Z Miami odstoupili tři Němci. Haas kvůli zranění ramena nestihne ani Davis Cup

22. 3. 2014, 21:46
Aktuality 4
Němečtí tenisté se budou muset ve čtvrtfinále Davisova poháru ve Francii obejít bez své jedničky Tommyho Haase. Třináctý hráč světového žebříčku, jenž za necelé dva týdny oslaví 36. narozeniny, se dnes kvůli zranění ramene na poslední chvíli odhlásil z turnaje v Miami.
Tommy Haas

Čtvrtfinálové zápasy Davisova poháru jsou na programu od 4. do 6. dubna. Vítěze duelu Francie s Německem čeká v semifinále postupující z utkání českých a japonských tenistů.

Haas, jenž měl na Floridě obhajovat loňskou semifinálovou účast, měl coby 13. nasazený v prvním kole volný los. V pavouku ho nahradil Srb Dušan Lajovič, který svou druhou šanci využil a přes Yen-Hsun Lua z Tchaj-wanu postoupil do 3. kola.

Večer se odhlásil také Florian Mayer. Německý tenista měl v neděli bojovat proti Novaku Djokovičovi o postup do osmifinále, kvůli zranění třísel se ale souboje se světovou dvojkou musel vzdát a Srb tak postoupil bez boje do 4. kola. V něm v úterý narazí na Robreda, nebo Benneteaua.

Ze soutěže žen v sobotu odstoupila kvůli nemoci také Sabine Lisická, jež do osmifinále pustila bez boje Belgičanku Kirsten Flipkensovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Fandina
škoda. Přeji brzké uzdravení. Go Tommy go go!
Reagovat
SwissMaestro
Tommy přijde o docela dost bodů no. Nicméně letos snad už třetí odstoupení kvůli tomu samému důvodu. Doufám, že se ještě fakt vrátí ve slušné formě a tak jednu 250 ještě urve!
Reagovat
r.Fever
Bohužiaľ, na konci sezóny zrejme koniec kariéry ďalšieho tenisového génia.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy veľa šťastia
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist