Záhlavová si titul z Dubaje neodveze

19. 12. 2009, 19:15
Aktuality 1
Česká tenistka Sandra Záhlavová neuspěla v Dubaji v boji o letošní třetí triumf na turnaji ITF. V dnešním finále podlehla 98. hráčka světa Rusce Regině Kulikovové, která je v žebříčku o 29 míst za ní.
Sandra Záhlavová

Dvacetiletá rodačka z Kazachstánu porazila o čtyři roky starší Sandru Záhlavovou 7-6(6) 6-3 a získala největší podíl z dotace 75.000 dolarů.

Sedmé nasazené Záhlavové, která ve čtvrtfinále vyřadila Nicole Vaidišovou, se nepovedlo navázat za červencový úspěch v Záhřebu a listopadové vítězství na jiném podniku ITF v polském Opole.

Ve finále čtyřhry podlehla nejvýše nasazená dvojice Vladimíra Uhlířová a Renata Voráčová turnajovým čtyřkám Němce Julii Görgesové a Gruzínce Oksaně Kalašnikovové 6-4 2-6 8-10.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
skott
Tak ze by preci jen Regi nakoukla do prvni stovky a odehrala kompletni sezonu? Konecne, tahle mlada pani by si to za vsechny ty zdravotni patalie zaslouzila.Pred par lety spolu s Alisou Kleybanovou jeden z nejvetsich prislibu do budoucna, dnes, bohuzel, kazda uplne nekde jinde..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist