Z Hingisové je trenérka. Bude koučovat Pavljučenkovovou

15. 4. 2013, 14:45
Aktuality 3
Martina Hingisová se šest let po ukončení své kariéry vrací na okruh WTA. Tentokrát jako trenérka ruské tenistky Anastasie Pavljučenkovové, kterou by letos měla vést během antukové sezony.
Martina Hingisová

Pětinásobná grandslamová vítězka Hingisová, která byla letos přijata do tenisové Síně slávy, už s Pavljučenkovovou spolupracovala v pařížské akademii Patricka Mouratogloua. Od letošní sezony bude Rusku koučovat na plný úvazek.

"Nyní začínám spolupracovat s Martinou Hingisovou, zkusíme to na antukových turnajích," oznámila Pavljučenkovová. "Tenhle týden přiletí do Moskvy, aby mi pomohla během Fed Cupu," uvedla.

Pavljučenkovová před týdnem vyhrála turnaj v mexickém Monterrey a získala svůj čtvrtý titul v kariéře. Především díky tomu si ve světovém žebříčku polepšila na 19. příčku a přiblížila se tak svému dosavadnímu maximu. Všechny triumfy si ale připsala na tvrdém povrchu, na antuce se jí příliš nedaří - na okruhu WTA se ještě na žádném turnaji hraném na pomalém povrchu nedostala dále než do čtvrtfinále.

Komentáře

3
Přidat komentář
Jan
Proč nejde trénopvat Petru ? Nebo Navrátilová ? Všichni významní čeští tenisté trénují cizince. A neříkejte, že je Švýcarka, když má československé rodiče.
Reagovat
VlS
Asi by ji musel někdo oslovit a asi to nikdo neudělal. Petra trenéra má.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, navíc není jisté, že dobrý hráč bude i dobrý trenér.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist