Wawrinka se po 10 letech rozchází s manželkou

20. 4. 2015, 08:22
Aktuality 71
Stan Wawrinka zažívá mizerné období na kurtech i v osobním životě. Devětadvacetiletý Švýcar oznámil, že se po deseti letech soužití a šesti letech manželství rozchází s manželkou Ilham. Pár má pětiletou dceru Alexiu.
Profily hráčů
Stan Wawrinka s manželkou

"Užili jsme si deset let společného soužití se všemi vzestupy i pády. se kterými má zkušenosti snad každý pár. Ale někdy je život náročnější, než bych doufal," napsal Wawrinka v tiskovém prohlášení.

Wawrinka se s televizní moderátorkou Ilham Vuilloudovou, jež je o 11 let starší, seznámil v roce 2005, o čtyři roky později měli svatbu a rok na to se jim narodila dcera.

"Ilham a já jsme měli to štěstí, že jsme vytvořili rodinu, když se nám v roce 2010 narodila naše úžasná dcera Alexia. Vždy jsme se snažili žít jako rodina, a to i přes veškará úskalí mé tenisové kariéry. K mé velké lítosti to ale dál není možné," oznámil devětadvacetiletý Švýcar.

Wawrinkovi se už kdysi rozešli. Na začátku sezony 2011, kdy začal spolupracovat s trenérem Peterem Lundgrenem, bydlel slavný tenista na hotelech a soustředil se na svou kariéru. "Stan se úplně změnil. Pro něj teď existuje jen tenis, tenis, tenis," reagovala tehdy Ilham. Wawrinka s Lundgrenem vydržel jen rok a k rodině se vrátil. Nyní odešel podruhé podruhé.

"Ilham bude pořád mámou mé dcery a osobou, kterou miluju a respektuju ji. Stále zůstaneme rodinou. Teď je mou prioritou udělat vše pro ochranu mé dcery v těchto těžkých chvílích. Doufám, že fanoušci a média budou respektovat, že jsem si vždy velmi chránil svůj osobní život," dodal Wawrinka. 

Aktuálně desátý hráč světa loni prožil životní sezonu, během které vyhrál Australian Open, Masters v Monte Carlu a společně s Rogerem Federerem i Davis Cup. Letos měl Wawrinka znovu skvělý vstup do sezony, poslední čtyři turnaje se mu ale vůbec nepovedly a připsal si na nich dohromady pouhé tři výhry.

Problémy v osobním životě možná jeho herní krizi vysvětlují.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

71
Přidat komentář
Frick
O kolik let může bejt maximálně manželka starší, aby muž nebudil dojem zajíčka?

Dejme tomu, pokud mu je 25...

Můj názor - tak maximálně 30, 32 let věku partnerky
Reagovat
PetaM
62.
Reagovat
George_Renel
Mladší muž není v takovém případě zajíčkem nýbrž kolouškem....
Reagovat
spaniel
5-7 let rozdil? Takze kdyz 71lety ma 76letou ženu, je zajicek? :)
Reagovat
gigin
Koloušek.
Reagovat
slacker
giginek
Reagovat
George_Renel
V tom věku však většinou již s parohy....
Reagovat
Hook2424
Přesně jako příspěvek níže! Ve 20 byl Stan určitě zamilovaný až po uši! Ale ve 20 je taky člověk docela trdlo! Ilham mohla mít v 31 letech rozum a pokud jí tikaly biol. hodiny a měla zájem o rodinný život, tak měla extra talentovaného mladíčka raději odmítnout a hledat jinde! Tenis není hokej ani fotbal, kdy jste prakticky každý druhý den doma a máte po sezóně několik týdnů,někdy přímo měsíců volno a čas na případnou rodinu! Tenis je 3OO dní v roce cestování po světě po turnajích. Vaším domovem jsou Letadla a hotely, nedá se nic naplánovat a máte nervy, kdy z turnaje vypadnete a budete pak muset překopávat harmonogram následujících turnajů! Pořizovat si do tohoto kolotoče rodinu, zvlášť v počátku kariéry je velká komplikace!
Reagovat
r.Fever
Len pre info, toto nie je dôvod prečo sa Wawrinkovi teraz nedarí. "rozišli" sa už v novembri - a teraz sa to prevalilo na verejnosť, a nebolo to prvýkrát. Dôvody sú zrejme vo Wawrinkovej chuti byť slobodný, zlé jazyky tvrdia, že Ilham podvádzal a preto sa od seba oddelili prvý raz niekedy v roku 2010.

Vlastne to aj ona nepriamo priznala vo švajčiarskom Blicku. Za opakovaný rozchod vraj môžu "neustále klamstvá" atd atd, viete si domyslieť :)

Stando teda rozhodne nie je žiadny svätec ;)
Reagovat
gigin
Staník je prostě normální člověk. Není monogamní.
Reagovat
blixa
Monogamní jsou jen ti, kterým "na to" ještě nepřišli ;-) :D
Reagovat
gigin
:-D
Reagovat
Padme
na tom něco bude... :(
Reagovat
a.magerova
Proto je dobré nepátrat.... nechlubit se.... a hlavně zatloukat, zatloukat, zatloukat !!! ;-)
Reagovat
a.magerova
No.... když si ona ve 31 letech nabrnkla dvacetiletého kluka, tak co čekala?!
Zajistila si sperma mladého hřebečka nikoli starocha nad hrobem, což by se dalo u bývalé modelky daleko víc předpokládat. Nedělala bych z toho žádnou vědu ;-)
Reagovat
VlS
To může být možná taky důvod, proč se poslední dobou Stanovi nedaří.
Reagovat
spaniel
Ten Gruntollers, to je teda sila. Nejhlasitejsi hekani v teto galaxii a míček litá 20kmh. Heka i u slajzu. Podani hotova spartakiada. Ale zas ma v hlavě, hraje chytre a Marinko absolutně nevi jak na něho.
Reagovat
Davor1
Nie nadarmo sa mu nadáva PornoMarcel :-D
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis vs Paire..to bude sranda.
Reagovat
gigin
Jak pro koho :DD
Reagovat
Fandina
OT ... ohlednutí za Velikonoci, krásné miminko
https://www.facebook.com/LukasRosolOfficial/photos/a.209142422601464.1073741830.166098240239216/409571439225227/?type=1&theater
Reagovat
a.magerova
Tak si taky takové pořiď:
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/307762-v-65-letech-ceka-ctyrcata-rizika-jsou-nesmirna-i-u-mladsich/
Reagovat
Fandina
Já mám na pomazlení vnoučata. To je lepší a bez starosti. Ta je na rodičích.
Reagovat
Roger_Federer
Ty by ses mels mazlit tak akorad z kaktusem.
Reagovat
Fandina
S takovým hlupákem, jako ty bych se určitě nemazlila. To máš pravdu.
Reagovat
Roger_Federer
Ja sem hloupy a ty statem uznany dement.:)
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý, kdybys nebyl, tak bys nepsal co píšeš. Ale u tebe je to jedno, ty jsi tak hloupý, že to nikdy nepochopíš. A propo. Co kamarád, navrhl ti náhradní léčbu, když tahle nepomáhá? Nezavidím mu. Musíš být hodně velký případ na léčbu. Ale věřím, že časem se to podá.
Reagovat
Roger_Federer
:), vtipna nejsi, mluvit moc neumis, ale to jsme si zvykly.Neumis vubec domyslet co kdy napsat a kdy hodit rukavici, kdy postouchnout, zbytecne si nabihas..
Podle me svoje komenty jenom kopirujes..o to je smutnejsi ze tady pises nejvice ze vsech, ale vetsinou nic z toho nema logiku.
Reagovat
Fandina
Je mi tě líto chlapče. Nejsi schopen ani rozpoznat, kdo a o čem tu píše nebo kolikrát. Možná by ti měl kamará psychiatr vysvětlit, jak se posuzují jednotliví pisatelé, když sám to vůbec neumíš. Například kolikrát a o čem tu kdo píše. Já se ale nedivím, když ani neumíš psát bez pravopisných chyb. Jak bys potom mohl rozpoznat ty ostatní věci. Je mi tě líto. Ale doufám, že se časem vyléčiš.
Reagovat
Roger_Federer
;)..a rekla si ted neco jineho nez v tom prizpevku predtim??Myslim ze nee.Jsi proste dement.
Reagovat
Fandina
Tobě je zbytečné cokoli říkat, nic nepochopíš a ani to nemá cenu ti nic vysvětlovat. Je mi tě jen líto, to je všechno, co ti můžu napsat. Už jen kvůli tomu, že jiné slovo než dement neznáš. Takových lidí je líto každému. Jenže tobě kdybych to napsala milionkrát, tak pořád se budeš ptát. Je mi tě líto. Poraď se s kamarádem psychiatrem. On ti to vysvětlí.
Reagovat
Roger_Federer
demence
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit, nic jiného ti nepomůže. Nejsi normální.
Reagovat
mrafe
prosím tě, proč pořád provokuješ a zbytečně urážíš Fandinu, když víš, že stejně Tvoje diskuze s Fandinou nikam nevede. Fandina pak zapne to svoje turbo a je schopná se pohádat s kýmkoliv o čemkoliv.
Reagovat
Fandina
On je nemocný, nemůže jinak, než když tu cokoli napíš, aby reagoval. Je to smutný případ. Co s ním naděláš. Kamarád psychiatr si s ním už neví rady. Je to těžké.
Reagovat
a.magerova
Na to já mám několik vysvětlení:
1. http://cs.wikipedia.org/wiki/Adrenalin
2. http://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1ska
3. http://cs.wikipedia.org/wiki/Samota
4. http://cs.wikipedia.org/wiki/Nuda
Reagovat
mrafe
Tak já bych tě ještě doplnila
http://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1vislost_(psychologie)
Reagovat
a.magerova
BINGO - Tys na to přišla ;-)
Reagovat
VlS
Kupte si medvídka mývala
Reagovat
Roger_Federer
Souhladil bych pokud by se ta vec tykala jenom me.:)
Reagovat
Roger_Federer
Priznam se, ze me to proste bavi, nemam ji rad, rad ji provokuju, je tak tupa ze na vsechny bude neustale reagovat 20 hodin denne, ty same zakerne zvasty furt dokola.
Horsi svini diskutera(cloveka) na jsem na webu nezazil..Zcela nezkryte, lze, vymysli si a dela z nas VSECH blbce.Ve svem udajnem veku, presto ma potrebu se tak chovat.
Jsem presvedceny, ze kdyby tohle nebyl anonymni web bez registrace, nikdx by si to nedovolila..
Zaverem dodam, ale ze me jeji reci vypady smerem ke me nijak nepohorsuji a neurazi..mam sni srandu.
Reagovat
Fandina
Je mi tě líto. Tenhle příspěvek vypovídá o tom, že jsi na tom hodně špatně, co se týká tvé mentality. Je mi tě líto.
Reagovat
Roger_Federer
Jenom jsem "rekl nahlas", to co si vetsina tady mysli.
Reagovat
Fandina
Nemusíš mi nic vysvětlovat. Já jen napsala, že je mi líto každého člověka, který takhle nenávidí druhého. A je to jedno, že se to týká mě. V tom je mi tě líto.
Reagovat
Roger_Federer
Zase si veci domyslis a prezentujes podle sveho, jako vzdy.
Nikde jsem nenapsal ze te nenavidim..Nemam te rad, to jak a co vystupujes, tvoje demetni chovani tady, vis?..Proc neuberes, proc se trosku neuklidnis??
Reagovat
Fandina
Napsal si o sobě to co cítíš k nicku Fandina, jak ho vidíš atd.. Celkově je to nenávistný postoj k druhému. Nikdo tě nenutí, abys mě měl rád. Nikdo tě nenutí, abys na mě vůbec reagoval. Chceš druhému určovat, co má a nemá psát na veřejném webu. Nejsi normální.
Reagovat
a.magerova
Souhlasím a podepisuji.

I já ty diskuze s ní dřív brala jako jistý druh adrenalinu a očekávání do kolika vteřin se chytí na virtuální háček.... ale časem mě omrzela, je to furt dokola, nic nového, jen upadání na ještě hlubší lidské dno než jsem si dřív byla schopna jen představit :-/
Reagovat
mrafe
tak se příjemně bavte, mně diskuze moc zábavná nepřipadá ;-)
Reagovat
gigin
Princezna mění trenéra. Škoda, že tu není uživatelka carolyn, by nám to přelouskala .

http://www.puntodebreak.com/2015/04/19/roberto-bautista-rompe-javier-piles
Reagovat
Davor1
Tohto roku sa trochu zasekol, nikde neuhral dokopy nič a budú ho ešte čakať slušné obhajoby. Bude mať čo robiť, udržať dvadsiatku...
Reagovat
gigin
Ahoj díky :)

No jsou i větší tragédi :))
Reagovat
janek_da
Čus gigine,

vítej nazpět. by the way minulý týden jsme měli s vlkem zajímavou debatu o B4 (big 4) a dalších. Určitě bys měl, co napsat o Gulbosovi.

hoď tu stránku do
https://translate.google.com/
Kod čte idnes, tak je na ten překlad zvyklý.
Reagovat
gigin
Ahoj Jencku :)

Však big4 není přece ne? Jsou 3, pak Můra jako rozdělovník mezi big3 a zbytkem, nebo co?

Já nevím, jsem to zkoušel to přeložit, jak si říkal, prostě vyměnil trenéry, vzal si zpátky toho co měl předtím, ne?

O Gulbisovi už tu nenapíšu ani řádku. Jedině až vyhraje nějaký turnaj :DD Každopádně je to šílenost, co předvádí. Ale tak říká, že všechno je cajk, v MC bylo všechno super, až na ten zápas teda :))) Asi si odskočil od forbesu na hoďku na kurt...
Reagovat
janek_da
Ale prdlajs. B4 jsou bombarďáci - Big John, Berdych, Berlocq, pak se nedovedem shodnout na tom spojovniku (Baghdatis, Belluci, Bhambri, ty bys byl možná pro Bautistu). No a pak další top hráči Monfils, Čilič, no a asi i ten Gulba.
Jako celkem výživná debata, která určitě spoustě lidem otevřela oči, že nemá cenu fandit looooserům typu Fereira, Nalbandiana a spol.
Reagovat
gigin
Tak z tohoto pohledu tam určitě patří Bejnamin Becker.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Berdych měl výhodu v tom, že hrál v éře kde byl jednooký mezi slepými a po nástupu Big Johna s Berlocqem už byl jen do počtu. Na druhou stranu, Berlocq má zase výhodu v tom, že nikdy neměl pořádnou konkurenci na antuce.
Reagovat
janek_da
nepochopil...

To mu budeš vyčítat, že byl o parník vepředu díky svojí píli, talentu, psychické odolnosti? Jasně že zápasy s Big Johnem už nejsou úplně top, ale ten se tak zved díky Berďovi. A i Berlocq není na té antuce neporazitelný, což dokázal teď v Riu Nalba (letos se mu nějak daří, bude u mě v hledáčku) a loni málem i Berdych v Oieras.

A všechno to míchá fretka Baghdatis. Je to těžké. Řekl bych, že zažíváme zlatý věk. Každý si najde svojeho fava.
Reagovat
Roger_Federer
Co je to Big John.?
Reagovat
janek_da
Tos přehnal. Přece 1zz1
Reagovat
slacker
Neni to tenhle?
http://img.csfd.cz/files/images/film/photos/000/470/470029_f87575.jpg
Reagovat
lars
a co Borna , Bolleli? :)
Blecha
Bobrov Bogdan
Reagovat
spaniel
RBA ukončil spolupráci s trenérem Ferrera Pilesem a vrací se k Vendrellovi, ktery ho trénoval před nim (na zacatku 2014). Důvodem jsou neuspokojivé výsledky a to, ze nemůže najít formu z 2014, která ho dostala do Top 20.
Reagovat
Davor1
Presne ako som si myslel. A to neviem ani slovo po španielsky :DD
Reagovat
Davor1
To zrejme vysvetľuje jeho posledné nesústredené výkony, predovšetkým proti Dimitrovovi na ňom bolo vidieť od samého začiatku, že nie je v pohode a niečo nie je v poriadku, keďže mu bolo úplne jedno, že mu to lieta meter do outu.

Škoda no, predovšetkým kvôli dcérke, snáď si udržia dobré vzťahy a Stan sa bude môcť koncentrovať na tenis, ešte nejaké 2-3 roky na vrchole môže vydržať...
Reagovat
lars
Ilham ma "husty" jmeno i vek :)
Reagovat
a.magerova
Děvětadvacetiletý Švýcar má od minulého měsíce 30 let.
http://www.tennis-arena.cz/userdata/articles/646/wawrinka30.jpg

Dále Wikipedie píše, že svatba byla 12.12.2009, o dva měsíce později 12.2.2010 se jim narodila dcera. Jako jooo je to další rok, přesto pod pojmem "rok na to se jim narodila dcera" si nepředstavuji po dvou měsících, zde svatební foto:
http://gototennis.com/wp-content/uploads/2009/12/Wawrinka_wedding2.jpg

No a tu předešlou formulku TP bych použila právě v následujícím oznámení, čili rok na to (v lednu 2011) Stan rodinu na čas opustil, a to už Ilham těhotná nebyla. Chci věřit, že Stan Wawrinka není podivín Roman Vojtek.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba není podivín jako Vojtek, ale třeba tam hrála roli ta časová vytíženost?
Reagovat
a.magerova
Tak Stan to i tak tehdy vysvětlil, jakože má před sebou tak 4-5 let tenisového života a je třeba mu obětovat úplně vše, čas i rodinu. Proto jsem to tak i brala.
Reagovat
PH94
To už se pak člověk ani nemůže podivovat nad jeho hrou z posledních týdnů
Reagovat
George_Renel
Možná na to měl jít trochu hlavou již před lety ;-).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist