Wawrinka se po loňské operaci nohy vrátí v dubnu v Monte Carlu

2. 3. 2022, 11:06
Aktuality 3
Po více než roční pauze plánuje trojnásobný grandslamový šampion Stan Wawrinka návrat na tenisové turnaje. Šestatřicetiletý Švýcar by se měl představit v dubnu na Masters v Monte Carlu. Bývalý třetí hráč světa to potvrdil listu L'Équipe.
Profily hráčů
Stan Wawrinka

Wawrinka se loni v březnu podrobil operaci nohy a od té doby nehrál. Na kurty se vrátí krátce po 37. narozeninách v Monte Carlu, kde v roce 2014 získal jeden ze svých 16 titulů na okruhu ATP.

"Lidé se mě často ptají, proč se ještě snažím o návrat po zranění. Miluju tenis i diváky," svěřil se Wawrinka nedávno webu Roland Garros, které vyhrál v roce 2015. Grandslamové tituly má také z Australian Open a US Open.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Krisboy
No konečně!!! Chybí moc, ať to Rafa v Paříži nemá tak jednoduchý smile
Ale ještě potřebujeme Thiem, dá bůh, aby našel ztracenou motivaci.
Reagovat
Rafaeoli25
No Stan je bezpochyby výborný, ale přece jen v poslední době už tak konkurenceschopný není, tedy ne tak, aby mohl prohánět Nadala na antuce. A jestli toho bude ještě někdy schopný Thiem to je obrovský otazník, spíš si to nemyslím. To už spíš Alcaraz.
Reagovat
Krisboy
Taky se obávám, že už se na dřívější úroveň nevrátí. Ale přál bych mu/si, aby ještě jednou něco uhrál. Třeba vyřadil v Paříži Rafu. Pak už ať si to převezmou Alcaraz a spol. a dělají si s tím, co chtějí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist