Wawrinka v Casablance další drama nepřipustil

9. 4. 2010, 23:10
Aktuality 0
ATP CASABLANCA - Favorit antukového klání v Casablance Stanislas Wawrinka ve čtvrtfinále smetl domácího El Amráního a s Italem Staracem si zahraje o finále.
Stanislas Wawrinka

Stanislas Wawrinka měl v úvodním kole jako nejvýše nasazený hráč volný los. První utkání tak absolvoval až ve 2. kole, v němž měl namále se Slovákem Kližanem.

Čtvrfinále však Švýcar zvládl bravurně: Hájkova přemožitele - jednadvacetiletého Maročana El Amráního - smetl hladce 6-3 6-1, aniž by čelil jedinému brejkbolu.

O finále si pětadvacetiletý Wawrinka zahraje s Italem Potitem Staracem. Ten zdemoloval Poláka Lukasze Kubota, který se zmohl na zisk jediného gamu. Čtvrtý nasazený Kubot po servisu získal jen deset fiftýnů. 

Turnajovou dvojku Guillerma Garciu-Lopeze porazil snadno dvakrát 6-2 loňský finalista Florent Serra.

Francouz má v semifinále možnost pomstít krajana Richarda Gasqueta, jenž ve třech setech padl s Rumunem Victorem Haneskem. Gasquet doplatil na osm nevyužitých brejkbolů, jediný úspěšný si připsal ve druhém setu v deváté hře, čímž si vynutil třetí dějství. O semifinále však bojoval přes dvě a půl hodiny marně.

- ATP 250 CASABLANCA (Maroko, antuka, 450.000 dolarů) -
páteční výsledky (09. 04. 2010)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Wawrinka (1-Švýc.) - El Amrání (Mar.) 6-3 6-1
Serra (8-Fr.) - García-López (2-Šp.) 6-2 6-2
Hanescu (3-Rum.) - Gasquet (Fr.) 7-6(3) 4-6 6-3
Starace (It.) - Kubot (4-Pol.) 6-1 6-0

Semifinálové dvojice: Wawrinka - Starace, Serra - Hanescu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist