Záhlavová-Strýcová i debutantka Allertová si v Lucemburku zahrají o finále

16. 10. 2014, 18:21
Aktuality 547
WTA LUCEMBURK - V Lucemburku zítra dojde k malé generálce na finále Fed Cupu, i když zřejmě bez jeho aktérek. Diváci uvidí dva česko-německé semifinálové souboje, do nichž se dostaly bez ztráty setu Barbora Záhlavová-Strýcová a při svém debutu na turnaji WTA i Denisa Allertová.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Barbora Záhlavová-Strýcová přiletěla do Lucemburku se sérií tří porážek, s životní sezonou se ale přeci jen rozloučí dobrým výsledkem. Osmadvacetiletá Češka, která si letos zahrála finále v Birminghamu a ve Wimbledonu se poprvé v kariéře dostala do grandslamového čtvrtfinále, totiž vyhrála už tři zápasy a postoupila do semifinále.

Cestou do něj navíc neztratila ještě jediný set. Po výhrách nad Španělkou Solerovou a Belgičankou Uytvanckovou dnes zametla 6-0 6-2 s Johannou Larssonovou ze Švédska.

Barbora Záhlavová-StrýcováV prvním setu Záhlavová-Strýcová hrála chytře, od začátku soupeřku deptala přesnými 'kraťasy', prohrála pouze šest výměn a získala ho na svou stranu už po 22 minutách. Druhé dějství ale už tak jednoduché nebylo. Česká tenistka nedokázala potvrdit brejk na 1-0, a i když pak v dalších gamech na podání znovu dominovala, o soupeřčin servis už musela bojovat. Nicméně nic to nezměnilo na tom, že nakonec vyhrála druhý ze tří vzájemných soubojů.

"Dnes jsem hrála opravdu velmi dobrý tenis. Nedělala jsem příliš chyb, soustředila jsem se na svou hru. Všechno fungovalo. Na kurtu jsem se cítila moc dobře," komentovala Záhlavová-Strýcová, jež po svém prvním servisu ztratila pouze čtyři míčky.

Plzeňská rodačka tak s nějvětší pravděpodobností zakončí letošní sezonu poprvé v kariéře mezi třicítkou nejlepších tenistek světa. A pokud by v Lucembursku, kde v letech 2009 a 2011 triumfovala ve čtyřhře s Ivetou Benešovou (nyní Melzerovou), vyhrála ještě aspoň jeden zápas, vylepší své dosavadní nejlepší umístění, kterým je 28. příčka.



O postup do svého 5. finále se majitelka jedné trofeje z turnajů WTA ve dvouhře (Québec 2011) utká s 46. hráčkou světa Monou Barthelovou. S o čtyři roky mladší Němkou, jež dnes smetla 6-3 6-0 Nizozemku Kiki Bertensovou, sice prohrává ve vzájemné bilanci 1-3, ale před dvěma měsíci ji porazila ve dvou setech na turnaji v Cincinnati. Barthelová navíc letos prohrála i další čtyři zápasy s českými tenistkami.

"Naposledy jsem ji porazila 7-5 6-0, i když jsem v prvním setu prohrávala 2-5," moc dobře si Záhlavová-Strýcová vzpomíná na srpnový duel, v němž uhrála 11 gamů v řadě. "Ona je silová hráčka, budu muset hrát chytře. Být v semifinále na posledním turnaji sezony je dobré, budu se snažit předvést jen to nejlepší."

Denisa AllertováO druhé místo ve finále si zahraje také další česká hráčka Denisa Allertová, která po zranění prožívá svou dosud nejlepší sezonu. Tu loňskou musela zabalit už na konci srpna a kvůli zánětu v ramenu pak více než půl roku nehrála, na návrat na kurty se ale připravila výborně. Od poloviny března odehrála už 60 zápasů a z toho hned 55 vítězných.

Získala celkem sedm titulů z turnajů ITF, z toho jeden z podniku dotovaného částkou 50 tisíc dolarů a čtyři s dotací 25 tisíc dolarů, a tento týden prožívá také parádní debut na okruhu WTA. V Lucemburku na čtvrtý pokus prošla kvalifikací a k dnešnímu dni vyhrála už šest zápasů během šesti dnů.

V hlavní soutěži po Tunisance Jabeurové a včerejším skalpu finalistky loňského Wimbledonu Sabiny Lisické si dnes poradila i s pátou nasazenou Varvarou Lepchenkovou. Naturalizovanou Američanku, aktuálně 37. hráčku světa, zdolala 4-6 6-3 7-5 a překvapivě postoupila už do semifinále.

Allertová dnes znovu předváděla svou pestrou hru, díky které úspěšně otočila nepříznivý vývoj a nakonec zvládla i psychicky náročný závěr. Spoustu útočných úderů z forhendu i bekhendu prokládala milimetrovými dropshoty, ale také hru zpomalila slajsovanými forhendy.

Jednadvacetiletá Češka přitom prohrávala už 4-6 a 0-2, pak ale získala 10 z 12 gamů a rázem v rozhodujícím dějství vedla 4-1 a navíc měla dva brejky v zádech. Vyhráno však ještě neměla. Za stavu 5-4 a 40-15 neproměnila dva mečboly a osmadvacetiletá Lepchenková srovnala. Ovšem Allertová se navzdory své nezkušenosti v závěru nesesypala, zůstala psychicky silná a další dva gamy strhla na svou stranu. Až celkově čtvrtý mečbol proměnila esem.

"Začala jsem nervózně. Ale pořád jsem bojovala, soustředila jsem se a snažila se co nejlépe pohybovat," uvedla Allertová k povedenému obratu.

Ve světovém žebříčku se Allertová posune ze 145. minimálně na 108. místo a s velkou pravděpodobností si tak zajistila účast na Australian Open, na kterém by si v lednu odbyla svou grandslamovou premiéru.

V už prvním pátečním semifinále, v němž bude hrát o finále i posun do Top 100, se Allertová utká s o rok mladší Němkou Annikou Beckovou, která loni v Lucemburku dosáhla postupem do finále svého dosud nejlepšího výsledku na turnajích WTA. Letos světová šedesátka Becková neztratila ještě ani set, přemožitelka Bacsinszké a Vinciové dnes smetla dvakrát 6-2 Rakušanku Patricii Mayrovou-Achleitnerovou.

České tenistky budou usilovat také o postup do finále čtyřhry. V té se daří předloňské šampionce Lucii Hradecké s Barborou Krejčíkovou, které dnes společně smetly 6-1 6-3 britské duo Raeová/Smithová. O postup do finále se třetí nasazené Češky utkají s turnajovými jedničkami Španělkami Anabel Medinaovou-Garriguesovou a Silvií Solerovou-Espinosaovou.

- WTA INTERNATIONAL LUCEMBURK -
(Lucembursko, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (16. 10. 2014)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Záhlavová-Strýcová (4-ČR) - Larssonová (Švéd.) 6-0 6-2
Allertová (ČR) - Lepchenková (5-USA) 4-6 6-3 7-5
Becková (Něm.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6-2 6-2
Barthelová (Něm.) - Bertensová (Niz.) 6-3 6-0
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Hradecká/Krejčíková (3-ČR) - Raeová/Smithová (Brit.) 6-1 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

547
Přidat komentář
slacker
rebreak
Reagovat
slacker
NO super, ztracet podani jak bezicim pase
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak to je škoda. :( Hlavně v tom osmém gemu mohla Katka jít do trháku... Taky jí asi moc nepomohl ten hluk, co tam je slyšet z vedlejšího kurtu, ale na to se asi nemá cenu vymlouvat. Musí to být nepříjemné pro obě holky... Každopádně to je pořád otevřené a šance žije. Pojď Katko! :)
Reagovat
kohlik
nevím ale Siniaková mi čím dál tím víc přijde jak rozmazlenej fracek
Reagovat
smazaný uživatel
A mně zase přijde jako fajn holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Chování prostě odpovídá věku ...
Reagovat
slacker
Veku tak 10 let
Reagovat
kada.tom
i těch 10 let mi přijde moc ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu odpovídají možná tak tvoje komentáře na TP... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To zaprvé, a navíc bych člověka nesoudil jenom podle chování na kurtu...
Reagovat
kada.tom
naprosto souhlasím ... její chování na kurtu je otřesný - zlatý Barči sprostý slova
Reagovat
smazaný uživatel
No, Katce aspoň nem*dá v hlavě... :D
Reagovat
PetaM
Všem m*dá v hlavě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Poslyš, ty jsi dneska ňákej vostrej. S tebou se radši nebudu pouštět do diskuse... :D
Reagovat
PetaM
No fakt ale :D Není to pravda? :D Jo, jsem "vostrej" ... Protože na tomhle portálu už to od určité doby jinak nejde.
Reagovat
Cico93
sa máme báť?
Reagovat
PetaM
Čeho? :D Neeee, proč by ses měl něčeho bát :D
Reagovat
Cico93
Ja nemám rád násilie a ostrosť:)
Reagovat
PetaM
Nejsem násilný. A to, že jsem napsal, že v hlavě m*dá všem, to je lež? Vždyť je to pravda :D Každému člověku minimálně jednou za život totálně m*dne v hlavě. Všichni to víte, a já to napsal, no ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. No ale tím opravdu nikomu a ničemu neprospěješ...
Reagovat
PetaM
Ale vždyť jsem zatím nenapsal nic, co by nebyla pravda, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi ne, ale protivů je tady dost. Není potřeba dalšího...
Reagovat
PetaM
Asi si dám na pár měsíců voraz. A přijdu třeba zase příjemný :D
Reagovat
kada.tom
neříká to na lavičce nebo na kurtu, ale většině hráček WTA v tý hlavě m*dá ... když vidíš co lze prohrát ... :-)
Reagovat
kada.tom
hmm, tak čočku nedostala Siniaková, ale Allertová ...
Reagovat
mrafe
Víš co nech holky, na pokoji, a sleduj si Můru
Reagovat
kada.tom
sleduju, už má brejk :-)
Reagovat
PetaM
Má nějaký zákaz se vyjadřovat o Katce s Denisou? Jakým právem mu to zakazuješ?
Reagovat
mrafe
Já mu ale nic nezakazuji, jenom se mi nelíbí, jak do nich pořád rejpá. Můžu mít taky svůj názor?
Reagovat
PetaM
Neznělo to tak :P
Reagovat
blixa
Co tě dneska kouslo, tarantule ? :D
Reagovat
PetaM
Co se vám nelíbí? :D :D A to jsem tady pár komentů radši ani nenapsal a ovládl se :D :D Jinak by to bylo ještě horší :D
Reagovat
slacker
Je najkrklej ze ho maji pravem za holku
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk na 4:3! Tak teď to chce zase odskočit... Jinak mě pobavilo, jak rozhodčí zahlásila "Let, first serve." a holky hrály vesele dál. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Áááá, škoda. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je tam pořád něco slyšet od vedle, takže pak snadno přeslechnou i to, co se jich týká.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten hluk z centru je fakt maso :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To máte pravdu. Už jsem k tomu taky něco napsal vedle...
Reagovat
spaniel
Trochu nechapu trenera. Pry zkus pritlacit...teda pokud chces, nebo na to kasleme. Divny pristup. Je zranena nebo jen unavena?
Reagovat
Patri.k
Tak asi, když ví, že na to fyzicky nemá, tak prostě žádná rada nepomůže. Ale samozřejmě, tohle zrovna moc hráče nenakopne, když tohle řekne no.
Reagovat
spaniel
Tak to je rychle. Vsechno co ji zdobilo, je pryc. Asi unava, nevypada to, ze by se mela vzchopit :(
Reagovat
Patri.k
Příjde mi, že ten první set už vypouští a taky nejspíš je znát únava, všechny údery hraje hlavně rychle.
Reagovat
SubOptikT
Denisa zatím total out ...
Reagovat
vrabejka
v klidu otočí to
Reagovat
vrabejka
Potvrdila, ted uz to nepusti!
Reagovat
Jabadu
Katka : Camila je slibnný. Akorát mi přijde, že Giorgi je trochu chabrus na hlavu. Má všechny předpoklady, ale hraje, jak mentolka. :-)
Reagovat
slacker
A stary giorgi si okusuje nehty?
Reagovat
vrabejka
hlavně ted potvrdit brejk!
Reagovat
slacker
Brejk
Reagovat
zpilat
co mám dělat, dva zápasy s českýma hráčkama zároveň!!!!!!!! na co se mám dívat?
Reagovat
slacker
Na dva zapasy s ceskyma hrackama
Reagovat
zpilat
každým okem na jeden zápas!!
Reagovat
kada.tom
já třeba nekoukám na ani jeden - naopak se jdu dívat na Andyho ve Vídni :-)
Reagovat
vrabejka
ze se nestydis. Nejsi vlastenec.
Reagovat
kada.tom
máš pravdu, nejsem vlastenec v pravém slova smyslu - Češkám fandím, ale ne každý jejich zápas potřebuju vidět :-)
respektive bych se na ně díval kdyby nehráli i jiní tenisté či tenistky, a protože Andy je jedním z mých TOP oblíbených hráčů, tak raději budu sledovat jeho snažení ve Vídni :-)
Reagovat
slacker
Divat se na ti zapasy zaorven lidsky mozek zvladne
Reagovat
kada.tom
to asi zvládne, ale já z toho zápasu něco chci mít, takže se dívám vždy jen na jeden :-)
Reagovat
vrabejka
Andy už není to co býval
Reagovat
kada.tom
a co? fandím i když se tolik nedaří :-)
Reagovat
PetaM
Takový pojem tady skoro nikdo nezná, tak se nediv ... :)
Reagovat
Pesek12
Výborně Katka má první set, bojuje a má trochu kliku. Zlepšila servis a pohyb. Kamila mi připadá velmi elegantní, Katce trochu neladí oblečení a tenisky.
Reagovat
pockerface
na Eurosportu 1 dávají Denisu s Beckovou.
Reagovat
vrabejka
Kato nejlepe na zacatku by to chtelo hned ji vzit podání
Reagovat
slacker
Nejspolehlivejsi je vyhrat posledni mic
Reagovat
blixa
To děvče mě stále překvapuje! Přeci jen jsem trochu čekal, že Camila bude nad její možnosti ale bojuje skvěle.
Reagovat
vrabejka
jako všíchní kromě mě co ji nevěřili
Reagovat
smazaný uživatel
1.set je doma!!!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle vybojovaný 1. set! :) Kéž by se povedl ještě jeden... Ale ať už to dopadne jakkoliv, tak je skvělé vidět, že Katka dokáže být rovnocennou soupeřkou i proti hráčce Top 40.
Reagovat
slacker
Tak po prubehu prvniho setu dvojnasobne tesi jeho vysledek
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam Katka vyhrála 1.set
Reagovat
smazaný uživatel
Katka má set!!! To jsem teda nečekal!! :D
Reagovat
vrabejka
To už musíš dopodávat Káťo!
Reagovat
vrabejka
já to říkal :D
Reagovat
blixa
Malá série nevýhod vlastního podání využita :D
Reagovat
Frick
Asi na tom není finančně dobře, když si šaty musí nechar šít ze záclon :o)

Zadeček a celkově postava nádherná. Měla by se nechat vyfotit profesionálně v bikinách. Stejně tak Lucka, of course.
Reagovat
kada.tom
jasný, tak si vybojovala rebreak aby následně svoje podání soupeřce opět odevzdala ..
Reagovat
Cico93
ľahúčko sa to komentuje z domu od monitora čo?
Reagovat
PetaM
Ano, všichni jsme stejní. Odsuďte nás pane dokonalý.
Reagovat
Cico93
nechápem
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem chtěl napsat, že nemáš pravdu, ale teď ji máš. :D Katka získala rebrejk až na 6:6. Když srovnala na 5:5, tak to byl normální brejk. :)
Reagovat
slacker
re-break - nastává tehdy, když hráč prolomí soupeřovo podání ve hře, která následuje po vlastní ztrátě podání
Reagovat
smazaný uživatel
Katka break v nejdůležitější chvíli!! :D Camila skvěle odvracela BP, ale ten poslední už odvrátit nezvládla..
Reagovat
slacker
a hned rychly rebreak privolany vrabejkou
Reagovat
vrabejka
bude tiebreak no.
Reagovat
slacker
re-rebreak
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! :) Doufám, že se svými schopnostmi sázíš live. :D
Reagovat
blixa
!!#$&@`^^&#@!! Grrrrrrrrrr
Reagovat
Fandina
Katka Giorgi dávají na SuperTennise, jestli na Slovak Sportu 2 to nevím, ten nemám.
Reagovat
pepin
Nedávaj i když je to v programu, kreténi.
Reagovat
slacker
No hlavne si to potom zaplat kdyz neni zadna zaruka ze budou davat to co slibuji a chces videt ( a tedy ma smysl zaplatit). Platit a nedostat je horsi
Reagovat
vrabejka
Katka je zpět! Sice ji to vyšlo asi až na 5. brejkbol ale hlavne ze to dala :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby pátý. :D Byl to sedmý brejkbol v tom desátém gemu (v 1. setu celkově osmý).
Reagovat
smazaný uživatel
Jóóó, brejk na 5:5! :) Tak potvrdit!
Reagovat
blixa
Ten game se hrál snad čtvrt hodiny :D
Reagovat
vrabejka
rebreak :D
Reagovat
slacker
Rebreak je jen tesne po breaku. Zrejme si asi prejes aby giorgi ted rebrejkla
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel. :( Musím uznat, že Camila sice občas zbytečně chybuje, ale jinak umí zahrát v krizových situacích opravdu skvěle.
Reagovat
pepin
Tak ten magor na Slovak při utkání říkal, že budou vysílat i Katku, ted přijdu k telce a ono nic. Takže se omlouvám, když jsem tu psal, že to budou dávat.
Reagovat
pockerface
To co má Kamila na sobě to je dlouhé tričko nebo tak krátké šaty?Je to docela děsný.Už se mi nelíbilo její oblečení v Linci,to vypadalo jako noční košile,ale tohle je děs,běs.:-)
Reagovat
blixa
Co se ti nelíbí ? Luxusní ! Hlavně ta prdelka ;-)
Reagovat
aligo
prdelka je luxus, ale to oblečení je opravdu děs....
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně s tebou můžu v něčem souhlasit... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Měly by to být krátké šaty. :D Camila asi ráda dráždí a mně se to líbí moc. Její zadek bych ohodnotil 1*. :)
Reagovat
pockerface
no to jo chlapi,postavička pěkná,ale kdyby ještě měla šatečky jaké nosí Mária nebo Anna :-).Možná,kdyby byly jednobarevné,ty vzorované jsou takový divný no.
Reagovat
smazaný uživatel
Na vzorech mi až tak nezáleží, ale délku bych rozhodně nechal. :D
Reagovat
blixa
Jojo, některý holky by i mohly převzít módu od beachvolejbalistek ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že spousta chlapů (včetně mě) by určitě nebyla proti. :D
Reagovat
zpilat
já jsem někde slyšel, že jí to šije mamina!
Reagovat
martinek37
Kamila je jedna z nejpěknějších hráček na okruhu a vypadá super.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála proti Zarině Diyas... :)
https://twitter.com/MonicaAce93/status/523113850673967105
Reagovat
smazaný uživatel
:((((( Škoda Zarino. Snad příště vyhraješ
Reagovat
blixa
Sakra, zas mi ta tvoje Dulcinea poráží mé oblíbené tenistky !!! :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Se nezblázni. :D Věděls vůbec, že se něco takového hraje? Jinak Zarina je taky celkem pohledná holka... :)
Reagovat
blixa
Věděl jsem že dneska hrajou ale nevěděl jsem kdy. Se nezblázním, no :) Ale srát mě to může , ne ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No když si chceš dobrovolně kazit náladu, tak ti bránit nebudu. :D Tady máš holky, jak se před zápasem podepisovaly a pózovaly s trofejí... :)
https://twitter.com/WTA/status/523051775385821184
https://twitter.com/SportAsiaMag/status/523081035815215105
Reagovat
aligo
Tak Katka se teda hnusně vzteká... to vůbec není hezké, a nepatří to na kurt...
Reagovat
vrabejka
,to je spravne nemuze se prece smat kdyz prohrava!
Reagovat
aligo
ale vztekat se taky nemusí...
Reagovat
blixa
Některý řvou, některý brečej, některý se vztekaj. Vítej ve WTA :D
Reagovat
pockerface
jenže,když se Katka vzteká,tak jí to většinou nejde,dělá chyby.Jakmile je v klidu hraje většinou parádní tenis.
Reagovat
vrabejka
Katka zatim na servisu top :) byt vama neodepisoval by sem ji. Aby jste se ji jeste nemusely omlouvat.
Reagovat
pockerface
prosím nemáte někdo stream na Katku.Mně na stopstreamu pořád skáče Južnyj i když si kliknu na Katku s Kamilou.
Reagovat
aligo
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2469861624376270.html
Reagovat
pockerface
díky
Reagovat
aligo
nic moc kvalita.....
Reagovat
smazaný uživatel
Je super že naše holky mají před Fed cupem skvělou formu všem našim holkám se daří ale němák se naštěstí vůbec nedaří. Kerber momentálně nejhorší hráčka TOP 10 ale to je už delší dobu. Lisicki také s formy, Petkovičová naprosto mimo. Takže myslím že češky jsou velké favoritky navíc to domácí prostředí. Ta šance je o něco větší než byla ze Srbkama a stejně sme Srbky porazili
Reagovat
Fandina
LucHra s Bárou Krejčíkovou porazily ve dvou setech Medinu Soler a jsou ve finále. Suppppppppppppeeeeeeeeeer, gratulkaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Joo! Lucka s Bárou jsou ve finále!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale že ti to trvalo, Ernestku... Tak teď už konečně může Katka na plac. :)
Reagovat
kada.tom
beztak asi dostane od Giorgi čočku ...
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby dostala, tak čtvrtfinále je úspěch.
Reagovat
kada.tom
však taky neříkám, že to je neúspěch :-)
jen jsem podotkl, že to asi bude jasná záležitost, i já bych si přál, aby Siniaková vyhrála - Lucce by odpadla případná těžká soupeřka :-)
Reagovat
mrafe
žádná čočka nebude, tu si kup v supermarketu. Katka to vyhraje
Reagovat
kada.tom
čočku mám doma :-DDD
Reagovat
blixa
Manželka ? :D
Reagovat
tommr
a bude na SlovakSportu jak psal dole pepin? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi k ničemu, protože Slovak Sport nemám (možná až o Vánocích). :D Budu to sledovat na streamu. :)
Reagovat
Fandina
OT Super. Franta Čermák s Veselkou jsou ve finále v Moskvě. Držím palce, ať je titul. Pojď pojď pojď!
Reagovat
freeteepek
Hned na úvodní stránce WTA uřvaná Máša s balíčkem bombonů na fotce. Dole mezi sponzory WTA ale žádná Sugarpova nefiguruje. Dává jim za to něco nebo jí tu reklamu dělaj vážně zadarmo!? http://www.wtatennis.com/scontent/article/3071920/title/official-partners
Reagovat
smazaný uživatel
Nezáviď.
Reagovat
slacker
A ty mas nejakou provizi?
Reagovat
Michaelus
No tak je pravda, že tam je s těmi bonbony kosro pořád :))
Reagovat
martinek37
Výborný zápas od obou. Doufám, že Lucka získá titul. A teď ještě Katka aby dala Kamilu.:)
Reagovat
VlS
No, bylo by to fajn, ale to by musela hrát nejlepší tenis co umí a Camila by musela začít panikařit ( což umí skvěle )
Reagovat
slacker
Giogiova < Pliskova < Mladenovicova < Siniakova
Reagovat
freeteepek
Velká gratulace Lucii. Po mizerném začátku už hrála fantasticky. Ukázala skvělou fyzickou kondici a psychickou odolnost. Dlouhé výměny, útočný tenis, hra na riziko s minimem chyb. Super!
Reagovat
VlS
Winners/UE 28/14 to je číslo snů. A fyzičku má evidentně excelentní. Myslím, že v závěru už Světlana trošku přestávala stíhat.
Reagovat
tommr
já jsem Kuznu viděl ve třetím setu proti Kozlovový a to sotva lezla a funěla jak parní lokomotiva. Myslím si, že by to podobně vypadalo i dneska kdyby Lucka ten druhej set nezvládla a muselo se jít do třetího ...
Reagovat
freeteepek
JJ. Lucka působila jako Rocky:-)
Reagovat
Fandina
Lucka to tam ke konci dávala nekompromisně a hlava nehlava, jak jí to šlo.
Reagovat
VlS
Naštěstí docela hlava, nehlavu nechala v kufru ba hotelu:-)
Reagovat
Fandina
Hlava nehlava myšleno, že Světlu přestřílela.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kdy se losuje Turnaj mistryň?
Reagovat
PetaM
Zítra v 11:00 (našeho času) :)
Reagovat
tommr
zítra v 11 hodin (našeho času) ...
Reagovat
slacker
Zitra v 11 tommra a petam casu
Reagovat
smazaný uživatel
díky všem :)
Reagovat
Frick
Co myslíte - přišel tenhle zápas moc brzy? Byl to zápas na úrovni zápasů na TM?
Reagovat
tommr
jestli to bylo předčasný finále poznáme až podle pozdějších zápasů. Jako zápas srovnatelnej se zápasama na TM bych to ale rozhodně neoznačoval ...
Reagovat
sprchon
zahrála úžasně. :)
Na začátku potřebovala pár gamů, aby zjistila, že jí to Kuzna nedá zadarmo. Ale po většinu zápasů jí to tam padalo. 28 W, 14 UE.
Jen tak dál! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle jen tak dál
Reagovat
Frick
Lucko, teď už tě o titul může připravit jen zkažený pirožek, voda v koupelně nebo Šafářová!
Reagovat
tommr
pirožek už nehrozí a s Begu by si měla poradit. Finále si zatím netroufám komentovat ... :)
Reagovat
blixa
Kombinace knedlo/vepřo/zelo/pívo porazila lehký zeleninový salát s olivovým olejem :D
Reagovat
Frick
Tak. Ale musela to VKZ v prvních gemech trochu zažít :o)
Reagovat
blixa
Tak jasně, muselo si to sednout ale se salátkem holt daleko nedojdeš :D
Reagovat
SubOptikT
Bude to ten Slovak Sport dávat, nebo ne?
Reagovat
SubOptikT
Tu Siniakovou?
Reagovat
SubOptikT
Tu Siniakovou?
Reagovat
pepin
Říkali že ano.
Reagovat
tommr
opravdu? To by bylo skvělý. Zatím ale žádný zápasy z jedničky pokud vím nevysílali ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasné Lucko velká gratulace
Reagovat
VlS
je to tam. Kdyžto bylo v 1. 1:4, tak jsem si říkal no nic, no. Nádherně jsi otočila 1. a vydrželas to i ve druhým. Geatulace veliká, Kuzna nebyla lehkej soupeř.
Reagovat
kada.tom
jj, Světlana hrála hodně dobře - cenná výhra pro Lucku :-)
Reagovat
VlS
Světlana většinou hraje dobře a nepanikaří a nevzdává se. Dobrej skalp.
Reagovat
tommr
a je to tam! Lucka dokázala dopodávat když proměnila druhej mečbol ... :)
Stejně jako v prvním setu to i ve druhým setu s Luckou nejdřív nevypadalo dobře když musela za stavu 4:5 čelit dvěma SP soupeřky, ale v závěru to Lucka nečekaně strhla na svou stranu ... :)
Reagovat
blixa
Už zase "nečekaně" ?! :D :D
Reagovat
tommr
a ty si snad čekal takovej závěr druhýho setu poté co Lucka musela za stavu 5:4 odvracet dva SP při svým podání?
Reagovat
slacker
Cekam v kazde hre na returnu break
Reagovat
blixa
Čekal jsem, že dříve či později Kuzma začne funět. Buď v závěru druhýho, nebo ve třetím zcela jistě. Jak Lucka dala první set, tak bylo v podstatě rozhodnuto.
Reagovat
tommr
tak s fyzickým odpadnutím Kuzny jsem taky tak trochu kalkuloval, ale čekal jsem to spíš až ve třetím setu. Závěr druhýho setu se pro Lucku nevyvíjel moc dobře - měla problémy se svým podáním a na returnu byla neškodná. Proto mě ten závěr příjemně překvapil ... :)
Reagovat
Cico93
OK idem vyťiahnuť z koša ten tiket
za stavu 1:4 som ho vyhodil:)
Reagovat
PetaM
:D :D
Reagovat
blixa
Seš taky malověrnej ! Příště ho rovnou spal ! :D
Reagovat
Fandina
je super. Přestřílela Světlu. Velká gratulka. Jsem ráda, že se jí daří. Velká gratulace Lucce!!!
Reagovat
misa
chceme vidět Kremlin cup nad hlavou!
Reagovat
kada.tom
zdá se to být dost reálné :-)
když tak na to koukám, tak v SF má Lucka Begu a tu by i přes její docela dobrou formu posledních týdnů prostě dát měla ... a ve finále velmi pravděpodobně Nasťa nebo Giorgi, přičemž Nasťu by taky dát mohl a Giorgi by mohla být unavená z Lince a tady z Moskvy - zdá se to být docela reálný ... ideální by bylo, kdyby Siniaková dokázala vyřadit Giorgi, ale tomu nevěřim :-)
Reagovat
kada.tom
juchů, Lucka to zvládla a je v SF :-)
ale Světlany je mi líto, taky ji fandím ... ale Lucka má přednost, to je jasný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! Velmi cenný skalp!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka s Bárou vyhrály první set 6:3. :-)
Reagovat
PetaM
Parádička :)
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát by na tu parádičku mohl být stream, ale co se dá dělat no. Snad bude aspoň na případný finále. :-)
Reagovat
PetaM
Jo, taky jsem ho hledal. Bezúspěšně ... Člověk moc za ten rok těch deblů nevidí, což je škoda .. Je to úplně něco jiného než singl :(
Reagovat
tommr
Lucka soupeřku brejkla a bude podávat na zápas ... :)
Reagovat
kada.tom
6-5 paráda, snad to Lucka dopodává :-))
Reagovat
Fandina
Ufffffff je to boj tedy, snad se Lucka nedá. Lucko pojĎ!!!
Reagovat
tommr
Lucka začíná mít na podání stále větší potíže - v desátý hře už musela dokonce odvracet dva BP ...
Reagovat
Frick
Ufffffffffffffffffffffffffffffffffff

5:5 :o)
Reagovat
misa
skoro nehraje, ale na síti je mnohem lepší než Lucka, která jich za rok zvládene slušnou porci.
Reagovat
PetaM
Petra si ale volej většinou lépe připraví - nejenom načasováním, ale především silnějším úderem.

Ale je fakt, že Lucka by měla zvládat i "nepřipravené" útoky na síť :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dělejte, vy lemry! :D
Reagovat
kada.tom
jde se do 3. setu, to si ještě počkáš :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No právě proto jsem to napsal... :D
Reagovat
tommr
obě hráčky si i nadále drží servis i když Lucka musela jít v osmý hře přes shodu ...
Reagovat
Frick
To bylo nepříjemný. Ale naštěstí to ustála.
Reagovat
tommr
ve druhým setu zatím hráčky na servisu dominujou a k vidění ještě nebyl žádnej BP ...
Reagovat
smazaný uživatel
všechno jim tam padá
Reagovat
Frick
na servise 11 míčků v řadě :o)
Reagovat
Frick
nakonec 14 to bylo
Reagovat
tommr
ve druhým setu si zatím hráčky drží podání ...
Reagovat
Frick
Uvidíme, no. Možná TB bude?
Reagovat
tommr
TB je loterie. Doufám, že Lucka Kuznu ještě aspoň jednou brejkne ...
Reagovat
Frick
Bude to ale složitý.
Reagovat
tommr
no zatím to na žádnej brejk nevypadá ...
Reagovat
Fandina
Slušnost.
Reagovat
tommr
a Lucka dokázala doservírovat čistou hrou! To byl neuvěřitelnej obrat ze stavu 1:4. Vůbec nechápu co se s Luckou (a Kuznou) najednou stalo .... :)
Reagovat
blixa
No co by, Lucka se rozehrála a Kuzmu to přivedlo do útlumu.
Reagovat
tommr
no hlavně aby to tak vydrželo i nadále ... :)
Reagovat
George_Renel
Lucinka jen trošku přitvrdila a zpřesnila a Ruska je z toho vedle. Kéž by to ještě set vydrželo.
Reagovat
smazaný uživatel
SUPER Lucka vyhrála 1.set i když prohrávala 1:4 tak to otočila, jen tak dál Lucko
Reagovat
kada.tom
Lucka to hezky otočila :-)
Reagovat
tommr
a Lucka Kuznu brejkla podruhý za sebou a bude podávat na první set! To je nečekanej obrat ... :)
Reagovat
blixa
Ale houby, to je naopak očekávaný obrat ! ;-)
Reagovat
Frick
No, asi jo, no. Lucka nás ze začátku vždycky trochu vyděsí, no...
Reagovat
Frick
Tělem připomíná spíš závodní turbo, ale ona je spíš těžkej diesel. Pomalu se rozjíždí, ale pak drží :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se zlepšila a Kuzna zhoršila. Lucko pojď první set!
Reagovat
tommr
Lucka si vzala brejk zpátky i díky přispění Kuzny, která udělala na BP dvojchybu. Doufám, že už se Lucka z toho počátečního útlumu definitivně probrala ... :)
Reagovat
blixa
Lucka má pomalý rozjezdy. To víš, muskulatura se musí dostat do správné provozní teploty ;-)
Reagovat
Frick
To je blbost. Kdo vypadá jak kulturista? Sprinter nebo maratonec?

Celkem paradox, no....
Reagovat
blixa
Sprinter. A co se ti nelíbí ? Myslíš snad že má Lucka chabou muskulaturu či co ?
Reagovat
Frick
Jenom, že by její (lehce nadprůměrně) muskulaturní figura měla právě umožňovat rychlý rozjezd :o) Což se ale neděje a to je právě ten paradox.
Reagovat
blixa
Lehce nadprůměrná ? No Samanta to sice není, ale Lucka určitě patří k nejvymakanějším tenistkám WTA !
Reagovat
tommr
Lucka ani tak nemá svaly jako spíš nemá vůbec žádnej tuk takže vypadá "vymakanější" než ve skutečnosti je ... :)
Reagovat
blixa
Jako vyrýsovaná je, ale svaly teda na holku sakra má. Nepotřebuješ nové brýle ? :D
Reagovat
tommr
zatím se bez brýlí ještě obejdu. Lucka má svaly tak akorát - jako Stosurová nebo Serena určitě ne ... :)
Reagovat
blixa
No já nevím, ale tohle ti přijde jako "průměrná" muskulatura ?

http://i.lidovky.cz/12/111/lnorg/VLH46f6c4_p201211030292601.jpg
Reagovat
misa
Na tenistku ano.
Reagovat
blixa
Mi ukaž lepší (kromě Sereny a Sam).
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, tyhle zápasový momentky jsou hrozný, holky tam vypadají pomalu jak hororové příšery. Uf.
Reagovat
Frick
Tak. Asi genetika. Máma je taky hodně hubená.

Taky to vysvětluje, proč brzy sahá k různejm legínám a tričkám s dlouhym rukávem.
Reagovat
Frick
Dáreček :o)
Reagovat
pepin
Další ruskej exot co u toho hýká jako když ji trhaj nechty. Lucko zaber.
Reagovat
PetaM
"Nechty" jo? :D :D Jinak, která Ruska neřve? Vím zatím akorát o Makarove ... :D
Reagovat
PetaM
Jo .. A taky Nasťa ... :D
Reagovat
Frick
A co? MariKiri? Ta u toho minimálně s Ovčkinem řvala až se Vajda nevyspal.
Reagovat
smazaný uživatel
Makari právě už neřve na kurtu, takže u mě stoupla v ceně. :)
Reagovat
blixa
Kolik stojí, že bych začal šetřit ? :D
Reagovat
PetaM
Hodně ... Rusky jsou k nezaplacení ... Teda si to o sobě minimálně myslí :D
Reagovat
George_Renel
Je fakt, že kdyby si včera Djatčenková nasadila benátskou masku, tak ji nerozeznáme od jejího zjevného vzoru. V tom řevu ji dokonce trumfla, v předvádění pozadi jsou ještě maličké nedostatky.
Reagovat
pepin
Pardon, nehty.
Reagovat
tommr
Lucka zatím hraje opravdu strašně a má velký problémy trefit se vůbec do kurtu. Jestli se urychleně neprobere tak bude brzo po zápase ... :(
Reagovat
freeteepek
Snad se Lucka konečně začne trefovat do kurtu:-)
Reagovat
tommr
Lucka začla bídně. Kuznetsova je naopak oproti poslednímu zápasu s Kozlovovou k nepoznání ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je ta spolukomentátorka v anglické verzi zápasu Lucka - Kuznetska? prej nějaká češka, i ten přízvuk by odpovídal, ale nějak nepoznávám
Reagovat
Fandina
dej odkaz prosím
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám na tipsportu https://www.tipsport.cz/live/tenis/moskva-rusko/kuznetsova-svetlana-safarova-lucie/6253038
Reagovat
Fandina
díky, ale tam já nemám přístup, tak nic ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem čekal, zkusil jsem to najít na firstrow nebo sportlemon, ale nikde jinde než na tipsportu to není :/
Reagovat
Amputace
Fandino, pobavilas. Snad ti to udělá radost, tvá existence mě inspirovala k sepsání divadelní hry. Abych byl konkrétní - absurdního dramatu, v němž se mimo jiné objeví některé tvé zdejší hlášky. Doufám, že ti nevadí jak samotné mé rozhodnutí, tak ani to, že jsem se jej zde rozhodl uveřejnit. Všem případným zájemcům hru po jejím dokončení samozřejmě s radostí zašlu.
Reagovat
Frick
Už je divadelní hra o Kolesovi.

Budiž mu země lehká.
Reagovat
Fandina
Tak to je zajímavé a o čem ta hra bude, to by mě také zajímalo, to téma. Nechceš alespoň naznačit. Taky si povavil ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... pobavil ... úsměv
Reagovat
Amputace
Nechci, nikdy nepřibližuji nic z toho, co právě píšu.
Reagovat
Fandina
V tom případě nevím, jestli dám povolení ke schválení. Nejsem zase takový lidumil, abych všechno dělala z lásky k druhému.
Reagovat
Fandina
Ale jinak se bavím, jak nikdy ... pojď pojď pojď
Reagovat
Amputace
Ke schválení čeho?
Reagovat
Fandina
Ke zveřejnění přece, autorská práva, toho o kom píšeš, to není jen tak, vybrat si někoho a psát o něm. Musíš to mít od něj povolené, schválené.
Reagovat
Fandina
Takhle by to byla anarchie. Psát o někom bez jeho schálení. To nejde. To se nedělá. To je nefér.
Reagovat
Fandina
oprava ... schválení, vypadlo mi v ... úsměv
Reagovat
Amputace
To je právě doslova úplně jen tak. Mohu psát naprosto o kom chci a čem chci. Jestliže nebude v díle použito tvé zákonné jméno, neexistuje naprosto žádný způsob, jakým bys mě mohla v tomto demokratickém státě právně napadnout.
Reagovat
Fandina
Ale ty jsi tu teď napsal, že to bude o mně. Z toho se nevykroutíš, ani náhodou. Neměl si to psát, takhle budu žádat schválení se zveřejněním.
Reagovat
Amputace
Nebudeš žádat vůbec nic. Jestliže mi tedy nepošleš naskenovanou kopii smlouvy o autorství na vše, co jsi napsala zde na TP. V opačném případě jde o veřejný prostor a v něm uveřejněné příspěvky mohu citovat bez obav z právního postihu.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě můžeš psát co chceš, ale pak to nebude o mně, ale o tobě, co ty si myslíš. Jinak bys musel požádat mě, abych ti to schválila. Takhle si piš co chceš, ale je to tvůj pohled, ne můj.
Reagovat
Amputace
A tvrdím snad něco jiného?
Reagovat
Fandina
Ne, ale pak se nediv, že až to napíšeš, mohu se ti vysmát ... úsměv
Reagovat
Amputace
Nechci bavit tebe, ale ostatní. Tvůj předobraz (resp. jak já tento vidím) bude pouze za tímto účelem použit.
Reagovat
Fandina
Můj předobraz, ale to je to samé. Nelze psát o někom, aniž by to ten dotyčný schválil. I když je to tvůj pohled, ale pořád píšeš o druhém.
Reagovat
Amputace
Který zákon mi to zakazuje?
Reagovat
Fandina
Slušnost.
Reagovat
Amputace
Jedna z tvých nejlepších hlášek.
Reagovat
Fandina
Nejen mých, každého slušného člověka, nemyslíš?
Reagovat
Amputace
Napsáno slušným člověkem, nevyzní to jako hláška z komediální hry. Napsáno tebou, zní to jako hláška z komediální hry.
Reagovat
Fandina
Tvoje odpověď mnohé naznačuje, jaký máš přístup ke slušnosti, nemyslíš?
Reagovat
Amputace
Ne, naznačuje tak maximálně to, co si myslím o tobě.
Reagovat
Fandina
No právě, zrovna moc slušný k druhým nejsi.
Reagovat
Amputace
K tobě.
Reagovat
Fandina
Já nejsem člověk?
Reagovat
Amputace
Nejsi slušný člověk. Nezasloužíš si, aby se k tobě lidé chovali slušně a už vůbec ti nenáleží o slušnosti kázat.
Reagovat
Fandina
Jsem slušný člověk a je to tvůj problém, že to nevíš.
Reagovat
spaniel
Dneska máš ty F náladu? :D

Jinak něco podobné psala mně. Prý píšu lidem do vzkazů, že jsou dementi. Napsal jsem, že jsem to napsal jen jí a stejně do toho tahala jiné. Klasika.
Reagovat
Fandina
Ano, napsal si mi do vzkazníku, že jsem dement. Jsi neslušný.
Reagovat
Frick
http://www.sportingvideo.tv/20141013/vv543b602c5ff953.83196339-916325.html
Reagovat
Frick
další "obdařená" česká tenistka :o)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1901140_980255925334247_3849580611783979304_n.jpg?oh=359f9b97ddca69c4f86d39c53f0f2ef3&oe=54EBC56D&__gda__=1420735148_73cc05bcc35141dee187ee0b58642def
Reagovat
blixa
Ta je spíš obdařena bicepsy, ne ? ;-)
Reagovat
Frick
http://www.bulwar.cz/zlate-ceske-kozicky-kouknete-na-fotografie-kterymi-se-pysni-medailistka-eva-samkova/

:o)

Tak ručky samozřejmě nemá jak hůlky, ale obdařená je určitě :o)
Reagovat
blixa
No jooo, tak ale na tý první fotce to nebylo zrovna zřetelné :D
Reagovat
Frick
Jděte do háje s tou vaší dvojkou. Proč nedaj Lucku na jednotku?!
Reagovat
sprchon
Jo no, takhle budu muset koukat na netu :/
Reagovat
smazaný uživatel
štvu ma fest z tou dvojkou , kokos.
Reagovat
pepin
Protože mně to vyhovuje a mám tam známého progr. ředitele.
Reagovat
George_Renel
Naštěstí je na dvojce, protože tam je přenos o poznání kvalitnější. Jednička je jak lepší Stream.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Lucka to musí dať! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra v 11:00 je zahájení TM 2014 v Singapuru. Bude na to i stream
Reagovat
tommr
holky strašně zdržujou - souběžně hranej zápas mužů už dávno skončil. Už by to chtělo tu přetahovanou ukončit, aby se na kurt dostala Lucka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězka TM vždy dostane Trofej, peníze, body ale na letoším TM dostane vítězka speciální odměnu. Kdo ví co je tam speciální odměna a pro tenistky možná ta nejcenější
Reagovat
Cico93
noc s Bradom Pittom:)
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel ne ale byla by to skvělá odměna :D
Reagovat
Fandina
nevím co by na to Angelina ... úsměv
Reagovat
PetaM
Angelina je jako odměna v Londýně ... Takže pohoda :D
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
Fandina
Díky za vysvětlení, nedomyslela jsem to ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Klady
+Krásné město
+čisté ovzduší
+Skvělé mezinárodní spojení
+krásná hala
+Singapur je supermoderní město
+vysoká životní úroven
+Skvělé obsazení tenistek

Zápory
-Většina zápasů se bude hrát ráno
-Vysoká vlhkost ovzduší

Singapur je skvělé místo pro pořádání TM moc záporů na Singapur nenajdeme. Navíc letoší obsazení tenistek je super jenom my tam chybí Vika a vadí my že tam bude Simona jinak obsazení super už se moc těším
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim :) Singapur je super mesto :)
Reagovat
Fandina
OT ... na satelitu Supertennise live Pironkova Begu
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas vysílají i na Slovak Sport 2 HD
Reagovat
Fandina
Tak super info pro ty, kteří Slovak Sport 2 mají. Já ho nemám. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak alespoň že Supertennis bude vysílat live zápasy ze Stockholmu, hlavně Tomáše, od 20h.
Reagovat
Fandina
Jo jo, dívala jsem se už včera, Berďu tam dávali.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/sharapova/photos/a.10151338737907680.1073741826.65920772679/10152318809772680/?type=1&theater
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,, a za scénou při natáčení pro Avon

http://www.youtube.com/watch?v=Nz_rUSmNYMQ
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, kolik měřil ten kluk, co s ní šel, když ona ještě měla podpatky a přesto byl vyšší :) Jinak mi přijde, že Avon hodně investuje do reklam na své parfémy tím, že dělá reklamy s kde kým, ale já těm parfémům prostě nemůžu přijít na chuť, nemají takovou výdrž a ani vůně není můj šálek kávy. Přitom reklama tě svádí si ho jít hned koupit. :D
Reagovat
Cico93
jj svádí :)
Reagovat
LukasH
Ona má s těma podpatkama víc než 2 metry. Takže ten chlap je tak o 5 cm vyšší, takže má fakt hodně.:-):-)
Reagovat
LukasH
...špatně formulovaná věta...je cca o 5 cm vyšší, takže má opravdu hodně.:-)
Reagovat
Cico93
Ale musíš priznať, že sa do tej reklamy fakt hodí!
Ale ta sa hodí všade:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je tam nalíčená, upravená, vypadá dobře, ale klidně si tam představím Petru, Simču nebo další pěkné holky :)
Reagovat
LukasH
To nevím. Petra ani Simona by se tam podle mě nehodily. Maria je i modelka, takže se umí tvářit, chodit atd....
Reagovat
mrafe
to záleží na vkusu, mě připadá taková umělá, to Petra mě přijde přirozenější
Reagovat
Cico93
Keď mám byť uprímny tak nehodia:)!
Reagovat
LukasH
Vypadá hodně rusky. Rusky jsou sice hezký, ale ty, co jsem se s nimi setkal, byly taky extrémně nesympatický. Ruskej ksicht, prostě...:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
jé, teď dostaneš čočku :D Ale máš pravdu, já prostě taky vidím ten ruský typ prostě. I Kurnikovová je pěkná, ale je to Rusanda. Jediná, která se mi líbí, je ta černovlasá zpěvačka z Tatoo.
Reagovat
LukasH
Ale nedostanu.:-) Jestli myslíš, tu skupinu Tatu, tak mně se právě líbila ta druhá zrzka.:-)
Reagovat
Cico93
Nedostane pretože to je jeho názor.
Reagovat
dadaft
Myškinová byla kus.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta zrzka? Ta byla teda typická Ruska :) Jinak jsem tu skupinu napsala blbě, jsou Tatu ne? Prostě ta tmavovláska byla fakt kus, i když pak přibrala, co jsem ji viděla, pořád měla šmrnc, slušely jí moc ty krátké vlasy.
Proč byste si je neuměli představit? Když je upraví, sestříhají, tak byste koukali, jaká by byla Petra nebo Simča kočka. :P
Reagovat
LukasH
Mně se černý moc nelíbí, víš...zato zrzky jo.:-)
Neříkám, že Petra a Simona nejsou hezký, ale to pro takovou reklamu nestačí. Tohle je ten typ reklamy, kde se vyžadujou svůdný "mrchy"....
Reagovat
George_Renel
Tak proč tam dávají jen ty mrchy? :-) (nadsázka)
Když jsem jeden čas do Avonu dost často jezdil, bylo zaměření firmy spíše na ženy kolem třicítky. Ale je to už deset let a časy i cíle se mění.
Reagovat
LukasH
Tak to bych řekl, že bylo zaměření ještě na starší, ne? A zas se nedá srovnávat reklama na parfém a např. na krém proti vráskám....
Reagovat
George_Renel
Je pravdou, že ta továrna v Mnichově byla zaměřena na krémy a pod.
Reagovat
blixa
Šak už Marfuška taky není žádnej žabec ;-)
Reagovat
Frick
Jaký holky kolem ročníku 1990 byly brány za (velmi) nadějné (řekněme, že kolem 15-16 let byly na stejné úrovni jako Petra) a nakonec zklamaly? Před 8-9 lety jsem skutečně neměl o tomto přehled :-D...
Reagovat
smazaný uživatel
Berková Andrea, Kaňáková Dominika hrály s Kvitovou evropský cup U16 v létě a Mokrá Petra, Linhová Zuzana v zimě
Reagovat
smazaný uživatel
nejvyšší žebříčkové umístění spoluhráček Kvitové:

Linhová 437. (23.5.2011)
Kaňáková 723. (12.7.2010)
Berková 937. (12.6.2006)
Mokrá 1033. (15.10.2007)
Reagovat
darek.vrana
Mokrá Petra, hmmm...
Reagovat
dadaft
pro český tenis byla dost "zklamáním"" Andrea Strnadová - jako náctka dvakrát po sobě vyhrála juniorku Wimbledonu a dostala se i do několika finále WTA a vcelku daleko i na všech grandslamech, zdálo se, že vychází opravdová superstar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale tuším už v jednadvaceti to po pár horších sezónách zabalila.
(nicméně to rozhodně není ročník 1990)
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=wUmG7dkojr0

Má hezký nožky, holka :o)
Reagovat
sprchon
Ty nikdy nespíš, viď. :)
Ale souhlasím.
Reagovat
Frick
První příspěvek o páru Štěpánek x Kvitová je z 27.10.2008, boha :D
Reagovat
Frick
Před měsícem se možná na Hluboké (ITF 10.000) udála historická událost. :o) V hlavní souteži se objevila česká hráčka narozená po 1.1.2000 :o) - Radka Bužková.
Reagovat
Frick
Třeba někdy vyhraje GS :-D
Reagovat
Frick
Za rok by jsme v TOP 100 již nemusely vidět Kláru s Petrou C. Kláře za rok bude bezmála 34 let a Petra C. se netěší dobrému zdraví a taky jí bude 30.....

Naopak je mimo Katky a Denisy šance, že se do stovky podívá Bára Krejčíková a pak u jedný další hráčky je možný lecos...

Rovněž je i jistá šance na návrat H+H do TOP 100....
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho je šance, že se do stovky podívá Nicole ...
Reagovat
Frick
Čokoládová dcérečka dala v Bulharsku dvě desítky a je 319. Že by se třeba příští rok podívala do kvalifikace o nějaký slabý WTA 280?

A vlastně Vaňková si letos poprvé zahrála o GS. Téměř v 25 letech. Škoda, že neprorazila...
Reagovat
ptpc
To sa síce môže ale bude to asi jediné čo spraví... Vyhrala síce dve 10 000-ky v Albene ale jej hra je len bohapusté pinkanie cez sieť bez schopnosti zakončiť výmenu winnerom. Ale ako sa ukazuje na výhru na ITF 10 000 to niekedy stačí...
Reagovat
sprchon
Teď koukám na tu Denisu a docela čumím. :O
Skore 55 výher, 5 proher. Letos vyhrála 7/10 ITF turnajů a osmý prohrála až ve finále. Takže si myslím, že těmi výhrami nabrala docela sebevědomí a momentálně je rozjetá a přechod na WTA zvládá zatím bez nervů. Pokud je taková pořád, mnoho světových hráček jí může její psychiku závidět. Zítra a případně (doufám) i ve finále budu držet palce.
Reagovat
lars
No na USO prohrala v kvalifikaci asi s Krunic.
Dnes opet nedopodavala set za 5:4 jako vcera
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně ke konci už to bylo od obou hráček úplně na hraně fyzických sil. Přišlo mi, že Denisa na servisu už jenom udávala míček do hry, bez potřebné razance.
Spousta křižných výměn forehand Lepchenko na backhand Allertové.. trošku čekání na chybu, která hned tak nepřicházela.. údery Denisy mají konzistentně výbornou délku, v té poslední hře (posledních hrách? už nevím, byly to nervy) sem si říkal, kdy Denisa přestřelí, ale fakt to mrskala furt těsně před čáru.
Moc si nedovedu představit, kde chce vzít ještě síly na zítra.. 6 zápasů, 4 tříseťáky. To je slušná porce.
Reagovat
spaniel
Ty nejsi vubec blbec :) Dobre postřehy, nad tou délkou jsem zasl, vsechno az k lajne.
Reagovat
tommr
no vypadá to, že fyzická kondice patří k jejím silnejm stránkám a tak se snad dá do zítřka nějak do kupy ... :)
Reagovat
Fandina
tak nějak. Kondice vypadá v pohodě, záleží teď na tenisových zkušenostech a umu. Držím palce!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kondice je skvělá hlavně kvůli jedné věci.. Sama to Denisa vysvětlovala.. Přes půl roku nehrála, měla zánět v rameni..(zaplať pánbu v rameni) takže mohla běhat.. Nehrála sice tenis, ale říkala, že hodně dřela na kondici.. To to vysvětluje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
možte mi povedať kedy bude losovanie do skupin v Singapure? či zajtra alebo až v sobotu?

a dalšia otazka
od kedy sa bude hrať?
či od nedele alebo až pondelka?
Reagovat
smazaný uživatel
nevím kdy bude losování ale hraje se až od pondělí bude se hrát (20-26 října)
Reagovat
PetaM
V sobotu je na programu Draw ceremony :)
Reagovat
paulmara
sobota 5 hodin místního času
Reagovat
smazaný uživatel
vdaka obom Petram :) :D
Reagovat
PetaM
Petr
Reagovat
blixa
Byl jsi odhalen, Petro ! :D
Reagovat
slacker
Byl odhalen uz davno.
Reagovat
PetaM
Tebou? Těžko. Ani jednou ses netrefil.
Reagovat
smazaný uživatel
ja že si Petra
:DDD sorry
Reagovat
Chrenda
A co je s Ceckovskou? Mezi zraněnými není napsaná a vůbec nehraje. A to to takhle má už několik let. Co se děje?
Reagovat
Frick
Je to fakt nutný to "c" místo "t"? Jako já chápu, že se může líbit, že jí "příroda přála", ale není to tů-mač?

Ty kdybys jí potkal, tak by ses zeptal, zda si můžeš sáhnout, co?
Reagovat
Fandina
Pobavils, ale řekla bych, že podle sebe soudím tebe, i když, možná, že to byl opravdu záměr autora. A upřímně. Ta Petra, Petry naše, jsou opravdu v tomhle smyslu kočky. Nemyslíš?
Reagovat
Frick
Může tam být povislost. U Kvítka to snad i na to trochu vypadá.
Reagovat
Fandina
Záleží na prádle ... úsměv
Reagovat
Frick
Tak prý na operaci. Daruje Smitkový kus prsní tkáně :o)
Reagovat
Chrenda
To je dobrý, ale vážně, PROČ NEHRAJE? Vždyť by mohla být ve dvacítce, kdyby normálně hrála. Je to škoda.
Reagovat
Fandina
Ona pořád má ale nějaké zdravotní problémy, kotník, kolena. Možná je to ten důvod, že proto tak často nehraje.
Reagovat
Chrenda
No že není nikde napsaná jako zraněná. No je to škoda. Ale i tak teď máme 10 holek ve 108čce, to je fakt paráda. Kde jsou ti kluci, ví Bůh!
Reagovat
FulnekUltras
a hratelné je to především pro Barču i zítra.
Reagovat
Chrenda
Krásný ČESKÝ tenisový den! Radost pohledět na výsledky. A mladé pušky ještě dozrají, máme se na co těšit, fakt radost! Škoda, že to mezi chlapi není obdobné, tam nějak mládež asi jenom hokej nebo fotbal. Věčná škoda.
Reagovat
FulnekUltras
Naše holky (na to) prostě umějí máknout... ;-)
Reagovat
darek.vrana
Zas budu předělávat tabulky... :)
http://tenis95.webnode.cz/svetove-zebricky/
Každý týden nová maxima, noví hráči... není to super?
Reagovat
smazaný uživatel
Sme taková malinká neznámá zemička uprostřed Evropy. A máme tolik výborných hráček. To ukazuje jakého má ČR sportovního ducha i když nemáme žádný turanj WTA tak sme 2 největší tenisová velmoc světa podle mě sme lepší než rusky. A když vemem v úvahu že Petře K. je 24 let a pokud se bude pár let stabilně držet v TOP 10 tak za pár let až Siniaková, Ka. Plíšková, Smitková, Allertová, Bouzková... tenisově dozrají tak klidně můžem mít 2-3 hráčky v TOP 10. Rok 2014 patří Českým hráčkák!!!
Reagovat
Jan
Souhlas. Je to s podivem, že máme tolik výborných hráček. A jenom dobře.
Reagovat
Jan
A chlapi nějak zaostávají. Nezdá se mi, že by to bylo jenom tou mnohem větší konkurencí v mužském tenisu, který je mnohem tvrdší a výkonnější než ženský.
Reagovat
Lina
Prostě se musí naši chlapi pochlapit a nenechat se šoupnout od holek jak se říká do kapsy, což zatím holky dělají.
Reagovat
Jan
Holky jsou prostě super. A když jsou ještě hezké, tak není co řešit :)
Reagovat
sprchon
Velká poklona, jen tak dál! Většinu zápasu jsem viděl, ze začátku tam byly docela výkyvy, ale ve druhém setu se to najednou otočilo a Denisa hrála snad ještě lépe než včera. Úžasné, už se nemůžu dočkat dalšího zápasu.
Vlastně celý zítřek bude dosti bohatý na české hráčky... :) Z 6 zápasů budou ve 4 naše holky! A časově to vychází parádně, měly by hrát přibližně všechny za sebou. Takže nás čeká nějakých osm hodin českého tenisu.
12:30 - Lucka - Kuzna
14:30 - Katka - Camile
17:00 - Denisa - Beck
18:30 - Bára - Mona
Reagovat
Patri.k
Je toho moc, rád koukám na tenis, ale zas, vidina toho, že bych měl celej víkend sledovat jen tenis :D
Reagovat
slacker
Tak pravidelne ucasti nasich v semifinale velice vitam. O vikendu mam cas na televizi a koukat na Dulcinelly se mi moc nechce :-)
Reagovat
tommr
a k tomu bude ještě hrát Tomáš Berdych ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super časy 12:30 Šafářová vs Kuzněcka, 14:30 Katka vs Giorgi
17:00 Bára vs Barthel a cca 19:00 Denisa vs Beck takže v pohodě stihnu všechny zápasy
Reagovat
smazaný uživatel
obráceně Deniska v pět a Bára po ní
Reagovat
tommr
Denisa a Bára budou navíc k vidění i v televizi na Eurosportu.
Jak to bude s přenosama z Moskvy ale netuším, protože na SlovakSportu v tom mají pěknej chaos ...
Reagovat
Patri.k
Podle toho co píšolu na svých stránkách by měli vysílat
Reagovat
tommr
doufám, že aspoň Lucku vysílat budou když hraje s ruskou hráčkou ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Lucce hodně věřím, Katka i Denisa budou muset hrát na hranici svých možností, naživo si vychutnám večer Báru, u níž je postup zcela reálný.
Reagovat
Patri.k
Na Grand Slam postupuje přímo 104 hráčů že? Nevíte s jak velkým předstihem se podává přihlášky a tedy platí žebříček?
Reagovat
tommr
přímo do hlavní soutěže postupuje 108 hráček a k tomu 12 z kvalifikace a 8 na divokou kartu ...
Reagovat
Patri.k
Bylo by paráda mí 10 českých hráček ve stovce, ale bude trošku náročné to všechno sledovat :DD
Reagovat
smazaný uživatel
to nebude náročný, zvlášť když na sebe budou častěji narážet, zabiješ dvě mouchy jednou ranou ;)
Reagovat
Patri.k
To je pravda no, už to asi jen tak nepůjde, aby se češky neutkávaly :D
Reagovat
slacker
Vybijeji se v prvnich 2 kolech celou sezonu
Reagovat
Patri.k
Nebylo to tak strašný, jen Koukalová měla na češky štěstí a u Wimbledonu to nebylo ani tak o štěstí z losu, ale spíš z toho, že prostě zbyly :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super výkon. Ta holka snad nemá nervy!!!!
Reagovat
ptpc
Ešte raz gratulácia Denise k výhre a k super výkonu. Ale páči sa mi aj prístupom ku hre. Je stále kľudná aj keď prehráva ale aj keď vyhráva. Povedal by som - stále si ide to svoje... Z toho jej prejavu na mňa vyžarovala psychická sila. A myslím si, že aj na súperku.
P.S.: K jej hre len taká malá výtka - v 2.a 3. sete jej odišiel servis. Keby toho nie, bolo by to asi ešte výraznejšie víťazstvo...
Reagovat
ptpc
Alebo ešte inak - hrám dobre a viem že hrám dobre. A je len otázka času kedy sa presadím(či už v zápase alebo v rebríčku).
Reagovat
smazaný uživatel
Docela k smíchu, že polovina z vás Denisu ještě před cca týdnem odepisovali, že 140 místo je slabé, že na velký tenis nemá a pod.. A docela sranda, když se podívám dnes :)) Ach, lidi...
Reagovat
PetaM
Si zvykneš.
Reagovat
smazaný uživatel
uklidni se, uplne normalni jev, ze hrac vzbudi zajem az vykony, vubec nechapu smysl poznamky.. :-)
(Proti Strycove to zrejme nedopadne, ale fandit ji budu taky.) ;-)
Reagovat
EllNino
hraje s Beck :) takže fandi ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja to mam (ze zvyku) sofistikovany.. :-))
Reagovat
VlS
A viděla jsi dneska Barču? Já jsem z toho prvního setu ještě furt na měkko.
Reagovat
smazaný uživatel
navidela..
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela, jeee
Reagovat
VlS
Sojko, v prvním gemu Bára Johanku vykolejila, zahrála jí tam dva kraťasy tak, že vlastně zůstaly ležet na zemi, pak smeč a bylo. 1. set 6:0 za 20 minut i s pauzama. Úžasnej tenis, hra na síti, změny rytmu, super tenis, Johana dělala co chudák mohla a neměla ani tu nejmenší šanci. Stojí za podívání na YT, určitě to tam bude.
Reagovat
smazaný uživatel
no joooo, jenze ja jsem tu uz pred davnymi a davnymi casy deklarovala (jiste dohledatelne, ale nikdy nic nedohledavam) ze je z holek Johanna takova moje tenisova libustka, takze si nejsem jista, jestli to musim nutne videt.. :-))
Reagovat
EllNino
jo ten byl luxusní, ty kraťáky :33
Reagovat
Fandina
Já ji viděla hrát včera a dneska prvně.
Reagovat
spaniel
Prvně to nemohlo byt vcera i dneska. Musis si vybrat.
Reagovat
Fandina
musím leda umřít ... úsměv
Reagovat
slacker
Co nejdriv musis
Reagovat
Fandina
Doufám že to brzy nebude, ale už mám splněno. Už si jenom užívám života na odpočinku, mám odpracováno, mám děti, vnoučata, majetek a teď už mám jenom radost ze života a žádnou starost ... úsměv
Reagovat
spaniel
Kdyz mas deti, tak bys mela vedet, ze prvně to muze byt jen jednou.
Reagovat
Fandina
byly to první dva zápasy, stačí?
Reagovat
tommr
většina lidí Denisu před týdnem ani neznala. No a co? Je logický, že lidi sledujou jen ty nejlepší a ty hrajou na okruhu WTA a ne na ITF turnajích. Ted se to doufám pro Denisu změní - Lucemburk by moh bejt její průlomovej turnaj. Hlavně aby se po něm netrápila jako Terka Smitková po Wimbledonu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa je momentálně herně někde jinde. A nebrečí..
Reagovat
LukasH
Tereza je taková plačka. Denisa je jako Viktorie, ale zdaleka tak nehysterčí.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to, ale jakým způsobem to ti lidi vyjadřovali.. Až mi bylo zle.. Takže tu to máte.. :)
Reagovat
sprchon
Chápu, že jsi rád, žes vyzrál nad většinou světa. Nemusíš to ale pořád omílat. ;) Ta většina už přece uznala, že se v Denise mýlila. Jinak viz sojka. :)
Reagovat
sprchon
*vyzrál na většinu
Reagovat
slacker
Sup sem s linkem na Fan club :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ze si to ty, https://www.facebook.com/pages/Denisa-Allertová-Fanclub/719458394775483?ref=bookmarks :-))))))))
Reagovat
slacker
Diky
Reagovat
VlS
Nikdo jí neodepisoval, to posouváš jinam, než kde to bylo. Objektivně - normálně se talenty v 19, 20 letech pohybují v první padesátce či výš. Denisa může být výjimka pitvrzující pravidlo. O holjy v druhé, třetí stovce se fakt nezajímám, protože jich je 300. A mám i tam samozřejmě tu a tam néjakou výjimku, která mě něčím zaujala.
To, že ty ses do Denisky platonicky zabouchl, protože se s tebou někde vavila vyfotila ještě není důvod pro všeobecný nadšení.
Když si udrží tuhle hru, tak to důvod k nadšení bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, ale když si s ní člověk píše, baví, fotí a nevím co všechno.. Pozná člověk jaká opravdu je.. A je hodná, milá, a tenis hraje na super úrovni! Ano, talent uz kolem 19 je v 50, jenze nezapominej, ze Denisa nehrala vic jak pul roku, nehrala vubec tenis, a kdyz se vratila, to rozjeteho vlaku, nebyla to pro ni lehka zalezitost najednou vyhravat..
Reagovat
smazaný uživatel
A ta omluva, platí to? :-D
Reagovat
VlS
Platí, já s tím problém nemám a myslím, že jsem to tady několikrát vyjádřil, ale čistě formálně, do stovky se dostane, když vyhraje zejtra. Jen ty by sis měl uvědomit, že to, že ty si s ní píšeš není žádnej důvod pro nikoho jinýho. Její hra, když vydrží, ten důvod je. Ale musí vydržet a já jí to opravdu přeju. Na druhou stranu hvězd jednoho turnaje jsem už taky pár viděl a to bych jí nepřál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak.. Neber to tak vážně :D
Reagovat
VlS
Já to nijak vážně neberu, myslím, že ty to trochu prožíváš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, prožívám, a co má být? Radši budu prožívat zápas denisy, než rypat na TP a dělat ze sebe někoho, kdo nejsem(nemyslím tím tebe)-.. Takže ano, radši budu přehnaně fandit.
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja jsem ji dneska nazivo (televize) videl taky prvne a urcite bych ji taky chtel poznat nazivo a osobne..Myslim ze si budeme mit co rict.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je fajn :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zítra generálka na Fed cup :-) Barthel má letos s Češkami bilanci 0:5 (2x prohrála s karolínou, 1x s Petrou, s Luckou i s Bárou).
Holky, pojďte si pro finále!
Reagovat
tommr
jj i tak se to dá brát i když se nejspíš žádná z těhle čtyř hráček do nominace na FC finále nedostane ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Soupeřky je třeba zastrašit na všech frontách :-)
Reagovat
slacker
Nominovat vsechny 4. prece musi Pala povolavat ty s nejlepsi aktualni formou a ne nekoho ze setrvacnosti jako Kvitovou :-))
Reagovat
tommr
Pála nominuje i Němky?
Reagovat
slacker
Ne ty nominuje Rittnerová. Ale nehraje se jen turnaj v Lucembursku.
Reagovat
tommr
a co mají zápasy s Kuznou a Giorgi společnýho s generálkou na finále FC?
Reagovat
slacker
Cesky na vlne. No pomotalo se mi to s tim jasotem ze jsou zitra 4 zapasy s nasima. Moje chyba zbrkla reakce
Reagovat
Fandina
Obrovská gratulace k výhře i výkonu. S Varvarou to byl moc hezký zápas a Denisa v něm uspěla. I včera proti Sabine to byl super výkon. Co dodat. Dobrý pohyb, dobrý FH, BH, umí zkrátit hru. Tak jsem zvědavá na to, jak bude pokračovat tady v Lucemburku i dál. Zatím se mi herně moc líbí. Držím palce. Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim teda, jak na tom zítra bude fyzicky, ale k semifinále gratulka jak sviňa. Parádní mač :-)
Reagovat
Patri.k
Parádička, každej z nás čekal, kdy už konečně Allertová a Siniaková využijí svůj potenciál, už jsem si říkal, že letos to už asi nestihnou a ono ejhle :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky si říkám, že už bylo načase my o vlku... :) kde je ale ta nová generace chlapců???
Reagovat
VlS
Sedí u počítače a píšou na TP, jak vypadá která holka a jakou velikost má Štěpec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to by leccos vysvětlovalo
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, je to doma!! Fantasticky, Deniso!!! Já jsem věděl/vím proč ti fandím!!!!!!!! Gratulace největší!
Reagovat
VlS
moc dobrej výkon, přeju aby drželo zdraví a cesta nahor bude zaručená. Teď je někde těsně za stovkou a zítra by se mohla probít do stovky ( tuším tak kolem 85) což by byl určitě posun roku, začínala někde kolem 400.
Ale to jsou jen čísla, podstatný je, že má kvalutní údery a slušnej pohyb. Viditelně chybí trochu zkušenosti, ale ty přijdou.
Hodně štěstí s Anikou, to nebude vůbec snadný. Škoda, že tam na druhý steaně nebude Kiki nebo Cibule, s těma by dneska vyhrál i náš kocour.
Reagovat
tommr
s tou německou motorovou myší to samozřejmě nebude mít Denisa snadný, ale nemyslím si, že by Becková byla o moc lepší než Lepchenko. Když to Denisa zvládla dneska tak může vyhrát i zítra ... :)
Reagovat
VlS
Přeju ji. to
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Cibulačka znovu prohrála s kvalifikantkou. Opravdu nevím co chtěla v Singapuru dělat vždyt Diatchenko je Ruská prodavačka zeleniny na moskevské tržnici :D a tenis hraje jednou za čas. Cibulačka by si měla uvědomit že AO se blíží a ty body se neobhájí sami
Reagovat
PetaM
A viděl jsi tu hnusnou Rusku hrát? :D
Reagovat
smazaný uživatel
NE :)))))) asi jenom polovinu jednoho gemu :D ale vypadá že prodává zeleninu někde na tržnici :D
Reagovat
PetaM
No, je to typická Ruska. A od "někoho" okopčila ten svůj skvělý řev během výměn.
Reagovat
spaniel
Videl jsem, ze na returnu stala bokem k siti, ale Cibule nebyla schopna ji to podat do bekhendu. Cele je to spis o tom, ze Cibule je totalne z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
a hlavně cibule má hroznej servis. O tom druhým servisu radši ani nemluvím
Reagovat
PetaM
Jo, trochu jako Radek, akorát teda trochu více :D Ale pak se zase obrátila zpátky :D :D
Reagovat
EllNino
dyť neni hnusná, náhodou mně se docela líbila :)
Reagovat
PetaM
Z mého pohledu byla úplně škaredá :D - tak nějak si představuju typickou Rusku. :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Makarovové TM moc přeju...
Reagovat
d@ve
Přidávám se ke gratulacím. Děkuji za pěkně napínavý a záživný tenis (hlavně na závěr). Jen tak dál Deni...
Reagovat
smazaný uživatel
když ne české finále v Moskvě tak aspon v Lucemburku! :D
Reagovat
PetaM
A co máš proti českému finále v Moskvě? :D Vždyť Katka a Lucka ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na Katku jsem zapomněl no :D
Reagovat
tommr
tak na třetí pokus to Denisa zvládla když čtvrtej mečbol proměnila esem. V závěru tam obě holky předváděly úžasný výměny ... :)
Reagovat
PetaM
Už tě tady jednou někdo opravil, že to bylo na druhý pokus ... :) Ztracený servis za stavu 4:1 se jako doservírování nepočítá :) :D
Reagovat
tommr
no tak prostě dvakrát za sebou v závěru přišla o servis a teprve napotřetí si ho dokázala udržet - spokojenej? :)
Reagovat
PetaM
Mně je to jedno, že :D Důležité je, že vyhrála :D
Reagovat
slacker
2x za sebou prohrala servis ve 3 setu? To taky neni pravda u Denisy
Reagovat
smazaný uživatel
Krása sen pokračuje. To byli nervy. Denisa ukazuje že má na to být o 100 míst výš
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Denisa to dopodávala!! :-) Gratulace.. Na konci se hrál hodně dobrý tenis!
Reagovat
PetaM
Vooole :D Zakončit esem :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
mazec, i ten dropshot předtím by ani Roger nezahrál líp, tleskám :))
Reagovat
tommr
jj ten třetí a čtvrtej mečbol si Denisa vypracovala krásnejma winnerama - klobouk dolů ... :)
Reagovat
slacker
TAk se to prece jen podarilo. Hura
Reagovat
tommr
povede se Denise napotřetí dopodávat? Výhru by si zasloužila, ale Lepchenko bude určitě proti ... :)
Reagovat
slacker
Snad napodruhe?
Reagovat
majkl005
to co předvádí Deniska je neskutečný, nad tím zůstává úplně rozum stát...úžasná hra
Reagovat
smazaný uživatel
Další break. To jsou neskutečné výměny to co Denisa předvádí je naprosto úžasné
Reagovat
dadaft
místy holky předvádějí n e s k u t e č n é věci. ))
Reagovat
slacker
Nekdo rikal ze je to pry jen opticky klam. Ze to vypada na desne rezby ale dela to je uhel kamery
Reagovat
d@ve
Možná, ale i tak je to vcelku pohledný tenis.
Reagovat
spaniel
Spis bych rekl, ze bezny zaber kamery to opticky zpomaluje, u nekterych turnaju se zda, ze ani nejde dat winner. Tento pohled odpovida realite, jsou to strasne pecky. O to smesnejsi je, jak tady kdosi psal, ze trenoval servis a po case ho dostal aspon na uroven WTA placani.
Reagovat
VlS
No, pokud ho od 5 let trenoval do 20 aspoň 3 hodiny denně s dobrým trenérem, tab by to možný bylo. :-)
Reagovat
spaniel
:) to asi ano, ale tak to rozhodne nepsal.
Reagovat
d@ve
Pokud tomu tak skutečně je, tak bych asi nechtěl stát na druhé straně sítě.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
...za tenhle darovanej gem asi zaplatí krutou daň :-(
Reagovat
PetaM
To je fakt, bude muset zaplatit daň z Prize money za SF ... :)
Reagovat
Fandina
A bude ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem si myslela to samý a pak přišlo něco neskutečnýho, že válím oči ještě víc :DD
Reagovat
smazaný uživatel
zaplať pán Bůh sem se mýlil, ale přiznám se, byla ve mně malá dušička... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně to už nepohnojit prosím..
Reagovat
tommr
vypadá to, že to bez nervů nepůjde ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
že raději nemlčím...
Reagovat
tommr
musí holt zase zabojovat při podání soupeřky ... :)
Reagovat
d@ve
skoro se jí to povedlo...
Reagovat
tommr
jj toho BP byla škoda ... :)
Reagovat
d@ve
Ještě má naštěstí jeden break k dobru. :)
Reagovat
tommr
dopodávat ale bude zase problém ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, asi nebude to jednoduchý
Reagovat
slacker
KLASIKAAAAAAAAAAAAA
Reagovat
smazaný uživatel
škoda
Reagovat
tommr
promarnit dva MP ale bylo trestuhodný - zvlášt ten nepovedenej DS si Denisa mohla odpustit ... :(
Reagovat
d@ve
žel měla... :(
Reagovat
VlS
7:5;6:3, dobrý Tome a jen tak dál
Reagovat
vrabejka
Denisa obrat :D
Reagovat
d@ve
...že by?? Doufám v to. ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
...dost mi připomíná Viku
Reagovat
ta-dah
:-) ...jsem rada, ze nejsem sama s podobnym pocitem:-))
Reagovat
gedzitka
Viku taky, ale z určitých úhlů taky dost Květu Peschke
Reagovat
tommr
akorát, že je o hlavu větší ... :)
Reagovat
gedzitka
detail :-)
Reagovat
tommr
v tenise ale hodně důležitej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda týhle hry Deniso..
Reagovat
Chrenda
Bára super, velká gratulace a držím palce Denise, zatím se zdá, že to nedá zadara!! Tak snad postoupí!! Holky válej i ve čtyřhře, he to radost na to koukat na ty výsledky! Tak snad Tomáš nic nepokazí, aby byl hezký čtvrtek!!
Reagovat
dadaft
Lepčenková je kočka ženská.
ale chodí jak chlap.
Reagovat
zpilat
no ty její vražedné pohledy před podáním mě děsí! a co jsem viděl jejího otce, tak už vím, po kom je má!!!!
Reagovat
tommr
na tohle ale nemá:
https://pbs.twimg.com/media/By4inUXCYAA3fwg.jpg:large
Reagovat
dadaft
jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Barbora aj Katka :) plus Allertova dufam , že dnes tiež postupi :)
Reagovat
Frick
180 cm prý
Reagovat
slacker
Kolem pasu?
Reagovat
Frick
Asi. A kolik cm může mít třeba Štěpec?
Reagovat
Cico93
veľa veľmi veľa ;)))
Reagovat
slacker
Min nez Denisa
Reagovat
EllNino
Fricku, kde te´d myslíš ? :DD
Reagovat
Frick
17,5 tipuju
Reagovat
EllNino
ježiš, tohle jsem opravdu nepotřeboval vědět :DDD
Reagovat
dadaft
prý?
Reagovat
slacker
No Baro, co ten jazyk?
Reagovat
blixa
Mlsná, no ... :D
Reagovat
d@ve
No, zřejmě si na té Švédce pěkně smlsla... :o)
Reagovat
dadaft
k zulíbání.
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist