Wozniaková letos dohrála

6. 9. 2010, 14:48
Aktuality 0
Kanadská tenistka Aleksandra Wozniaková ukončila svou letošní sezonu. Momentálně 54. hráčka světového žebříčku si chce doléčit zraněné pravé předloktí, které ji trápí už několik týdnů.
Profily hráčů
Aleksandra Wozniaková

"Už jsem zkusila všechno a je jasné, že nic víc už dělat nemůžu. Moje zranění prostě potřebuje čas, aby se zahojilo," uvedla Wozniaková minulý týden ve svém prohlášení.

Rodačka z Quebecu, která zítra oslaví 23. narozeniny, zahájila sezonu na 34. místě žebříčku WTA a jejím cílem bylo dostat se do světové dvacítky, které se loni přiblížila. Začátek roku jí ale nevyšel a propad v žebříčku nezastavila ani v dalších měsících. V létě navíc začala mít problémy s předloktím pravé ruky. Po měsíční pauze se objevila na severoamerických betonech, ani ve Stanfordu, ani v Montrealu ale neuspěla a poslední kapkou byla porážka 0-6 1-6 z rakety Sally Peersové v úvodním kole US Open.

"Ukončit takhle sezonu bylo těžké rozhodnutí, ale z dlouhodobého hlediska je to nejlepší," prohlásila Wozniaková. "S ohledem na loňské výsledky mám důvod věřit, že můžu být hráčkou Top 20. Místo toho ale bojuju se zdravotními problémy, které ovlivňují moji hru a sebedůvěru. Kus mého já si oddechlo, že už je po všem," dodala Wozniaková, která chce před další sezonou nejen vyléčit zánět v ruce, ale také si psychicky odpočinout.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist