Wozniacká v New Havenu popáté nevyhraje, prohrála už ve 2. kole s Giorgiovou

20. 8. 2014, 20:37
Aktuality 164
WTA NEW HAVEN - Caroline Wozniacká už může balit bágly na cestu do New Yorku. Ve formě hrající Dánka dnes překvapivě vypadla z oblíbeného turnaje v New Havenu, kde v minulosti čtyřikrát triumfovala, když už ve druhém kole nestačila na Italku Giorgiovou.
Caroline Wozniacká

Caroline Wozniacká se po Wimbledonu dostala do velmi dobré formy. V Istanbulu získala první letošní titul a ze 14 odehraných duelů prohrála jen dvakrát po třísetovém boji se světovou jedničkou Serenou Williamsovou.

Tento týden se navíc představila na svém oblíbeném turnaji v New Havenu, kde své první čtyři starty v letech 2008 až 2011 přetavila v tituly a z posledních dvou ročníků vypadla v semifinále. Letos však čtyřiadvacetiletá Dánka v areálu Yaleovi univerzita zaznamenala svůj nejhorší výsledek. V prvním kole ještě otočila zápas proti Švýcarce Bacsinszké, ve druhém kole ale už vypadla.

Dnes Camila GiorgiováWozniacká nestačila na 38. hráčku světa Camilu Giorgiovou. Tu sice zdolala letos na trávě v Eastbourne, loni s ní ale prohrála ve třetím kole US Open a také druhý vzájemný zápas na tvrdém povrchu vyzněl lépe pro dvaadvacetiletou Italku.

Giorgiová se dnes mohla opírat o servis, o který ani jednou nepřišla. Navíc hned v úvodu utkání bývalé světové jedničce sebrala podání, brejk po odvrácení dvou brejkbolů potvrdila a od té chvíle už byla na podání suverénní. V osmi gamech po něm ztratila již jen osm fiftýnů, v druhé sadě proměnila dva ze čtyř brejkbolů a zvítězila 6-4 6-2.

"Myslím, že servis byl dnes klíčem k úspěchu. A navíc jsem hrála konzistentně. Hrála jsem svou hru," komentovala Giorgiová, jež přidala další cenný skalp k výhrám nad Šarapovovou, Azarenkovou, Cibulkovou či Petkovicovou.

"Hlava chtěla, ale nohy mě neposlouchaly. Nepohybovala jsem se dobře, ne tak, jako obvykle. Cítila jsem se trochu unavená a to není dobré, když hrajete proti někomu, na koho musíte být připraveni od první výměny," komentovala 11. tenistka žebříčku WTA Wozniacká.

"Ona míčky trefovala tak tvrdě, jak to jen dokáže. Prostě šla do úderů a padalo jí to do kurtu," uvedla na adresu své přemožitelky. "Musím si ze zápasu vzít pozitiva a alespoň mám teď pár dnů navíc na odpočinek a přípravu na US Open."

Po včerejším zaváhání světové dvojky a obhájkyně titulu Simony Halepové tak v soutěži zůstala poslední bývalá šampionka Petra Kvitová. Tu čtvrtfinálový duel proti krajance Barboře Záhlavové-Strýcové čeká ve čtvrtek.

Giorgiová, jež si letos v dubnu zahrála poprvé ve finále turnaje WTA, se o své druhé semifinále utká s o rok mladší Garbinou Muguruzaovou. Dvacetiletá Španělka dnes zdolala ve třech setech 6-2 3-6 6-3 Číňanku Shuai Peng., přestože v rozhodující sadě prohrávala 0-2.

"Hraju dobře. Tenhle mi turnaj dává jistotu, že jsem před US Open v dobré formě," pochvalovala si Muguruzaová.

Bouchardová prohrála se Stosurovou
Dobrou formu naopak nemá finalistka letošního Wimbledonu Eugenie Bouchardová, jež v přípravě na US Open prohrála tři ze čtyř zápasů. V New Havenu nedokázala navázat na hladkou výhru nad Srbkou Jovanovskou a už ve druhém kole nestačila na dlouhodobě se trápící Samanthu Stosurovou, které podlehla hladce 2-6 2-6.

"Sam skvěle podávala a trefovala parádní údery," řekla Bouchardová. "Já nemůžu hrát úžasně každý týden. Po Wimbledonu jsem trochu sešla z cesty, ale doufám, že příští dny využiju k tréninku a na US Open budu dobře připravená," dodala dvacetiletá Kanaďanka.

"Od první do poslední výměny jsem hrála dobře. Se svým výkonem jsem opravdu spokojená," pochvalovala si bývalá vítězka US Open Stosurová, jež postoupila do čtvrtfinále po dlouhých sedmi měsících. Z posledních dvou turnajů ji však vyřadila světová jednička Serena Williamsová.

O první semifinále od lednového Hobartu si třicetiletá Australanka zahraje proti Kirsten Flipkensové, jež ve druhém kole vyhrála 3 hodiny a 13 minut dlouhou bitvu s Andreou Petkovicovou. Němka v druhé sadě podávala dvakrát na postup, k mečbolu se ale nedostala a Flipkensová nakonec vyhrála 4-6 7-6 7-6.

"Obě jsme hrály tenis na vysoké úrovni. Andrea je skvělá hráčka a vždy je to velká výzva hrát proti soupeřce z Top 20. I když jsem dnes prohrávala 4-6 a 3-5, cítila jsem, že bych to mohla otočit. A stalo se," řekla Flipkensová.

"Někdy je smutné, že i v tenise musí být jeden poražený. Obě jsme si zasloužily vyhrát. Byla to jedna z nejlepších bitev, které jsem během kariéry odehrála," dodala osmadvacetiletá Belgičanka.

- WTA PREMIER NEW HAVEN -
(USA / Connecticut, tv. povrch, 710.000 dolarů)
středeční výsledky (20. 08. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Giorgiová (It.) - Wozniacká (4-Dán.) 6-4 6-2
Stosurová (Austr.) - Bouchardová (3-Kan.) 6-2 6-2
Flipkensová (Belg.) - Petkovicová (Něm.) 4-6 7-6(4) 7-6(6)
Muguruzaová (Šp.) - Shuai Peng (Čína) 6-2 3-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

164
Přidat komentář
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole turnaje v New Havenu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na turnaji v New Havenu do čtvrtfinále.

1. Williams, S. 9430 (+3844)
2. Halep 6310 (+724)
3. Li 6170 (+584)
4. Radwanska, A. 5590 (+4)
-----------------
5. Kvitová 5586 *
-----------------
6. Sharapova 5335 (-251)
7. Kerber 4550 (-1036)
8. Bouchard 4405 (-1181)
9. Ivanovic 4065 (-1521)
10. Jankovic 3695 (-1891)
11. Wozniacki 3165 (-2421)
12. Pennetta 3121 (-2465)
13. Cibulkova 3002 (-2584)
14. Errani 2885 (-2701)
15. Šafářová 2825 (-2761)
16. Suarez Navarro 2790 (-2796)
17. Azarenka 2783 (-2803)
18. Makarova 2565 (-3021)
19. Petkovic 2400 (-3186)
20. Williams, V. 2340 (-3246)
...
29. Strýcová 1501 (-4085) *
...

Petra Kvitová v New Havenu obhajuje lonský finále a průběžně se proto propadla na pátý místo ...
K tomu aby se vrátila před Agu na čtvrtý místo jí ovšem stačí dneska vyhrát nad Bárou ...

Lucka Šafářová zůstává na 15.místě ...

Bára Strýcová se díky postupu do čtvrtfinále v NH posunula už na 29.místo což je její kariérní maximum ...
V případě zisku titulu by se dokonce dostala až na 25.místo ...
Reagovat
Frick
Pokud si Bára udrží fazónu, podívá se do TOP 20 :o)
Reagovat
tommr
já bych jí to sice přál, ale dneska doufám, že s Petrou prohraje. Petra ty body momentálně potřebuje mnohem víc ... :)
Reagovat
zpilat
no mnohem radši budu, když dnes vypadne a vyhraje us open! :-D
Reagovat
zpilat
no mnohem radši budu, když dnes vypadne a vyhraje us open! :-D
Reagovat
VlS
já budu radši, když vyhraje dneska i US open
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Zdroje - týden.cz, complex.com

Jedním ze zakladatelů nového fenoménu, zvaného Ice Bucket Challenge, již je v Pánu! Jmenoval se Corey Griffin a bylo mu pouhých 27. Potápěl se v americkém státě Massachusetts a živý se nevynořil...
Stalo se v sobotu minulého týdne.
Holt osud dokáže být krutý...
Reagovat
slacker
bozi mlyny zamlely. je to ponzi system (letadlo) spojeny s lehkou formou spolecenskeho vydirani.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno hlavne v Americe to hlavne neumeji delat normalne (security rules) a uz zemrel clovek
http://huzlers.com/teen-dies-instantly-neck-injury-ice-bucket-challenge-falls-head-watch-video/
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152228403027187&set=vb.96832392186&type=2&theater

Tak to už je ale moc :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D To mě pobavilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
kdo tohle vymyslel :DD za chvíli se budou polejvat i ve vesmíru :D
Reagovat
slacker
Zacina to by stejna chujovina jako oskarove selfie.
Reagovat
zpilat
No když se dívám na to, že kromě kvitové všechny tenistky z první dvacítky už vypadly, tak si myslím, že na takové malé turnaje před grandslamem už by ty nejlepší tenistky neměly ani jezdit, všechny stejně radši vypadnou nejpozději ve druhém kole, aby se pošetřily před důležitějším turnajem a asi tam jednou jenom pro startovné!
Reagovat
zpilat
a i ta kvitová by se na to dneska měla vyprdnout a připravovat se na us open
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby uspěla na předchozích devítistovkách, tak bych asi mluvil jinka, ale teď ať Petra pěkně mákne. Dobré zápasy a bodíky do žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
mluvil *jinak
Reagovat
PetaM
Petra už se několikrát vyjadřovala, že volný týden před GS jí absolutně nesvědčí. Proto tam jezdí a proto se snaží, aby došla co nejdále.

Jiným tenistkám zase vadí, když se mají před GS namáhat na turnaji a radši trénují. Petra to má naopak, takže nevidím důvod, proč by měla vypadnout, pokud jí některá z hráček nevyřadí tak, že bude hrát opravdu skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem až 2. set, ale obraz hry byl asi po celý zápas stejný. Camila prostě měla den a když jí to tam padá, tak dokáže porazit prakticky kohokoliv. Dala víc winnerů než UE (31 W, 26 UE) a navíc byla velmi úspěšná na síti (18/22)... Caro jsem v New Havenu viděl vlastně jenom jeden set, protože zápas 1. kola nebyl k vidění. Ale už s Timeou to musela otáčet... Souhlasím s tím, co řekla Caro po zápase. Tušil jsem, že asi bude trochu unavená z těch předešlých turnajů, protože v Montrealu (čtvrtfinále) i Cincinnati (semifinále) došla celkem daleko. Ale nevadí, aspoň si teď trochu odpočine před US Open a já si myslím, že je to nakonec dobře. :) Jinak už to tady bylo řečeno, ale musím se přidat k tomu, že oběma holkám to včera mimořádně slušelo. Caro opět v kalhotové sukni a Camila v ultra krátkých šatičkách. :)

Tak nevím, komu teď přát titul v New Havenu, když kromě Caro vypadly taky Genie a Petko... Holt asi vítězce zápasu Garbine - Camila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě, jak jinak. Že se divím....
Reagovat
smazaný uživatel
Strýcová je jedna z mála tenistek, která mi opravdu není sympatická. Petra mi nevadí, ale taky pro mě není ničím zajímavá... Ještě něco? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, napsals to velmi přesně....není ničím zajímavá... třeba Giorgi, asi vím, čím je pro tebe " zajímavá ". Ale nechci se zase hádat kvůli podružnostem... To bylo ode mě jen takové rýpnutí...Já pochopitelně titul přeji Petře, protože je pro mě zajímavá svoji hrou, buď dominancí jako ve finále W, nebo nervákem, když hrála s Venus nádherný zápas, podle mě jeden z nejlepších....
Reagovat
smazaný uživatel
Camila je zajímavá, protože to je dračice! :D Ale překvapilo mě včera při rozhovoru, že je docela málomluvná... :)
Reagovat
paulmara
Giorgi není dračice, je plachá
Reagovat
smazaný uživatel
No, na kurtu to občas nevypadá. :D Nebo jeden komentář o Camile z roku 2008 (Michaelk) je taky celkem zajímavý. Otázka je, jestli se tomu dá věřit... :D
http://www.protenis.cz/video/clip.php?vid=1159
Reagovat
paulmara
záleží s kým na okruhu srovnáš, rozhodně je to milá holka
Reagovat
smazaný uživatel
Ani neni mozna malomluvna ale jeste moc neumi anglicky, tak proto toho moc nerekla. Ja to poprve zjistil v Katowicich.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tím by se to vysvětlilo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že anglicky umí celkem dobře.

Kdysi jsem někde četl, že žila v USA pár let.
Tady v tom článku se o tom nepřímo zmiňuje její agent/kouč
http://www.tennisconsult.com/interview-sandy-mittleman-founder-ceo-mlj-group/
Reagovat
smazaný uživatel
To je co za typka? Na netu ho nemuzu nikde najit. Kazdopadne mi prislo, ze moc neumi. Mela strasne takove poskladane vety...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možné, že anglicky zas tak neumí. Ale fakt asi v USA žila, v roce 2011. Hrála téměř vše v USA, viz odkaz
Ten chlápek asi něco jako IMG na LinkedIn má za koníčka trénovat nadějné hráčky.

http://matchstat.com/index.php?ControllerName=Player&Id_Player=-8696&Name_Player=Camila+Giorgi&YearBeg=2010&WeekBeg=35&YearEnd=2011&WeekEnd=53&SurfaceFlt=1%2C2%2C3%2C4%2C5%2C6&Rank_EventFlt=0%2C1%2C2%2C3%2C4%2C5%2C6&SHOW=+SHOW+
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono taky hodne zalezi jak casto mluvila s jinymi lidmi nez se svym otcem, protoze s nim mluvi rodnym jazykem.
Reagovat
blixa
Já tomuhle nerozumím. Buď je to diagnóza, nebo jsem prostě už starej. Asi spíš to druhý ;-)
Reagovat
PetaM
Na to se stačí jen usmát a nechat to být :D :D
Reagovat
dadaft
taky jsem neviděl celý zápas ale souhlas - Camila včera pálila ostrýma.
hodně ostrýma.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, že konečně někdo reaguje na podstatnou část mého příspěvku... :D
Reagovat
smazaný uživatel
monty, jak tě znám, tak z mého pohledu ta podstatná část příspěvku byla tato: "oběma holkám to včera mimořádně slušelo. Caro opět v kalhotové sukni a Camila v ultra krátkých šatičkách" :-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, celý ten odstavec byl podstatný... :D
Reagovat
blixa
Jestli je to tak, tak to by dávalo smysl ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ji poprvé viděla s našima holkama hrát FC. Je hodně talentovaná, podání měla výborné. Trošku zapracovat na psychice, vůbec jsem nepochybovala, že Wozniackou porazí, když bude hrát výborně. Šatičky radši nekomentuji, ty doufám nebyly podstatnou částí tvého příspěvku... Ani myšlenku, že se Caroline šetřila na US Open neodvrhuji, pak je ovšem otázka, proč vlastně do New Havenu jezdila ? Já myslela, že chce vyhtát další titul, ale asi se pletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já netvrdím, že se Caro šetřila na US Open. Jenom říkám, že z předchozích turnajů asi byla unavená, a proto včera nepodala odpovídající výkon... Zároveň ale vidím určité pozitivum v tom, že si před US Open trochu odpočine. Myslím, že rozehraná už je dost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nu, vidím ( z hrůzou ), že jsem se zase spletla, jak odhalili přispěvatelé mužského pohlaví v příspěvcích nahoře..... Tak zase ty šatičky....
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, to jsi netvrdil, byla to myšlenka z příspěvků o něco níže...
Reagovat
VlS
Pleteš se, podstata chlapského uvažování o Kamile s šatičkami souvisí jen velmi okrajově.

Monty, na téma proč fandit či nefandit někomu jsme spolu před cca 3 lety popsali dost příspěvků a já respektuji tvoje preference. Jen nevím, proč s tím provokuješ, když víš co přijde a ještě si myslím, že je tam i jiný důvod. Přece nebudeš přát konkurentce Marie a Aničky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já provokuju? Normálně jsem napsal, komu bych přál titul v New Havenu. Není můj problém, že to někdo nedokáže akceptovat... Co se týče konkurence Mashy a Any, tak to přece není jenom Petra. Kromě mých favoritek jsou mi z Top 10 docela sympatické Genie a Angie. Naopak třeba Petra, Aga a Jelena mi nepřijdou zajímavé. To je prostě o vkusu a každý to může mít jinak...
Reagovat
dadaft
zdá se, že jsi dokázala zopakovat výkon proti Sereně a tentokrát to bohatě stačilo. ))
Reagovat
dadaft
bych se nasmál, kdybys vyhrála USO. ))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne, vžyť už GS má.
Reagovat
PetaM
Celkem sranda ... Zkopírovat Petru :D Vyhrály ve stejném roce GS, Petra teď znovu Wimbledon ... Sam určitě cítí šanci :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak Li taky letos vyhrála druhej GS :D
Reagovat
PetaM
A no jo ... Tak to už za chvíli možná budeme mít komplet .. :D Kim už nehraje, ta žádný GS nepřidá, navíc 2 by to určitě nebyl ... :D

No, ale jediná Na Li má 2, ale každý jiný :D :D
Reagovat
dadaft
no, poslední dobou na to neměla hru --- před dvěma třema roky byly zápasy Stosur - Serena, Stosur - Azarenka nebo Stosur - Sharapova to vůbec nejlepší, co se na ženském okruhu dalo spatřit,,,,,,,,,,,,

ale proti Sereně v Cinci - a zdá se že i dál - to zase vypadá moc dobře - vrátil se servis a jako by si zase vzpomněla, jak a co chce hrát,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bomba by to byla, ne že ne. ))))))))))))))))))
Reagovat
Cico93
Reagovat
horska.kraslice
Hmm, je to jen můj pocit anebo se většina favoritek šetří před USO?
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhledem k tomu že většina favoritek tento týden ani nehraje, tak to bude správnej pocit :)
Reagovat
horska.kraslice
Já jsem měla spíš na mysli ty, které vypadly v New Havenu
Reagovat
smazaný uživatel
tak ta se šetří už od Montrealu....Nebo myslíš Wozniackou ? Nebo Halep, která v Montralu nehrála a v Cinci moc neuspěla ? Nebo které favoritky ? Zbývají fakt už jen ty, co nehrajou....
Reagovat
horska.kraslice
Myslím právě ty, co jsi jmenovala z pavouka New Havenu (snad bych ještě přidala Petko), ale která z nich je z formy a která jen nechce jít před USO na doraz, to těžko posoudím.
Reagovat
dadaft
každý grandslam má svou vahou, svou důležitostí vliv i na turnaje bezprostředně před ním - někteří z kandidátů na to dojít na GS daleko je rovnou vynechávají, jiní hrají, není asi špatné před GS uspět,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale pokud se stane, že je papírově slabší soupeř rozjetý a hraje velmi dobře, tak nejdou úplně nadoraz aby vyhráli, to hrozí zraněním.
prostě si zahrát, uhrát co jde, ale v každém případě a hlavně si nic neudělat. ))
aspoň tak to vidím já.
Reagovat
horska.kraslice
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchard bych nepočítal, ale Halep a Wozniacki - podle mě narazily na skvěle hrající soupeřky. Ale kdo ví - určitě už mají US open v hlavě, kdyby nechtěly v NEw havenu vyhrát, možná by tam ani nejezdily.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně Samanto! Hezky se dostat do formy a US open může být ještě zajímavější.
Reagovat
BooOoo
Před několika dny jsem se vrátil z dovolené v Makarske v Chorvatsku. Je tam docela hezký tenisový areál v příjemném prostředí jen pár metrů od moře. V areálu je několik antukových kurzů, 3 "indoor" antukové kurty a jeden s tvrdým povrchem. Několikrát jsem se tam zašel podívat, bylo tam docela živo, pokaždé tam někdo hrál. Dokonce mě nějací mladí Chorvati zvali, abych hrál s nimi.. Ale pokaždé tam trénovala taková mladá, sympatická a velmi pohledná slečna. Po chvilce pozorování hry, Slovenka trenující s tatínkem. Hrála velice hezký tenis. Velký talent. Po tréninku se se mnou dala do řeči. Tak hraje dokonce ITF juniorku, Adriana Šenkárová. Myslím, že v budoucnu o ní asi hodně uslyšíme.
Reagovat
EllNino
taky jsem tam byl, loni v září a je to tam oc pěkný :D
Reagovat
VlS
takže Genie svou formu asi opravdu hledá, Kirsten a Sam ji asi našly, Garbine mě včera uplně nepřesvědčila a Camila - uvidíme, jestli jí vydrží.
Nejzajímavější QF by tak mohlo být Sam - Kirsten, tipnu si Sam,
Petra - Barča tipnu Petru
Garbine - Camila tipnu Camilu
Reagovat
VlS
A Alison Magda - Nevím, hodím si korunou a je to Magda.
Reagovat
smazaný uživatel
Me se zase prave libi slozeni CF Kamci s Garbine. Bohuzel pro me ale spatny cas :-( To bych chtel videt...
Reagovat
smazaný uživatel
LIVE zápas - Stosur vs Bouchard
Reagovat
s7RanG
no to je příšerný tenis :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Slovak Sport 1 se s mnohem lepším pokrytím vrací do DVB-T. Tentokrát do regionální sítě 8, která aktuálně má 14 vysílačů nižšího až velmi malého výkonu, od 10 do 0,2 kW ERP. Jde o tyto vysílače a kanály (písmeno za číslem je polarizace - H vodorovně, V svisle):

Brno (Barvičova) 25 V, Hoděšovice 57 H, Jihlava (Rudný) 52 H, Karlovy Vary 51 V, Kleť 50 H, Liberec (Východní) 51 H, Mikulov (Děvín) 51 H, Olomouc (Radíkov) 52 H, Ostrava (Hošťálkovice) 50 H, Pardubice (K Polabinám) 46 H, Plzeň (Krkavec) 47 H, Praha (Žižkov) 51 V, Ústí n.Labem (Klíše) 51 H, Zlín (Tlustá hora) 58 H

U vysílačů v dobrých lokalitách nebo v případě vysílačů s vysokým stožárem a vhodným terénním profilem je reálný dosah přes 50 kilometrů. Jde především o jihočeskou Kleť, pražský Žižkov, Hošťálkovice v Ostravě a Mikulov. Podmínkou pro příjem z velké vzdálenosti je venkovní výkonná anténa pro UHF pásmo. Plastové předražené pseudoantény s vestavěným zesilovačem můžou fungovat jen v místech se silnějším signálem!
Na opačné straně jsou městské vysílače s nízko umístěnými anténami, které pokryjí jen samotné město a pár sousedních obcí: Liberec, Ústí n.Labem, Karlovy Vary, Pardubice a brněnská Barvičova.
Reagovat
Fandina
Lukáš Rosol porazil v New Havenu Andujara ve třech setech. První prohrál 1:6, ale další dva byl lepší a pokoždé 6:2. A samozřejmě držím palce dál. Luky pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
Oprava ve Winston Salemu. A je ve čtvrtfinále.
Reagovat
tommr
kvalifikace USO nám zatím nečekaně dobře vychází. Do druhýho kola postoupilo 6 ze 7 našich hráček. Po včerejších nečekaných výhrách Báry Krejčíkový a Renaty Voráčový dneska v prvním kole kvaldy vyhrály i Katka Siniaková, Denisa Allertová, Andrea Hlaváčková a Kateřina Vanková ... :)
Neuspěla jen Lucka Hradecká, ale u tý se to bohužel dalo čekat ... :(
Reagovat
vendulkabendulka
Bohuzel, jestli Katka s Denisou zvladnou druhe kolo, v rozhodujicim jdou proti sobe. Rada bych je v pavouku videla obe :(
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Vankova to taky neskutecne otaci. Prvni set prohravala uz 5:3...

Nechci to zakriknout, ale vypada to dobre... Prvni set nakonec vyhrala a ve druhym jde podavat za stavu 4:3 pro ni.
Reagovat
tommr
jj v prvním setu myslím prohrávala dokonce už 2:5 a otočila to na 7:5, druhej už zvládla poměrně jasně ... :)
Reagovat
blixa
Nějakej stream na Andreu by byl, prosím ?
Reagovat
tommr
vypadá to, že se z NH z nějakýho důvodu vysílají jen první dva denní zápasy a první noční zápas. Zápas Petkovic vs. Flipkens tudíž nikde není a k vidění bude až zápas Stosur vs. Bouchard ...
Reagovat
blixa
Kruciš ... a když jsou, tak jsou kde ?
Reagovat
tommr
já na to koukám na SlovakSportu2. Streamy jsou k dispozici na všech obvyklejch webech jako jsou draculastream.eu atp.
Reagovat
blixa
divný, na draculovi jsem je neviděl. Možná už jsem slepej :D
Reagovat
tommr
musíš si tam napřed navolit sekci tennis a teprve pak se ti tam objeví všechny vysílaný zápasy ... :)
Reagovat
PetaM
Na draculovi byly, ale zmizely :)
Reagovat
horska.kraslice
Pozor je rozdíl mezi dvěma streamy, a to draculastream a drakulastream. Ten správnej pro nás je ten s k.
Reagovat
blixa
Stream mám ten srávnej, spíš jsem fakt slepej. Ale už tam vidím Stosur - Bouchard, tak OK.
Reagovat
PetaM
Aha, tak díky za opravu :) Na drakovi nic není :) Ale bylo :D
Reagovat
tommr
jj máš pravdu správně je to drakulastream ...
Reagovat
smazaný uživatel
Milý blixo. Proč zase ty legrační streamy? Jak jsem již psal, Slovak Sport 1 je od srpna vysílán z pozemních vysílačů.
Tudíž je přijímatelný každou televizí s běžnou dé vé bé té anténou. Zřejmě tu informaci budu muset ještě víckrát zopakovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každou televizí, ale na na každém místě republiky. V některých regionech je pokrytí skoro všude, jinde jde o vysílače s malým výkonem, které pokryjí jen krajské město a z větší vzdálenosti to jde jen s kvalitní anténou, a to ještě zdaleka ne všude. Viz http://www.digizone.cz/clanky/slovak-sport-bude-od-srpna-vysilat-v-regionalni-siti-8-ceskych-radiokomunikaci/
Reagovat
smazaný uživatel
Však něco podobného o malém výkonu a omezeném pokrytí jsem taky psal. Takže opáčko toho textu si dáme právě teď.
Reagovat
slacker
Koukam ze jeste bezi zapas Flipkens - Petkovic, tak zapnu TV na Slovak Sport a tam zadny tenis neni. Nejake vysvetleni? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Vysvětlení přece napsal tommr, Flipkens prostě nééé.

Podle programu v noci z pátku na sobotu jsou přenosy SF jen na dvojce. To budeš zase pěkně prskat, že? Takže nám (někomu ovšem ne) zůstává jen Supertennis :-)
Reagovat
blixa
Nevedu žádnou TV pane kolego. Vedu jen několik počítačů ;-) A můj net provider mi pouští cca 20 TV programů po netu, ale Slovaksport mezi nimi není. Zbývají mi tedy jen ty legrační streamy ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, já zapomněl, nemít televizi je dnes mezi mladými velmi cool. Nechť si naše mládež ty kvalitní hádé streamy pěkně užije. Není nad sport z počítačového monitoru :-)
Reagovat
blixa
Mezi mladými ??? :D :D :D Pane kolego, nevím jak vám, ale mě se ukrutně přibližuje šedesátka :D Ale jinak děkuji, hned se cítím víc svěže ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Každý hold není takový expert, aby si namontoval na barák čtyři paraboly. Někomu postačí i kvalitní natáčecí zařízení. Všechny přenosy z turnaje nejsou vysílány na satelitním nebo pozemním digitálním vysílači. Takže spousta z nás sleduje i streamy v HD kvalitě na počítačovém monitoru. A nevidím v tom žádný problém.
Reagovat
PetaM
Tak Petra zítra začíná jako první, od 13:00, takže u nás v 19:00.

Pro Petru nic moc čas (pro nás ten nejlepší, ponocovat se nemusí :D ), ale když se cítí jako doma, tak by jí to nemělo tolik vadit :)

No, hodně štěstí přeji :)
Reagovat
tommr
pro nás skvělej čas, u Petry těžko říct. Báru by snad ale měla dát v každým případě ... :)
Reagovat
PetaM
Přesně ... Navíc přes den by to mělo létat podstatně rychleji ... No, uvidíme. Minulý rok hrála snad každý zápas za světla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
USOpen bude otevreny a dostupny public...bez potvrzeni...kdokoliv novy muze pristoupit

....chybi nekdo, kdo by se o USOpen nejak staral...
Z toho duvodu to bude take bez nejakych dodatecnych pravidel a omezeni.
Tedy pojede se full verze...

Portal je ten stejny:
http://www.grandslamfantasytennis.com
Liga:
II. League of TenisPortal.cz
Ucastnici:
Vsichni stari ucastnici II.ligy, kteri tam jsou uz zapsani, nadale zustavaji jako hraci....staci jen vybrat tymy...v patek by ta moznost uz mela byt...
Reagovat
PetaM
Takže platí to, co je napsané v tom chatu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo plati posledni dnesni vpis na chatu ... bude se hrat bez omezeni, a kdokoliv novy muze pristoupit;)
Reagovat
PetaM
Tak jo ... Díky :)
Reagovat
Frick
Kurnik, to je neuvěřitelně sexy, jak jí na těch packách hrajou ty její roztomilý svalíky.

A jestli nesouhlasíte, tak jděte na pro-ana blogy nebo blogy pro příznivce plnoštíhlé** krásy.

**tlustá jak prase
Reagovat
PetaM
Já mám rád prsa, nevím jak ty a ta nějak u Camily postrádám. Třeba má ale prsa ve svalech, to by se dalo pochopit :D
Reagovat
Frick
Ale třeba budou pěkný. No ale hlavně - malý kůzlátka = bez starostí o záda....
Reagovat
Frick
http://loveandaces.com/cmswp/wp-content/uploads/2013/06/Camila-Giorgi.jpg

Ovšem tahle fotka je děsná. Jak kdyby tam říkala "Počkej, tak já ti ho teda vykouřim"
Reagovat
dadaft
tak jsem dorazil na třetí set.
Garbine by byla skvělá fotbalistka a ty její uplé šaty, to je tedy maso. ))

a umpire je pěkná p....
Reagovat
dadaft
rozhodčí fakt katastrofa.
Reagovat
tommr
kvalifikace USO nám zatím nečekaně dobře vychází. Po včerejších nečekaných výhrách Báry Krejčíkový a Renaty Voráčový dneska v prvním kole kvaldy vyhrály i Katka Siniaková, Denisa Allertová a Andrea Hlaváčková ...
Neuspěla zatím jen Lucka Hradecká, ale u tý se to bohužel dalo čekat ...
Svůj zápas právě rozehrála Kateřina Vanková (237) proti Slovince Kolarový (183). Doufám, že i ona napodobí svoje úspěšný kolegyně ... :)
Reagovat
tommr
po nervydrásajícím zápase dneska porazila Japonku Imanishu 6:3 6:7(3) 6:4 když proměnila až čtvrtej mečbol. Ve třetím setu přitom prohrávala už 2:4 ...
Ve druhým kole jí bude čekat další nebezpečná soupeřka - Srbka Krunicová ...
Reagovat
smazaný uživatel
snad se dá holka do zítra dohromady. Takovej zápas musel sebrat hrozně sil..
Reagovat
EllNino
cenný vítězství :) přiznám se, že jsem ztrácel víru, ale je to prostě fighter ! :) moc dobře
Reagovat
Frick
Kdo ví, jak ta výhra pro ni byla důležitá. Třeba zlomová. Kdyby to nedala, třeba by se už navždy plácala ve druhý stovce a místo toho vyletí někam do druhý padesátky.

Tereza nám ve Wimblu ukázala, že možný je lecos...
Reagovat
tommr
hlavně je škoda že v případným třetím kole se Denisa střetne s Katkou. Obě by potřebovaly konečně prorazit a díky blbýmu losu se to může povést jen jedný ...
Reagovat
Frick
Já tomu případně budu víc přát Denisce. To, jak po tom zranění vylítla je úžasný a ač je samozřejmě mladá, tak 21 je více než 17-18 a pokud by Denisa chtěla prorazi, má nejvyšší čas.

Možná, kdyby se Katka míň vztekala, tak má USO bez kvaldy...
Reagovat
PH94
Tak Denisa to nakonec uhrála! Fantazie! Málem jsem si u těch čísílek prokousal prsty :D Denisa za stavu 4:4 odvrátila snad 6 breakballů :D
Reagovat
PetaM
Náhodou ..... Jen 4 :D :D :D
Reagovat
PH94
Je to možný :D Já jsem do toho byl tak zažranej a každou chvilkou tam bylo 40:A ..:D Prostě je to neuvěřitelná bojovnice :) Moc jí přeju aby prošla až do hlavní :)
Reagovat
PetaM
Kéž by .. :) Ale zase by musela porazit Siniakovou ... No :( :(
Reagovat
PH94
Víc bych to přál Denise :)Myslím si,že pro její kariéru by to bylo důležitější než u Katky,která má pořád hodně času a tak nějak se od ní očekává,že jednou bude vysoko a i si u ní jsem jistej,že to jednou vysoko dotáhne. Naproti tomu Denča to je takovej trošku fantom :D Naprosto neočekávaně vyletěla nahoru a kdo ví,co by s ní případně udělalo pár proher v kvalificích at už na Grandslamy nebo WTA turnaje..:)
Reagovat
tommr
přesně tak. Denisa mi tak trochu připomíná Petru, která se taky v tenisový špičce objevila dost náhle a nečekaně. Moc bych Denise přál, aby se v tý špičce pevně uchytila a USO je k tomu ideální příležitost ... :)
Reagovat
tommr
předtím za stavu 3:4 zase bezpočet BP promarnila. Vypadá to, že nám bude hrát hodně na nervy ... :)
Reagovat
PetaM
Jé, druhá Petra. Žeru jí :D :D
Reagovat
EllNino
Yeah Denisa, bojovnost v závěru nemalá :) Pochvala !
Reagovat
VlS
v kvaldě postupuje
Reagovat
Frick
Hrát Carolka a Camilkou v něčem takovym, v čem pinkaj Kiki a Maki?
Reagovat
smazaný uživatel
Časy, kdy Wozňáki z Nového přístavu odvážela jen tituly, jsou dávno pryč. Podle mého odborného odhadu s pravděpodobností 98,846 % se jejího návratu na nambr van už nedočkáme :-(
Reagovat
VlS
tak dneska spadlo skoro všechno a Caro prakticky neměla šanci. Hodně dominantní výkon Kamily, bohužel ho nezopakuje třikrát po sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 4A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V

+ Slovak Sport 1 z vysílačů DVB-T sítě 8
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda jen, že Slovak Sport 1 z vysílačů DVB-T nelze naladit ve všech regionech.
Reagovat
tommr
Giorgi hrála dneska velice dobře a zaslouženě vyhrála. Wozniacká naproti tomu působila na kurtu ospalým dojmem a v závěru už úplně rezignovala ... :)
Petře tak po Halepový odpadla další velká soupeřka a její naděje na titul výrazně stoupla. Zdá se, že nejtěžší překážka jí bude čekat už v semifinále v podobě bud Petkovicový nebo Flipkensový na který moc neumí ...
Reagovat
blixa
Evženku už jsi odepsal ? ;-)
Reagovat
tommr
upřímně řečeno moc nevěřím tomu, že by mohla v její powimbledonský formě přejít přes Petkovicovou/Flipkensovou a nedivil bych se ani kdyby vypadla už dneska se Stosurovou ...
Reagovat
VlS
A ty jsi ji viděl teď hrát ( Genie myslím)? V prvním kole vyhrálahodně jasně. Nevím, Kirsten se bojíš ( myslím, že zbytečně moc) a Genie podceňuješ.
Reagovat
PetaM
Tak ono se to nakonec tak nějak vyváží ... :D

Ale myslím si, že z těch tří je pro Petru v SF nejpřijatelnější Genie .. Bez ohledu na předešlé výsledky. Ale proto, že by mohla mít ještě Wimbledon v hlavě. A nebo se naopak kousne a nebude chtít skončit jako ve Wimbledonu ... :) Je to těžké, s těma ženskejma :D
Reagovat
VlS
Vzhledem k tomu, že naše přání a odhady mají nulovou relevanci a ono to dopadne jak to dopadne, tak je fuk, co si myslíme, že by bylo pro Petru Lepší nebo horší. Petra teď musí prvně porazit Barču a dál se uvidí.
Reagovat
PetaM
Tak o čem se tady chceš bavit :D :D
Reagovat
tommr
zatím jsem neměl příležitost. Dneska večer bych se ale rád podíval na její zápas se Stosurovou ...
Reagovat
PetaM
To se ti chce čekat do 1?! :O :D
Reagovat
tommr
zápasy od 1 v noci ještě zvládám, ty od 3 jsou už ale na mě trochu moc ... :)
Reagovat
EllNino
já bych Báru nnepodceňoval, přeci jenom už nejsme na trávě :)
Reagovat
tommr
Báru rozhodně nepodceňuju, ale Petra už se snad naučila jak na ní hrát ... :)
Reagovat
PetaM
Petra hraje na všechny stejně :D :D :D
Reagovat
tommr
jenže proti některejm jí to vychází a proti jinejm ne. Bára se už naštěstí pro Petru zařadila do tý druhý kategorie ... :)
Reagovat
PetaM
Jo? Tak to doufám :D
Reagovat
EllNino
tak určitě :) ...jáse na ten zápas těším, snad bude v telce
Reagovat
PetaM
Určitě bude v telce, singly se hrají jen na Centru :) Teď jenom záleží, jestli bude hrát přes den, nebo večer :D :D
Reagovat
PetaM
No, nahoře je stále:
Riske, která ji dala minulý rok na USO kanára.
Magda, ta když se rozjede ...
Giorgi, když jí pecky vycházejí a soupeřka trošku kazí, tak nemá šanci.
Muguruza, no, předvedla, že umí vyřadit nejlepší ...

Nejhratelnější z horní půlky je Peng, ale ta vypadne s Muguruzou :D :D Takže ten titul bych jí už do ruky nedával :D A to jsem zhodnotil jenom horní půlku.

Z té dolní ...
Petkovic, no, dlouho už se nepotkaly a mohly by se potkat aspoň jednou před finále FC.
Flipknes ... Ta už dávno nehraje tak dobře, jak hrávala. Nebezpečná určitě je, ale záleží na Petře.
Bouchard, ta už by z Petra klidně mohla dostat depku, ale zatím je stále nebezpečná.
Stosur, ta už depku má ...
No a Barbora ... Potrápit může, ale povrch je dost rychlý na to, aby netrápila :D
Reagovat
tommr
je pravda, že nebezpečných soupeřek je tam pořád ještě spousta, ale ty dvě největší - Halepová a Wozniacká - jsou už naštěstí pro Petru venku ... :)
Reagovat
PetaM
Tak tak ... A postupně budou odpadávat další a další ... Až ve finále zůstane jen jedna :D :D
Reagovat
EllNino
heleďte pánové, zase žádná přehnaná očekávání, ať tu pak zase nečtu nějaký kanály ano ? :D
Reagovat
PetaM
Já na Petru nikdy nenadávám :D :D Když vypadne, tak vypadne, já s tím nic neudělám, tak co se budu vztekat a kydat hnůj :D Nežiju na vesnici :D
Reagovat
EllNino
no vidíš a já jo :D a taky jsem zticha :D
Reagovat
PetaM
To se asi vysílíš tím skutečným kydáním ne? :D

Teda pokud se to ještě dělá :D :D :D Na všechno už jsou teď přístroje :D
Reagovat
EllNino
pfff :D typickej měšťák :D my nejsme nějací vidláci bez elektřiny ! :DDD
Reagovat
PetaM
No já nevím teda ... :D :D Já mám chatu na vesnici. Elektřinu sice máme, ale internet tam není (ne, že bych ho zrovna na chatě postrádal :D ) ... Tak to jste asi nějaké nóbl vesnice ne? :D :D
Reagovat
EllNino
ježiši :D ...máme normálně 3G sít ...
Reagovat
PetaM
Však jasné ;D

Víme, jak to myslím ne :D
Reagovat
blixa
Klid, Caro už na to prdí a jela se připravovat na USO ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pro mě též šok zvláště když Camila není v nějaké extra formě zvlášt když po Wimbledonu má jenom 50% uspěšnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je šok. Camila je hodně nebezpečná :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist