Wozniacká udolala Šarapovovou a dočkala se čtvrtfinále. Vyzve ji Erraniová

31. 8. 2014, 19:05
Aktuality 120
US OPEN ŽENY - Dva a půl roku a 10 turnajů v řadě chyběla Caroline Wozniackáve ve čtvrtfinále grandslamu, než se do něj prodrala na letošním na US Open. Dánská tenistka dnes vyhrála bitvu bývalých světových jedniček s Marií Šarapovovou a s Italkou Sarou Erraniovou si zahraje o semifinále.
Caroline Wozniacká

Bývalá světová jednička Caroline Wozniacká si na US Open 2009 zahrála finále, další dva ročníky dotáhla do semifinále. Na Australian Open 2012 se ještě dostala do čtvrtfinále, od té doby ale z deseti grandslamových turnajů v řadě 'udělala' pouhá dvě osmifinále.

Po více než dvou a půl letech ukončila čekání na čtvrtfinále na svém nejoblíbenějším grandslamu US Open, kde v dnešním osmifinále zdolala stejně jako před čtyřmi lety Marii Šarapovovou. Šampionku z roku 2006 udolala v náročném horku po 2 hodinách a 37 minutách 6-4 2-6 6-2 a připsala si tak třetí výhru v osmém vzájemném střetnutí. 

"Mám radost, hraje se mi výborně a výhra nad Marií mi dodá hodně sebedůvěry," řekla Wozniacká, která v New Yorku poběží za dva měsíce maraton.

"Ve třetím setu jsem přestala dělat to, co mi pomohlo dostat se zpět do zápasu. Dělala jsem znovu zbytečné chyby, spěchala jsem. Caroline mě donutila hrát dlouhý výměny, ve kterých ona prostě umí chodit, protože umí výborně bránit a skvěle se hýbe," komentovala vítězka letošního Roland Garros Šarapovová.

Duel Wozniacké s Šarapovovou byl kvůli horku po druhém setu na dvanáct minut přerušen. Před začátkem třetí sady dostala Šarapovová varování, protože přišla pozdě, a Wozniacká si stěžovala, že má Ruska dlouhé prodlevy mezi výměnami.

Sara ErraniováSara Erraniová
po pátečním divokém souboji s Venus Williamsovou znovu nadělalovala kanára, ale opět musela o postup bojovat ve třech setech. Přemožitelku světové dvojky Halepové Chorvatku Mirjanu Lučičovou-Baroniovou zdolala po setech 6-3 2-6 6-0.

Utkání nabídlo dva zcela odlišné styly. Zatímco útočně laděná Lučičová nastřílela 46 vítězných úderů a spáchala 69 nevynucených chyb, pasivně hrající Erraniová trefila pouhé 4 winnery a udělala jen 9 nevynucených chyb.

"Nebylo to vůbec lehké utkání, podmínky dnes byly znovu náročné. Ale jsem moc šťastná, že jsem dokázala postoupit dál," komentovala třináctá nasazená Erraniová. Ta předváděla také tradičně pomalé podání, které létalo rychlostí kolem 115 km/h. I proto získala 70 ze 78 fiftýnů po svém prvním servisu.

"Podávala jsem opravdu pomalu," smála se po utkání sedmadvacetiletá Italka, jež podruhé v sezoně postoupila do grandslamového čtvrtfinále. Usilovat bude o své celkově čtvrté grandslamové semifinále, mezi kvarteto nejlepších na US Open se už dostala před dvěma lety.

"Budu muset bojovat o každý fiftýn, soustředit se na každý míček. Jedině se svým nejlepším výkonem mohu pomýšlet na úspěch," řekla Erraniová před čtvrtfinálovým zápasem.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
nedělní výsledky (31. 08. 2014)
• Dvouhra - osmifinále •
Shuai Peng (Čína) - Šafářová (14-ČR) 6-3 6-4
Wozniacká (10-Dán.) - Šarapovová (5-Rus.) 6-4 2-6 6-2
Bencicová (Švýc.) - Jankovičová (9-Srb.) 7-6(6) 6-3
Erraniová (13-It.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6-3 2-6 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

120
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ráno když jsem vstal tak mě překvapilo, že Jelena prohrála.. Ale Belinda prý hrála skvěle.. Pro Jelenu je to škoda, mohla si tady nahrabat nějaké body, protože v Asii určitě nějaké body ztratí..
No, tak po vypadnutí Mashy jsem přál titul Jeleně a teda teď nevím komu ten titul mám přát.. :D možná by bylo skvělý, kdyby dneska vypadla Serena a Vika a my dostali novou GS vítězku!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já rozhodně doufám, že Vika nevypadne! :D Největší favoritkou je momentálně Serena, ale stát se může cokoliv... Věřím, že Caro a Vika ještě hodně zamíchají kartami. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Caro určitě kartami zamíchá.. :-)) Myslím, že nyní je to ona, kdo je favoritka na postup z této poloviny.. Vika nevím, ta tam má Serenu, ale dneska myslím, že dneska ještě Krunič porazí.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se musím vrátit k tomuto skvělému zápasu... :)

Krátce k průběhu: Sledoval jsem víc věcí najednou (Barcelona, Dohráno), takže jsem neviděl úplně každou výměnu. Přesto mi asi neuteklo nic podstatného... První set se odvíjel od toho, že Mashe nevyšel začátek. Bylo tam z její strany hodně chyb, Caro byla přesnější a jistější. Pak sice Masha vyrovnala na 3:3, ale podobný trend pokračoval až do konce setu, přičemž za stavu 4:5 Caro získala brejk a 1. set byl její... Ve 2. setu se úplně všechno otočilo. Masha měla skvělý začátek a rychle získala náskok dvou brejků. Caro už ve druhé sadě nebyla tak aktivní (třeba vůbec nebyla vidět na síti jako v 1. setu), naopak Mashe to tam padalo a třetí set byl na světě... V něm byl zase všechno jinak. Caro se vyrovnala Mashe v razanci a dlouhé výměny získávala ve svůj prospěch. Caro získala brejk na 3:1 a zápas bez problémů dotáhla do vítězného konce.
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/lzvQQm8e/#prubeh-zapasu;1

Na tento zápas jsem se těšil, ale v jeho průběhu mě začalo hodně mrzet, že jedna z holek musí skončit. Myslím, že kvalita zápasu byla vynikající a některé výměny opravdu stály za to. Za všechno mluví komentář Billie Jean King, kterou já osobně uznávám asi jako největší tenisovou legendu (nebo aspoň nejsympatičtější)... :)
https://twitter.com/BillieJeanKing/status/506170555356442625
Reagovat
smazaný uživatel
Caro nakonec zaslouženě postoupila, tak snad to zúročí v dalším průběhu turnaje. Včera jednoznačně ukázala, že je zpátky v top formě a minimálně na betonových GS může zase chodit daleko (je to její první grandslamové čtvrtfinále od AO 2012). Momentálně je na tom opravdu výborně fyzicky (asi jí pomáhá ta příprava na newyorský maratón) a myslím, že důležitou roli v jejím týmu hraje Marta Domachowska, která jí dělá sparring partnerku a už asi pár měsíců s ní pravidelně jezdí po turnajích (asi jste si všimli takové fešandy vedle Piotra :)). Zároveň jsou s Caro velké kamarádky, takže bych řekl, že je v tom týmu taková rodinná pohoda. :)

Co se týče Mashy, tak včerejší zápas se jí (s výjimkou 2. setu) určitě nepovedl podle představ. Caro měla převahu v dlouhých výměnách a Masha z toho dělala chyby. Upřímně si myslím, že i kdyby Masha ten včerejší zápas urvala, tak by to na titul asi nebylo... Na letošních GS má titul z RG a pak třikrát osmifinále. RG bylo samozřejmě parádní, ale co se týče těch ostatních grandslamů, tak ty se bohužel tolik nepovedly. Nebyly to nějaké propadáky, ale zároveň ani úspěchy, protože Masha má určitě na víc. Nevím, proč to Mashe v posledních letech tolik jde na antuce a jinde to není úplně ono... Jinak se dá říct, že Caro ve Flushing Meadows na Mashu umí. Ve stejné fázi turnaje ji tam porazila v roce 2010, ačkoliv tehdy byly obě holky v úplně jiném rozpoložení (Caro byla světovou jedničkou). No a je pro mě aspoň trochu útěchou, že když už Masha prohraje, tak je to v této sezoně poměrně často s mými dalšími favoritkami. Dvakrát s Anou (Řím, Cincinnati) a teď proti Caro... Jinak se mi líbilo, jak to včera Masha vzala. Po zápase se podepisovala (podobně jako Vesna po zápase s Vikou) a její tiskovka byla celkem zábavná (někdy od 6. minuty)... :D
http://www.usopen.org/en_US/video/2014-08-31/9ofxx0s8pniwvu8d8bxip3kocwtd0199.html
Reagovat
Fanda67
Myslím že Caro nyní hraje lepší a pohlednější tenis než když byla světovou jedničkou
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem četl víc takových názorů... Já to nechci takhle srovnávat, ale určitě je fakt, že na některých věcech hodně zapracovala. :)
Reagovat
Fanda67
Máš pravdu že to byl zajímavý a napínavý zápas - vydržel jsem se dívat až do konce ( i když Mashu kvůli jejímu zvukovému doprovodu moc nemusím ), byl jsem zvědav zda to Caro udrží - Masha je přece jen přebornicí v otáčení zápasů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se nepletla, Belindo Benčičová, dcero československých emigrantů trénovaná mj. matkou Hingisové, vítej v mém fanclubu :))
Reagovat
a.magerova
Jo a určitě jí nevadil Roger jako předskokan :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Švýcaři už potřebujou novou Swiss Miss, tahle holka se mi fakt líbí, neměla by spíš ona dělat jemu předskokana? :D
Reagovat
Roger_Federer
mozna by ji nevadilo, ani kdyby ju Roger poskakal..:)
Reagovat
a.magerova
Tak to by snad nevadilo žádné a v některých případech i žádnému :-))
Reagovat
a.magerova
Ale tak mladá krev potřebuje uvést do velkého světa a na to je Roger jako dělaný, myslím, že se zhostil role předskokana v noční šou rád :-)))

No hlavně, že ho tam nakonec organizátoři i do toho prázdna pustili i když původně nechtěli.
Reagovat
Roger_Federer
Tak se da predpokladat ze by mohl byt jeste snad prvnim skokanem, urcite by ji to vysvetlil jak se hraje v takove nocni sou..Ja byt na jejim miste beru vsemi deseti..dosmrti by mohla vykladat jak ji ucil Roger Federer.:)
Reagovat
a.magerova
Anebo by mohl Roger vnoučatům vyprávět, jak byl u zrodu nejlepší tenistky historie :-))))
Reagovat
Roger_Federer
Nebo si umim predstavit jak za 20 let vysvetluje 2dvojcatum -holkam, ze kdysi jakousi Krunic "zasvecoval", proto je ta 16 leta holka tak podobna na ne dve a porazi je na okruhu...

Vubec me ted napadla myslenka, az za 15-18 let tady bude psat a cist jen o vladnouci dinastii Federerovych se zde nekteri jedinci...Kada.tom, Barney, Forehend..atd obesi..
Reagovat
PetaM
Jeeeeeeeeeeď Belindo!!! Veliká gratulace!!! :)
Reagovat
Cico93
Už vás vypustili zo ZŠ? ;)
Reagovat
PetaM
Já nechodím na ZŠ :D :D
Reagovat
PetaM
Teď jsem vstal víš :D :D
Reagovat
Cico93
Aha sorry;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vs. Caroline? :)
Reagovat
kada.tom
vidím to velmi reálně
Reagovat
Cico93
Toje číslo znm. počet vyhraných servisov zasebou od Peng. Fakt neuveriteľné. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Holky teda super, no :/
Peng gratuluji.. Tak postup aspoň ty Sereno a Viko!!
Reagovat
freeteepek
Tak jí dodělala! Masakr! Ona kombinuje technickou hru s parádními útočnými akcemi. Např. na return pecka jako blázen a náběh na síť s parádním zakončením. Po returnu!!! :-)
Reagovat
freeteepek
Zamiloval jsem se do Benčič. Prý původem z Československa! Na to, že je jí 17, hraje neskutečně chytře a má i ránu. Jankovičová sotva lapá po dechu. Vypadá to s ní bledě. Benčičová je neuvěřitelná. Její styl je úžasnej!!!
Reagovat
Frick
Asi bude stejně nejvíce zajímavá 75-tka v Albuquerque. :-D

Ale tedy já se budu po zbytek týdne trochu nudit, no....
Reagovat
Frick
Taky bohužel jsme to Lucce až moc rýsovali, kam by se až nemohla dostat, protože už je tam jenom ta a ta, ale bohužel... :-(

Nicméně je zvláštní, že prohraje zrovna s hráčkou, na kterou se jí daří.

Každopádně jsem zvědav na rozhovor.
Reagovat
Frick
Asi si i říct, že to úplně nebyl od Lucky povedenej turnaj celkově. V ětch prvních třech kolech se asi skutečně měla na tom kurtě zdržet méně. Do toho ten debl. I když to třeba v sobotu byla rychlovka, tak předokládám, že i to všechno okolo zápasu sebere více sil než kdyby měla "natvrdo" volný den...
Reagovat
freeteepek
Lucka hrála ty náročný tříseťáky, to jí vyšťavilo. V těch drsnejch podmínkách.
Reagovat
freeteepek
Tak Bencic právě urvala první set! Na setbol poslala Jeleně kopec, tý stačilo si počkat na dopad a smeč kamkoliv. Jenomže ona to chtěla zahrát z voleje! a netrefila kurt!!!
To je to, o čem mluvím. Nebýt hektická a nehrát stereotypně:-)
Reagovat
Frick
Snad by to tam Lucka mohla zkusit. hrála by zřejmě až za 9 dní, to není krátká doba,

Jen zas ta její hrůzná bilance na nižších turnajích. Musela by tam jet ne s vědomím přípravy na něco, jako dost možná letěla do Aucklandu, Oeiras, Prahy, Washingtonu, ale svědomím toho, že chce ukázat, že je to "její turnaj" a bude to ona, kdo zvítězí v posledním zápasu turnaje...
Reagovat
Frick
Lucka podtrhla "víkend hrůzy", jen započala v sobotu Petra. :-(

Kdyby aspoň v tom 2. setu si nemusela zkonit to jedno svý podání. Pak dala na servisu 3x čistou hru.

Njn. Spousta překvapení na USO, asi naivní si myslet, že by se to muselo Češkám nutně vyhnout.

USO tedy zůstane "turnajem blbec". Poslední česká ženská účast ve ČF patří Dáje Bedáňové v roce 2001!

Od té doby na jiných GS:

AO: 2x SF, 2x ČF
FO: 2x SF, 1x ČF
WI: 5x ČF, 2x SF, 2x V
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda...

Tak co dál? Obhájit Quebec a zahrát si aspoň v Sofii?
Reagovat
tommr
do Quebecu prej Lucka není přihlášená ...
Myslím si, že by určitě měla zkusit ještě jeden turnaj v Asii před Wuhanem a Pekingem - nejlíp Tokio, ale ani Guangzhou nebo Soul by nemusely bejt špatný ...
Reagovat
Frick
A není zvykem těchto "pograndslamových" 250-tek, že se tam rozdávají WC podle toho, jak kdo vypadne z předcházejícího GS?
Reagovat
Fandina
Lucko, co to bylo? K čemu ta rychlovka a odevzdaný zápas na GS? Tak to jsem tedy nečekala, že to takhle dopadne.
Reagovat
freeteepek
Já jsem to trochu čekal, ale spíš jsem si myslel, že Lucka doplatí v delších výměnách na únavu. Myslím, že tomu snažila předejít a zbytečně moc riskovala. Styl P3tra. Byla hektická. Servis jí také dnes moc nepomohl, Pengová dala mnohem víc es...
Reagovat
Fandina
Chvála a hrála ledabyle, jako by to chtěla mít za sebou. Nebo alespoň já z toho měla takový dojem.
Reagovat
historik
Neříkám, že by ji určitě dala, ale dneska jí to neuvěřitelně odevzdala a darovala, příliš UE
Reagovat
Fandina
Chvátala ... oprava
Reagovat
misa
tak kritický komentář byh od tebe nečekal :-) Lucka dost vyhazovala a Pengová byla na servisu výborná.
Reagovat
misa
bych
Reagovat
Fandina
To víš, vzpomněla jsem si, jak Lucka hrála při FEDu se Srbskem a vlastně zařídíla rozhodující bod, jaká tam byla soustředěná a jak hrála super. A teď se mi zdálo, že někam pospíchá a není soustředěná. Ale je fakt, že protivnice byla lepší. Tak příště Lucko ... pojď pojď pojď!
Reagovat
misa
Asi už zapracovala únava, počasí je tam hrozné a setů už odehrála Lucka hodně. Lucinko, pojď a Petruško, ty taky :-)
Reagovat
Fandina
Tak to je možné, že to byl tenhle důvod a Lucka byla unavená. Co se dá dělat.
Reagovat
freeteepek
Tak nevím, přijde mi nějaká hektická. Ztrácí nervy, protože jí Čínanka všechno vrátí. Je zajímavé, že Pengová dala už 5 es, zatímco útočně hrající Lucka jen jedno. To je problém. Za druhé. Lucka by měla měnit tempo hry a ne jen hrát stereotypně ploché rány dozadu, na což právě Pengová čeká. Ta vše vrací obloučkem. Lucka útočí, ale nakonec ten nejlehčí míček kazí. Přitom by stačilo ten kratší míč odehrát jako kratas.
Reagovat
misa
Číňanka všechno vrátí, Kruničová všechno vrátí, Erraniová všechno vrátí atd., atd. Pomalé povrchy, které dávají vlkou šanci defenzivním hráčům mě na tenisu nejvíc štvou. Nevím, proč chcou mít všude antuku.
Reagovat
freeteepek
A to je prý ten beton v NY ještě rychlý! Naše nejlepší útočně laděné hráčky by se měli zamyslet nad tím, zda nezměnit herní pojetí. Resp. Petra už to udělala, ale Lucka nemá takovou ránu a měla občas zahrát něco jinýho, než plochý úder, se kterým soupeřka počítá.
Reagovat
misa
Mám rád útočné hráčky a jsem z těch povrchů otrávený.
Reagovat
freeteepek
...měly zamyslet...
By mě zajímalo, jak by tyhle obranářky reagovaly na obloučky k zadní lajně. Jestli by to vracely ještě větším obloukem??? Já bych se je snažil přinutit zaútočit. Dělat jim to samé, co ony dělají agresivní soupeřce.
Reagovat
freeteepek
Jenomže jak ty obranářky vykolejit z jejich hry? No přece jejich zbraněmi. Neříkám neútočit, ale občas to proložit nějakým kratším balonem. Přitáhnout si je k síti a pak jim to napálit mezi oči:-)
Reagovat
misa
Někdy by mezi oči zasloužily :-) Jdu spát.
Reagovat
misa
Samozřejmě, že vracely a čekaly, až to soupeřka zkazí. Číňanka, s kterou hrála Lucka ve 2. kole, to ukázala.
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline ma prekvapila :) Maria trochu sklamala ale nevadi.
Dufam, že Caroline si to podrží a pojde až do SF kde narazi (dufam) na Lucku ale predsa len by som radšej videl vo finale Caroline. 3. zápas so Serenou za mesiac :)

P.S.
Errani mala byť von.
Reagovat
horska.kraslice
Proč už zase vyzve? Snad si spolu zahrají čtvrtfinále, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdy už naběhne ta četa vysoušečů, nebo jdu fakt spát
Reagovat
smazaný uživatel
tak nenaběhne, jak to říkal Kemr na samotě u lesa?
Reagovat
a.magerova
http://www.pobavime.cz/wp-content/uploads/chcije-a-chcije.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, ta slovíčka se mi zbarvily doruda :D
Reagovat
a.magerova
Já rudě uvidím, jestli dnes Rogera nepustí na kurt :-/
Reagovat
Cico93
Od toho RG to je také všelijaké, Len nie také jak ma byť;(((, Škoda cesta do finale bola pekne otvorená (myslím, že Carolina to využije a bude hrať finale)
Reagovat
blixa
Možná, ale nezapomínej na Lucku ;-)
Reagovat
PetaM
Já doufám, že toho spíše využije Lucka .. :D

Každopádně tipuji, že ze spodní poloviny pavouka si finále zahraje jedna z trojice: Jankovic, Šafářová, Wozniacki .. :)
Reagovat
Frick
Cesta do finále je teď hlavně otevřená pro jinou. Snad.

#kdyztodokazalacibula
Reagovat
Cico93
Mohla by aj Lucie ale myslím, že ta číňanka ju porazi;(
Reagovat
babolat.cz
celkem slušná bouřka v dáli. to bude asi brzo po hře :-(
Reagovat
babolat.cz
marcel, marcel, marcel...game set match
Reagovat
smazaný uživatel
zapomeň, vyhasne jak včera Kyrgios
Reagovat
babolat.cz
´španělé mají fyzičku narozdíl od frankensteinů
Reagovat
smazaný uživatel
soudě podle počasí brzo zatáhnou střechu a Roger mu to natře, třeba mu jen nesedí podmínky
Reagovat
Denis92
aku?? :)
Reagovat
a.magerova
Sranda :-)))
Reagovat
Fandin
přece...
Reagovat
Fandina
ahoj psychopate ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ano, tu zatahovací, kterou mezitím zřejmě stihnou postavit, protože tohle bude nadlouho a to se mi nelíbí :(
Reagovat
Fandin
Číňani by to stihli, ale tohle je zahnívající kapitalistický Njú Jork, tam jim můžeou udělat maximálně tak psychoanalýzu.
Reagovat
babolat.cz
dnes eFka vypadávají...
Reagovat
babolat.cz
ten gabashvilli je humáč. tomu by měli zakázat hrát tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
What the hell? Mě z toho vomejou dneska, jdu se nejdřív umejt a jestli se vrátím a nebude skóre naopak, tak si ze mě nedělej blázny Rogere v zelenomodrý :P
Reagovat
blixa
Co to že Fedex dnes není v černém :D
Reagovat
Cico93
Nočné zápasy hraju v čiernom aj Mária tak hrala .
Reagovat
Denis92
Ma rozdielny outfit na day and night session.
Reagovat
horska.kraslice
Bravo Carol, velká gratulace! Nevěřila jsem, ale stalo se. Mám velkou radost.
Reagovat
smazaný uživatel
je vítězství Cary ohrožující pozici Petry v tahu do Singapuru? :D
Reagovat
smazaný uživatel
a bude pro petru lepší, když vyhraje z Cara, nebo Sara? :D
Reagovat
misa
http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
Titan
To musíš tommrovi říct, jestli Karolajn dostane těch 2000 bodů za titul...:-))
Reagovat
Fandina
toho co dal misa, odkaz výše, tak Sara je 11 a Caro 13. Takže Petru víc ohrožuje Sara.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ne. Caro je výš než Sara v žebříčku pro letošní rok - http://www.wtatennis.com/singles-rankings
Reagovat
PetaM
Tohle je ale jiný žebříček, než RACE :)
Reagovat
Fandina
Na stránkách WTA viz odkaz dole je přímo race, pořadí pro Singapur a tam je Sara před Caro, stejně tak jako na těch stránkách výše, které by měly být k dnešnímu dni.

http://www.wtatennis.com/road-singles-leaderboard
Reagovat
tommr
jj dnešní vyřazení Sharapový je pro Petru velkej průšvih i když se to na první pohled může zdát jako výhoda. Petra sice díky tomu zůstane po USO v žebříčku třetí, ale její pozice v boji o účast na TM se zhorší. Jak dalece se zhorší bude záležet na tom, který hráčky vypadnutí Sharapový využijou a jak. Petru můžou ohrozit nejen Erraniová a Wozniacká, ale i Bouchardová, Jankovicová, Pennetta a Makarova. Zjednodušeně se dá říct, že čím dřív tyhle hráčky vypadnou tím líp pro Petru a naopak. Pokud získá USO titul Serena nebo nějaká ousiderka tak to bude pro Petru velká úleva. A vůbec nejlepší by samozřejmě bylo kdyby titul získala Lucka ... :)
Reagovat
tommr
a ještě k tý druhý otázce. Myslím si, že je úplně jedno jestli ve čtvrtfinále vyhraje Wozniacká nebo Erraniová. Obě představují pro Petru zhruba stejný nebezpečí. Wozniacká se mi ted zdá v lepší formě a tudíž výhledově o něco nebezpečnější, ale jestli to tak opravdu je poznáme až při jejich souboji ... :)
Reagovat
lars
No Wozejk v pripade prohranyho finale bude mit ztratu na Petu pres 550 bodu
Nejvic hrozi Jankovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zajímavé jména Errani , Wozniacki to jsou hráčky které nemají daleko do top 10 , snad se k nim přidá i Šafářová.
Reagovat
babolat.cz
no jistěěěě
Reagovat
babolat.cz
super!! blbka je venku
Reagovat
r176
HEKNA jede zpět na Sibiř :-))))))))))
Reagovat
Titan
Na Floridě moc Sibiře nenajdeš...:-)
Reagovat
r176
však hekna vydá za celou Sibiř:-))))
Reagovat
freeteepek
Máša je v krizi. Asi je jí horko. Caro zatím dobrý!
Reagovat
freeteepek
Uřvaná Máša prohrála první set, teď vede 2:0. Stejně jako Petra včera. Jenomže, na rozdíl od Petry, se teď nesloží. Vývoj utkání otočí a nakonec vyhraje:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Letos má Šarapová 17 vyhraných a 6 prohraných třísetových zápasů. Caroline 11:5. Přál bych Caro, aby si vylepšila svou bilanci.
Reagovat
freeteepek
Já bych jí to taky přál. Uřvanou Mášu nesnáším:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co dela ten borec za umpirem s tou pistoli? Rychlost?
Reagovat
Titan
Mikrofon...:-)
Reagovat
BooOoo
ale na jinych turnajich to neni videt, proc ?
Reagovat
Titan
Jak kde, jde o technologii a její aplikaci. Levý a pravý kanál samozřejmě zvuky směrově zachytí, ale dnes jsou systémy, kde je dobré mít zvuk v jednom kanále uprostřed jako doplněk k lepšímu 3D zvuku...
Někdo to ocení, mi je to šumák...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro porovnání: Errani 4W,9UE
Lucic 46W, 69UE

Erraniová dnes trefila 90% 1.podání(jestli se to prvním podáním vůbec dá nazvat)
Reagovat
PetaM
Tak ono to je první podání, ale ve srovnání s takovou Serenou ... Je to asi jako 5. podání Sereny :D
Reagovat
PetaM
To se teď hraje Roland Garros nebo jak to, že je Sára ve ČF?
Reagovat
Cico93
tenis umrel:(
Reagovat
PetaM
Jestli v budoucnu opravdu bude stačit přehazovat síť a nechybovat, tak si hodím mašli. Jako sorry, ale vyhrát zápas, za který člověk nedá více, než 10 winnerů, to je moc ...
Reagovat
PetaM
Tak vzhledem k příspěvku nademnou se musím opravit: "více, než 5 winnerů ..."
Reagovat
Fandina
Já myslím, že v budoucnu nebude stačit jen 5W, ale jak to chodí, někdo bude hrát jako trysko myšky, všechno vybere, ono to není jednoduché dobíhat zaujmout postoj a ještě smyslplně vrátit, jak to dělá Sara. Nefandím jí, ale tohle ona umí.
Reagovat
Cico93
Vo 4 finale US Open a winery spočítam na jednej ruke:(
Reagovat
matesdc
...děs
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist