Wozniacká po porážce v Miami: Fanoušci v hledišti uráželi mě i mou rodinu, volali po smrti mých rodičů

24. 3. 2018, 21:26
Aktuality 6
Druhá hráčka světa Caroline Wozniacká včera ve svém úvodním utkání na turnaji v Miami prohrála s Monicou Puigovou. Dánská tenistka však dnes přišla s něčím, čím šokovala své fanoušky i celou tenisovou veřejnost. Někteří fanoušci mě včera v průběhu zápasu uráželi, byli vulgární na mou rodinu a volali po smrti mých rodičů, napsala Dánka na sociálních sítích. A nikdo proti tomu nic neudělal, dodala.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Wozniacké se od triumfu na Australian Open a návratu do čela světového žebříčku příliš nedaří a včera v Miami prohrála třísetovou bitvu s Monicou Puigovou z Portorika. Dnes však dánská tenistka na svých profilech na sociálních sítích zveřejnila něco, čímž šokovala své fanoušky.

"Včera jsem v Miami prohrála těžký zápas se skvělou hráčkou a kamarádkou Monicou Puigovou," napsala v úvodu aktuální světová dvojka. "Jsem si plně vědoma toho, že k tenisu patří výhry i porážky, to, co se včera odehrálo v průběhu zápasu v hledišti ale k tenisu rozhodně nepatří."

"V průběhu včerejšího zápasu se z hlediště ozývaly urážky směřované na moji rodinu, přání smrti mé mámy a mého táty a urážky na mou osobu, které tu snad ani nemůžu opakovat. Někteří lidí dokonce vulgárně pokřikovali i na mou neteř a mého synovce, kterým je teprve deset let. Bohužel však nikdo z organizátorů proti takovému chování nic neudělal."

"Uznávám roli fanoušků v tenise. Jsem si vědoma toho, že fanoušci jsou důležití a každý má právo podporovat svého oblíbeného hráče, pokud se však fanoušci chovají tímto způsobem, dělá to z tenisu něco, co z něj mít nechceme."

"Doufám, že se organizátoři turnaje Miami Open rozhodnout brát to vážně, protože tohle je opravdu příšerný příklad pro další generace tenisových hráčů a fanoušků. Monice samozřejmě přeji všechno nejlepší do zbytku turnaje."

Během utkání si Dánka na některé diváky stěžovala u rozhodčího. Podle ředitele turnaje Jamese Blakea však nikdo z organizátorů nebo pracovníků WTA Tour výhrůžky na adresu Wozniacké neslyšel. "V opačném případě bychom samozřejmě zasáhli, bezpečnost hráčů je naší nejvyšší prioritou," reagoval bývalý tenista.

Komentáře

6
Přidat komentář
Fandin
zakročit proti nim nikdo nemůže, protože to by byl přece rasismus. Něco jako u nás cikáni.
Reagovat
Nola
su to platiaci divaci , organizatori s tym zrejme nic neurobia, nemaju na vyber, spominam, si, ze par rokov nazad urazal Novaka divak, ktory sedel priamo nad nim, su to hulvati, na USO je to este horsie....
Reagovat
letityfanousek
To se nedočtu, můžu jen spekulovat jestli sázkaři, rodinný klan Puig, její halušky, amíci..
Reagovat
.vorlik.
Někdo vyhrožuje smrtí Báře? Pohoda, moc to neřešíme.
Někdo vyhrožuje, že zabije rodiče Wozniacki? Vůbec bych se nedivil, kdyby z toho celá tenisová veřejnost šílela.
Reagovat
dadaft
no,
tohle není žádná sranda......

v Americe se teď dějou divné věci...
Reagovat
Aussie
V Americe se vždycky děly věci. Podobně jako tenis, golf je hra kde vládne slušnost, gentlemantství. Tak tomu bývalo a většinou ještě je. Co ale dělali američtí fanoušci v Ryder Cupu už asi před 20 lety, bylo neskutečné. A opakuje se to každé 4 roky, když se hrave v USA. Prostě manýry těch nejhorších fotbalových výtržníků přenesené na golfové hřiště. Angličtí hráči zejména to odnášeli, urážkami, postrkováním atp.
A také, jakoby se nic nedělo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist