ten co měří, neb jsou slyšitelné přes ta sluchadla přístroje.
Reagovat
mayday
Považuju pomalu za zázrak, že je Berďa takový roky na špici s tím podáním...
Reagovat
tommr
Tomáš si druhej set prohrál už na začátku kdy postupně neproměnil 4 BP. Pak trochu odpad a brejkbolům musel čelit naopak on. V TB se projevilo lepší podání Johnsona ... :(
Reagovat
mayday
Jestli s tímhle nemehlem vypadne, tak to by byla velká škoda. S tím druhým setem máš pravdu, ale i za stavu 6-5 nebo 6-6 v TB si mohl vzít minibrejk.
Reagovat
tommr
jj udělal tam dvě úplně zbytečný a laciný chyby ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To si snad dělá srandu...
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/902/OP.pdf
Reagovat
EllNino
nebreč :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už se nemůžu dočkat! Mám vsazeno kilo, že Vika ztratí max. 3 gemy. :D
Reagovat
EllNino
aby ses nedivil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, je to risk. Původně jsem chtěl vsadit, že ztratí max. čtyři, ale ten kurz klesal, tak jsem dal nakonec tři (kurz 3,10). Tak by mě hodně nas*alo, kdyby to o jeden gem nevyšlo. :D Jinak se samozřejmě může stát, že Vika třeba dá nějaké dvojchyby a ztratí těch gemů víc, ale prostě si myslím, že to bude rychlej proces. :)
Reagovat
EllNino
no uvidíme :)
Reagovat
mayday
Co tam udělal na té síti za stavu 6-5, to snad není ani pravda. I když podobnou věc zazdil i Johnson. Snad to Berďa nějako ukope no.
Reagovat
smazaný uživatel
Berda by si mel hlavne zabookovat nejake hodiny na trenink servisu u nejakeho byvalehomservismana..to je hrozna bida ta jeho udpesnost % in
Reagovat
George_Renel
Třeba u sebe ,.-)))
Reagovat
EllNino
Tomáši ...
Reagovat
Fandina
Berďulka je mokrý jako myš.
Reagovat
tommr
ve druhým setu si oba hráči drží servis jen s vypětím všech sil - vypadá to, že oba melou z posledního ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hodně zvláštní. Střídají se hodně těžké gemy s čistými hramy.
Reagovat
smazaný uživatel
Berda netrefi ten 1.servis ikdyby pole bylo o 20 cm delsi
Reagovat
sprchon
Dom hotovo, paráda. :)
Reagovat
Kozoroh
Zápas No1eho a Domina bude nejpřitažlivějším duelem 4. kola :-)
Reagovat
tommr
a první set je doma. Tomáš zkušeně využil jediný slabší chvilky Johnsona na podání a pak set suverénně dopodával ... :)
Reagovat
tommr
nerozehranej Tomáš má zatím s Johnsonem plný ruce práce. Hlavně na příjmu se moc nechytá ... :(
Reagovat
George_Renel
Já bych řekl, že po té dlouhé pauze Tomáš velmi zkušeně zvládl 1. set. Američan zatím mim o podání nemá hru na to aby ho přehrál ve výměnách.
Reagovat
tommr
jj zvlád to dobře a ted už by to moh dotáhnout. Až na to podání je jasně lepší než Johnson ... :)
Reagovat
Marduch
Před pár dny jsem byl v divadle na hře Federer - Nadal alias Taclík - Prachař. Viděli jste to někdo? Neskutečná taškařice. Zvlášť pro hejtry jedné či druhé z těchto legend must-see záležitost. Podpantoflák Roger vs pověrčivý Rafík :-DDD
Reagovat
mayday
Jak dnes vidíte ATP? První mače, Thiem, Berďa, Verdasco, asi očekávaný jedničky, pak už by to mohlo být zajímavější.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas asi až na Verdasca. U něj už nikdy nevíme...
Reagovat
mayday
To je fakt, ale Zeballu by snad udělat měl. Thiemoš a Berďa, tam komplikace asi nebudou. Djoko je taky jasnej, ale ty další zápasy už může vyhrát kdokoliv, snad Ferrer ještě se dá označit, ale nedivil bych se, kdyby měl s Pouillem problémy.
Reagovat
Pe3k
Dnešní zápasy nic moc. Zítra by to mělo být lepší, hlavně Můra vs Grigor.
Reagovat
Kozoroh
Goffin-Troicki nebo Čilič-Simon jsou zajímavá složení bez jasného favorita.
Reagovat
Pe3k
To jo, ale ani jeden zápas mě k vůli složení nezajímá, to raději kouknu na Plíškovou, byť Wta téměř neřeším. Z dneška tak nejvíc Frantíci Rýša a Pér.
Reagovat
Labi
zdravím, trošku mimo téma...chci se zeptat zda někdo má zkušenosti s lístky na wimbledon, našel jsem na oficiálních stránkách ceny lístků ale nikde cestu jak je zakoupit resp. jen pár webu, kde do toho zahrnují i hotel atd což bych si obstaral sám a jde mi čistě o vstupenky...pokud by se v tom někdo vyznal byl bych moc rád :)
Reagovat
Fandina
Mám zkušenosti, sehnala jsem si letenku, ubytování a lísky jsem si koupila na místě, vystála, vyležela na louce, ve frontě.
Reagovat
Fandina
Jinak ještě mám zkušenost s French Open, tam jsem si koupila samostatné lístky od cestovky níže.
sport.slantour.cz/tenis/
Reagovat
Labi
a elektronicky se nedají sehnat?
Reagovat
Fandina
Četla jsem někde, že ano, ale já jsem to řešila takhle.
Třeba vstupenky do Říma a letos do Madridu jsem koupila po internetu před turnajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že se sehnat nedají, frontu stojí všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
Dajú sa zohnať od registrovaných klubových hráčov v Anglicku. Kluby dostávajú určité percento lístkov.
Reagovat
gigin
Já jsem nestál nic.
Reagovat
Pe3k
Zápas Nadala a Dzumhura jsem vypnul po prvním setu, ale nepochopím proč to Nadal skrečnul. Pokud měl už problémy před zápasem, proč teda nastupoval? Taky je dost příhodné, že když vedl, hrál normálně dál, ale když zjistil, že už to asi prohraje, tak najednou už hrát dále nemohl? 2 hodiny hrál, ale ty 3 gemy do konce, už to prostě nešlo? Nadal má nulovou úctu k soupeřův a smysl pro fair play asi do konce života nepochopí. Hráč jeho kvalit, by už měl umět prohrát jako chlap. 12 let vrcholového tenisu a všechny zápasy, který kdy skrečnul byly za stavu kdy prohrával, nikdy když vedl...
Reagovat
smazaný uživatel
No když vedeš a vidíš, že i s handicapem jde vyhrát....tak proč k sakru skrečovat?
Reagovat
Pe3k
Třeba proto, aby se tvůj zdravotní stav nezhoršil?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale cítíš se úplně jinak když ti to jde než když tomu je naopak......
Reagovat
Pe3k
to je možné, ale to je pak jenom o hlavě, není to stav, kdy by člověk prostě nemohl hrát...
Reagovat
smazaný uživatel
to mi přijde dost zásadní....ta touha to dotáhnout tě prostě žene a snadněji překonáš nevolnost či jinou zdravotní indispozici......samozřejmě, také to někdy nepůjde i přes fakt, že vedeš....ale je to prostě snadnější, máš jiné myšlenky.....to však jistě víš. Jsem fanoušek Federera, ale prostě mi vadí, když se někdo neprávem naváží do legendy jakou Nadal určitě je a začne se rozepisovat o věcech jako, že by se měl naučit prohrávat jako chlap. Nadalova skreč je rozhodně důstojnější než tvoje snaha se do něj navážet. I bez pádných argumentů.
Reagovat
Pe3k
No pokud by to byla první skreč neřeknu nic, ale tohle se s ním táhne už roky...
Reagovat
rusedski
První skreč po 6 letech...
Reagovat
Pe3k
Jo no číst umím taky, každopádně na tu jeho skreč s Můrou na AO si dobře pamatuju. Nadal hrál dobře, Můra ho začal přehrávat a Nadal skrečoval, i když byl 100% ok, a týden na to už zas vesele hrál...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli si dobře pamatuji tak na AO 2011 byl Nadal také něčím indisponován a zápas dohrál celý.

P.S. Prohrál
Reagovat
Pe3k
Čím byl indisponovaný?
Reagovat
smazaný uživatel
Rafael Nadal's bid to land the 'Rafa Slam' ended in frustration as injury contributed to his exit from the Australian Open for the second successive year.
Nadal injured his left hamstring early in his last-eight clash with David Ferrer and his Spanish compatriot took full advantage to go through 6-4, 6-2, 6-3 and secure a semi-final spot against Andy Murray.
Reagovat
Pe3k
Já jsem ten zápas viděl a dobře si ho pamatuju. Takže Rafa se zranil na začátku utkání a pak byl schopen ještě odehrát celé 3 sety s Fererem. Nevím no, ale já když se zraním tak určitě nepokračuju dál v zápase, ale Rafa asi dobře ví co dělá...
Reagovat
smazaný uživatel
Když si ten zápas tak moc dobře pamatuješ, proč jsi se ptal co Nadalovi bylo?
Reagovat
Pe3k
No Rafa se tvářil jako při umučení krista, ale co mu bylo do teďka nevím. Obhajuješ tady všechny Rafovy nasimulované skreče a tvrdíš, že jsi fanda Federera? Máš můj respekt. Já mám sice po letech hejtování Rafu čím dál tím raději, ale některé jeho aspekty stále nemůžu s klidným svědomím přenést přes srdce... :D
Reagovat
rusedski
No vidíš, zraníš se a nepokračuješ, ale po Rafovi chceš aby dohrál polomrtvej :) buď aspoň konzistentní když už trolluješ :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :)
Reagovat
Pe3k
Počkej, ale Rafa zraněný nebyl. Měl jen vysoký tlak ne? Vidíš jak si to odporuje? Na začátku utkání s Fererem na AO 11 se sranil, přesto byl schopen pokračovat až do konce...Včera chyběly 3 gemy a ikdyž zraněný nebyl, musel skrečnout...Už se mi to rozebírat nechce, začíná mi být taky špatně, asi to dneska skrečuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíme se o zdravotní indispozici. V tomto případě mám takový dojem, že ze mě nemusí crčet krve jak z vola.
Reagovat
Pe3k
No já myslím, že když ti teče krev, tak tě rozhodčí nenechá hrát, jedině, že by jsi byl Južny, v tom případě ok.
Reagovat
rusedski
No prostě na začátku mu ještě nic moc nebylo => mohl hrát jakž takž normálně a vedl
pak se to zhoršovalo => zápas se začal otáčet
pak už se tam sotva ploužil + beznadějný skóre => skreč
Co je na tom nepochopitelnýho anebo unfair? Takhle to bylo třeba i s Berďou v DC..
Reagovat
Pe3k
Říkám, já jsem zápas vypnul po prvním setu, takže nevím. A tvůj odstavec je jen čistá teorie. Ty poslední 3 gemy mohl klidně odehrát během 5 minut a dopřát soupeři zasloužené vítězství.
Reagovat
Davor1
Nadal je ešte celkom v pohode, bolo viditeľné, že mu niečo je a za stavu 3-0 je skreč ešte pochopiteľný. Ale čo spravil Dodig s Monacom, to je až absurdné. Skrečoval za stavu 0-5 v treťom sete, kedy Monaco išiel podávať na víťazstvo v zápase a to mu nič nebolo. Fakt demencia.
Reagovat
Pe3k
Tjn. :D
Reagovat
Davor1
A to som mal Monaca podaného v kurze 4 live za celkom slušnú sumu. Skrečom sa mi to celé stornovalo. Neskutočné hovado ten Dodig, špinavec.
Reagovat
rusedski
Já zápas viděl a ty poslední jeden dva gamy už byly poněkud nedůstojné. To už fakt nemělo cenu aby diváci sledovali ploužící se trosku a pochybuju, že i sám Dzumhur by si to nějak užíval. A proč hazardovat se zdravím když není šance vyhrát?

(Chápu že pro Rafa-haters je to škoda, bo kanár od Dzumhura - to by rezonovalo :))
Reagovat
Pe3k
Pokud měl problémy, měl odstoupit před zápase, podobně jako Federer.
Reagovat
rusedski
A to se nemůže zhoršit zdr. stav během zápasu?
Reagovat
Pe3k
No a právě proto je lepší skrečnout před zápasem.
Reagovat
rusedski
A co když mu nic před zápasem není? Si to má nechat vyvěštit z koule?
Reagovat
Pe3k
Já četl právě, že už před zápasem mu něco bylo.
Reagovat
ta-dah
:-(((tvuj zpusob uvazovani se jednoznacne vymyka jakekoli racionalni uvaze...myslim, ze hrac samotny vi nejlip, jak se citi, tvoje konstrukce mi prijdou mimo, ale neprekvapuji. Svuj volny cas bys urcite mel lip investovat:-(
Reagovat
Pe3k
A ty když to čteš a reaguješ na to, tak je to dobře investovaný čas? Aha...Nejprve se zamysli nad sebou.
Reagovat
ta-dah
...dalsi diskuse uz hrozi ztratou casu...
Reagovat
Marduch
Kašli na to, sám řikal, že to začlo koncem prvního setu a zhoršovalo se to co game. Nemělo smysl hazardovat se zdravím. Nebo jsi snad měl na Dzumhura vsazeno? Pak bych tě chápal ;)
Reagovat
Pe3k
Na Dzumhura bych nevsadil ani zlámanou grešli :D Čekal jsem, že Rafa půjde do semíčka. Mě jen štve, že to nedohrál, přitom stačilo 5 minut.
Reagovat
rusedski
Ne, on prostě potřebuje hejtovat Rafu. Maestro je na marodce, tak je třeba se realizovat jinak :)
Reagovat
Pe3k
Mě připadá, že Rafoví fanboyové mají nasazené růžové brýle a i kdyby Rafa přišel na kurt ještě se zapíchlou injekcí od nějaké dobrůtky, kterou ho léta krmil Fuentes, tak by napsali, že je to v pořádku, že vlastně o nic nejde.
Rafa prostě neunesl další prohru s outsiderem tak to raději skrečnul, přitom to mohl v pohodě dohrát. Byl bych stejně kritický ke komukoliv, kdo by se takhle zachoval, Federer něco podobného neudělal za celou kariéru ani 1!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak by řekl Federer:

https://www.youtube.com/watch?v=OYwcZkgiNS8

A nebo, že bychom zde již jednoho měli?
Reagovat
Pe3k
No já se při zápase nikdy nechovám jako Kyrgios...Jen kritizuji chování Nadala, to je celé. Svůj názor nikomu nenutím. Tím to raději ukončíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Raději skonči, protože už si nevidíš do pusy.

Jednou kritizuješ Nadala za srabácké skreče když prohrává. O kousek dále se ti pro změnu nelíbí když zápas neskrečuje a hraje přes bolest i když ví, že asi moc šance mít nebude.
Reagovat
Pe3k
Omg, vy jste jako stádo tupých ovcí. Včera zraněný nebyl!!!
Reagovat
Amputace
Vím, že je zbytečné na tebe reagovat, ale přesto...

Proč jsi tedy Rafu hejtoval, když neskrečoval finále AO s Wawrinkou, ačkoli byl viditelně indsponován? Tehdy to pro tebe bylo nesportovní, protože neskrečoval a vítězství Wawrinky to trochu znevážilo, protože nevyhrál nad zdravým hráčem. Teď je naopak nesportovní proto, že zápas skrečoval... Připadáš si normální?
Reagovat
Pe3k
V tom utkání s Wawrikou byl Rafa 100% ok. Stan ho svou hrou deklasoval a Rafa to psychicky neunesl, protože byl před utkáním obrovský favorit a tak předstíral zranění. Ten zápas jsem viděl v přímém přenosu, několikrát jsem si to ještě zopakoval a taky jsem o tom zápase hodně četl na zahraničních forech. V zápase se Nadalovi nic nestalo, žádné zranění, zápas odehrál celý. Pár dní po zápase běhal celý vysmátý hrál golf atd. Schválně si ten zápas pust a ukaž mi, kdy se zranil a jaký typ zranění to může být, že se člověk zraní a dohraje další 3 sety anižby se zranění zhoršilo?
Reagovat
Amputace
To ti snadno řeknu. Bylo to za stavu 2:0 ve druhém setu, při Nadalově servisu (ještě pro tebe jednou opakuji: při SVÉM servisu začal simulovat zranění!!). Zahrál FH do sítě a od té chvíle se chytal za záda a rychlost jeho prvního servisu klesla o nějakých 30-40 km/h. Tvá konspirace o tom, že zranění simuloval jen proto, aby si zachoval tvář a měl na co svoji prohru svést (podpořená vskutku přesvědčivým zdrojem v podobě zahraničních fór, na kterých - jak je známo - se objevuje hejt v nepoměrně vyšším měřítku a míře, než zde (nicméně alespoň víme, odkud bereš inspiraci)) mě překvapuje i na poměry tvé ubohosti. Zápas dohrál proto, že dostal injekce proti bolesti. Ve čtvrtém setu už začal hrát lépe - to také nechápu, proč by dělal, pokud by simuloval. Tím, že ten set navíc vyhrál, tak závažnost svého zranění v podstatě deklasoval. Proč by to dělal? Prostě jsi tradičně totálně mimo. Já jsem uznal mnoho Nadalových chyb a mnoho jsem jich uznal tady na TP, můžeš si to dohledat. Jestliže jsem zaslepeným fanouškem, má zaslepenost se ani nepřibližuje tvé nenávisti. To je jasný fakt - jak ti rád říkáš.
Reagovat
Pe3k
ROFL. Presne tohle jsem od tebe cekal. Takze ty tvrdis ze Nadal se zranil ve druhem setu. Nadal sam po utkani rekl ze se to stalo v prvnim...Klasika Rafovi fanousci nesouhlasi s tim co sam Nadal tvrdi...ale ja to chapu, ve vsech tech lzich se spatne orjentuje...
Btw. Co H2h? Rafa ma s nejvetsim rivalem zapornou bilanci a vzhledem k tomu ze jak sam tvrdis je to extremne dulezite tak je Rafa extremne v riti co?????
Reagovat
Amputace
Kde to řekl? Hoď odkaz té tiskovky, na které řekl: "zranil jsem se v prvním setu". Pokud vím, tak řekl, že cosi se zády měl už v semifinále a že nebyl úplně v optimální kondici, ale "křuplo mu tam", nebo co se přesně stalo, až ve druhém. Vzal si medical a prý řekl strýci: "Tohle je konec." Tyhle své fintičky na mě vůbec nezkoušej.
Reagovat
Pe3k
S tebou se jinak nemá cenu o ničem bavit, ty jsi jeden z nejzaslepenějších Nadalových fandů. Vždycky akorát dolezeš jak se něco řeší, napíšeš, že H2H je extrémně důležité a zase na měsíc zalezeš. Jsi naivní a nevidíš skutečnost. Nadal měl 350 zranění a 0 operací (slepák nepočítám, to není zranění). Skutečně zranění hráči jsou třeba Del Potro nebo Tommy Hass. Ti mají konkrétní problém, operace a dlouhodobé problémy. Nadal ten se záhadně zraní vždy jen když prohrává a za týden je zraněná zase záhadně ok. viz Wimbledon 2012. Chápu, že je pro tebe těžké mít za modlu Nadala, že si ho idealizuješ, ale pokud by tě skutečně zajímala pravda, ne jen slepé fandění, přišel bys na to, jaký Nadal skutečně je.
Reagovat
Marduch
Už jsi byl na Federer-Nadal? Pobavíš se dokonale, to ti garantuju:)
Reagovat
Pe3k
Hrajou to v Ove?
Reagovat
Marduch
tvl nečekal jsem to, ale zrovna 25.04. budou. Nepropásni to.
http://vstupenky.dkv.cz/dkmo/titledetail/6018-federer-nadal
Reagovat
Marduch
Co tam ten Andy pyskoval? Jako fakt je rozdíl mezi balony??
Reagovat
smazaný uživatel
na kurt se nějak zatoulali míče pro ženy, tak si stěžoval
Reagovat
Marduch
V míčích pro chlapy a pro ženy je rozdíl? Jaký?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ženy mají molitanový na líný tenis.
Reagovat
Marduch
Aha, díky. A teď vážně, ju? :)
Reagovat
ipko
http://www.cas.sk/clanok/380478/roger-federer-zaskocil-vlastnych-fanusikov-jeho-slova-vas-urcite-zarazia/
Reagovat
steve79
CO to je bulvární článek? Chtělo by to celý článek a jen útržky.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zajímavý názor... obecně se to vnímá přesně naopak, že RF je ten talentovaný a RN dříč.
Reagovat
ipko
tiež som toho názoru že RN začal zbierať úpechy od mlada a Roger si prešiel tou viac prirodzenou cestou na vrchol.. neviem či je to dôkaz väčšieho talentu, ale predsa len v tom Nadalovi muselo niečo byť..
Reagovat
smazaný uživatel
Favoriti padajú ako hrušky. Opäť je jasné, kto berie titul. Neverím, že ho niekto zastaví, jedine sračka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ho môžem, ale veľmi mu neverím. Jeho posledný výkon nič moc.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím v IW s Delbonisom
Reagovat
Mayo
prosím len neber do úvahy IW (: ten turnaj je Andyho nočná mora odjakživa, absolútne mu nesedí...tam som ani nečakal, že by niečo zahral...kdežto Miami je jeho silný turnaj, takže áno, ak má niekto v Miami poraziť Djokoviča, tak je to Andy
Reagovat
Krisboy
Andy proti Djokovi? Tak 6-7 gemů max...
Reagovat
Kozoroh
V Miami hra Andymu šlape. Loni ho No1e porazil v náročném třísetovém finále. Pokud opět ve fine dojde k jejich střetnutí, tři sety nejsou vyloučeny. Možná Djoker vyhraje ve dvou, ale se skóre 7:5, 7:6, ve dvou vyrovnaných.
Reagovat
Kozoroh
Favoriti padají jako hrušky, ale hlavní favorit postupuje neohroženě vstříc rekordu v počtu vyhraných Masters turnajů - 28. No1e vyhrál poslední tři Masters podniky (Šanghaj 2015, Paříž-Bercy 2015, Indian Wells 2016) a za poslední rok a půl ho na Masters turnajích dokázali porazit jen Federer (2x) a Murray.

K zajímavému zápasu by mohlo dojít již ve 4. kole, kde by Djoka mohl vyzvat Thiem. Jejich střetnutí jsem čekal už v IW, ale tam Tsonga vyhrál nad Thiemem bez problémů. Teď však bude Thiem čelit hratelnému Nishiokovi a toho by měl porazit. Djoker s Dominem hrál jen jednou (v Šanghaji 2014) a od tohoto duelu Domin prodělal velký progres. Pokud Domin k zápasu s No1em nastoupí 100% připravený, tak odhaduji No1eho výhru ve dvou vyrovnanějších setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Veď práve! Píšem, že je jasné, koho je titul. Rada by som ho videla hrať so Zverevom, no ten je už z kola von. Chalan sa mi pozdával už pred rokom, ale stráca moje sympatie. Stáva sa z neho problémový typ. A tie jeho reťaze na krku, čo už, jeho vec. To isté Gyros. Nepamätám, že by ich nosili veľkí tenisti.
Nuž, užívaj si slávu svojho favorita pokiaľ je to ešte možné. Je pravdou, že momentálne nemá konkurenta.
Reagovat
Marduch
Souhlas, podobné výstřednosti signalizují spíš nafouknutý ego, než pokornou každodenní tvrdou práci a odříkání. Tipnul bych si, že s případným stoupáním v žebříčku budou u chlapců manýry tohoto typu ustupovat do pozadí...
Reagovat
Mayo
fap fap (:
Reagovat
Marduch
Kryogenius. Všechny svoji bohemsko-frajerskou hrou zmrazi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekrič hop, kým nepreskočíš. Uvidíme, ako sa vyspí. Ja ho teda nemusím.
Reagovat
Marduch
Tak ty jeho komenty během některých zápasů jsou trapné, o tom žádná. Když ale jehom hraje, tak se na ten demoličně-bohémský tenis kouká fakt dobře, v poslední době.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečne som po dlhšej dobe počula Basu. Mám ho rada a je to môj človek. Jediné, čo mi vadí je, že hlási skóre 15:0, 30:0...ako komentovanie do rádia. K čomu je to dobré, ak je napísané v grafike? Každý, kto sleduje tenis, vie predsa čítať. Ten, ktorý tomu nerozumie, zápas určite sledovať nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
ten doktor co mu na kurtu měřil tlak tak říkal že tlak je OK....
Reagovat
smazaný uživatel
predpokladám, že si stál pri ňom :)
Reagovat
Marduch
Jendo, Jendo, 42 UE. Ve třetí sadě ve výměnách velká špaténka :(
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
Davor1
Zase v TB. Začína to byť jeho achylová päta :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hezky zabojoval když jej v TB třetího Smyček breknul a pak to tak pošmatlal.... :(
Reagovat
smazaný uživatel
*brejknul
Reagovat
smazaný uživatel
vyzeral veľmi veľmi zle. 3. set mal brať,
Reagovat
smazaný uživatel
Stylové zakončení... Tim má vyděláno na benzin do konce sezóny.
Reagovat
COMEON
Neviete niekto či bude hrať Genie Fed Cup proti Slovensku? Fakt to potrebujem vedieť.
Reagovat
FulnekUltras
ďalší sexuálny fanúšik... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty se divíš? :)
http://abload.de/img/eugeniebouchardmiamiohil1i.jpg

No a pak ji vyřadí nějaká Hradecká a chlapi nemají na koho koukat. Kam ten svět spěje... :D
Reagovat
COMEON
tak to ste mi pomohli :) diky fest
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ti rád pomohl, ale fakt netuším. :D Pokud vím, tak nominace ještě nejsou oznámeny...
Reagovat
George_Renel
Ta podle někoho "nějaká" Hradecká je GS šampionkou a vítězkou FC.
Kam se na svým jedním GS finále a vyhraným turnajem nějaká labilní Kanaďanka hrabe :-b.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, v týmových soutěžích má Hradecká úspěchy, sama za sebe už je to podstatně horší... Srovnávat ji ve dvouhře s Genie, která byla v Top 5, to je úplně zcestné.
Reagovat
George_Renel
Zcestné je o ní říkat že je nějaká Hradecká. To je jako říkat že dopovala nějaká Šarapovová....
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmíš brát všechno tak vážně, když tam dělám smajla...
Reagovat
George_Renel
Víš co jsem včera napsal. Reagovat se dá do určité míry. Zrovna od tebe se urážet nenechám a tvůj humor mi je cizí. Takže jak jsem slíbil. Doping budeš mít na talíři pokaždé když půjdeš přes čáru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt senilní dědek a teď ještě trollující...
Reagovat
George_Renel
Ty neumíš nic jiného než urážet jakmile ti něco nejde pod vousy. Na tvou podúroveň se snižovat nebudu. Pokud budeš v podobném tónu urážek pokračovat, požádám o tvé zabanování.
Každopádně doufám že dopující Ruska dostane stop více než rok a ty dodržíš slovo a TP opustíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty mi taky říkáš pubescente atp., tak nekecej. Buzeruješ mě tady jenom proto, že jsem si dovolil napsat reakci, že Petřiny zápasy nejsou atraktivní. Tak to teda pardon, že jsem si dovolil něco napsat... Říkal jsem si, že někdy jsou tvoje komentáře fajn a mrzelo mě, že jsem se k tobě párkrát nezachoval dobře. Ale teď vidím, že to s tebou fakt nemá cenu. Jsi prostě senilní zapšklej dědek. A jestli budeš žádat o můj ban, tak to teda GL! :D
Reagovat
George_Renel
Tak určitě..... Pubescentem jde tě nikdy nenazval. To by totiž omlouvalo tvé infantilní výplody.
Ty jdi byl a ještě stále jsi postpubertální adorant dopující Šatapovové. :D
Reagovat
mayday
On je dědek?
Reagovat
vaclavsubrt
Šanci dnes máš
Reagovat
smazaný uživatel
se na tom servisu uz uklidnil, pekne ted, verim, ze si uz klid prenese i do tretiho setu, hlavne zadne zbrklosti.. Come on! :-)
Reagovat
Marduch
Tak jako tak vítěz v dalším kole ochutná Gyros :/
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz neni na vyber neco lepsiho.. :-(
Reagovat
Fandina
Na Nova Sport 1 komentuje zápas Isner Smyczek basa, tak to si ujít nenechám, obojí.
Reagovat
Kytka
A zase má Berďa smůlu. Ferrer má čtvrtku vypucovanou - chybí Federer; v Nadalově čtvrtce už nezbyl nikdo extra těžký; jedině v poslední čtvrtce jsou zatím jak Murray, tak Nishi. A pak využít momenta, jen se k němu dostat. V Berďově čtvrtce pořás straší jak Gasqeut, tak Džoka.
Reagovat
Fandina
Nejhorší varianta, jakou mohl mít, k Nolemu do čtvrtinky a navíc další dvě čtvrtiny jsou bez lídra už teď.
Reagovat
Kytka
Právě. To mám na mysli.
Reagovat
Mayo
Je jedno koho dostane Berda či Murrayho, Nishiho alebo Djokoviča , tak či tak to bude na 97% stopka...
Reagovat
Krisboy
Bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa zřejmě drží basu s Rogerem, řekl, že turnaj s ním je vždycky lepší, tím pádem bez něj to tam nemá cenu, tak skrečnul, prostě BFF :D
Reagovat
smazaný uživatel
Federer nenastoupil, Nadal skrečoval, Wawrinka s svojí tradiční Miami formou a Isner v pejči první set se Smyčkem.....hlavně ať nedostane sračku Andy jinak má titul jasného majitele :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale no táááák, Džouky, přece nebudeš trhat partu, dyť to sbírání titulů už je trapný, nech to vyhrát třeba já nevim, Zeballose, ať je nějaká švanda :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Baghdatise jsem měl za takovýho černýho koně turnaje, ale dopadl jak sedlák u Chlumce :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nick asi vyučil, jak se má na Kypru dělat gyros :D :P a pozor, čtyři jedničky otáčejí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
1111 vs 68.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
68 si nebude Jarda Jágr, co? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
tak 1111 mi ale nekdy jak (koza) na lede prijde. :-)
Reagovat
Kozoroh
Právě naopak měl Rafa využít situace a zabojovat o první titul v Miami :-)
Reagovat
Fandina
Co sledovat dřív, debla Bryany Cervantes/Ferrer, Isner se Smyczek, RBA Bedene, Bacu s Anou nebo Serenu s Dyas.
Reagovat
Davor1
Radšej sa povenuj manželovi
Reagovat
Fandina
neraď druhým
Reagovat
Davor1
Tak načo to tu preboha píšeš, trpíš samomluvou? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Fandina
tak proč odpovídáš, když tě to nezajímá
Reagovat
smazaný uživatel
Serenka uz to zvladne, takze Johna.. to neni samozrejme rada, jen skromne doporuceni.. ;-)
Reagovat
Fandina
koukám na něj jedním okem, ale jak píšu, nestíhám
Reagovat
smazaný uživatel
zatim o nic neprichazis.. :-(
Reagovat
Fandina
John podání na BB ven, to se mu moc nepovedlo 2:5 tak asi v dalších setech.
Reagovat
Davor1
Jaksi to s 1zzym nevyzerá dobre, už sa to s ním ťahá nejako dlho :/
Reagovat
smazaný uživatel
mas pravdu, neda se na to koukat... uz si z te jeho "laskavosti" ani nedovedu delat srandu... trpim..
Reagovat
Fandina
Sice tě to nezajímá, ale v TV mám Serenu, na jednom tablenu Johna, na druhém Baču s Iničkou a na PC ještě střídám ty další dva, takže nevím, co dřív.
Reagovat
Davor1
Podľa mňa by si to mala s tým tenisom trochu ubrať, všetkého veľa škodí.
Reagovat
Fandina
Hlavně nikomu neraď.
Reagovat
smazaný uživatel
ma ale zase pravdu, unikne ti totiz ten "pribeh".. :-)
Reagovat
Fandina
příběhem jsou ty obrazovky, ale soustředit se dá stejně jen na jednoho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu říkám vidět všechno, ale vlastně nic.
Reagovat
Fandina
Soustředit se stejně dá pořádně na jednoho.
Reagovat
FulnekUltras
moje řeč ;)))
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jak by řekl jeden místní "expert"---"karavána ide dalej"...:D
Reagovat
smazaný uživatel
skrecl Kukuskovi.. Miami neuveritelne uz.. :-(
Reagovat
Fandina
Kyrgios ničí Baghdu 5:0 ve druhém setu.
Reagovat
FulnekUltras
v Miami se vším všudy... ;)
Reagovat
MartinPa
:-) Petra v tomhle zatím hraje prim, ale Standa stahuje náskok - navíc ho začínám podezřívat, že na to tak nějak dlabe a soustředí se na Wimbledon - každej rok jeden GS v postupném sledu ...
Reagovat
Kozoroh
Nebo se soustředí na LOH. Ale Stan a vítěz Wimbledonu, to mi nejde dohromady. Tak mizerný travař aby letos Wimbledon, to je ujetá utopie. Pokud někdo prolomí nadvládu kvarteta RF+RN+ND+AM ve Wimbledonu, bude to spíš Raonič nebo Kyrgios než Wawrinka.
Reagovat
smazaný uživatel
Řecké derby zatím dost jasně pro Gyrose.
Reagovat
MartinPa
Právě sem se vrátil dom a vidím zprávu, že Rafa VZDAL zápas - to je něco neslýchaného, ani si nevzpomínám, že by se to někdy stalo? Standa to, koukám, taky nějak nezvládl a zítra sem zvědavej na Tomáše.
Reagovat
Davor1
To nie je teda vôbec nič neslýchané. V minulosti skrečoval X zápasov, akurát v posledných rokoch sa skrečom vyhýbal a niekedy dohrával aj indisponovaný.
Reagovat
Roger_Federer
To si nejsem moc jisty..
Tipnul bych si ze skrecoval v kariere max tak 2-4 zapasy..
Reagovat
MartinPa
Tak mi to nedalo a mrknul sem na statistiky a Rafa za celou kariéru vzdal zápas i s dneškem 8x naposledy před 6 lety...
Reagovat
FulnekUltras
Možná i tahle skreč by tady mohla trochu protřít oči některým kritikům Petry, kteří budou donekonečna omílat prázdnou mantru, že "podmínky jsou přece pro všechny stejné".
Reagovat
Fandina
Grigor s Delbonsem 3:1 ve třetím setu. Tak ještě tři game, Gríšo go!!!
Reagovat
Fandina
Je to támmmmmmmmmmmmmmm. Gratulka!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Marduch
Co je tam?
Reagovat
Fandina
výhra
Reagovat
Marduch
Já jen, že v tu chvíli to bylo teprve 4:2 pro Dimíka..
Reagovat
George_Renel
Stačí když to řekneš manželovi. To nemusíš takhle veřejně :-).
Reagovat
Fandina
tady se nesmí nic napsat, hned je zle ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Typický Nadal, než dopřát vítězství "nýmandovi", tak si radši nechám změřit tlak a skrečnu.
Reagovat
babolat.cz
kolikrát v kariéře Rafa vzdal ty nýmande?
Reagovat
Frantz
Klid, jeho nick vše vysvětluje -> zapšklej elegánovec kterej se nedá brát vážně..
Reagovat
Kozoroh
Jsi zamindrákovaný troll.
Reagovat
babolat.cz
Džumhur? TAk to jisté zranění...ach jo...
Reagovat
smazaný uživatel
zraněnej seš ty, a na hlavě...:)
Reagovat
peggy
Prvni set byl od Rafi vyborny,ale piti bylo jiz spatne.Ve druhem setu bylo hned od zacatku jane,ze to neni Rafova hra,takove chyby nedela,i kdyz mu to nejde.Mel skonci po zmnereni tlaku,ale on je bojovnik.Kometator po skreci vyzdvihoval soupere,to je snadne hrat proti nemocnemu.Rafa je bojovnik a v Monacu zabojuje.VAMOS RAFA!!!
Reagovat
George_Renel
Ten je vždycky nemocný když prohraje.
Reagovat
babolat.cz
Rosol?
Reagovat
Mayo
ne neni vždycky nemocný když prohraje ty klamár
Reagovat
Mayo
ale ty si nemocný by som povedal z Býka (:
Reagovat
George_Renel
Dnes tak jedině z kačenky. Hovězí jsem neměl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
2:5...chyba za chybou
Reagovat
Mayo
Čo sa stalo s Býkom? Sledoval som hokejčok.
Reagovat
Davor1
Ťažko povedať, zapol som to až v treťom sete a myslím, že po druhom game mu merali tlak. Ale ťažko povedať, čo mu bolo, ten prvý set vyhral jednoznačne a postupne sa začal zhoršovať, kľudne to mohol dohrať, asi skrečoval skôr z frustrácie...
Reagovat
Marduch
Nějaká momentální fyzická slabost nebo nevolnost, žádné zranění.
Reagovat
Roger_Federer
Nadal uz nema strach vubec nikdo..kde jaky hrac si dovoli snim vytahnout svuj "nejlepsi tenis."
Reagovat
tito
Dzumhur nehrál vůbec nic. Dal pár pěkných úderů na síti, podání občas šlo. Nevím, jak jsi na to přišel.
Reagovat
Roger_Federer
To byla ironie..ve smyslu, ze cekam kdy to tady nekdo napise..
Reagovat
Kozoroh
A co Monaco? ;-)
Reagovat
Krisboy
Ještě skrečuje Dimitrov
Reagovat
Marduch
Sabotáž favoritov...
Reagovat
svetova.dvojka
To je to Nadalovo sebevědomí z Indian Wells..., Rafa je už zralý na ukončení kariéry , měl by se rozloučit nějak důstojně.
Reagovat
steve79
Proč proboha? V Indian Wells hrál skvěle a dnes nebyl ve své kůži. Pořád je to světová špička a patý hráč světa.
Reagovat
steve79
Na antuce podle může nějaký turnaj vyhrát letos.
Reagovat
babolat.cz
keci v kleci? vrať se do ústavu
Reagovat
steve79
Turnaj hned na začátek ztratil dva velikány. Doufám, že vyhraje někdo jinek než Djokovič.
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych...
Reagovat
HECIS
vidim to na Andyho je to jeho oblibeny turnaj...
Reagovat
steve79
Od druhého setu Rafa uplně mimo. Fedex mu něco namíchal do pití:D
Reagovat
Krisboy
Nebo byli spolu na večeři a vypili nebo snědli to oba :-)
Reagovat
Krisboy
Možná se Rafa nakazil chřipkou od Rogera
Reagovat
janek_da
Rafa hraje děsivě
Reagovat
janek_da
celkem výmluvné, jak po každé výměne je šot na Toniho
Reagovat
MarcelPersch
je ale třeba uznat, že Dzumhur vůbec nehraje vystrašeně a na svoje poměry dost dobře.
Reagovat
janek_da
a po parádním voleji to Rafaradši vz\dal
Reagovat
tito
Buď mu je špatně, potí se tedy více než obvykle, anebo to dělá už Tonimu naschvál. Antitenis, naprosto zbytečné chyby při brejku soupeře (2x metrový aut, lx síť z úderů, na které měl hromady času). Toni, je čas odejít.
Reagovat
Nola
ma vysoky tlak, tvrdil komentator, nevyzera v pohode
Reagovat
miledus
Tak ať to radši skrečuje
Reagovat
miledus
a je to
Reagovat
George_Renel
Tak si Rafa ofrkl a teď to obrátí.
Reagovat
Tuttovka
No Nadal vypadá dost zhrouceně. Uvidíme zda vůbec dohraje.
Reagovat
Marduch
Tak na rozdíl od Berdi na USO 2012 si Džumhur na větry vzal pilulku, a vida, je srovnáno.
Reagovat
Lunej..
držím palce.
Reagovat
Fandina
Grigor Dimitrov vyhrál první set s Delbonisem v TB. A je to hezký mač, tak doufám, že ten druhý také vyhraje. Gríšo go!!!
Reagovat
Pe3k
Babrinka, co k tomu dodat...Druhé kolo v Miami je v tomhle životě nad jeho síly. Nadal Dzumhur otřesný tenis, tolik nevynucených chyb a dvojchyb se jen tak nevidí. Nadal pude daleko, má ideální los, semifinále je minimum. Snad něco předvede Můra nebo Kyrgios.
Reagovat
Nola
Stan tento rok pokukuje po travicke
Reagovat
Denis92
To by vysvetlovalo jeho posledne vykony.
Reagovat
Kozoroh
Tam Stana vypráská Gyros nebo Raonič.
Reagovat
MarcelPersch
abychom se ještě nedivili, Sock nebo Raonič jsou pro něj těžcí soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si celá nevynútená chyba..A ak by si mal dvojča, tak by si bol aj celá dvojchyba..
Reagovat
Pe3k
Uz si zase ve vane a myslis na me? Objednej si zase nejakou cikanku a hod se do pohody. Tenhle web je o tenisu, svou malost muzes ukazovat nekde jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď ide o malosti kázať ten, ktorý aj dážď zistí ako posledný :)
Reagovat
MarcelPersch
já věděl, že to zase zakřikneš :(
aspoň pustí dřív na kurt Serenu, ta mi to snad vynahradí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist