Wozniacká i Jankovičová v Kodani hladce do čtvrtfinále

13. 4. 2012, 08:59
Aktuality 124
WTA KODAŇ - Bývalé světové jedničky a papírové favoritky turnaje v Kodani postoupily bez ztráty setu do čtvrtfinále. Domácí Caroline Wozniackou dělí od zisku třetího titulu během tří let tři výhry po deklasování Francouzky Parmentierové, Srbka Jelena Jankovičová zase smetla talentovanou Rusku Putincevovou.
Caroline Wozniacká

Halový turnaj v Kodani se koná teprve od roku 2010 a oba dosavadní ročníky vyhrála domácí hvězda Caroline Wozniacká. Bývalá světová jednička a současná šestka v dánské metropoli nechybí ani letos a za třetím titulem míří zatím bez ztráty setu. Po Urszule Radwaňské smetla 6-2 6-1 Francouzku Pauline Parmentierovou a postoupila do čtvrtfinále.

" V porovnání s předchozím zápasem jsem si více zvykla na povrch, v tom byl největší rozdíl. Byly to dva odlišné zápasy," pochvalovala si rodačka z Odense zlepšený výkon.

Wozniacká v tak v Kodani vyhrála všech 12 zápasů a 17 setů v řadě neztratila set. Delší sérii bez porážky má pouze v New Havenu, kde nenašla přemožitelku v žádném ze 17 zápasů a loni vyválčila už čtvrtý titul v řadě. 

"Před domácím publikem hraju velmi ráda a už se nemůžu dočkat dalšího zápasu."

O postup do semifinále si Wozniacká zahraje znovu s Francouzkou - Alize Cornetovou. Proti o půl roku starší soupeřce, s níž má bilanci 3-1, se může pomstít za vyřazení své krajanka Ejdesgaardové, které Cornetová v prvním kole nadělila dva kanáry.

Jednadvacetiletá Dánka před návratem do Evropy hrála naposledy v Miami, kde v semifinále nestačila na Šarapovovou. Minulý týden měla hrát v Charlestonu, na poslední chvíli se však rozhodla odpočívat a strávit týden v Augustě, kde její přítel Rory McIlroy startoval na prestižním golfovém turnaji. 

Jelena Jankovičová má letos od životní formy daleko a především poslední měsíc a půl protrpěla. Od semifinále na turnaji v Kuala Lumpur, kde podlehla Martičové, neuhrála v dalších třech zápasech (s Hamptonovou, Barthelovou a Venus Williamsovou) ani set. Sérii čtyř porážek v řadě utnula až v kodaňské hale, kde už si poradila se dvěma teenagerkami.

Po vydřené výhře nad Brikou Robsonovou bývalá světová jednička ze Srbska porazila hladce 6-3 6-1 sedmnáctiletou Rusku Julii Putincevovou, byť s aktuálně pátou nejlepší juniorkou světa dvakrát ztratila podání.  Od stavu 3-3 vyhrála 9 z 10 her.

"Myslím, že jsem dnes hrála opravdu dobře. Nebyl to jednoduchý zápas, ale jsem ráda, že jsem v dalším kole. Na kurtu se teď cítím dobře," uvedla sedmadvacetiletá Srbka.

20. hráčka světa Jankovičová, jež bude příští víkend v Rusku bojovat za svou zemi o finále Fed Cupu, se o postup do semifinále halového turnaje v Kodani utká s neoblíbenou soupeřkou Kaiou Kanepiovou. S pátou nasazenou Estonkou má bilanci 2-3, na rychlém povrchu dokonce 1-3 (na sety 2-7).
I své druhé utkání v Kodani musela otáčet druhá nasazená Angelique Kerberová. Německá tenistka po Francouzce Foretzové Gaconové zvládla zvrátit nepříznivý vývoj i proti Britce Anně Keothavongové.

Z kvarteta nejvýše nasazených tenistek se do čtvrtfinále nedostala jen čtyřka Monica Niculescuová. Rumunka ve druhém kole podlehla Srbce Bojaně Jovanovské.

Jovanovská vyhrála 6-7 6-4 6-1, výhra ale mohla být mnohem rychlejší. Jenže v prvním setu zahodila čtyři setboly, včetně tří v řadě v tie-breaku za stavui 6-3. "Jsem teď hodně unavená. Byl to velmi těžký zápas, ale jsemšťastná, že jsem postoupila," řekla Jovanovská, jež bude příští víkend krýt záda Jankovičové a Ivanovičové v semifinále Fed Cupu proti Ruskám. V Kodani ji nyní čeká Chorvatka Martičová.

Podnik kategorie International nemá v kalendáři WTA pevný termín - v roce 2010 se turnaj konal na přelomu července a srpna, loni v období mezi French Open a Wimbledonem a letos na startu antukové sezony. Před rokem se do finále dostala Lucie Šafářová, předloni Klára Zakopalová. Obě v boji o titul nestačily na domácí hvězdu Wozniackou. Letos se v Dánsku hraje bez české účasti.

- WTA INTERNATIONAL KODAŇ -
(Dánsko, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (12. 04. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Wozniacká (1-Dán.) - Parmentierová (Fr.) 6-2 6-1
Kerberová (2-Něm.) - Keothavongová (Brit.) 4-6 6-3 6-3
Jankovičová (3-Srb.) - Putincevová (Rus.) 6-3 6-1
Jovanovská (Srb.) - Niculescuová (4-Rum.) 6-7(6) 6-4 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

124
Přidat komentář
smazaný uživatel
Však já jsem tu už včera psal, že s Julií to dnes nevidím nijak růžově...panenky šetříme na větší turnaje, klid :-).
Reagovat
Fandina
máš pravdu, nebyla to růžová, ale jak si psal šmoulí modrá ... tak příště
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ti něco dlužný za včerejší použítí tvého fandícího pokřiku? :-)
Reagovat
VlS
Psům já věřím každý slovo.
Reagovat
Fandina
Ne nic nedlužíš ... zatím ... Julče já fandím také, když nehraje proti našim holkám a tam většinou používám ... pojď
Reagovat
smazaný uživatel
TaK KarolIna tO zVladLa skvelE, VelkA GratulacE pro MoNtyhO:) TakzE Tip Vysel dokOnale. AliZe dostAlA pEkNehO KanArkA na Cestu DO FranciE:P

...style of writing specially with hearty inscription in english for demented dickhead with full waste of craps...:)P \m/
Reagovat
tommr
aby z toho satelitovi náhodou nepraskla cévka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. Aspoň Caro mi udělala v pátek třináctého radost. :)
Reagovat
VlS
Takhle tvrdě makat, abys nadzvedl Brože ? Tak to bych asi nedal - úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam dnes good day. 4 hodky rano u zubare...sem dost podrazdeny, takze mam to nekde, na to pracovat ani nemusim...a uz vubec tvrde. ...tolerovat svin*, kteri neumi nic jineho psat nez, ze holky maj kozy a hraci koni hlavy nebudu. Dnes mi i chybi instinkt preziti, takze jak mne zablokuji, divit se nebudu, ale mentalni crab tolerovat nebudu. Fakt nevybral si inzenyr dobry den na ty jeho ch8jowiny.
Reagovat
tommr
4 hodiny u zubaře? To ti snad museli dělat komplet novej chrup. Nedivím se, že si podrážděnej ... :)
Reagovat
Fandina
chrup a asi komplikace s vlčími zuby ... tak ať to nebolí aspoň moc
Reagovat
tommr
mám totiž obavy, aby jí italskej kapitán nakonec nenominoval do dvouher ve FC místo Pennettaový nebo Schiavone. V současný formě by byla pro naše určitě těžší soupeřka než obě největší italský hvězdy. Hlavně bych ale nechtěl přijít o podívanou na atraktivní souboje Kvitová-Pennetta a Kvitová-Schiavone na který se hodně těším ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne se Sare dari spec. tady v Barce...a pokud by sla az do finale, treba ji nechaji odpocivat.
No a nakonec pokud to holky prohraji, tak se zase nic tak strasneho nestane:)
Reagovat
Fandina
Sara má tuhle formu už dýl, pomatuji se, že v únoru hrála ve Fedu singla s Fran jako dvojka, pak se myslím zranila a debla s Vinci hrála Flavie
Reagovat
smazaný uživatel
Me prijde, ze tady se ji specialne dari. Je videt, ze si opravdu hodne veri...hraje uvolnene, hezky:)
Reagovat
tommr
jj máš pravdu kdyby se Sara nezranila tak by odehrála už FC proti Ukrajině ...
Jinak já proti Erraniový nebo Vinciový nic nemám, ale radši bych prostě viděl v siglu hvězdný duo Schiavone a Pennetta. Tím spíš, že Schiavone už může s tenisem brzo skončit ... :)
V deblu bych zase naopak radši viděl hrát H+H proti Vinci+Errani ... :)
Reagovat
Fandina
Já Errani občas sleduji v opáčkách na satelitu italském Supertennise a samotní italští komentátoři jí pomalu začínají upřednostňovat před Flavií a skoro Fran. Je mladší jasně a dávají jí perspektivu. Dneska jsem viděla jen konec, ale hrála si svou hru a Julie byla na té antuce docela malá.
Reagovat
tommr
s tou perspektivou bych to nepřeháněl - myslím si, že taková hvězda jakou byla Schiavone nebo Pennetta v jejich nejlepších létech ze Sary nikdy nebude. Momentálně je ale asi o něco lepší ... :)
Reagovat
Fandina
tak co těm italům také zbývá, věk je věk, jinou mladší asi nemají, ale Fran vyhrála GS až ve 30 a Sáře je teď 24, tak to není zas až taková utopie ... úsměv
Reagovat
tommr
já bych jí to i přál - ze všech Italek je mi zdaleka nejsympatičtější ... :)
Zrovna ted mi ale moc radosti nedělá protože spolu s Vinciovou doslova drtí náš debl Cetkovská+Strýcová ...
Reagovat
Fandina
dodrtily ........... škoda, takhle před fedem, no Andrea nehrála s Luckou a byla to antuka ...... tak nic .... na Fedu bude jinak ... pojď
Reagovat
Fandina
oprava .... nehrála Andrea, ale Petra Cetkovská ... to jsem to zmotala ... úsměv
Reagovat
tommr
H+H si snad proti nim povedou líp. Stejně bych byl ale radši, kdyby bylo rozhodnuto (v náš prospěch samozřejmě) už po singlech a debl se dohrával jen pro prestiž ... :)
Reagovat
VlS
Tak Sara, pokud si udrží formu, se do dvacítky asi dostat může. Flavia byla ve dvacítce v roce 2008 a 2009, jinak byla ve třicítvce, čtyřicítce, takže to zase taková hvězda není. Fran tam byla dýl, ale v desítce byla jen v 2010 díky výhře v RG. Takže bych byl s prognózou, že se jim Sára nevyrovná opatrnej.
Reagovat
Fandina
jasně, nejlepší by bylo zabodovat v singlech. Když se musí rozhodovat v posledním zápase, tak jen samotný fakt poslední šance může vyznít pro kohokoli, forma neforma žebře nežebře ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Bojana Jovanovski hrala vcera proti Niculesci vytecne, pokud zopakne vcerejsi vykon, bude to dnes na 2 sety.., otazkou zustava jestli s jejim hura stylem to bude 40 winneru a 25 ue nebo 20 winneru a 50 ue :D
Reagovat
smazaný uživatel
No pro nektere zapas dne..:)
Pes v pohotovosti...:) Holky se uz rozcvicily, rozpinkaly, a jdou na to.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted asi pes znervozni:) Sara brejkuje...Julie ji trosku pomohla:)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu s problemy, ale Sara brejk potvrzuje. Posledni mic gemu, hezky winner do protipohybu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted uz si pes ohryze asi i tlapky...
Opet brejk. Opet Julca trosku pomohla, ale opravdu Sara se od prvniho kola tady v Barce prezentuje slusne.
Reagovat
smazaný uživatel
Julca take brejkuje, trosku se zvedla, lepe trefuje, ale Sara se jen tak neda:)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale dlouho to Julii nevydrzelo, teda. Jinak opet brej. Sara predvedla v tomto gemu opravdu peknej stopball, se uz jen tak casto nevidi, hned z podani...
Reagovat
VlS
Julča na tom servisu dělá? 4 body z 11 prvních servisů- to je snad něco divnýho? Sleduju Jelenu s Kaiou, tak to nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara je opravdu na returnu dobra...:)
Jinak prvni set ma jiz Julca za sebou.
Posledni mic km v autu hned po podani...
Reagovat
smazaný uživatel
Julie na mne v prvnim setu nepusobila nejak presvedcive. Servis je vic takovy lezernejsi, co vic Sare se dari hned dobre returnovat.
Za to Julii se nedari dnes skoro vubec nic. Ani drop ji nevysel...proste takovy set blbec:)

Toz uvidime ve druhem, treba se Julii zacne vice darit, jinak ji spis ceka se Sarou poprava...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do stavu 40:0 pro Julii to vypadalo, ze je to ta znama Julie. Prvni eso zapasu, proste to vypadalo na rychlej gem. No ale Sara to dostala jeste do shody, stacilo, aby byla Julca mene durazna...nakonec to Julie urvala, ale mela by se kouknout na ten panel u kurtu, pisou ji tam, ze na druhy strane stoji Sara...:) ne nejaka amaterka...jinak opet peknej stopball hned po servu...pekna zalezitost Sary:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pryč s kozatou Julií !!! Škoda že neodtáhla už včera!
Reagovat
VlS
co ti udělala?
Reagovat
smazaný uživatel
Opet mela Julie namale...Sara dva nabidnute brejky nevyuziva...
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, asi se mu líbí ploché holky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konecne Julie zahrala poradne gem na svem servise:) Jinak to zatim byla spis bida...

VLS > Brozovi se urcite nelibi to, co mne:D, ze Julca vyradila Garbiinu:D Ale az tak bych do toho nesel:)
Reagovat
smazaný uživatel
Už dlouho je mi tahle němkyně nesympatická. Navíc vyřadila Muguruzu, kterou jsem chtěl konečně vidět v TV.
Reagovat
pepin
Monty včera jsem četl, že Andrea, nebo, že se Andrejce líbí vysoký a hubený kluci, tak jak si to tady o sobě psal, vysoký, 70 kg tak pozor na ni. Ty si na ty mladý a hezký. Jo, ještě jeden požadavek, blondáci, a tak to nevím, to jsi již nenapsal, respektivě se Tě Fandina s Emou neptaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a Sara Julcu brejkuje. Opet paradni stopball hned po servu, fak super zalezitost. Julca zacla mit k tomu nejaky komentar...no nevim Julco, kdyz te tak souperka dostava, tak to asi neni na nejake hlasky k empajru:) Zkus lepe behat:D Zadamiko Ti to Sara fakt neda...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel nejsem blonďák, takže u Andrejky asi nemám šanci. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Julie trochu zabrala, ono je to uz na hrane...ale nakonec Sara servis udrzela, zatim se mne Sara libi vic, je bojovnejsi, aktivni...jinak v poslednim gemu urcite vymena zapasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Potkale a pepine, můžete už přestat s tím ubohým a vyšinutým psaním velkého písmene T uprostřed věty?
Malá ukázka potkalových stupidit u jiných článků:

Nerikam, ze Ty dve to nemohou nekdy urvat
Ja to tu nechavam pro Ty, kteri ted nekde svatkuji
Prosim Te nestalo se ti Tam neco v tej Praze
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduche, rychle, bez vetsich problemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Se8u na teb3.!!! Ze se spatne v7spis ty cu8aku, mne fakt nezajima:P Cyp s Tebou. :)P
Reagovat
VlS
ty jsi tu panenku nějak zešmoulil. Viděl jsem jen poslední 2 gamy, takže nemůžu dělat chytrýho, ale Sára asi hrála pěkně. Vypadá to, že je na tom z Italek teď nejlíp, tak možná ji uvidíme místo Flavie nebo Fran v singlech.
Brož - když si jen přečtu jméno Muguruza, tak mi naskakuje husí kůže :-), ale sympatie a antypatie jsou osobní věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tereza Mrdeza je mnohem horší. Smutné je spíš to, jak nemyslící pisálkové zacházejí s cizími ženskými jmény zakončenými na -a.
Pokud ti plácalové píšou (nebo vyslovujou) Garciaová a Muguruzaová, měli by psát i Blancoová. Totéž Dulkoová.
Reagovat
VlS
No, a to jsme znovu u neštěstí přechylování, já bych to u cizinek nedělal a byl by pokoj.
Reagovat
Fandina
Souhlas, je potřeba vyvolat nějakou aktivitu za tímto účelem ... úsměv
Reagovat
pepin
Hele Brozi, jestli si léčíš nějaké mindráky, tak mě laskavě vynech. Jestli chceš někde vyučovat a poučovat, tak se přihlaš na fakultu nebo do školy a píruj mladý fracky. Bud tak laskav a nevšímej si co já tady píšu. Já také nehodnotím tvoje chytrácká vystoupení.
Reagovat
VlS
1. set 6:4 a Jelena se asi trochu začíná trápit, přibývá DF a UE.
Reagovat
VlS
Jelen se chytla, vede 4:1 ve druhém a naopak Kaia má problémy s DF a vyhazuje se. Ale obě teď hrají docela dobrej tenis.
Reagovat
VlS
Jelena druhý set vyhrála 6:1 a Kaia nemůže trefit kurt. Tak uvidíme ve třetím.
Reagovat
VlS
už mlátí raketou.
Reagovat
VlS
3:0 pro Jelenu. Je vidět, co dělá psychika, Jelena teď už hraje opracdu dobře a Kaia je ve třtím patře sklepení.
Reagovat
VlS
no comment
Reagovat
VlS
kanár je zpátky v kleci, ale už tady pěkně poletoval a cvrdlikal. Tak teď by topro zajímavost ještě mohla Jelena zazdít jako loni s Kim.
Reagovat
VlS
že by?
Reagovat
VlS
6:3
Reagovat
smazaný uživatel
se s tim dnes nemaze, ted ve druhem sete zameta se Simonou kurt...to se neda jinak napsat, nemyslim tim vubec prubezny vysledek...
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka vs. Simona 6:4 / 6;1
Videl jsem pouze vetsinu z druheho setu, toz ten byl slusne demolicni:) jeden gem Simona dostala darem, kdy se Karlicka na svem servisu proste spis vyhazela sama...Holka spanelska vypada, ze je hodne nazhavena i na Vyhru v turnaji:)
Reagovat
VlS
Viděl jsem jen kousek, ale hrála hodně konzistentně. Sice si myslím, že hraje trochu starej tenis (míče dlouho po odskoku, hodně za lajnou a tak) ale to co hrála umí dobře.
Reagovat
tommr
když má Carla den tak je hodně nebezpečná. Svoje o tom ví i Petra, která se s ní letos na AO pořádně natrápila ... :)
Reagovat
VlS
Já si naopak myslím, že proti hráčkám typu Petry, Mashi, Viky, Sereny, prostě proti ranařkám, který hrajou míče rychle po dopadu, nemá šanci. Samozřejmě, když Petra dá každej 2 - 3 míč do autu, tak je to boj.
Reagovat
Fandina
Carla má celkem důrazné rány, ale hraje do kurtu dost bez rizika hrát k čarám. Na někoho to stačí.
Reagovat
Heather_Fedex
trochu vic jsem to prala mone... ale budis
Reagovat
tommr
škoda, taky jsem to přál Moně. Ta měla zápas skoro vyhranej - podobně jako nedávno proti Azarenkový - ale závěr zase nezvládla. Chybí jí ještě zkušenosti a klid v koncovce ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
ted angie podava na vitezstvi...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Mono pojd...:) Doufam, ze tu Angeliku uz dorazis. Uz zacina Barca:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak, nevim, jestli jste si to take vsimli, ale ta Angelika, to je dost drsna vazba tedy...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je o nervy...5:3 pro Monu, jde servirovat, v hale, na tom povrchu...ticho jak v kostele, divaku nula, ma na to klid holka, jen obcas hlas podavace micku, ktery rve aut, coz musi...proste zadnej vitr, no a stejne to nedopodava do vitezneho konce, brejk 5:4 a draamo pokracuje:)
Reagovat
smazaný uživatel
5:5 - mona sice byla 2x v pozici matchball, ale Angelika si to vzdy dobre uhrala. Skoda...
Reagovat
VlS
Angelique je bílá Serena s malejma prsama:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obe dnes hraji styl houpajda. Skvele a dobre chvile stridaji hodne spatne chvile. Ted zas Mona ma problemy na servise. Shoda...doufam, ze to nepo...jak v predeslem svem servis gemu...
Reagovat
smazaný uživatel
5:6, Tak teda...Mona opet nezvladla serv, opet brejk. Angelika pujde podavat na vitezstvi v zapase...
Jinak Mona ma strasne hodne UE, takhle se neda vyhravat...
Reagovat
VlS
Hlavně mi připadá, že to Mona zkouší hrát na jistotu a neagresivně, tudy cesta nepovede.
Reagovat
VlS
A nevede. Krasťasy jí nešly a nic jinýho na zaskončení v posledních třech hrách nezkusila a chyby Andělky se nedočkala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Mona ji klidne mohla smazat s kurtu. Me prislo, ze obcas hrala strasne lezerne, a z toho vyplyvaly chyby, lehke mice do site, hodne autu...Strasne...
Angelika je urcite skvela hracka, ale mela fakt stesti, ze Mona nemela dnes svuj den.

Urcite pozitivni zaver. Mona zada od Ang. obeti, a to prohrala:) Sympaticke gesto Mony. Pro mne osobne jedinej duvod proc ten turnaj aspon trosku sledovat.:) Skoda, pral jsem Mone Win...
Reagovat
tommr
já ten turnaj sleduju hlavně kvůli Caro - přál bych si totiž, aby jí tady někdo konečně porazil. Podle dnešního výkonu se zdá, že Kerberová to asi nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, to už tenhle týden nehraje žádná Češka, že ti nezbývá nic jiného než fandit proti Caro? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To mi je lito, ze to tak mas nastaveny...ja bych to tak nejak nemohl mit nastavene, ze budu sledovat provincni turnaj kvuli neci prohre.
Svym zpusobem mi je Karolina uplne ukradena, takze obecne dost tezky pro mne cokoliv s ni sledovat. Natoz cekat na prohru...skoda casu:)
Reagovat
tommr
uznávám, že to ode mě není hezký, ale já si prostě nemůžu pomoct. Mě Caro s tou její pinkanou šíleně leze na nervy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nechapu, proc ti to leze na nervy:) skoda nervu clovece. Tak ji nefandim, a je to vyresene, chapal bych to, kdybys ji fandil a neco te na ni stvalo, ale takhle se zbytecne jen nervujes:)
Koukni na Barcelonu jak si tam pekne na antuce holky pinkaj, to te uklidni:)
Reagovat
tommr
já bych ale bez těch nervů snad ani tenis sledovat nemoh ... :)
Reagovat
Fandina
já taky fandím někdy hodně emotivně, ale abych se rozčilovala nad hrou toho komu nepřeju, tak na to se mám své nervy příliš ráda. Nicméně tommr je tommr ... ale pobavils mě upřímností ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
ja si myslim, ze se angie vzchopi- v hale umi zahrat dobre (letos v ni ziskala svuj 1. titul) a totez kaia muze pro caro prodstavovat nebezpeci diki tvrdemu podani, kt. je v hale zarucene ucinnejsi
Reagovat
Heather_Fedex
malem bych zapomnela na monu- loni s kvaldy rovnou do semi. kam to povede ted? zeby do finale?? pro mne je letos nejvetsi mladou kometou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se jí to podaří obrátit, jakože má teď dobře nakročeno (vede 5-0), tak by mohla ve finále pěkně potrápit Caro... :-)
Reagovat
tommr
no jsem zvědavej co nám ukáže třetí set - v prvním jasně dominovala Kerberová, ve druhým pro změnu Barthelová, jak to bude ve třetím bych si určitě nevsadil ... :)
Reagovat
tommr
turnaj v Kodani probíhá podle tradičního scénáře - už tak slabý pole po vypadnutí Arvidssonový, Niculescový a Pervakovový ještě víc oslabilo a Caro už tak nemá ve svý polovině žádnou nasazenou soupeřku. Na nasazenou soupeřku může narazit až ve finále, ale Jankovičová, Kanepiová i Kerberová jsou z formy a nebudou proto pro Caro představovat žádný velký nebezpečí. Zdá se, že po dlouhý době zase jednou s velkou slávou vyhraje turnaj ... :)
Reagovat
Madrileno
Podle me ji Jelena ve finale porazi a bude klid
Reagovat
tommr
Jankovičová má ted problémy sama se sebou a silně pochybuju, že by v její současný formě mohla Caro nějak ohrozit ... :)
Reagovat
Madrileno
Caro je taky rozptylena - golfem :-)
Reagovat
tommr
no podle její hry a výsledků to opravdu vypadá, že už není myšlenkama stoprocentně u tenisu a nedává tomu tolik co dřív ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
a taky zpevem ;))
teda, jestli se to zpev nazvat da...
Reagovat
smazaný uživatel
Dosavadní výsledky Caroline v roce 2012:
Sydney - čtvrtfinále
AO - čtvrtfinále
Dauhá - 2. kolo
Dubaj - semifinále
Indian Wells - osmifinále
Miami - semifinále

Já vím, že to není tak dobré jako loni, ale není to vůbec špatné. Rozhodně to nenasvědčuje tomu, že by Caro neměla být v první osmičce, jak tady mnozí předpovídali... Jak říkám, škoda jenom toho Dauhá.
Jinak ten pokles v žebříčku je způsobený hlavně tím, že Caro obhajovala spoustu bodů. Z prvního místa se prostě může jenom dolů... Ve druhé půlce roku toho tolik obhajovat nebude (snad jenom semifinále US Open a titul v New Havenu). Opravdu si nemyslím, že by Caro nedávala tenisu maximum. Všímám si řady věcí, které zlepšila. Začíná to servisem a v zápase s Ulou se mi líbil i její forehand, se kterým měla Caro letos trochu problémy. V tom zápase dokonce z forehandu pěkně zakončovala výměny... A taky nevím, proč z jejího vztahu s Rorym děláte něco špatného. Vždyť spousta tenistek má přítele. Já si naopak myslím, že to Caroline i Rorymu hodně pomáhá. Ta vzájemná podpora je úžasná. :)
Reagovat
VlS
Caro si všechny svoje body vyhrála a patří ji právem. Nemám rád její hru, ona jako osoba mě není nijak protivná, ale ani nějak zvlášť sympatická, ale nedělal bych z ní nulu, která je někde neprávem.
Angeliqe aspoň v závěru zápasu hrála docela solidně. Jelena dneska hraje (zatím) daleko líp než předevčírem (včera jsem jí neviděl), takže uvidíme jak to dopadne. Je mi v podstatě fuk, která vyhraje.
Reagovat
tommr
máš pravdu, že s dosavadníma výsledkama by si Caro měla tu osmičku bez problémů udržet. Před ní se už dostane asi jen Serena, která ted neobhajuje vůbec nic a body jí tudíž budou rychle naskakovat i při průměrnejch výkonech ...
Jinak jejího přítele jí asi nikdo nezazlívá, jen by to nemusela neustále dávat tak na odiv. Třeba Azarenková chodí s Bubkou a ví o tom někdo vůbec? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vsichni tady na tenisportale:) Monty je nas skvely zpravodaj, takze, pokud jde hlavne o Viki, o te nas informuje celkem podrobne a o vsem moznym:).
Reagovat
VlS
To srovnáváš nesrovnatelné. Caro je prostě zrozená pro to, aby žila na veřejnosti, byla v médiích a asi jí to baví a vysloveně si to užívá (Tak jako Radek Štěpánek, toho jsem viděl i s Italem v kuchyni). O tom, že Lucka Šafářová má taky už cca 1/2 roku novýho přítele (pozor - nebezpečno, nějakej borec na ta nejsurovější bojová umění) se neví prakticky nic, protože Lucka na veřejnosti žít nechce a otázky na tohle téma odmítá nebo ignoruje. Osobně si myslím, že prezentace Berdi s Ester je daleko víc zásluhou Ester než Berdi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk: Děkuji za uznání. :)

tommr: Caro s Rorym bez sebe nemůžou být. :) Určitě jsou víc na očích než třeba Vika se Sergejem, ale taky si vem, že Sergej není tak známý jako Rory. Co se týče aktivních sportovců, momentálně není moc slavnějších párů než jsou Caro s Rorym. Proto jsou taky hodně vidět. :)
Reagovat
pepin
Já to vím, že chodí s Bubkou.
Reagovat
Fandina
Já také vím že Vika chodí s Bubkou. Ono se to ví hlavně kvůli jeho otci celkem dost.
Reagovat
pepin
Máme ale přehled že?
Reagovat
Fandina
jasně ... úsměv
Reagovat
tommr
já to myslel hlavně tak, že Caro na svůj vztah upozornuje při každý příležitosti, zatímco Vika o tom skoro nemluví. A zatímco Caro se od tý doby co poznala Roryho propadá žebříčkem, Vika mezitím vystoupala na samej vrchol. Myslím si, že určitá souvislost mezi jejich osobním životem a tenisovými výsledky by se asi našla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
"A zatímco Caro se od tý doby co poznala Roryho propadá žebříčkem..."

Jenom zopakuju, že z 1. místa se může jedině dolů...
Reagovat
tommr
to máš samozřejmě pravdu - určitě ale není úplná náhoda, že ten sestup začal brzo poté Caro Roryho poznala ...
Jeden názornej příklad: minulej týden měla Caro obhajovat titul v Charlestonu a místo toho dala přednost pobytu na golfovým turnaji s Rorym. Dřív by jí něco takovýho ani nenapadlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš si myslet cokoliv, ale podle mě to určitě není Rorym. Prostě jsou teď některé holky lepší, víc bych za tím nehledal. Je to sport, někdy to jde líp a někdy hůř.
Co se týče toho příkladu, tak já jsem docela rád, že to Caro takhle dělá. Dřív jí zase hodně lidí vyčítalo, že hraje moc turnajů a je pak unavená. Tak si vyber... Jinak je fajn, že se Caro a Rory navzájem podporují. Podle mě jim to oběma hodně pomáhá a když se něco nepovede, tak dokážou povzbudit jeden druhého. Navíc nemůžeš vědět, jak by na tom Caro byla, kdyby Roryho nepoznala...
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, ze Caro vidim docela casto na turnajich, jak doprovazi Roryho. Kolikrat se k nemu
pripoji primo na greenu, drzi se za ruce a projdou az od divaku k hracskymu zazemi.
Nevim, nakolik ji to muze v jejim vykonu na kurtu ovlivnovat, to si netroufam posuzovat,
vypadaji
spolu stastne..ale to jsou asi vsichni zamilovaní, nevztahovala bych to jen na ne.
Jen jsou vic videt :-) kazdopadne chteji byt videt.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tak vidím často Roryho, jak fandí Caroline na tenisových turnajích. Jak říkám, podpora je vzájemná. :)
Reagovat
tommr
no je fakt, že to Caro někdy schytává z obou stran at udělá co udělá. Až je mi jí někdy líto ... :)
O tom jestli má její vztah vliv na její výsledky můžeme jenom spekulovat. Já tvůj názor respektuju, ale myslím si o tom svý. A Caro si stejně bude dělat co bude chtít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ho tam vidim taky, trochu jsem ji i k vuli nemu vzala na milost :-) ale vic se mi libi Adam S.
Reagovat
Fandina
Tak já si myslím, že na hru Caro nemá vztah s Rorym vliv. Než s ním začala chodit, tak se stejně očekávalo, že až se objeví nějaká agresivnější hráčka, tak půjde dolů.
Reagovat
Fandina
že se tito dva lidé hodně ukazují, tak to ani není divu, pro novináře dobré sousto .... golfista a tenistka na čele žebříčků .... to je zajímavý fakt. A oni dva se rádi nechají vidět. A proč ne, že.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr: Tobě je Caroline taky někdy líto? Tak to mě dojalo, musím zamáčknout slzu. :D Ale vážně: Ty poslední dvě věty, cos napsal, bych mohl napsat i já tobě. :)

Ema: No jo, no jo. :D Emičko, neříkej mi, že se ti Caro předtím nelíbila. Vždyť je to zlatovláska jako ty (tedy pokud nemáš špinavý blond). :)
Reagovat
tommr
nebudeš mi to asi věřit, ale mě se Caro docela líbí a mimo kurt je mi i sympatická. Jen to její pinkání mi strašně leze na nervy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Tos tady psal, že se ti Caro líbí jako holka. No tak aspoň něco. :) Ovšem to její "pinkání" asi nebude až tak špatné, když s tím byla první. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist