Kvitová je bez boje ve čtvrtfinále, Šafářová padla v divokém utkání se Serenou

2. 10. 2014, 07:27
Aktuality 427
Diváci v Pekingu se další očekávané bitvy mezi Petrou Kvitovou a Venus Williamsovou nedočkali. Čtyřiatřicetiletá Američanka k zápasu kvůli nemoci vůbec nenastoupila a česká tenistka tak bez boje postoupila do čtvrtfinále. Lucie Šafářová se mezi nejlepší osmičku neprobojovala, v boji o ni podeváté v kariéře prohrála se světovou jedničkou Serenou Williamsovou.
Petra Kvitová

Zatímco na předchozím turnaji ve Wuhanu musela jeho pozdější vítězka Petra Kvitová už ve druhém kole vydřít postup ve třech setech, na lépe dotovaném podniku v Pekingu prošla do čtvrtfinále bez větší námahy. Jako vysoko nasazená hráčka měla v úvodním kole volný los, ve svém prvním zápase bez ztráty setu porazila domácí Shuai Peng a její dnešní soupeřka do utkání vůbec nenastoupila.

Česká tenistka měla změřit síly s bývalou světovou jedničkou Venus Williamsovou, s níž v minulosti svedla už pět třísetových bitev, Američance ale nedovolila hrát viróza, kvůli níž se omluvila. Ze stejného důvodu nedohrála zápas před týdnem ve Wuhanu i její sestra Serena.

Kvitová si místo zápasu alespoň zatrénovala. "Výhra bez boje není nikdy zábavná. Přeju Venus brzké uzdravení," napsala na sociální sítě Kvitová, kterou nyní dělí jediná výhra od obhájení loňského semifinále. O to se v pátek utká s Robertou Vinciovou, s níž má vyrovnanou bilanci 2-2. O sedm let starší Italku dokázala porazit před třemi lety ve Wimbledonu a letos ve Fed Cupu, mezitím s ní prohrála dva duely na antuce. Vinciová prožívá divokou sezonu, v níž se jí nedaří, ale v Pekingu ukazuje svou lepší tvář: po Jaroslavě Švedovové a světové šestce Agnieszce Radwaňské dnes zdolala i ve formě hrající Jěkatěrinu Makarovovou a teprve potřetí v sezoně vyhrála tři zápasy po sobě.

Šafářová po třech letech sebrala Sereně set, na výhru to ale nestačilo
Pokud Kvitová postoupí do semifinále, narazí zřejmě na Serenu Williamsovou, kterou dnes ani na devátý pokus nedokázala porazit Lucie Šafářová.

Česká tenistka odstartovala zápas nejistě, už při svém prvním podání zahrála dvě dvojchyby a servis ztratila. V dalším gamu pak nevyužila žádný ze čtyř brejkbolů a od stavu 1-3 ovládla zbytek setu světová jednička.

Šafářová se nevzdala a čtyřmi přímými body z podání v úvodu druhé sady ukázala, že se chce o první vítězství nad Američankou porvat. Turnajová třináctka zlepšila i returny, hrála rychle a přesně a set nečekaně ovládla. Naštvaná vítězka letošního US Open Williamsová poslední hru setu na returnu jen "vystřílela" a jedním razantním úderem, který letěl daleko za lajnu, málem Češku trefila.

Brněnská rodačka, která sebrala nejvýše nasazené hráčce turnaje set poprvé od roku 2011, měla hned v úvodním gamu rozhodující sady brejkbol. Ten ale Američanka odvrátila a pak už Williamsová znovu díky své agresivitě dominovala. Šafářová za stavu 1-5 svým brejkem jen zkorigovala stav a po necelé hodině a půl prohrála 1-6 6-1 a 2-6.

Obhájkyně titulu Williamsová, která po dnešku určitě nebude spokojená se svými 33 nevynucenými chybami, narazí v dalším kole na další veteránku Samanthu Stosurovou. Ta si poradila bez ztráty setu s Francouzkou Alizé Cornetovou, zvítězila 6-4 6-2.

Kromě Makarovové dnes o šanci dostat se mezi osmičku nejlepších hráček letošní sezony přišla zřejmě také Angelique Kerberová. Německá tenistka v Pekingu nezvládla osmifinále proti Rusce Světlaně Kuzněcovové, které podlehla 6-2 4-6 3-6.

Kerberová je na konci sezony přihlášena už jen na turnaj v Moskvě, a pokud nepřijme divokou kartu na některý z menších turnajů, mělo by být letošní Turnaj mistryň ve dvouhře definitvně obsazen. Po Sereně Williamsové, Marii Šarapovové, Simoně Halepové a Petře Kvitové se do Singapuru kvalifikovaly také Agnieszka Radwaňská a Eugenie Bouchardová. Anu Ivanovičovou a Caroline Wozniackou může ohrozit už jen větší bodový přísun Kerberové.

WTA PREMIER MANDATORY PEKING (Čína, tv. povrch, 5,427.105 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (3-ČR) - V. Williamsová (16-USA) bez boje
S. Williamsová (1-USA) - Šafářová (13-ČR) 6:1, 1:6, 6:2
Halepová (2-Rum.) - Petkovicová (15-Něm.) 7-6(4) 5-7 7-6(1)
Kuzněcovová (Rus.) - Kerberová (7-Něm.) 2-6 6-4 6-3
Ivanovičová (9-Srb.) - Lisická (Něm.) 6:3, 7:5
Vinciová (It.) - Makarovová (12-Rus.) 6-1 0-6 7-5
Stosurová (Austr.) - Cornetová (Fr.) 6:4, 6:2
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Hlaváčková/Peng (5-ČR/Čína) - Gajdošová/Tomljanovičová (Austr./Chorv.) 6:4, 7:5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

427
Přidat komentář
pockerface
dotaz:jak je to z body,když soupeřka vzdá další zápas.Připíše si Serena body za výhru ve 3.kole a za to že,postoupila do Q,ale vzdala,tak nic? nebo se to bere,že Q jako prohrála a dostane body,které by dostala kdyby Q hrála a prohrála?Doufám,že dotaz není moc zmatený.
Reagovat
misa
Bere body za qf.
Reagovat
pockerface
díky
Reagovat
sprchon
Gratulace Petře! :)
Serena mě teda docela naštvala... Včera jí to viditelně vůbec nešlo, chvílema to vypadalo, že snad ani nechce vyhrát. Nakonec to teda doplácá a pak k dalšímu zápasu nenastoupí.
Reagovat
pepin
Gratulace, Petra dnes opět dokázala, že po psychické stránce se pomalu zlepšuje. Dnes to vyloženě ubojovala, nemyslím si, že by mlela z posledního, s Venus nehrála a měla volno a ani mi v závěru nepřipadala nějaká vyštavená i se s Davidem před posledním podáním usmála. Je vidět, že si dostatečně věří, dříve by to projela. Se Sam to bude naprosto jiný tenis, minimum delších výměn, nebude to náročné až tak na pohyb, spíše přesnost úderu. Tak uvidíme.
Reagovat
tommr
jj velice příjemně mě překvapilo, že to Petra dneska dokázala ustát psychicky. Krásným příkladem byly třeba ty dvě esa za stavu 0:30 když podávala na zápas. Ještě před pár měsíci by to nezvládla ... :)
Reagovat
pepin
Naprosto s Tebou souhlasím, je na ní vidět, že asi stárne a moudří. Dnes to opět předvedla, škoda, že se jí to nepovedlo na UO. Cennou devízou je, že i v utkání, které se nevyvíjelo od začátku v její prospěch to nezabalila a dokázala si, že na to má, že je lepší a že s takovou hráčkou by neměla prohrát. Tak uvidíme se Sam.
Reagovat
PetaM
Ono to bylo za stavu 15:40 :D Na oba BB dala esa :D
Reagovat
tommr
jj máš pravdu byly to dokonce dva BP ... :)
Reagovat
pockerface
Petra od US Open hraje z celé TOP10 nejlépe,za ní pak Ivanovicova,Woznacka.Ostatní holky mají menší nebo větší krizi.Hlavně Aga a Simona,Serena (a Simona se Serenou jsou ještě navíc zraněné).
Reagovat
misa
Petra od Wimbledonu posbírala obrovské množství bodů, řekl bych že nejvíc ze všech tenistek.
Reagovat
pockerface
přesně,vždyť ještě před Wimbledonem byla v race žebříčku 16.nebo 18. to už si nepamatuji.A za 4.měsíce je 4. takovýhle skok snad neudělala žádná jiná hráčka.
Reagovat
VlS
tak jsi to ubojovala. Já jsem to naštěstí viděl až od stavu 1:5 v prvním, a to byla jízda. Strategie dávat to Bobině do FH. a nedovolit jí ty její BH žabáky byla super. Pak v tom druhým už v některejch chvilkách chyběla trpělivost. Gratulace a vzhůru na Sam, sice jsem se těšil na Serenu, ale co neděláme. Hrrrrr na ňu!
Gratulace.
Reagovat
George_Renel
myslíte že asi nastoupí Tomáš?
Reagovat
r176
Tomáš Šmíd už přece nehraje :-))))))))))))))
Reagovat
PetaM
Tak o půl 11, v 11? :D
Reagovat
tommr
těžko říct. Je možný, že dojde k přesunu nějakýho zápasu na centr když Serena odstoupila ...
Reagovat
misa
z hlediště výkřik Petra, I love you :-)

Petra v Asii obhájila co se dalo a zítra může přidat nějaké body navíc. Závěrečnou hru zvládla jako pravá šampionka. Snad jí ještě zbývají síly.
Reagovat
Fandina
Byly tam i české vlajky a viděla jsem v rukou čínských fanoušků transparentník povzbuzující Petru.
Reagovat
PetaM
A pak, že si Petra nedokáže obhájit body s Asie :D Pesimisti :D :D
Reagovat
tommr
no přísně vzato je ještě neobhájila. Letos je díky novýmu bodování za semifinále mín bodů než loni takže Petra je pořád ještě v mínusu i když jen o 60 bodů ... :)
Reagovat
r176
co by teď Vaidišová dala za 60 bodíků :-)))))
Reagovat
PetaM
Já nejsem tak přísný, jako ty :D

Skoro nikdo nevěřil v obhájení titulu z Tokia a v SF Pekingu taky skoro nikdo. Takže, velká rána pod pás :D
Reagovat
pockerface
Petra od US Open hraje z celé TOP10 nejlépe,za ní pak Ivanovicova,Woznacka.Ostatní holky mají menší nebo větší krizi.Hlavně Aga a Simona,Serena (a Simona se Serenou jsou ještě navíc zraněné).
Reagovat
PetaM
Tak pokud jí to vydrží až do konce roku, tak se zlobit nebudeme :D :D
Reagovat
pockerface
nejen do konce roku,ještě by jí to mohlo vydržet hlavně na AO.Tam bych jí strašně přál minimálně SF.A kdyby se jí podařilo v horké Austrálii vyhrát titul,tak to by teprve byla bomba.
Reagovat
Fandina
Petra to zvládla ve dvou setech, bylo to nahoru a dolů, od Petry ale i od Roberty. A Petra to nakonec zvládla celkem v pohodě. Gratuuuuuuuuuulka. Peti ... pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
Dneska tam bylo dost UE 43 Petra 23 Vinci, ale Petra měla i hodně winerů 33 proti 6. Statistiky.
http://www.imghosting.cz/images/80pekingkvitovavinci0310.jpg
Reagovat
tommr
Petra málem nedokázala dopodávat na zápas když si soupeřka vypracovala dva BP - oba ale Petra zlikvidovala krásnejma esama.
Zápas ukončila hned při prvním mečbolu když jinak téměř bezchybná Vinciová udělala nevynucenou chybu ...
Jsem rád, že to Petra uhrála ve dvou setech, protože ke konci už vypadala, že mele z posledního. Případnej třetí set by asi nedopad dobře ... :)
Reagovat
VlS
To bych neřekl, Petra když je dole fyzicky vypadá jinak a vždycky jde prvně dolů čelenka. Dneska dohrávala v ní.
Reagovat
George_Renel
naprosto scházel "drive". Snad do zítřka načerpá nějakou energii. Ssm je tu v dobré formě a dnešní vystoupeni by na ni nestačilo.
Reagovat
PetaM
Tak Sam především z BH umí ránu, ne jako Roberta. A Petra si na ni věří a její hra jí vyhovuje. Zítra to bude úplně jiný zápas .. :)
Reagovat
tommr
jj a navíc bude Stosurová oproti Petře pěkně odpočatá ...
Reagovat
PetaM
Asi jako Petra dnes v prvním setu? :D :D
Reagovat
tommr
u Petry se nemůžeš dívat jen na včerejšek, ale musíš brát v úvahu i její únavu po Wuhanu. Podívej se jak v Pekingu dopadly ostatní semifinalistky z Wuhanu ...
Reagovat
PetaM
Na jakou únavu? Vždyť první zápas hrála až ve středu. A pak ještě měla den pauzu :D To snad je málo ne? :D
Reagovat
pepin
Já si také myslím, že na tom není až tak špatně, vezmi si, že byla doma nejméně 3 týdny a trénovala, tak to musí někde prodat.
Reagovat
Fanda67
á tommr přepíná na pesimistický mód :)))
Reagovat
PetaM
Jasne :D Petra vyhrála, tak hned konspirační teorie, jak může prohrát :D :D
Reagovat
Fandina
musí, pesimistů je pořád málo :-))))))))))))
Reagovat
pockerface
jde o to co ti dovolí soupeřka.A Vinci hlavně v prvním setu dávala hnusný slajzy a to Petře prostě nesedí.Hlavní je výhra a ta je doma,takže spokojenost.
Reagovat
PetaM
Super Petro! Byly to nervy, no ale kdy ne :D Může dojít na tvá slova a vylepšíš si minuloroční výsledek! Čeká tě Sam, proti které umíš!!! To si vsugeruj a bude to pohoda :D Pojď!!! A gratulace!!!!!!! :)
Reagovat
Pe3k
Super! Pojď si pro další titul...
Reagovat
pockerface
super.Petra je bojovnice.Gratuluji Péťo k SF.Dnes si to ubojovala,ale i takovýhle zápasy Petře můžou pomoc ohledně psychiky.
Reagovat
Fredy
Supéééééééééér ! Gratuluju ! :))))))
Reagovat
r176
je to tam!!!semifinále se Stosur!
Reagovat
smazaný uživatel
Krucinál :D
tak hlavně že je to doma
Reagovat
pockerface
dobrý rady Kotyza.Jen se jich držet.Nelepší by bylo eso,eso,eso,eso a je to taaaaaam :-)
Reagovat
PetaM
Nakonec jenom eso, eso, ale dobrý :D
Reagovat
tommr
Petra bohužel v osmý hře přišla o servis a zkomplikovala si situaci.
Vzápětí si ale vypracovala dva BP při podání soupeřky a hned první proměnila (trochu netypicky když Vinci udělala jednu z mála chyb v dnešním zápase) ...
Reagovat
pockerface
joooooooo Petro poooojď.Už to do podávej.
Reagovat
smazaný uživatel
To musí dát !!!!
Reagovat
misa
V případě třísetové bitvy bude dnes Petra atakovat hranici 70 UE.
Reagovat
PetaM
No vidíš :) A Simona jich měla přes 90 v zápase s Petkovic :)
Reagovat
misa
Nesmysl, bylo jich něco přes 60. Vždyť to tady včera psala Lunejka.
Reagovat
petrulinka
Halep měla 61 UE
Reagovat
pockerface
do prčic,Petro! jen co začnu koukat na stream,tak hned si prohraješ podání.Tak koukej Vinci teď brejknout a pak už dopodávej.
Reagovat
pockerface
Petro......soustřeď se.To už musíš dohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dokáže dát eso z druhého podání, ale pak to vždycky nějak zasekne. Trošku se trápí
Reagovat
tommr
Petra potvrdila brejk. Ještě dvakrát udržet podání a je to doma. Čekám ale velký nervy ...
Reagovat
tommr
Petra nejdřív srovnala na 2:2 a pak dokázala soupeřku znovu brejknout.
Ted už to chce jenom udržet servis. Petra ale vypadá velice unaveně ...
Reagovat
PetaM
Kdo by nebyl :D Venci je jako zeď, která nekazí a ještě to zpátky slajzuje. Takovou zeď bych zboural :D A Petra musí hrát :D Chudák :D
Reagovat
PetaM
*Vinci
Reagovat
gedzitka
Spíš bych to nazvala jako otrávený výraz :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spise znevhucene, ta jeji old school hra plana copu a zmen rotaci ji vubec nesedi. Nemuze hrat na olno agresivne
Reagovat
smazaný uživatel
Ted to hlasili na kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no prý je zraněná, ale nevím jak moc. Včera proti Lucce mi přišlo, že má chřipku
Reagovat
PetaM
Zranění kolena :)
Reagovat
pockerface
možná to chytla od Venus.Ta odstoupila z důvodu virozy.
Reagovat
smazaný uživatel
jak máš ten stream http://live.shiftyland.net/, tak to je jen na WTA nebo se tam dá najít i jiný stream na ATP?
Reagovat
misa
Netuším, dám tuhle adresu a dívám se :-)
Reagovat
pockerface
tak teď by to chtělo zase brejk,aby se Petra uklidnila a dorazila jí a hurá do SF na Sam.
Reagovat
aligo
Vypadá najek znechcene...
Reagovat
misa
se na tom turnaji vyskytuje nebo si dal společně se Steckleym volno?
Reagovat
PetaM
Už jí byl několikrát radit :) Je tam :)
Reagovat
aligo
Taky mel jit hned znova
Reagovat
PetaM
Tak to nevím, jestli se může :D
Reagovat
misa
Hm, neviděl jsem :-)
Reagovat
PetaM
To mi došlo, proto jsem ti to napsal :) Aby sis nemyslel, že na ní David prdí :D
Reagovat
misa
Jo, já jsem měl stream s reklamama.
Reagovat
PetaM
Já taky :) Ale mluvili o tom komentátoři :D Jinak jsem ho zatím viděl jen jednou a to hned po tom, co jsi to napsal :D A před tím u zápasu s Peng :D
Reagovat
pockerface
dobrý Petra ribrejk.Tak snad to už nepustí a zase udělá vlnu nejméně 5 gamů za sebou :-)
Reagovat
PetaM
Jeden game: vedle, vedle, síť, vedle

Druhý game: lajna, lajna, winner, winner

A Roberta úplně rozhozená :D :D :D To je taktika! To vymyslel Kotyza, nebo jsi na to přišla Petro sama? :D :D
Reagovat
tommr
Petře bohužel nevyšel ani začátek druhýho setu a přišla hned o svoje první podání. Brejk si naštěstí dokázala vzápětí vzít zpátky ...
Reagovat
PetaM
Ježiši ... Už zas :O :D
Reagovat
pockerface
Petra nás dnes zase napíná.Chce,abychom si užili adrenalin.Takhle po ránu nás nervovat,alespoň se dostatečně probereme.
Reagovat
PetaM
Krásné, takhle při pátku jí budu vyloženě vděčný :D :D
Reagovat
pockerface
na druhou stranu,které zápasy Petry nejsou napínáky,nerváky.Většinou to je buď jasná záležitost 6:1,6:0 nebo jako dnes vlny,kde Petra sází neuvěřitelný lajny nebo se vyhazuje.To je Petry styl hry a ten už asi nikdo nezmění.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jí teď vzala podání, tak si myslím, že to dokáže ještě otočit.
Reagovat
misa
26 UE od Petry, to je nadílka.
Reagovat
George_Renel
Vstoupit dvakrát do téže řeky se nemusí vyplatit.
Reagovat
pockerface
klobouk dolů před Petrou.I když ti co sledují zápas live tu píší,že hra nic moc,tak stejně obrátit stav z 1:5 na 7:6 to už je něco.To u Petra moc nevidíme.Tak snad dostatečně Vinci otrávila a teď by mohla druhý set vyhrát třeba 6:2 :-).Petro pojď SF by ti slušelo.
Reagovat
PetaM
Vzhledem k tomu, že je v SF Sam, tak by Petře slušelo spíše to F ... :D Ale nepředbíhejme. Má jenom jeden set a potřebuje dva :D
Reagovat
pockerface
finále jistě.Ale já jdu právě krůček po krůčku.Nejdřív vyhrát toto Q,pak případné SF a F to by byla krása.
Reagovat
misa
Zajímavý set od Petry a tajbrejky jí většinou jdou. Eso na závěr potěší.
Reagovat
tommr
TB odehrála Petra velmi dobře a urvala první set. Doufám, že už si na tu odpornou hru Vinciový zvykla a ve druhým setu nepřipustí žádný komplikace ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá že připustí :(
Reagovat
George_Renel
je asi naštvaná,že před ní Serena opět utekla ;-).
Reagovat
tommr
Petra měla velmi špatnej začátek a prohrávala už 1:5. Pak se sice chytla a dokázala to ještě otočit na 6:5, ale její hra má zatím k ideálu hodně daleko ...
Vinci hraje svojí typickou hnusnou hru plnou slajzů a na Petru to bohužel platí ... :(
Reagovat
petrulinka
Jako velmi pozitivní vidím to, že má Petra ještě čelenku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj Petra to zvládla, ale Vinci mi přijde docela rozladěná a začala dělat chyby
Reagovat
PetaM
Konečně! Bylo na čase.
Reagovat
PetaM
Jasně, že k ideálu to má daleko. Ale vezmi v úvahu, že Vinci vůbec nekazí. A Petra i přes to dokázala set otočit. Je z ní lepší hráčka, než třeba minulý rok (nebo na začátku toho letošního). :)
Reagovat
Fanda67
Petra soutěží na dálku se Serenou - kolik lze prohrávat a pak ještě vyhrát set :))
Reagovat
PetaM
Bohužel, Serena zatím trhla rekord :D (na tomto turnaji) :D
Reagovat
pockerface
a to z ní dělá oprávněně hráčku TOP4.To je přesně to co chybí některým holkám z top10-25.Prohrávat,nehrát nic moc a stejně set urvat.Doufám,že se to Petra už naučila a toto uvidíme víckrát.Tyhle obraty dělají právě ze Sereny No.1
Reagovat
PetaM
No já teda doufám, že to častěji neuvidíme :D :D Radši vyhrát 6:2, než otáček 1:5 :D :D
Reagovat
Fanda67
Petra je ale evidentně proti - že by zkusila 0:5 :)))
Reagovat
Fanda67
tak ne :))
Reagovat
pockerface
já to myslel tak,že v některých zápasech Petra právě prohrává třeba 2:5 a obraty,tak aby ještě vyhrála set se jí moc nedaří.Tak samozřejmě,že lepší jsou zápasy 6:1,6:2,ale umění je právě vyhrát už téměř ztracený set.
Reagovat
PetaM
Opovaž se ten set prohrát!!! :D

Ale bylo to od Petry chytré, věděla, kolik je tady hodin. Věděla, že budeme nevyspaní, takže nás naspeedovala stavem 1:5, uvědomila si, že už nespíme a začala hrát normálně :D :D
Reagovat
petrulinka
No tak teď držíme palce
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně teď udržet servis.
Reagovat
smazaný uživatel
a neprohrát tenhle set. To by byla strašná škoda..
Reagovat
PetaM
No, Petra je na tohle expert :D Ale věřím, že Robertu ještě jednou breakne :)
Reagovat
petrulinka
Vypadá to na TB
Reagovat
aligo
5:5 paráda
Reagovat
misa
Zajímavá vlna od Petry!
Reagovat
PetaM
Pooooooooooooooooooooooooojď!!!!!
Reagovat
misa
Vinciovou zase dlouho neuvidím. Petra na ni neumí a dělá moc chyb :-(
Reagovat
pockerface
tak podle skóre Petra zatím nic moc.Možná by nakonec byla pro ní dobrá Makarovová.Vinci jí asi dělá problémy s nízkými čopovanými míči.Ale to soudím jen podle toho co obvykle Vinci hraje.Bohužel obrazově to nevidím.
Reagovat
PetaM
Je to tak. Petra dost kazí z jejich slajzů. A občas přidá i nějakou normální chybu a je z toho 1:4 ...
Reagovat
R01316
A Vinci nekazi nic a ceka na Petrinu chybu
Reagovat
PetaM
Ježiši ... Já tu Robertu s těmi slajzy asi půjdu uškrtit :D
Reagovat
Michaelus
Zatím absolutní děs a hrůza
Reagovat
aligo
Nějaký kvalitni stream na Petru?
Reagovat
R01316
http://live.drakulastream.eu/
Reagovat
PetaM
Tak Serena odstoupila ... Fakt super Serčo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo... :-(((((
Reagovat
R01316
Tak jenom aby to bylo Petre co platny, zatim z toho nemam nejlepsi pocit...
Reagovat
smazaný uživatel
Může být někdo náhradnicí na Turnaj mistryn (Nakonec si nezahrát ani jeden zápas) a pak hrát na Turnaji šampionek?
Reagovat
VlS
Ano, může
Reagovat
smazaný uživatel
mam kandidatku.... sojka;)
Reagovat
VlS
A budeme jí zásobovat zdravou lesní stravou?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne ji budem drzet peste:)
ale par orechu ji pribalit na cestu muzem, to zase jo:)
Reagovat
VlS
No, já bych přidal i nějakýho toho brouka nebo žížalu, aby se udržela ve formě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
me tak nervujete!!! :-))) Nejdriv si dojdu na kosmetiku! Ivanovic tam sice neni, ale cert nikdy nespi.. a ja neumim prohravat.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To jen ted jsi na tom zacatku nervozni, ale my te potom uklidnime...
...tech orisku dostanes hodne...o to se postaram, o pesti taky...
Vls se postara o tu zivocisnou stravu;)
Ta kosmetika neni spatny napad, jak budes mit smrnc, budes mit i smrnc v pohybu a letu, no a nase strava ti da ten spravny drajv v uderech.
Jinak nemyslet tolik na image a hlavne nasledovat ten spravny tenisovy instynkt ;) a vse bude v cajku.
Rozhodne mas vyhodu, spuperky te nemaji vubec nactenou, ale vubec...;)
Reagovat
smazaný uživatel
a ja je jo! ;-)))
Reagovat
pepin
Někdo se tady ptal zda dávají přenosy ještě jinde než na Slovaksportu. Tak kdo má Nova sport, tak od 6,30.
Reagovat
aligo
ale to jsou jen chlapy ne?
Reagovat
Fandina
a také na Fandovi a také jen chlapi ... úsměv

a pro satelitáře také na SuperTennise a tam jsou kluci i holky ... úsměv
Reagovat
gigin
http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/October-2014/Sergiy-Stakhovsky-Withdraws-from-Mons-Challenger-i.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto chápu, že nechtěli hrát v Kievě. Stachovski klauní, sice na tom jeho tým prodělal, protože ztratil výhodu domácího prostředí, ale hrát v místě, kde se odehrává občanská válka, by bylo ostudné.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, běž si šmrdlat jinam, tohle je článek o Petře a Lucce ano? O Pekingu :D:D:D
Reagovat
gigin
Píšu OT - sorry... Njn.. jsem věděl, že to přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Není nad rýpaneček ráno a večer ne? :D Jako bys mě neznal a nedopřál mi tu malinkou prasečí radost, vždyť víš, že jsem blondýna, aspoň jim nezkazím pověst :D
Reagovat
gigin
Už nikdy nevlezu pod článek o Kvítové. Nikdy. A ty se neopovažuj lézt pod Gulbise. Ale on už stejně žádný nebude. Nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
ok
Reagovat
pepin
Hele, strýců, bud na ni hodný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ogare....tady uz muzes klidne placnou cokoliv, to je uplne jedno, co v tom OT je....)
Reagovat
smazaný uživatel
Dělám úkol do ČJ, pomůžete mi prosím? :D Dělám výklad a chci tam dát nějaké zajimávosti.. 1.Nejrychlejší podání,2. nejrychlejší zápas,3. nejdelší zápas a popřípadě nějaká velká zajímavost? :O díky ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem Samuel Groth 263 km/h, Nieminen nejr. zápas s Tomicem za 28 minut 20 s., nejdelší zápas je podle mě Isner-Mahut.
Reagovat
rib
to je zajímavé, že nikoho nenapadly zápasy WTA, jen ATP... A co ženy, nic? a vůbec - koukni na http://sport.idnes.cz/kdyz-se-tenis-zmeni-v-maraton-pripomente-si-nejdelsi-zapasy-historie-12n-/tenis.aspx?c=A120129_223708_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
asi takto, v mužích je rychlejší podání a taky určitě delší nejd. zápas než v ženách. Btw. ještě jsem si vzpomněl na čtyřhru v DC Berdych,Rosol vs Švýcaři, byla taky pěkně dlouhá.
Reagovat
smazaný uživatel
jj je myslím uváděna jako nejdelší čtyřhra a jako druhý nejdelší zápas v historii myslím , že to bylo něco kolem 9hodin
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, bylo to "pouhých" 7 hodin 1 minuta (někdy se uvádí 2 minuty) ;-)
Reagovat
rib
no to jo, ale když Berdych99 napsal "nejrychlejší podání", což takhle třeba vyhrabat nejrychlejší v ženách? Směju se tomu mužocentrismu :-) pod článkem o ženské špičce :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
omg, ty jsi vážně patlal. Stejně bych mohl napsat: směju se tvýmu "ženocentrismu". A kdo z nás dvou má větší právo se smát?
Reagovat
rib
hravost a zvědavost tě myslím opustily dávno... no asi to nějak potřebuješ, brát se smrtelně vážně :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:) nechápu, jak si můžeš myslet, že cokoliv co mi tady o mně řekneš, má pro mě nějaký význam.
Reagovat
smazaný uživatel
1. Asi 263 km/h, Samuel Groth, Austrália.
2. J. Nieminen - Tomic, Miami 2014 (28 minút, 20 sekúnd)
3. Isner - Mahut, Wimbl 2010 http://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1pas_Isner%E2%80%93Mahut_ve_Wimbledonu_2010

Veľkých zaujímavostí máš v texte Isner-Mahut niekoľko, ďalšie napr. tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Shortest_tennis_match_records

alebo tu:
http://www.softschools.com/facts/sports/tennis_facts/570/ (pozor, držiteľkou najrýchlejšieho servisu nie je V. Williams, ale Sabine Lisicki, kt. ju nedávno prekonala).
Reagovat
smazaný uživatel
vyda, tak to jsme našli ty stejné údaje.
Reagovat
rib
pardon, ale "vyda"? Fakt? A podle jakého vzoru? Že by vydra bez r?
Reagovat
smazaný uživatel
I mistr tesař se někdy utne. Udělal jsem už spoustu gramatických chyb, a ještě spoustu jich udělám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jéé to je super :) Děkuji moc oboum :-)
Reagovat
rib
píše se, že při nejdelší výměně (mezi ženami) letěl míč přes síť 643krát a trvalo to 29 minut. To už je nějaká velká zajímavost, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se , že to mi ani neuvěří :D
Reagovat
VlS
použij wikipedi a google, najdeš všechno za pár minut sám
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle slovo se Petra do Singapuru ani učit nemusí, jak se kření 1:08 :D https://www.youtube.com/watch?v=k2DVLjvfDLo
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
rib
šuk??? šok???
Reagovat
smazaný uživatel
jak se to vezme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dufam, že ked Serena raz odíde budu tu aspon tri alebo štyri hračky ktore, budu dominovať :) na GS aj na ostatnych turnajoch. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Väčšina z vás tu píše , že to už nebude také aké to bolo v roku 2013. Podľa mňa bude mať Serena aspon ešte jednu vynikajúcu sezonu :) podobnu roku 2013 :)
Reagovat
tommr
zápas byl ukončenej ve prospěch Marie za stavu 5:5 v druhým setu - zřejmě se Pegulla zase nějak zranila ...
Ve čtvrtfinále se Marie střetne s litevskou hráčkou Parazinskaite (683) ...
Reagovat
EllNino
Tak naše Mééry je ve čtvrtfinále, Pegula skrečla za stavu 3:6 5:5 :)
Super Maňo :D
Reagovat
R01316
Pry je to dcera nejakyho americkyho multimiliardare
Reagovat
EllNino
Tak Lucka Linec ne e ...takže pápá Sofie :/
Reagovat
tommr
a důvod proč nejede do Lince je jakej? Plánuje aspoň tu Moskvu?
Reagovat
R01316
Chce se dat zdravotne do poradku
Reagovat
R01316
A doufa, ze Moskvu stihne
Reagovat
EllNino
chce bát ok, myslím, že celáAsie byla taková unavená a ne zcela stoprocentní :/ ..tak přeci jen nemá cenu to lámat přes koleno, připraví se na Moskvu a mohla by třeba zavrčit nejlepší sezonu titulem :)
Reagovat
tommr
no je fakt, že v tý Asii to nebylo ono - ani výsledkově ani herně.
Chtělo by to ale ještě aspoň zkusit udělat nějakej slušnej výsledek v tý Moskvě, aby Lucka v samým závěru sezóny ještě nevypadla z první dvacítky ...
Reagovat
EllNino
to snad ne ...chtělo by to si pohlídat tu 17., Lucka bude teď na 17. místě ?:)
Reagovat
tommr
ještě to nemá jistý - bude záležet na tom kam až dojdou Stosurová a Kuznetsovová ...
Reagovat
EllNino
je to komplikovaný, bohužel Lucka vubec nepřeje los a podle toho vypadaj výsledky, protože se jí málokdy stane poslední dobou, že by nevyhrála 1. kolo ..pokud na druhý straně nestojí v 1. kole nažhavená Sabine samozřejmě, a navíc má Lucka virozu ...ale pak dojde k tomu 3. zápasu na turnaji a prohraje ve 3 setech a takhle se to opakuje ..:/
jediná výjimka letos je jakž takž Wimbledon, naštěstí :D ...
Reagovat
tommr
jj Lucka má opravdu neuvěřitelnou smůlu. Škoda, že dneska místo Venus radši neodstoupila Serena. Petra by si postup nejspíš vybojovala i proti zdravý Venus a Lucka by si trochu toho štěstíčka po všech těch špatnejch losech už konečně zasloužila ...
Reagovat
EllNino
přesně tak ...ale tak věřme, že si to vybrala letos a příští rok už zase bude líp nasazovaná, tak snad se to zlepší, chtělo by to udržet to 17. místo prostě :) po vyškrtnutí Li Na se posune na 16. a to už zaručuje lepší nasazenína GS a tak :)
Reagovat
PetaM
http://www.wtafinals.com/article/elite-eight-set-for-singapore/4188814

Tak už je to zřejmě jisté. :) Skvělá 8 na TM. Moc se těším :)
Reagovat
aligo
Aga poletí zase první domu :D
Reagovat
PetaM
A tak záleží, koho chytne :D Ale vzhledem k její formě, je to celkem pravděpodobné :) I když, třeba s Caro by to byl určitě velký boj :)
Reagovat
PetaM
Hele ale na druhou stranu .. Už v minulosti porazila všechny účastnice TM ... Kromě Sereny samo :D :D
Reagovat
aligo
ale letos to nedá... stejně jako vloni... první letenka domu :D
Reagovat
PetaM
Uvidíme :) Ženský tenis je neuvěřitelný. Ještě by to tam Aga vyhrála ... :D :D
Reagovat
aligo
myslím že tohle je jedná věc u který bych si troufal říct že je to jistota :)
Reagovat
PetaM
Budu ti věřit :D
Reagovat
A.R.R.
Se pohádáme s Onndrou a Aga bere titul :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten obrázek je fajn. Pohledná sedmička a Serena.Když pominu tu trojici mezi Petrou a Annou tak i sympatická.
Reagovat
PetaM
A tak i ony dokážou být sympatické ... Když se hezky upraví a mlčí ... Teda kromě Sereny, ta je i super :D
Reagovat
rib
pěkně, i tady Marfuška řve jak tur
Reagovat
aligo
nevíte jestli je zítra někde zápas Petry? kromě slovak sportu 2?
Reagovat
aligo
Třeba eurosport nebo nějaký stream který není při pohybu rozčárkovanej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stream na Bouzkovou asi není co?
Reagovat
tommr
o žádným streamu nevím, ale tady je aspoň Live score:
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C10-USA-11A-2014
Reagovat
tommr
Marie si v prvním setu vedla velmi dobře, ale začátek druhýho setu jí bohužel trochu utek ...
Reagovat
tommr
což by mohlo trochu pomoct Petře (a možná i Andrejce). Zatímco Petra dneska odpočívala musela Vinci odehrát dva těžký zápasy - jeden třísetovej v singlu proti Makarovový a druhej v deblu. Zítra má v plánu dokonce tři zápasy - ráno hraje s Petrou a pak má hrát nejdřív čtvrtfinále a pak v případě postupu i semifinále debla. Jsem zvědavej jak to všechno zvládne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Veteránka Stosurová? o.O Už ju hážete k důchodkyním?
Reagovat
tommr
jako veteránka se běžně označuje každá hráčka, která hraje na okruhu WTA déle než 10 let. Stosurová hraje jako profesionálka už od roku 2000 a završí letos patnáctou sezónu ...
Reagovat
EllNino
nojo, jenže to už by mohla bejt pak veteránkoui Lucka :D...ta hrála WTA turnaj už v roce 2004 :D ...
Reagovat
blixa
Taky už skoro je .. ale do očí jí to radši neříkej, mohla by tě přetáhnout raketou :D
Reagovat
tommr
no však to taky veteránka je! I když dneska proti Sereně hrála hlavně v prvním setu jako nějaká vyplašená juniorka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ding dong battle....co vic k tomu dodat...
...mohlo by to byt naopak, myslim tim ten efekt ding-dong...
Reagovat
klarat
Jankovič dostala WC do Sofie. :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
are you fuck kidding me? proč zrovna tahleta?
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt?? Tak to je dobře!! :-)) Aspoň budu mít v Sofii komu fandit! :D
Reagovat
blixa
A nekecáš ?
Reagovat
klarat
https://twitter.com/WTATOCSofia/status/517634069207982080
Reagovat
PetaM
A já myslel, že místo je rezervované pro Ivanovic a ono je to rezervované pro jakoukoli Srbku :D :D :D
Reagovat
klarat
Ivanovič bude hrát v Singapuru, takže do Sofie nemůže. ;-)
Reagovat
PetaM
Ano, to já vím. Ale v minulosti dostávala WC jen ona. Tím jsem chtěl říct, že jsem myslel, že WC je rezervovaná jen pro ni, ale když ji letos dostala (zřejmě) Jankovic, tak jen říkám, že jsem se spletl a ta WC není rezervovaná pro Ivanovic, ale pro jakoukoli Srbku.
Reagovat
Fandina
:-)))))))))) mají protekci, ze Sofie do Bělehradu není zase až tak daleko ... :-)
Reagovat
klarat
Asi právě proto, že Ivanovič ji dostat nemůže, ji dostane někdo jiný. Ale pobavilo mě, že zrovna Jankovič. :-D
Reagovat
PetaM
No, o to mi šlo :) Že to dostala zrovna Jankovic :D No ale to je jedno, vysvětlovat to už nebudu :D :D
Reagovat
klarat
A kdo by ji měl dostat? ;-)
Reagovat
Fandina
Určitě nějaká Srbka ... úsměv
Reagovat
aligo
nejlépe Lucka :)
Reagovat
Fandina
to není Srbka :-))))))))))
Reagovat
VlS
Nikdo, mělo by tam hrát 8 vítězek turnajů international , které nehrají TM podle rankingu. WC jsou kradeni. peněz a bodů holkám, které splnily kritéria.
Reagovat
klarat
Tak o tom žádná. Ale jednu stejně dostane Pironkova. :-)
Reagovat
PetaM
Stále nepochopil, na tohle nemám moc náladu hele :D :D
Reagovat
klarat
Tomu že jedna srbská ex-no-1 se směju hned na začátku. Jinak jsem se asi ztratila. :-O
Reagovat
klarat
"jedna za druhou" - ooops! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se jí tam bude "dařit" jako v posledních zápasech.
Reagovat
aligo
Uz nema takový pohyb co mivala.....
Reagovat
tommr
jenže jí to pořád stačí, protože soupeřky proti ní hrajou vyloženě hloupě a dávají jí drtivou většinu míčů přímo na raketu. Lucka toho byla dneska názorným příkladem ...
Reagovat
pepin
Jenže víš jak to je, hraješ a pochopitelně vracíš míčky jak ti soupeř dovolí, takže při ranách Sereny na to není asi moc času. Když poleví jako dnes tak se soupeřka, pokud není hloupá, snaží něco změnit, co i tu Serenu dokáže rozhodit. Podívej Bu. ve finále Wimblasu. Do finále ji každý chválil, jaký hraje úžasný tenis a přišla Petra, rána za ranou a bylo po tenise.
Reagovat
aligo
jako jo ale bývala strašně běhavá... Teď mi přijde že jí to ani nebaví...
Reagovat
blixa
Věk nezastavíš.
Reagovat
LukasH
Tenhle rok je fakt divná. Ale vůbec nic bych z toho nevyvozoval. Z nějakýho důvodu možná není psychicky v pohodě a nebo je toho na ní moc. Ovšem v další GS věřím, protože na USO hrála fantasticky i pohyb měla výbornej.
Reagovat
blixa
Já bych i vyvozoval. Když se jí všechno sejde, je pořád famózní. Jenže to je a bude stále méně častěji. Ona je těžký, muskulaturní typ, díky tomu je tu větší riziko zranění, stále obtížněji se bude držet ve špičkové kondici. Ano, skvělé podání a tvrdé údery, to jsou klady které ji hned tak neopustí, ale čím dál častější pauzy v treninku a zápasech si vyžádají svoji daň. Ještě možná pár GS vyhraje, ale zázraky bych nečekal.
Reagovat
LukasH
Tak jasně. Hlavně ta laťka nastavená jí samotnou - rok 2013, kdy v podstatě vyhrála všechno, kam přijela (nevyhrála toho opravdu minimum), je neudržitelná i pro hráčku jakkoliv schopnou o 10 let mladší. Asi si ani nedovedeme představit, jakej je to záhul. Teď se to zřejmě trochu zmírní, pro Serenu budou hlavní GS plus oblíbený turnaje (Miami) a třeba nebude pořád jednička. Ale nijak zle to nevidím. Jak je vidět na ostatních hráčkách špičky, výkonnost je kolísavá. I po nějakým útlumu tudíž stačí, aby Serena zase zabrala a věřím, že se pořád bude pohybovat v první pětce, protože i když hraje na půl plynu, pořád to na většinu hráček stačí.
Oproti Venus má větší tenisovej um, pestřejší hru, lepší taktiku a hlavně si myslím, že se jako Venus nespokojí s tím, aby hrála dlouhodobě jako hráčka někde mezi 10. a 30. místem.
Reagovat
VlS
To byl prokoučovanej zápas. Serena dneska určitě byla k poražení, chyběl Rob, aby tě uklidnil a soustředil se. Prohrálas to už v šatně. Jestli bude Serena tak blbě hrát proti Sam, tak prohraje.
Škoda, dneska by to bývalo šlo.
Reagovat
VlS
soustředil tě ....,,
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem sice celý zápas, jen kus prvního, pak kus druhého a třetí set vůbec. Ale po tom, co jsem viděl ve 2. setu, jsem nechápal, co tam ta Lucka ve 3. dělala....Stejně ale jako největší chybu vidím, že Lucka měla začít pořádně už od začátku. Kdyby hrála tak, jako ve druhém setu od začátku utkání, nemyslím si, že by se s ní Serena chtěla nějak tahat a hrát třeba tři sety.

Nechápal jsem, když jsem viděl, s jakým respektem tam nastoupila. Naposledy ve Stanfordu bylo jejich střetnutí úplně vyrovnané, takže jsem očekával podobný průběh a hlavně sebevědomou Lucku.

Tím větší škoda, jestli bude muset Serena třeba odstoupit - se Sam to Lucka umí a dál by se vidělo....
Reagovat
PetaM
Petra i Tomáš zítra na Lotusu (Petra jako první v 6:30, Tomáš jako třetí)
Reagovat
smazaný uživatel
proč Petra zase ráno? -_-
asi nepůjdu na tělocvik:D
Reagovat
PetaM
Za trest :D
Reagovat
smazaný uživatel
Strašný program zítra.. :D Zápasy, které mě nejvíce zajímají (Grigor, Maria) se hrají když jsem ve škole.. :-/ Tak snad oba vyhrají!! :-))

Doufám, že TM se bude hrát v nějaký normální čas, abych taky něco viděl! :d
Reagovat
Kozoroh
Tak to ani náhodou! Nole musíš!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě Novak nevadí, když koukám na ATP, tak mu většinou přeji, ale chci aby se Grigor kvalifikoval do Londýna a k tomu potřebuje zítra postoupit!! :-))
Reagovat
VlS
Doufám, že to dá Nole a Světlana
Reagovat
smazaný uživatel
S tím TM to vidím bledě, když koukám na rozpis zápasů. Hlavně, že týden po TM jsou prázdniny a ředitelský volna...

http://www.wtafinals.com/di/library/WTA_Championships/3b/8f/bnp-paribas-wta-finals-singapore-presented-by-sc-global-tickets_1t6ccdsxrsi31bpjcu411pk8t.jpg?t=-92439401
Reagovat
petrulinka
No tak si hold musíš zajít za ředitelem a říct mu, že je TM, a že potřebuješ ty prázdniny o týden dřív, ne?
Reagovat
PetaM
Ty máš aspoň prázdniny :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je bída.. A já jsem si celou dobu myslel, že TM se hraje poslední týden v říjnu, kdy jsou ty volna, takže jsem byl v klidu a až na začátku tohoto týdne jsem zjistil, že se TM hraje o týden dřív! :DD

Tak musím onemocnět!! :DD

Nechápu proč to WTA přesunovalo vůbec, Istanbul byl skvělý místo!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To já jsem si myslela taky, že jsou volna v průběhu TM. Když prvního září říkala třídní, kdy jsou volna, tak si říkám, skvělý uvidím TM. Přijdu domu, kouknu na datum TM a bylo hned po náladě. :D Já byla "nemocná" minulý týden, takže jsem viděla všechny zápasy Petry, aspoň něco. :DD

Zítřejší zápas Petry opět neuvidím, případný semi se Serenou taky asi ne... :(
Reagovat
petrulinka
Bezva, to mám zase vstávat, jo? Hlavně, že dnes jsem vstávala úplně zbytečně. No nic, co bych pro Petrušku neudělala :-)
Reagovat
tommr
Petra i Tomáš sice hrajou zítra na Lotusu , ale je to tak šikovně rozvržený, že je uvidíme v televizi ... :)
Reagovat
PetaM
Tisková konference dnes byla zrušena a podle mluvčího turnaje se Serena necítí být úplně v pořádku.
Reagovat
blixa
Bóóóže už to vidím, vyřadí Lucku a odhlásí se. Jak ta Simona :(
Reagovat
PetaM
Říkám si to samé. To by mě naštvalo více, než odstoupení Simony :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za to co udělala Simona bych zavedl nějaký poplatek.. Už to letos neudělala poprvé..
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale takhle se Simoně započetly body za postup do čtvrtfinále. A jí se teď hodí každý bod. Kdyby odstoupila během zápasu, brala by body jen za 3. kolo.
A navíc nemohla v tu danou chvíli vědět, jak velký bude rozsah zranění a jak se bude později cítit.
Reagovat
klarat
Když Wozniacki skrečovala zápas pár míčků před vítězstvím, protože by k dalšímu nenastoupila, také se to nelíbilo.
Reagovat
blixa
Komu ?
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacki skrečla Anně Kremer v roce 2009 na turnaji v Lucemburku za stavu 7:5 a 5:0 pro Caro.. :D

Ale poslechla tatínka, ten jí totiž řekl až bude vést 5:0 ať skrečne.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=ZdloZQnqfvI
Reagovat
blixa
Jo aha, zase to pitomé sázení během zápasu. Kterej vůl tohle zavedl ...
Reagovat
blixa
Ale nééé, to já vím, já se ptal na to komu to vadilo ! ;-)
Reagovat
misa
Aspoň Petra vyhraje další turnaj :-)
Reagovat
tommr
k tomu by měla Petra pořád hodně daleko. Ještě je tu pořád Sharapka a s tou jí to taky moc nejde ... :)
Reagovat
misa
To je pravda, ta ale vůbec nemusí dojít do finále. Petra samozřejmě taky ne, zítra budeme opět o kolo moudřejší.
Reagovat
klarat
Prý má poraněné koleno, ne virózu. Ale výsledek může být stejný...
Reagovat
PetaM
Já taky nepsal, co jí je :D
Reagovat
klarat
:-D To napadlo mě, že by mohly mít to samé.
Reagovat
EllNino
Skvělý, zapnou nám proud, když má Seree mečbol ...to je fakt nako naschvál :DDD ...
Reagovat
blixa
Chtěli ušetřit tvoje nervy, pošli jim děkovný dopis ;-)
Reagovat
EllNino
achjo :// :D ...nevadí no, tak zase uvidím až možný semíčko s Petrou :D ...podělaná škola :D
Reagovat
smazaný uživatel
Halepova se odhlásila, Ivanovic ak míří přímo do Semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem typická Serena, když hraje proti hráčce, z které nemá respekt. Párkrát už na to doplatila.
Proti hráčce první čtverky si i prs z nosu vyndá.. a nedá ji šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
prst :-))
Reagovat
blixa
Kdyby si Serena vyndala prs, tak se obávám že by protihráčka jen těžko udržela pozornost :D :D
Reagovat
Oin
Kdyby si vyndala prs, udělalo by se mi šoufl.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc prs z nosu... Nechutné!
Reagovat
PetaM
Záleží z kterého nosu :D
Reagovat
PetaM
Dneska tady perlíte lidi :D :D :D :D :D
Reagovat
Jabadu
Něco mi říká, že Serena se zápasu s Petrou vyhne. Buď ji dá Sam a nebo před případným zápasem skrečuje. Mají to v rodině. :-)
Reagovat
PetaM
Taková varianta mě taky napadla :D Každopádně jsem nechtěl předbíhat, přece jenom Petra v SF ještě není ... :)

Ale sranda by to byla :D :D
Reagovat
misa
fanoušky Sereny, ale tohle bude asi poslední rok, který zakončí jako číslo 1. Servis má ovšem impozantní, tan jí strašně pomáhá.
Reagovat
petrulinka
Já si říkala to stejné. Že ta mezihra nic moc, ale vždycky ji zachrání servis, který je fakt skvělý
Reagovat
blixa
No jo no. 2x škoda, Serena dnes rozhodně k poražení byla, ale to by Lucka nesměla zahrát ve třetím tak bídně. Souboj titánek se opět přiblížil, ale to bude muset Serena dost přidat, kdyby chtěla Petru porazit ;-)
Reagovat
Michaelus
Já čekám semifinále Stosur-Kvitová a to bez p*dele děcka.
Reagovat
smazaný uživatel
niee , Stosurova nemože postupiť cez Serenu, už ked ma niekto Serenu poraziť tak bud nech to je Petra alebo Maria .
Reagovat
PetaM
Taky jsem si říkal. Záleží, jestli se Sam pose*e nebo ne. Což ona někdy umí, ale někdy zase ne :D
Reagovat
blixa
Není to vyloučené, Sam vypadá že se konečně chytla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky, myslím, že Serena to skrečuje, v grimasech byla vidět bolest, nemá důvod riskovat zhoršení zdraví
Reagovat
tommr
Serena dělá takový bolestný grimasy pořád - z toho se nedá nic vyvozovat ...
Reagovat
dadaft
tak je pravda, že v závěru sezóny spousta už hráček mentálně a/nebo fyzicky odchází, a naopak Samantha uhrává lepší a lepší výsledky.
Reagovat
tommr
jj loni měla taky mocnej finiš ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
len posledný gem , tak mohol by mi niekto napisať , že či sa Serena zranila alebo už tak nastupila na kurt? Lebo mala nejaku lepku nad kolenom a celkovo jej vykon v poslednom geme bol divny. Dufam, že to nič nebude a bude mohla obhajiť titul.
Reagovat
blixa
Už tak nastoupila.
Reagovat
smazaný uživatel
nevadí :) i tak hrála skvěle! teď je to na Petře :D
Reagovat
VlS
Skvěle? asi jsem viděl jinej zápas.
Reagovat
George_Renel
ale představím-li si proti dnešní Sereně Petru, myslím,že by ji dala ve dvou dětech.
Reagovat
PetaM
Já teda doufám, že spolu žádné děti mít nebudou, natož dvě ... :D
Reagovat
George_Renel
Díky... setech pochopitelně. :))))
Reagovat
PetaM
Ale pobavil jsi mě :D Málokdy se tady člověk zasměje :D
Reagovat
blixa
:D :D. Ve dvou dětech, to by se už mohlo chytnout ;-) Něco jako na Panáčkovi úsloví "to je můj fanoušek" (myšleno favorit) :D
Reagovat
George_Renel
Ale kolega s "prsem v nose" mě jednoznačně trumfnul.
Reagovat
dadaft
dobrá no.
hledejme na tom pozitiva - aspoň uvidíme, jak Serenu seřeže Petra. ))
Reagovat
Michaelus
Ať tak či tak, Serena do finále nedojde.
Reagovat
A.R.R.
Také si myslím, nepřijde mi úplně zdravá...pokud by Lucka urvala tuhle hru bůh ví jestli by zápas dohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom 3. setu to vůbec psychicky neustála a poráží se sama proti kulhavé Sereně
Reagovat
rib
jj, vůbec neodvádí soustředěný výkon, plácá a plácá...
Reagovat
misa
Lucka vyhazuje, to pak jde těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
No Serena se zase začíná rozjíždět...nečekaně :)
Reagovat
dadaft
jen tak dál.
Reagovat
tommr
Lucka se ve druhým setu trošku uklidnila a hned je to znát. Serena dneska nehraje nic moc a pokud se Lucka zase nezalekne výhry tak má šanci ...
Reagovat
George_Renel
Takové aouty jako Serena v 2. setu nedávala Petra ani v době největší slávy.
Reagovat
blixa
Ale jo, ale člověk ty hrůzné vzpomínky vytěsňuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena podala Lucce stéblo a te se jako tonoucí samozřejmě chytla :) Jsem zvědavý na průběh třetího setu.
Reagovat
misa
nějaká Češka set nad Serenou poměrem 6-1?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Šafářová
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Klára..
Reagovat
sprchon
Co se děje? Ted jsem přišel. První set jasná záležitost, ale ted Serena působí docela odevzdaně...
Reagovat
misa
Lucka přestala chybovat a Serena dala při svém podání nějaké dvojchyby.
Reagovat
sprchon
To je dobře, ale zdá se mi, že Serena teď šetří síly na 3. set, kde to bude, jak se obávám, stejně zabijácký jako v prvním.
Reagovat
blixa
V prvním byla Lucka předposraná a ten set jí v podstatě darovala. Pak se uklidnila a Serena začíná mít potíže. Fakt nevím, jak by si poradila s Petrou, ale doufám že to neuvidíme ;-)
Reagovat
blixa
A pak že nerostou ! Lucka break na 3:1.
Reagovat
misa
Brejk!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a potvrzenej!! ale o fous teda...
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Petra porazí Bobinu, tak se má v sobotu na co těšit.
Reagovat
blixa
Souboj Titánů :D
Reagovat
petrulinka
A vida, čistá hra od Lucky :-)
Reagovat
petrulinka
22 minut a Serena podává na vítězství v setu, to je teda rychlovka
Reagovat
tommr
Lucka nezačala dobře. Hraje ustrašeně a co nezkazí tak dá Sereně přímo na raketu. Pokud se jí nepodaří Serenu nějak rozpohybovat tak nemá šanci ...
Reagovat
rib
jj, má z ní strach... Nechápu proč, snad se Lucka uvolní, už trochu hrála, ale ty nahrávky Sereně na raketu, škoda
Reagovat
petrulinka
Lucka zbytečně spěchá a dělá chyby, škoda
Reagovat
dadaft
inu, jednoduché to nebude,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fanda67
škoda nevyužitých brejkbolů ....
Reagovat
blixa
Tak to taky nikdo nečekal. Serena zahájila víc než brutálně, první dva gamy byly tak na to zahodit raketu a jít se věnovat kulečníku :D
Reagovat
pepin
Píšou Sports Hub je nová hala, je tam národní stadion se zatahovací střechou, vodní areál a spousta dalších zajímavých věcí. Takže je to zcela nový, velký komplex, není to jen hala.
Reagovat
blixa
Já myslím že to na ty miliardy sedí. U nás by se za to postavili 4 superpředražené O2 arény a oni staví určitě o dost levněji.
Reagovat
misa
Lucko, pojď!!!
Reagovat
Fandina
Koukám, že je zelenkavá a má triko s límečkem. Serena má podobně zelenkavé šaty.
Reagovat
petrulinka
Já bych to upřesnila, je to tyrkysová barva, kterou ale já nemám vůbec ráda a obě celkem s tím kurtem splývají
Reagovat
rib
ty jo, Petrulinko, modrá na kurtu a mentolově zelená na oblečení jsou fakt hodně jiné :-) Ale co máš z toho, já tohle mám na odstíny béžové a hnědé, takže např.v lese nevidím hříbky, barvy mi splývají :-)))))
Reagovat
petrulinka
Mně to prostě vadí, ta světlá tyrkysová na tom tmavě modrém kurtu, ale u mě je to taky hodně tím, že prostě tu barvu nemám ráda. Já jsem hold na tu růžovou, fialovou, červenou a tak podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi, že Lucka vyběhla v pyžamu z postele, zapinká si a zase se tam vrátí :D
Reagovat
blixa
Co ty víš, třeba jo :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
rib
no, já mám odstíny modré ráda, ale musím říct, že na Lucce je toho jaksi moc...
Reagovat
misa
Nevím, na čem to sleduješ, ale tady mi nesplývá nic :-)

http://live.shiftyland.net/
Reagovat
rib
miso, díky za stream, je moc pěkný, adresu si ukládám :-)
Reagovat
Fandina
Andrejka s Peng vyhrály první set proti Tomljanovic Gajdošová ve druhém setu je to vyrovnané. Držím palce Andy pojď!
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2436351580374840.html
Reagovat
Fandina
Peng sice nedopodávala za stavu 5:4 ve druhém, ale Andrejka potom za stavu 6:5 ano. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Reagovat
Fanda67
Co myslíte - bude mít Serena znovu "výpadek" a dokáže toho případně Lucka využít?
Reagovat
PetaM
Serena bohužel stupňuje své výkony podle toho, jak moc dobrá je hráčka na druhé straně.

Ale doufám, že Lucka má šanci :)
Reagovat
pepin
Tak jsem se ted díval na halu v Singapuru, kde se bude hrát, má to zatahovací střechu, je to velký areál, zbrusu nový a píší, že stál 1,3 bilionu dolarů. Musí to tam být asi opravdu krásné, ne nadarmo Petra říkala, že se tam těší, že tam bude spousta nových a krásných zážitků. Tak ted jen, aby se ji tam dařilo.
Reagovat
Fanda67
Není to 1,3 miliardy dolarů? ten bilion se mi zdá moc, je to cca 20 rozpočtů český republiky....
Reagovat
rib
jj, to bude nějaký šum mezi nulami aneb ztraceno v překladu :-)))
Reagovat
blixa
To je billion v americké angličtině, čili naše miliarda ;-)
Reagovat
Fanda67
tak to sedí, to by byly tak 3-4 O2 arény :)
Reagovat
pepin
No mně se to zdálo také hodně, ale takhle jsem to přečetl na facebooku.
Reagovat
PetaM
No pokud je to stránka, která píše anglicky, tak to mají dobře :) Jen drobná mystifikace :D
Reagovat
pepin
Jestli se mi to dobře přeložilo, tak jsem to chápal jako cenu za celý areál, kde je spousta dalších objektů.
Reagovat
blixa
Ok, ale jestli tam v originále stálo billion, tak to jsou miliardy.
Reagovat
petrulinka
Ale musím říct, že jsem nevěděla, že Alize trénuje bývalá trenérka Lucky Šafářové
Reagovat
blixa
Kolik bodů měla loni Simona za Moskvu ? 470 ?
Reagovat
blixa
Už jsem to dohledal.
Reagovat
tommr
jj za titul v Moskvě je 470 bodů. Pokud Halepová nebude letos obhajovat - což už je jistý - tak se jí odečte 469 bodů, protože nemá žádný rezervy ...
Reagovat
blixa
Jojo, takže pokud Petra vyhraje ještě jeden zápas, tak se po Moskvě vrátí na třetí místo, jenže pro los na TM jí to bude stejně prd platné, to bude zase čtvrtá. Ale ono je to asi jedno jestli třetí nebo čtvrtá.
Reagovat
smazaný uživatel
když by třeba Petra vyhrála titul v Pekingu, posunula by se dokonce na druhé místo před TM.

No ale je tam furt Serena, takže s největší pravděpodobnstí bude čtvrtá.
Reagovat
tommr
to je pravda. Na los TM to žádnej vliv mít nebude a o konečným umístění na konci sezóny stejně rozhodnou až výsledky na TM ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju jí brzké uzdravení!
https://twitter.com/WTA/status/517607531909496832

Takže Anička má semifinále jisté, teď ještě Masha... :)
Reagovat
blixa
Tak ona mi napřed vyřadí Andrejku a vzápětí odstoupí !!!!!!!! Simono !!!! Tohle se dělá ??!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Věřím, že Petko a její fanoušky to musí hodně mrzet...
Reagovat
petrulinka
Je pravda, že jsem se dost rozčílila, když jsem se to dozvěděla. Tak přijdeme opět o další zápas, přitom zápas Ivanovič - Petkovič mohl být zajímavý
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, zápas velkých kamarádek... Ale myslím si, že by Ana vyhrála. :)
Reagovat
blixa
Těžko říct, Andrea nehrála špatně. Netroufl bych tipovat.
Reagovat
rib
no myslím, že je to od Simony nepěkné, mohla to nechat Bosňačce Andrei, toto je taková rumunsko srbská zatáčka, fakt divné...
Reagovat
petrulinka
Před chvílí říkal slovenský komentátor, že podle nových informací má Halep vážnější zdravotní problémy s pravým stehnem a vypadá to, že k dalšímu zápasu s Ivanovič nenastoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už je to oficiální (viz výše)...
Reagovat
pockerface
hm,tak aby se dala dohromady na TM. Na konec se tam dostane i ta Kerber,ale TM je ještě daleko.Sportovci se léčí rychleji než "obyčejní" lidé.
Reagovat
misa
Škoda, Simona má pořád nějaké zdravotní problémy.
Reagovat
rib
jj, ono to trénování přes závit taky něco tělo stojí...
Reagovat
tommr
Cornet byla dneska nějaká divná - zdálo se mi, že nebojovala jako obvykle ...
Pro Lucku je ale dnešní výsledek každopádně dobrá zpráva - odpadla jí další dotírající konkurentka a kdyby se stal zázrak a Lucka přešla přes Serenu tak by pro ní byla Stosurová ve čtvrtfinále docela hratelná soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Sabine: Jsem spokojený. Ana předvedla dobrý výkon a potvrdila, že jinde než na trávě proti Sabine neprohrává. Je fakt, že Sabine se dneska hodně vyhazovala na returnu. Z toho pramenilo i její špatné proměňování brejkbolů (1/10). No a pokud se nepletu, tak ten jediný brekbol ještě využila díky dvojchybě Any. Takže (ne)proměňování brejkbolů bych viděl jako rozhodující faktor zápasu... Ana měla v obou setech trochu krizové situace. V prvním když podávala za stavu 5:3 a musela odvracet čtyři brejkboly. Ve 2. setu za stavu 3:2 nepotvrdila brejk a potom při vlastním servisu musela čelit stavu 3:4 a výhoda Lisicki. No a poslední takovou zásadní situací byly závěrečné dva gemy. Za stavu 5:5 získala Ana brejk čistou hrou, jenže při dopodávání musela zase odvracet dva brejkboly. Nakonec to zvládla (nebo spíš Sabine zase vyházela returny) a dotáhla to. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/Qg6V13rI/#prubeh-zapasu;1

Co se týče včerejška: Nějak jsem neměl chuť nic psát a taky jsem toho moc neviděl. Zápas Caro jsem neviděl vůbec a hodně mě mrzí ten promarněný tie-break. Na zápas Mashy jsem dorazil až někdy ke konci. Koukal jsem, že za stavu 5:4 nedopodávala zápas, ale naštěstí to dotáhla v tie-breaku. Jinak herně asi působila stejně dobře jako proti Elině. Tak doufám, že se v semifinále utká s Anou... Spíš jsem se ale včera soustředil na basket (ten začínal, když Masha finišovala), který mi bohužel hodně zkazil náladu. No a potom mě ještě večer dodělal Liverpool. :(
Reagovat
VlS
Ana dneska nehrála dobře, chyběla tomu pára, hrála to dost na čekání na chyby.
Reagovat
pockerface
holkám co se praly o TM docházejí síly.Z TOP 8 snad jen Petra naopak ožila.Teď se řítí po vítězné vlně :-).Uvidíme kde v Pekingu skončí.Přál bych jí další titul,pak si hezky odpočinout a hurá do Singapuru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že neumí hrát líp, ale určitě to bylo lepší než proti Oprandi (hlavně na servisu)...
Reagovat
VlS
Všechny Němky dnes venku.
Reagovat
VlS
Všechny Němky dnes venku.
Reagovat
petrulinka
Mně ta Sabina nějak splývá s kurtem =D
Reagovat
petrulinka
A Kerber je venku, takže pro ni zřejmě TM není už reálný. Ale asi pojede jako náhradnice, ne? Já ji teda moc nemusím, tak mně to nevadí
Reagovat
tommr
Kerberová a Makarova svoje dnešní zápasy nezvládly a ztratily tak i teoretickou šanci na účast na letošním TM ...
Reagovat
petrulinka
Ten zápas Halep-Petkovic, to je taky divočina, teda hlavně ten třetí set. To jsem zvědavá, která nakonec vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, věřila jsem, že to Simča nakonec lehce dá, když vedla 4:0, ale jak vidím, zatím sci-fi :)
Reagovat
petrulinka
Ona mně dnes přijde Simča podobně jak Petra, když se jí nedařilo. To taky mívala takové zápasy. Ale tak nevěš hlavu, třeba to i tak dotáhne :-)
Reagovat
misa
Simča našla zálibu ve vlnách jako od Petry :-)
Reagovat
petrulinka
Tak 6:5 pro Simonu, uvidíme, jak teď Andrea odpoví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Simča si to takhle komplikuje. Připadá mi, že Andrea pořád křičí "out" :D
Reagovat
smazaný uživatel
TAk Simča to nakonec dala i když chvílema to byla docela schíza :D:D Tak ještě protlačit Samičku a Marina a mám dneska splněno. :)
Reagovat
petrulinka
No tak nakonec Simona, ale byl to mazec teda :-) Jo, to už říkal kdysi jeden komentátor, že se mu nelíbí, jak Andrea křičí, že to právě vypadá, jako by křičela aut, je to hrozné.
Reagovat
pockerface
mě Halep přijde už dost unavená.A tím nemyslím tento zápas.Od Wimbledonu to nemá šťávu,nějak jí došla energie.Uvidíme na TM a pak se snad dá do kupy.Příští rok obhajuje dost bodů,hlavně v první půlce sezony.
Reagovat
VlS
A teď 470 v Moskvě
Reagovat
tommr
tam údajně hrát nebude ...
Reagovat
petrulinka
Ty jo, ale 61 UE, to je taky teda mazec a i s takovým počtem se dá vyhrát zápas :-)
Reagovat
misa
S takovým počtem UE občas vyhrává Petra, ale k dívání to moc není.
Reagovat
petrulinka
No ale to už dlouho nebylo u Petry, tolik UE a věřím, že ještě dlouho nebude
Reagovat
misa
Naposledy asi na French Open, tam ale prohrála. Pak už prohrávala ve 2 setech, takže ve špatných zápasech v Cincinnati nebo New Yorku neměla šanci ten počet nasbírat.
Reagovat
tommr
Lucka by takovou výpomoc asi potřebovala víc než Petra. Jsem přesvědčenej, že Petra v současný formě by dneska Venus dala ... :)
Jinak je zajímavý, že to je už druhej případ v letošní sezóně kdy jedna Williamska nenastoupila k zápasu s Petrou. Ten první byl odstoupení Sereny před čtvrtfinálovým zápasem v Madridu. Petře to tenkrát moc štěstí nepřineslo, protože v následujícím zápase prohrála s Halepovou. Doufám, že tentokrát už Petra přes další soupeřku přejde at už to bude Makarova nebo Vinci ... :)
Reagovat
misa
Třeba ještě odstoupí, do zápasu zbývá dost času. Nebo ji to nebude bavit a Lucka vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste fakt hrozní, je lepší snad vidět zápas než se těšit z odstoupení ne? A já osobně Lucce přeju, ale radši bych viděla zápas Petry se Serenou než s Luckou, ty dvě už to ani nemůže bavit hrát proti sobě :)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím
Reagovat
petrulinka
Já bych taky raději viděla zápas, na Petru s Venus jsem se moc těšila. Lucku se Serenou asi neuvidím celý, protože jdu odpoledne do práce. Ale tak aspoň něco.
Reagovat
misa
Lucka potřebuje body a se Serenou má bilanci 0-8. Takže nějaký zázrak asi nejde čekat. Odstoupení Venus mě netěší, chtěl jsem vidět zajímavý boj.
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi Makarovou a Vinci je to zatím jak na houpačce. 1-6 6-0 tak uvidíme která se postaví Petře
Reagovat
s7RanG
Pro Kvitku raději Vinci
Reagovat
pockerface
jj,taky bych raději Vinci.Makarova je schopná proti Petře hrát na 120%.Uvidíme,hlavně,že je Petra ve čtvrtfinále.
Reagovat
petrulinka
Jenže Petra má raději hráčky podobně útočné jako ona. Vinci hraje ty svoje čopy, a to ty útočné hráčky moc nemusí.
Reagovat
smazaný uživatel
No, takže ji čeká Vinci a máš pravdu, že Bobina je pro Petru nepříjemnější, protože má variabilnější hru u sítě. Ale pokud jí Petra nedá moc šancí k výměnám, půjde jí podání + ty její pecky, měla by jí dát, uvidíme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to dala Vinci, celkem mě to po pravdě překvapilo, ale ono je jedno kdo proti Petře bude stát, hlavně když vyhraje :)
Reagovat
petrulinka
Já si myslím, že když je Petra ve své skvělé formě, tak je úplně jedno, kdo stojí na druhé straně a já budu věřit, že ji Petra v pohodě dá :-)
Reagovat
tommr
já si myslím, že Vinci je pro Petru lepší soupeřka i když s ní Petra nemá dobrou bilanci. Na hardu by jí ale měla spíš porazit než Makarovou u který člověk nikdy neví v jaký formě zrovna nastoupí ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist