Záhlavová-Strýcová v Dauhá porazila Lisickou, ve druhém kole je i Šafářová

23. 2. 2015, 17:37
Aktuality 258
WTA DAUHÁ - Stoprocentní úspěšnost měly v úvodní hrací den na turnaji v Dauhá české tenistky. Barbora Záhlavová-Strýcová odstartovala výhrou nad Němkou Sabinou Lisickou a i na šesté letošní akci postoupila do druhého kola. Do něj se po výhře nad Australankou Stosurovou dostala i Lucie Šafářová. První zápas pod vedením nového trenéra Wima Fissetta dnes suverénně zvládla Viktoria Azarenková.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Barbora Záhlavová-Strýcová má za sebou životní sezonu a daří se jí i v novém roce, v němž ještě neprohrála svůj první zápas na turnaji. Dnes v Dauhá si poradila po setech 7-5 6-4 s Němkou Sabinou Lisickou a i na šesté letošní akci postoupila minimálně do 2. kola.

Osmadvacetiletá rodačka z Plzně v prvním setu přišla dvakrát o náskok brejku, o servis však bývalou wimbledonskou finalistku připravila ještě jednou a po více než hodině boje se ujala vedení. Ve druhém setu česká tenistka prohrávala 1-3, ovšem Lisická, jež se kvůli nemoci nechávala během utkání ošetřovat, náskok neudržela a v šestém zápase sezony utrpěla už pátou porážku.

Záhlavová-Strýcová, jež má v této sezoně bilanci dvanáct výher a pět porážek, se v live rankingu posunula na dvacáté místo a pokud dokáže vyhrát ještě alespoň jeden zápas, měla by mít za týden téměř jistý premiérový posun do Top 20. V té jsou nyní už tři Češky.

Příští soupeřkou dvaadvacáté hráčky světa bude bývalá světová jednička Venus Williamsová, která dnes otočila utkání s Casey Dellacquaovou. Australanku zdolala 3-6 6-2 6-1 a ve čtrnáctém letošním zápase si připsala dvanáctou výhru.

Záhlavová-Strýcová se čtyřiatřicetiletou Američankou prohrála oba vzájemné duely, naposledy spolu hrály loni na antuce v Charlestonu.

"Hrála jsem s ní před rokem a ona pak měla skvělých dvanáct měsíců, asi nejlepších v kariéře," řekla Venus o Strýcové. "Jsem si jistá, že si teď hodně věří. Nevím přesně, co můžu od zápasu očekávat. Nevím, jestli nějak změnila svou hru, takže musím být připravená na cokoliv."

Ve večerním utkání hraném v chladném a větrnném počasí uspěla i Lucie Šafářová, která si ve třináctém vzájemném střetnutí se Samanthou Stosurovou připsala jubilejní desátou výhru. V Dauhá nad třicetiletou Australankou zvítězila po hodině a tři čtvrtě 7-6 6-4 a oplatila jí lednovou porážku ze Sydney.

 

Osmadvacetiletá Češka v obou setech nedokázala potvrdit brejk. V úvodním dějství za stavu 6-5 neproměnila čtyři setboly, ale v tie-breaku své zaváhání napravila. V druhé sadě přišla o vedení 4-2, v desátém gamu však při podání soupeřky proměnila druhý mečbol.

Světová patnáctka Šafářová, která má tento týden reálnou šanci zaútočit ve světovém žebříčku na 11. místo, se ve druhém kole utká s pátou nasazenou Ruskou Jekatěrinou Makarovovou. Se současnou světovou devítkou se utkala dosud třikrát a dvakrát vyhrála, naposledy ji smetla loni ve čtvrtfinále Wimbledonu.

Další dvě české zástupkyně do soutěže zasáhnou až následujících dnech. Nasazená jednička Petra Kvitová má v prvním kole volný los a hrát bude až ve středu proti vítězce duelu Jankovičová - Saisai Zheng. Nová česká dvojka Karolína Plíšková, kterou po sobotním finále v Dubaji trápí drobné svalové zranění, bude hrát zítra proti Stefanii Vögeleové. Švýcarka dnes prošla kvalifikací.

První zápas pod vedením nového trenéra Wima Fissetta dnes suverénně vyhrála Běloruska Viktoria Azarenková. V Kataru šampionka z let 2012 a 2013, která vynechala loňský ročník kvůli zranění, porazila hladce 6-0 6-3 světovou jedenáctku Angelique Kerberovou z Německa a v Dauhá neprohrála už pojedenácté v řadě.

"Se svou hrou jsem docela spokojená. V první setu jsem do zápasu vstoupila dobrým přístupem a fungoval mi herní plán. Ve druhém setu jsem věděla, že se (Kerberová) bude snažit vrátit zpět do zápasu a pro mě bylo důležité udržet si úroveň své hry," řekla bývalá světová jednička, jež je po loňských zdravotních problémech aktuálně až na 48. místě. V Dauhá by se mohla stát první trojnosobnou šampionkou.

WTA PREMIER DAUHÁ
Katar, tv. povrch, 731.000 dolarů
pondělní výsledky (23. 02. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Šafářová (ČR) - Stosurová (Austr.) 7-6(3) 6-4
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Lisická (Něm.) 7-5 6-4
V. Williamsová (7-USA) - Dellacquaová (Austr.) 3-6 6-2 6-1
Azarenková (Běl.) - Kerberová (8-Něm.) 6-0 6-3
Pennettaová (It.) - Kuzněcovová (Rus.) 3-6 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

258
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Budem uprimne fandit B.Z.Strycovej!O to viac,ze ma mimoriadne silnu superku-veteranku,/Venus W./ktora vcera predvadzala dobry tennis.Nebudem siaholho vypisovat,necham zapas na hrackach,ale fandim B.Z.Strycovej!
Reagovat
slacker
34 roku neni veteransky vek
Reagovat
Fandina
v tenise ano
Reagovat
slacker
Ani v tenise. Se koukni jaky je vek pro turnaje veteranu.
Reagovat
Fandina
Je to myšleno v nadsázce u profesionálních tenistek. Šestnáctileté a pak ty, kterým je jednou tolik. Takže proto na okruhu veteránka.
Reagovat
dadaft
sešla se tam letos parádní sestava, 1K zajímavé, od 2K už je to jízda, obzvlášť na Barču s Venus a Elinu (doufejme) s Vikou se těším moc.............................
no, zítra 100% neuvidím nic, tak snad dneska něco..........................
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sestava je tam dobra;) To zase jo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle turnaj jde v mych ocich uz pomalu na same dno...tohle jako ma byt turnaj kat. Premier?;D) Neboli, na blizkem vychode si mysli, ze peniz spravi vsechno?:)...nespravi...prachy nezaplati jaksi ten vklad prace do tohoto arabskeho dvojboje D+K...z ktereho se mne pomalu dela zle...

Kdyz si najedete ze stranek WTA na turnaj, tak se vam otevira nejaky minuly rok...takze se chvili ztracite, to jim nejak nevadi...nechapu...ten newslleter bych asi ani neriskoval...moc tomu proste nedavaji, je to takove vsechno umele... mam z toho pocit, takoveho turnaje bez zivota, hracicka sejku, aby se behem unora pobavili...

Jenze se tady uz ztraci cit pro cokoliv...
Dneska uvidime uz zapas Venuse x Baruna...jako co to je? Takze oni budou honit veteranku Venusi znovu na kurt, a ty 4 walk-outarky se dneska ani na kurtu neukazi? Turnaj srajda-smajda, tohle...
....jedine co tohle pripomina kat. Premier, jsou ty prachy...
...ale uroven to ma tak Int....naproti ten turnaj v Acapulcu, uplna parada, opravdu pekna tenisova atmosfera...pavouk rovina, takhle si nejak predstavuji kat. Premier, krom toho zaroven se jede turnaj muzu, takze atraktivita se celkove zveda...;)
Holt mexicani maji smulu, ze tam nemaji tolik nafty, no...;)
Reagovat
slacker
Maji v Dauha vice jestrabu nez v Dubaji?
Reagovat
blixa
Nějak jste podlehl rozčílení pane profesore ! Turnaje kategorie WTA Int. nikdy nemají w.o., to není nějaká specialita Mexika ;-) Naopak kategorie Premier a vyšší je má vždycky, ano, při 32 startujících někdy jen 2, ale 4 jsou běžné, při větším počtu startujících je to i o dost víc. Tak za to hned nenadávejte šejkům ale spíš pošlete protestní notu na WTA ! (nebo aspoň na Lampárnu, případně na Městkou váhu ;-)). A porovnávat atmosféru turnaje v "divokém" Mexiku a usedlém Kataru ? No pane profesore ! Akademik Vašeho formátu !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Srandicky, srandicky, ale az budou na ten kurt hnat nejakou veteranku z Cech, to budete mit tady zase kecy;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
A jak nebude ceska na kamerach, tak tu budete zase tvorit silene konspiracni teorie;)))
Reagovat
tommr
Bára už je taky veteránka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bara 28
Venus 34
No promin;)
Reagovat
EllNino
já beru teda pojem veteránka v tenise 30+ :)
Reagovat
VlS
Vlku, nemyslím, že so vymysleli šejci. Hledal bych za tím hvězdy WTA, které si kdysi nadiktovaly podmínky a stala se z toho tradice. Babča Vee s tím nemůže mít problém, zas tolik toho odehraného nemá.
Včera jsem s tebou souhlasil, že u takto navazujících turnajů by bylo lepší wo pro finalistky předchozího turnaje. Simona nám do toho odhlášením hodila vidle, no, raděj jede kupovat barák.
Druhá nám do toho taky hází vidle, když je přihlášená i ba ďebla.
Holt nám holky na to omezení zátěže trochu dlabou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo,,,setkalo se tady toho vic...
Je pravda, ze w.o. je neduh i jinych turnaju P.,P5
Ale jak se k tomu pripocte ten jejich postoj.
Vychazi z toho trochu turnaj mimo...
Reagovat
tommr
nechápu co tě to zase chytlo. Volnej los je zavedenej právě proto, aby finalistky/semifinalistky z předcházejícího turnaje měly před nadcházejícím turnajem trochu větší oraz. Předpokládá se totiž, že se bude jednat o ty nejvýše nasazené hráčky. Že to občas neklapne a do závěrečných kol se dostanou i nenasazený hráčky není chyba systému, ale nevyrovnanosti hráček ... :)
A ještě jedna technická poznámka. Skreč znamená, že soupeřka z nějakýho důvodu odstoupila v průběhu zápasu (třeba i během první hry). Walkover znamená, že soupeřka z nějakýho důvodu vůbec nenastoupila k zápasu. Volný losy v prvních kolech se zásadně označují jako byes ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, trochu jsem za-autoval dneska...
...stava se;)
Ty rozdily chapu...obecne tam necitim tu rovinu v tom vsem...
takze zaklad bez rozdilu turnaje, finalistky w.o. v nasledujicim turnaji;)
Zbytek nema cenu resit, tady uznavam, ze to je prez caru;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jaký bude další turnaj Cetkovské?Kdy se vrátí:)
Reagovat
Frick
IW
Reagovat
Frick
Lucka H. má Errani - to bude zajímavý. Myslim, že má určitě šanci. Na tvrdym.

Maruška má LL Karančevu. Tady uvidíme - v Midlandu jí sice porazila i Vaňková, ale v Acapulcu třeba zase dokázala porazit Uytvanckovou. No ale bohužel, spíše Marušce moc nevěřím. :-/
Reagovat
Frick
Máte nějak přehled v tom, kdo z tenistek tyká koučovi a kdo ne? Samozřejmě, platí jen v případě, že spolu mluví jazykem, který to rozlišuje podobným způsobem jako ČJ. A taky, když to není otec :o)

Petra K. a Kotyza = vyká
Terka S. a Machovský = (asi) vyká - právě při tý poradě se mi zdálo, že mu vyká i když nebylo zcela jasný, zda mluví ve 2. os. sg nebo pl., ale i vzhledem k věku Terky a kouče je to vykání pravděpodobný
Karolína P. a Vaněk = nevim, ale tipl bych si, že mu tyká. Vzhledem k tomu, že je *1978
Reagovat
Frick
Terka ve třetí sadě nezvládla jeden svůj servis, přestože v něm vedla už 40:15 :-( Na returnu Monči si ve třetí sadě ani neškrtla, nejpříznivější stav, kterého na returnu dosáhla, bylo 30:30. Naopak měla Terka namále už při svém závěrečném servisu, kdy již čelila dvěma mečbolům, které ale pěkně odvrátila.

Těžko říct, jak by skončil TB...

Ale je to trochu zklamání. Secjenom, od Terky bych čekal snad už i o fous lepší výsledky, než vypadnout v 1. kole WTA 280. Los sice nebyl úplně lehký, ale těžký také ne. Snad to bude trochu lepší časem. I když smělý cíl, který jsem pro Terku tak trochu vytyčil = nasazení ve Wimbledonu, se zase trochu vzdálil.

Bohužel, nějak Terce plíživě unikají možnosti získávat bodíky.

2. týden - nevešla se těsně do MD Hobartu a kvaldu nestihla
6. týden - nominace do FC jí znemožnila hrát slabě obsazený turnaj v Pattayi.
7. týden - zdravotní porblémy jí donutily skrečovat 1. kolo kvalifikace do Dubaie, kde byla jasnou favortikou (přišla tak min. o 20 bodů)
8. týdnů - po nelehkém, netežkém losu a nesenzačním a nekatastrofálním výkonu se loučí s Acapulcem už v 1. kole...

K té její slzavé produkci, co říct. Já myslím, že to asi je nějaká lehká emocionální odchylka, kvůli které již asi někdy využila psychiatrickou pomoc. To říkám zcela vážně. Prostě normální to neni, pardon.
Reagovat
Frick
Je ale fakt vcelku macatá. Ale nikde nic neteče - jako třeba před 1-2 lety Petře, která sice měla štíhlé ruce, nohy, ale "teklo" jí to na břiše. To sice Monča má tak všechno takový silnější, ale zárověň pevný, takže esteticky je to utěšené.
Reagovat
PH94
Noo v Mexiku je pěkná atmosféra hned na 1. kola :)
Reagovat
PH94
Terka ve 2. setu hraje moc dobře :)
Reagovat
Frick
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-smitkova-puig-wta-acapulco-tennis-wta-14956.html

A vy jste strašili, jak nebude :O)

Ale teče o brejk :-(
Reagovat
Frick
Při poradě s trenérem tam bulela jak želva. Bože.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až na ten začátek to Maruš zvládla celkem v pohodě.. :-) Až na občasné hluché místa hrála celkem dobře.. :D Shelby byla dobrý test, v 1. setu hrála hodně dobře a Maruš musela pořádně zabrat.. :D
A taky se ukázalo, že Maria je hlavní atrakcí aspoň co se týče ženské části turnaje v Acapulcu.. Hned na 1. kolo narvaný centr kurt.. :-))

Ale teda co mi dralo nervy byl ten stream.. Vždy byl useknut potlesk diváků a zvuk pak opět začal fungovat až na začátku další výměny.. To bude dlouhý týden! :D

Tak a jde se spát! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje spojka zabrala celkem slusne, mela uz problemy v prvni setu;)
Ale jeste to zvladla, s tim jsme pocitali, ted nasadime tezky kalibr...vylet do okoli;)))
---
Jinak rozhodne zajimavejsi turnaj nez na blizkem vychode...
...divaci od prvniho kola super, ale tam to bylo vzdy celkem hezke...je videt, ze turnaj prirozenym zpusobem krok po kroku zlepsuji...
---
Reagovat
VlS
Akorát ta spojka nějak trochu klouže teda :-))
Atmosféra - jasný, rekreační středisko a latinoameričani zbožňují jakoukoli fiestu
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, trochu prokluzuje, ale na dnesek ma pripraveny vylet do okoli...
...to by mel zvladnout...;)
https://www.youtube.com/watch?v=X_YtA_0tZ1U

Mel by ji dnes slusne poplest hlavu;)
Reagovat
Frick
hnedka v problémech - 1:3
Reagovat
Frick
že TOP 11 je nyní velice levné. Možná méně než 2700 bodů bude třeba.

Problém je to, že kdo si to místo vezme, nebude v TOP 10, ale bude dost možná platit za trubku, co se nebyla schopna dostat do TOP TEN.
Reagovat
misa
Blbost, pro někoho by to bylo životní umístění. Pak stačí udělat dobrý výsledek v IW + Miami a desítka je na světě.
Reagovat
Frick
Jasně, ale prostě nejlepší kariérní umístění typu 2. (mohla jsem být jednička), 11. (mohla jsem být v desítce), 101. (mohla jsem být ve stovce) asi pak po kariéře zamrzí.
Reagovat
majkl005
Lucka tu Sesil dává slušně :) kéžby se blýskalo na lepší časy :)
Reagovat
tommr
Lucka to nakonec dala ve dvou, ale ve druhým setu málem přišla o vedení 4:0 ... :)
Reagovat
marsden
Kerber vypadla / vloni finale, takze bodove je ted az za Karolinou \ Luckou je to tak?
Reagovat
misa
Ne, body za loňský turnaj Premier 5 v Doha už byly odečteny.
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
Frick
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking

No prejže ne. Ale někdo se přes ní přežene. Ať je to Lůůůůůůca :o)
Reagovat
Frick
Nemá šanci se stát první hráčkou (po dlouhé) době, co by se dostala do TOP 10, aniž by předtím dokázala postoupit do OF na GS?
Reagovat
tommr
zbytečně se v tom štouráš. Karolína stoupá pomalu, ale jistě. Je úplně jedno jestli se dostane nejdřív do desítky a pak teprve prorazí na GS nebo jestli to bude naopak ...
Reagovat
Frick
Já to beru jako statistickou zajímavost. :o) Si to srovnej třeba s Terkou, co se nejdříve stala OF Wimbledonu a až poté hráčkou TOP 100 (počítáme-li ofiko žebříček)
Reagovat
Frick
Když slyšíte Acapulco, taky se vám hned vybaví jeden film? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně

http://www.elvis-collectors.com/dvdfuninacapulco.jpg
Reagovat
Frick
Doufám, že tě pokouše vzteklá krysa, co má zuby napuštěny prudkým jedem :o)
Reagovat
Frick
bude na streamu?
Reagovat
sprchon
Nebude, na streamu je asi jenom centr. Takže k vidění bude Bethanie, Máša a Slovenky. Já jdu ale spát, na Terku se podívám až půjdu v noci na záchod. :D Nebo až ráno...
Reagovat
sprchon
Nebo jak oni o mají - CANCHA CENTRAL, kde hraje jenom Máša a GRAND STAND, kde se hrajou ty druhý dva zápasy...

http://www.wtatennis.com/schedule/tournamentId/87/title/abierto-mexicano-telcel
Reagovat
misa
Není v plánu
http://www.tennisform.com/
Reagovat
Frick
Co se dá dělat. Myslel jsem si, že třeba Puigovka bude pro diváky atraktivní, tam u toho Karibiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem na přednášce jedním okem... První set byl úplně v pohodě. Vika hrála dobře, Angie naopak hodně chybovala. Kromě toho prvního gemu byly všechny hry celkem rychlé (ačkoli v každém gemu uhrála Angie aspoň jeden fiftýn) a nemohlo to skončit jinak než kanárem... Druhý set už byl z pohledu Viky komplikovanější. Dvakrát ztratila servis a něco tam vyhodila. Naštěstí v obou případech získala rebrejk a myslím si, že zlomový byl sedmý gem, ve kterém odvrátila brejkbol. Ten závěr už byl zase v pohodě a Vika bez problémů postoupila do dalšího kola. :)
Statistiky zápasu: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1614247173842

V první řadě musím říct, že jsem dneska o vítězství Viky vůbec nepochyboval. Zaprvé proti Angie umí a zadruhé teď Angie není v dobrém rozpoložení. Aby měla v zápase dvakrát víc UE než winnerů, to se jí obvykle nestává... Vika se pořád ještě potřebuje rozehrát, ale v některých momentech hrála opravdu výborně. Když se podívám na statistiky, tak ji můžu jenom pochválit. Zároveň jsem rád, že premiéra pod novým trenérem byla vítězná. :) Řekl bych, že Vice dneska větší problém než Angie dělaly vadné míčky při podání. :D Jediná škoda je, že v Dauhá jsou Vika a Caro po tom přelosování ve stejné čtvrtině pavouka...

Tak teď zkusím vydržet na Mashu v Acapulcu... :)
Reagovat
FulnekUltras
Potvrzuje se, že Vika bude i nadále pro každou soupeřku minimálně těžkou překážkou.
Reagovat
FulnekUltras
Dnešní zápasy jsem kvůli výročnímu úřednímu trojboji (fin., zdrav., soc.) neviděl, ale zdá se, že to Bára i Šafi zvládly proti kvalitním soupeřkám perfektně a v příštím kole mohou dál vylepšit svá letošní aktiva - i ta Venus je při troše štěstí hratelná...
Reagovat
sprchon
Minulý rok dala Bára Venus kanára. :) Nakonec sice prohrála, ale v součtu gamů to bylo 13 pro Venus, 14 pro Báru... Jak Bára, tak Venus hrajou letos parádně, takže to bude určitě dobrej zápas. :)
Reagovat
FulnekUltras
Určitě si ho nenechám ujít. Bára má teď rozhodně na to, aby zas trochu pohnula dějinami... ;-)
Reagovat
sprchon
Já budu mít šanci ho vidět snad pokud se bude Flipkens s Petko mydlit přes tři hodiny jako ve svých jediných dvou vzájemných zápasech. :D Pak ještě Garbi?e s Carlou, to by mohl být taky dlouhý zápas. No a Dulgheru s Cornet nevím... Za mně nejlépe kdyby Bára s Venus začali po 8. večer našeho času. Ale už jsem tak nějak smířen s tím, že to neuvidím.
Reagovat
misa
Myslím, že reálný začátek může být kolem půl osmé večr.
Reagovat
sprchon
To bych viděl tak konec 2. setu... Ale co, kdyžtak se kouknu druhej den aspoň na HL. ;)
Reagovat
sprchon
Jak tak koukám na ty body, tak pokud tu nechce udělat aspoň finále, tak to ať si raději odpočine. :)
Reagovat
majkl005
taky sem se díval, že na tomto turnaji to s bodama je celkem bída...
Reagovat
Fandina
Pokud to vezme místo tréninku a přesto něco uhraje, tak proč ne, že?
Reagovat
sprchon
Půjde hlavně o ten její zadek. Vaněk to řekl dobře. Pokud jí v tom svalu bude jen trochu píchat, přesvědčí ji, aby třeba i skrečovala. Nechtějí nic riskovat, což chápu a čehož jsem v tomto případě zastáncem. :)
Ale pokud to bude v pohodě a náhodou se zápas nepovede, furt může k tréninku využít debla s Luckou, která se z debla jen tak neodhlásí. ;)
Reagovat
tommr
Karolína a Petra musí v Doha dojít aspoň do semifinále, aby získaly nějaký plusový body - čtvrtfinále je jim na nic ...
Bára si polepší už postupem do čtvrtfinále ...
Lucka si připsala první plusový body už dneska a pokud by došla až do semifinále a Karolína ne, tak se Lucka vrátí na post český dvojky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vubec nechapu, proc Pliskova nema w.o....nebo bye...
a misto toho to maji nejake 4 hracky...ktere tedy nevim, jestli si na to vubec zasluhuji;) podle mne nezasluhuji;)))
Nici to turnaj...ty 4 w.o.cka...je to proste moc...
Potom jako prvni kolo >>> Garbine x Karlicka, nebo Sam x Lucy...
a...Kata a Karol si jedou nejake w.o. jaky je rozdil mezi tou Katou a Lucy nebo Garbinou a Petrou???...nebo Radwanskou a Lucy, Wozniackou...sakrys...tenhle turnaj neni rovina...;)

Pliskove bych to dal z fleku...jako jedine, kdyby tam jela Simona, tak jasne Simona...

Proste tak jak to je je obcas videt na American tour...jak jdou ty turnaje za sebou, tak vitezka by ten w.o. nebo bye mela dostat, pokud hned jede na nasledujici...

Takze ve vysledku, to pro tu Pliskovou je hozena trochu klada pod nohy...
no, a pak jak jsou ty holky unavene, nektere, tak te walk-outarce se muze i uhaluzit turnaj, kdy jednou vyhraji, jsou ve finale, tam potkaji znavenou souperku a supa...
Reagovat
misa
Je to proto, aby se šetřily hvězdy.
Reagovat
smazaný uživatel
no...ale pak to muze dopadnot tak, ze nejaka hracka hraje celou kvaldu, postoupi i do druheho kola...a walkoutarka chytne souperku ze skreci ve druhem, potom nejaka unavena to vzda pred dalsim zapasem a je ve finale...
...v GS neco takoveho nemas ani nahodou...nemelo by to byt tedy spis opacne...?
Ze cim mene kvalitnejsi turnaj, tim vic moznosti w.o.
Na Int. v Mexiku zadne w.o. ani bye!!!...to je u mne rovina;)...a taky ta mas hvezdu....;)
...v ATP jeste tak nejak...tam aspon ten zebricek neni jak horska draha, ale u tech holek to podle mne je divny...stvari to divny turnaje...a ta radoby kvalita je potom tedy dost relativni...si pamatuji, ze Marion jednou diky tehle akci brala body za finale, do ktereho ji stacily uhrat nejaky dva sety...;)
Reagovat
sprchon
Taky bych byl pro. ;) Udělovat volno v prvním kole jen finalistkám turnaje z předchozího týdne.
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
d@ve
Taky si myslím, že by to bylo fér..
Reagovat
VlS
Taky se mi ty 4 wo nelíbí ani trochu. Bral bych opravdu WO pro finalistky předchozího turnaje, to dává smysl.

No nic, uvidíme. Doufám, že Lucy tu Káťu dá a zě uvidíme zase české semi.
Reagovat
sprchon
Gratulace! :) Málem bych zapomněl.
Reagovat
majkl005
Jenom ať Saisai neporazí Jelenu...protože pokud by Petra hrála se Saisai, tak je na 90% jasný, že Petra prohraje....kór kdyby Saisai hrála stejně jako proti Lucce na USO vloni....to by Petra byla schopná předvést i 70UE za celej zápas :D
Reagovat
smazaný uživatel
no pozor, je vítr takže počítej +15 :DD
Reagovat
misa
Pamatuju a nechtěl bych Číňanku znovu vidět.
Reagovat
VlS
Sasanka Velehorská
Reagovat
misa
Přímo himalájská.
Reagovat
majkl005
já taky právě pamatuju, ale raději bych nepamatoval :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím Vás všimli jste si,že Jelena nehraje s Petrou neodhlásila se Petra?
Reagovat
aligo
Petra má volný los v prvním kole a s Jelenou se muže střetnou v kole druhém :D D
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji :D
Reagovat
EllNino
má s ní hrát až ve 2. kole :)
Reagovat
blixa
Pokud Jelena vůbec postoupí .. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
dobre dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
tommr
a Lucka mě poslechla a ukončila to při podání soupeřky. Dneska vyhrála i když ani v jednom setu nebyla schopná udržet brejk ... :)
Díky postupu do druhýho kola se Lucka zase vrátila na 15.místo před Pennettaovou a na 14. Suarezovou ztrácí pouze 5 bodů ... :)
Reagovat
EllNino
yes ! :) a schůdnáKaťa ve 2. kole, Lucka by ji mohla dát určitě ! :) na ten zápas se taky moc těším
Reagovat
misa
Hodně nebezpečná hráčka, Lucka bude muset hrát výborně, nejlépe wimbledonsky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že jsem si pokecala sama vedle, tady byste mě sežrali, je vás tu jak supů :) No tak vám gratuluju no, musím Sam nějak líp připravit na fanouškovské stádo Lucky :D:D
Reagovat
blixa
Nesežrali, to bys nám nezbyla !!! ;-) :D
Reagovat
VlS
Marná námaha, Lucce to bylo akorát v Sydney blbý vyhodit domácí jedničku v prvním kole, teď už to zase pojede v normálu - Lucka v pavouku = Sam jede domů.
Reagovat
smazaný uživatel
pryy stado;)
Reagovat
misa
Viděl jsi, jak proměnila Lucy mečbol? Zajímalo by mě to.
Reagovat
tommr
první mečbol Lucka zahodila svojí nevynucenou chybou, druhej jí naopak darovala Stosurová její nevynucenou chybou ... :)
Reagovat
misa
Ještě jednou díky, já bych jinak neusnul :-))
Reagovat
VlS
Moc hezkej tenis. Gratuluju Lucinko
Reagovat
Fandina
Gratulka Lucce. Podle mě byla celkově lepší než Sam a jen potvrdila roli favoritky. Super Šafi. Dneska pěkně!!!
Reagovat
FulnekUltras
Na Sam si už Lucka nejspíš hodně věří...
Reagovat
Fandina
Možná. S dneškem má Šafi se Sam skore 10:3, ale před měsícem s ní prohrála. Dneska ale hrála dobře. Šafi pojď!!!
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do 2. kola! Jen tak dál! Lucko pojď ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka to dala a rovnou ve 2 setech :) gratuluji
Reagovat
misa
díky, že jsi to neprotahovala a já nepřišel o tvé andělské oči. Jedeme na Makarona :-)
Reagovat
PH94
Tak Lucka to zvládla! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! Snad čísílka nelžou, gratulace Lucko! :) A teď si podej tu ruskou zmrzlinu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak a je to. Ještě jedna výhra a Lucka je zase česká dvojka.

Kdo je další?
Reagovat
smazaný uživatel
Makaréna
Reagovat
smazaný uživatel
aj, tak to nebude jednoduché..
Reagovat
smazaný uživatel
nebude, ale snad ji dá jako ve wimbledonu :)
Reagovat
Frick
ééééé makaréna.....

http://youtu.be/XiBYM6g8Tck?t=47s
Reagovat
smazaný uživatel
Katu si povodime...;)))
Reagovat
tommr
je to ale tak trochu podraz na Lucku - původně měla hrát s Wozniackou proti který bych jí rozhodně věřil mnohem víc než proti Makarovový ...
Reagovat
EllNino
to bych neřek, Makarova je pro ní daleko schudnější soupeřka než běhavá Caroline ...
Reagovat
EllNino
proč teda říkáš, že Muguruza je lepší soupeřka než Suarez, která doběhne cokoli, a u Makareny s Woz chceš Wozejka, kterej ale taky všechno doběhne ...trochu protimluva ne ? když z těch 4 jsou ranařky Kata a Mugu :)
Reagovat
tommr
protože Makarovová je komplexní hráčka, která má skvělej pohyb i tvrdý údery - když má svůj den tak je prakticky beze slabin. A v poslední době je ve formě ...
Wozniacká se mi naopak zdá v poslední době úplně z formy - možná i díky zdravotním problémům (má něco s nohou a stěžovala si i na nachlazení) ...
Reagovat
EllNino
okey, možná máš recht, ale stejně si myslím, že Makarova je pro ni dobrá soupeřka, kor když ji porazila ve Wimblu rozdílem třídy, uvidíme :) těším se ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak bylo to na trave, trosku jiny sport;)
To bych nesrovnaval...uplne...
Ale verim ve vitezstvi;)
Reagovat
Frick
Hotovo. No sláva.
Reagovat
smazaný uživatel
No a je to, a tady se zase stresovalo;)))
Reagovat
EllNino
jest to tam ! :D ale neviděl jsem závěr :/ ...snad zejtra na WTA bude záznam :)
Reagovat
d@ve
2 BP, Lucko dej to!!
Reagovat
d@ve
Super! Dala to, holka jedna naše! :)
Reagovat
Frick
Máte někdo?
Reagovat
d@ve
Asi jsme všichni namydlení. :(
Reagovat
sprchon
Pro tyhle případy doporučuju tipsport. Já tam sázím těch 30 kč měsíčně a můžu tam tak vždycky měsíc sledovat přenosy. ;)
Reagovat
misa
A jak proměnila Lucka mečbol?
Reagovat
d@ve
Tipuji 3 metry za lajnou BH po čáře..?? :)
Každopádně počkám si na HL.
Reagovat
tommr
díky nevynucený chybě Stosurový ... :)
Reagovat
d@ve
Fakt? To je škoda, přál bych ji nějaký winner. ;)
Reagovat
tommr
ten mohla mít Lucka při prvním mečbolu, ale bohužel udělala zbytečnou chybu ... :)
Reagovat
sprchon
Asi je to o trošku lepší pocit, ale nemyslím si, že jí na tom nějak záleží. :D
Reagovat
d@ve
Tož to asi ne. Hlavně že to uhrála ve 2 setech a pošetřila nějaké ty síly. :)
Reagovat
sprchon
To samozřejmě je dobře, ale myslím si, že Lucka má fyzických sil dost, je zvyklá hrát často třísetové zápasy. To, co jí pak vždycky zklame, je hlava. :)
Reagovat
misa
Teď ale jezdí po světě bez trenéra a přidává výhry, to se jí v Austrálii nestávalo. Nikdo jí v zápasu neporadí... Takže to s její hlavou nebude až zas tak špatné. Ta Karolína, s kterou dvakrát prohrála... nevěří si na ni, zlomilo ji, jak prohrála tiebreak (prasátko a špatně zvolila na síti stranu, kam zahrát), tam podpora Roba moc chyběla. Doufám, že s ní neprohraje třikrát v řadě!
Reagovat
sprchon
To sice jo, kvůli tomu už jsme tu Roba proklínali. Nejde ale jen o zápasy s Kájou... Jde o většinu zápasů s hráčkami první třicítky. Tam dokáže Lucku rozhodit každá maličkost a pak jí to prostě nejde.
Reagovat
VlS
Já si myslím, že Lucy je teď z našich holek fyzicky nabušená nejvíc.
Reagovat
misa
Dík.
Reagovat
sprchon
Tak tak, Sam se na konci vyházela...
Reagovat
tommr
o druhej servis za sebou naštěstí Lucka nepřišla a má ted velkou příležitost udeřit při podání Stosurový ...
Reagovat
misa
Stream na bt sport zrušili, takže má po Lucince :-((
Reagovat
smazaný uživatel
já taky :(
Reagovat
tommr
a Stosurová v pohodě srovnává - Lucka jí vrátila do hry ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Povolit, pritahnout...
Nova hra Lucy;)
Nejsi jeste na to zvykly...
Reagovat
tommr
a Lucka to zase nezvládla. Celej set podává dobře, ale jakmile má potvrdit brejk tak se jí rozklepou ruce ... :(
Reagovat
misa
snad se nebude opakovat ta Karolína. Set a brejk nahoře :-(
Reagovat
sprchon
Teď už se bude brejkovat až do konce. :D
Reagovat
EllNino
Lucino teda ...
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com ....tak Kája na jedničce po Jeleně, pak tam bude i debl s Lucy, takže je uvidíme na kamerách ! :) Barča s Venus uzavřou večerní program na centru, už se nemužu dočkat :)
Reagovat
sprchon
Koukal jsem, ale je mi to asi k ničemu... Mám prakticky celej den zabitej a budu rád, když večer stihnu aspoň kousek Báry proti Venus.
Reagovat
Frick
Kdy to Lucce nestačilo na výhru? To už je dloooooouho...
Reagovat
tommr
a Lucka má brejk! A to dokonce čistou hrou! Ted to chce nezpanikařit a zápas dopodávat ... :)
Reagovat
d@ve
Škoda, brejk nepotvrdila.. Tak teď hlavně nezpanikařit. ;)
Reagovat
tommr
to se lehce řekne, ale pro Lucku je to téměř neřešitelnej problém ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že ty nepanikaříš :-))
Reagovat
d@ve
No jo, někdo má holt na Lucku pevnější nervy někdo ne.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale tommr to dela vzdycynky...porad nas strasi,
dneska to je jeste celkem v norme, ale v Dubaji
zpanikaril totalne...to vypadalo, ze se z toho neposbira z Kejsy,
podle mne uz na to nema hlavu,,, asi unava z Petry;)
Reagovat
misa
jj, to už se objevily úvahy o jeho lynčování, to už bylo moc!
Reagovat
smazaný uživatel
kssaaaa, zase ty tve posty...;)
Zvladne to uplne normalne...
Bude druhy TB, v nejhorsim pripade, no...
Reagovat
d@ve
Hezký Lucko, brejk čistou hrou. Super! :)
Reagovat
smazaný uživatel
a udržet ten brejk
Reagovat
tommr
i na začátku druhýho setu si obě hráčky drží svoje podání bez větších potíží ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi Lucka potřebuje nabrat víc sebevědomí, v singlu ho letos neměla moc z čeho čerpat, až z minulého turnaje, tak když se jí podaří pár zápasů vyhrát, ono to půjde líp. I když je to trochu začarovaný kruh.
Reagovat
tommr
Lucce zjevně role favoritky moc nesedí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a teď to bude jízda :)
Reagovat
blixa
Nezakřiknout !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to jen čísla, ale Lůca se Sam ještě nikdy neprohrála, pokud získala 1. set:)
Reagovat
tommr
v TB Lucka naštěstí napravila svoje zaváhání a první set urvala ... :)
Musím ale říct, že už mě Lucka trochu štve tím jak téměř vůbec nevyužívá HE. V prvním setu si ho vzala jen jednou a to ještě v situaci kdy šlo o jasnej out. V minimálně dalších třech případech se díky svý pasivitě nechala okrást ...
Reagovat
EllNino
Lucka je na tohle moc hodná, obecně je víc berou chlapi :) ...Lucka se asi bojí...
Reagovat
smazaný uživatel
prdlajz boji, ted v Dubaji normalne brala v pohode, a dobre,,,
,,,pokud nebere, jestrab jak jestrab, ale znamena to, ze si neni uplne jista s vlastnimi udery....aaaaa to nikdy neni dobre;/
Reagovat
blixa
Vy jste na Lucku specialista pane profesore, budeme vám věřit ;-)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
no ja doufam, ze tommr zase panikari,,,zname ho;)
Ja to nevidim...
P.S. no vidis, ze ti ty vtipy jdou paradne;D))))
Reagovat
misa
O HE mi ani nemluv...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestřáb je pro zbabělce. Lucinka to zvládne i bez technickejch berliček.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
misa
parádní bekend!!! Takže na tb. vedeš nad sam už 8-2. Nepolevit.
Reagovat
historik
ale že by mi připadala, že se cítí ve své kůži, tak to teda ne.
Reagovat
kada.tom
no, hurááá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě jeden, ale nadřela ses co? :D
Reagovat
sprchon
Super, první set! :) Ale je to boj.
Reagovat
PH94
Uuff :) Tak Lucka ten TB nakonec s přehledem :)
Reagovat
d@ve
Ufff, aspoň že v tom TB. Díky Lucy. :)
Reagovat
d@ve
Lucka asi chtěla 2.set začínat.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sam hraje tenis nebo golf? :)
Reagovat
Fandina
Na streamu vidím 3:1 na livesport.cz 5:2
Reagovat
smazaný uživatel
já taky :D jak je to hnedka míň napínavý.
Reagovat
Fandina
A teď už je to tam 7:3 v TB. Šafi ještě jeden set. Pojď!!!
Reagovat
PetaM
Co řešíte ... Sam vybojovala TB, ale ty jí nejdou, takže Lucka už má vlastně set :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vklidu Lucy, máme to pod kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
aby tě to nemrzelo....!
Reagovat
kada.tom
Lucko, Lucko ...
Reagovat
tommr
a Lucka to bohužel nezvládla i když si ve 12minutové hře vytvořila tři setboly - všechny ale zahodila - a to doslova ... :(
Reagovat
EllNino
ten BH u sítě ...fuf
Reagovat
EllNino
Lucy Lucy ...dělej ten TB dáš :)
Reagovat
d@ve
Ach jo, to jsou zase nervy... :/
Reagovat
smazaný uživatel
to dáš to dáš :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem na cislech...;/
Hukni tu nejake info, jak na tom Lucka je nejak tak celkove, treba po prvnim setu;) dik;)
Reagovat
EllNino
zatim Sam dobře porádá, Lucka na servisu trochu trápení, ale jinak z obou stran celkem rány, je divný, že Sam trochu víc nepoužívá slice, ale snaží se o bh obouruč a dost se vyhazuje, přitom ten sekanej platí na Lucy daleko víc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka vypadá před servisem vždycky tak koncentrovaná, jestli ona se tak trochu nekoncnetruje na to, aby byla koncentrovaná, a pak není koncentrovaná na samotné podání, ale je koncentrovaná na to, aby byla koncentrovaná. Tak to jen vypadá, jinak je to jistě blbost :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to uplne blbost, jak se koncentrujes na to, abys byl zkoncentrovany...je konec kamarade...
...strasne nebezpecny stav, nejen na servisu.....to mne ani nepis....;D)))
Jinak jasne diky moc oboum...
Reagovat
smazaný uživatel
Dik, takze Lucka asi trochu nejista, nastesti Sam dnes ne uplne nej....:/
Jak nebere vubec jestraby, je to spatne...Sam bude muset blbnout nas tom BH az do konce;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak dik za info...
Reagovat
EllNino
jojo ale už jí to trklo, a hned to Lucku začíná rozhozovat :) ...no uvidíme, je to zatim až moc vyrovnaný :D
Reagovat
smazaný uživatel
zato beztak muze Lunej, vyslala nejaky ty myslenkovy vlny...
...Lunej musime na dalsi hodku min. utisit;D)
Reagovat
EllNino
Lucka ale drží servis aspoň, jinak se Sam ve hře zlepšila a nevyhazuje, no uvidíme :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ted vidim, ze ji Lucka brejkla;)
Reagovat
Fandina
Lucka Sam 6:4 supeeeeeeeeer. Šafi a dopodávej!!!
Reagovat
Fandina
sorry 6:5 Šafi pojď!!!
Reagovat
aligo
ok :D
Reagovat
aligo
6:4??? :D kde? kdy? :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))))
Reagovat
tommr
konečně brejk a Lucka bude podávat na vítězství v setu ... :)
Reagovat
EllNino
Jo ! :D
Reagovat
aligo
v pravý čas!!! :)))
Reagovat
sprchon
Tak snad nebude TB. :)
Reagovat
misa
brejkuj už!!!
Reagovat
misa
Vidíš, jaká jsi šikulka :-)
Reagovat
tommr
Lucka si opět nevzala jestřába i když její nechytatelnej return vypadal jako dobrej míček - na co si je vlastně šetří?
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, ale vím, že to out nebyl
Reagovat
smazaný uživatel
mi neřikejte, že teď to byl aut...mělo být 30:30, ne? krásnej růžek..
Reagovat
tommr
jj to byl určitě dobrej balón - Lucka se nechala okrást ... :(
Reagovat
sprchon
Už zase...
Reagovat
blixa
Ona ta dobrá duše věří rozhodčím ...
Reagovat
Frick
:-D
Reagovat
Fandina
Pohled kamery v Doha zespoda je super. 4:4 Lucka Sam. Šafi pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Já tenhle pohled úplně nesnáším. :D
Reagovat
misa
Je nanic.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucyy hraje dobře :) moc se mi líbí
Reagovat
tommr
i Lucka ted předvedla dobrou hru na servisu ...
Reagovat
tommr
Stosurová ted odservírovala dobrou hru a zakončila jí esem ...
Reagovat
aligo
servíruje jako z partesu...://
Reagovat
tommr
Lucka se při svým podání dostala poprvé do potíží, ale BP dokázala naštěstí odvrátit. Kdyby si ale vzala za stavu 15:15 jestřába tak k tomu BP vůbec nemuselo dojít ...
Reagovat
tommr
i v pátý hře se šlo při podání Stosurový přes shodu, ale Lucka z toho opět nic nevytěžila ...
Reagovat
aligo
je lepší že se bojuje o podání stosur ale škody že nebyly zádné šance brejknout...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si tenisté foukají na prsty před podáním?
Reagovat
aligo
aby neměli tak spocenou ruku aby raketa neklouzala...
Reagovat
sprchon
Kvůli potu?
Reagovat
tommr
Lucka se sice ve třetí hře dostala na shodu, ale víc neuhrála. Zatím si obě holky drží svoje podání ...
Reagovat
Frick
tak zahalený kvůli islámu? :-D
Reagovat
tommr
na podání začíná Stosurová ...
Zimomřivá Lucka je podle očekávání v legínách a v tričku s dlouhým rukávem ... :)
Reagovat
VlS
Moc hezky Barunko.
Reagovat
tommr
výhra Báry nad Lisickou je cenná i když se Lisický v poslední době moc nedaří. Bára se sice trochu trápila na podání, ale s tím se dneska v tom větru potýkaly skoro všechny holky ...
Za postup do druhýho kola sice Bára žádný plusový body nezískala, ale přesto se v žebříčku posune do první dvacítky. Cibulkový a Muguruze se už totiž odečetly body za lonskej titul v Acapulcu resp. lonský finále ve Florianopolis. Po dnešku budeme mít tudíž v první dvacítce už 4 hráčky ... :)
Reagovat
PH94
Trošku jsem o Báře pochyboval, protože výkony z Dubaje nebyly asi uplně optimální, ale dnes opět předvedla velice dobrý tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je fakt drsne H2H...
...uz musi mit ten Michal na Rogera vytvorenou alergii...;)
Bych se nedivil, kdyby dneska gang Fedexe nevyletel zase s nejakou poznamkou, ze jde o dalsi velmi dulezity rekord...:)
Tak co federerovci, stalo se neco duleziteho? nebo to muzeme tak nejak prejit v klidu prejit;)?
Reagovat
slacker
Samozrejme ze jde o dulezity rekord.
Reagovat
tommr
na Tomášovu černou sérii (17 porážek s Nadalem v řadě) mu ale ještě pořád jedna prohra chybí ... :)
Reagovat
Roger_Federer
provokujes Nadalovce?..provokujes..?
Reagovat
Cico93
Vieš ako je dnes? 23;)))
Reagovat
Roger_Federer
Neco mi unika?
Reagovat
Cico93
rozmýšľaj...
Reagovat
Roger_Federer
14xantuka...ostatni povrchy 9:10 Federer..
Reagovat
Cico93
Clay courts: Nadal, 13?2
Hard courts: Nadal, 9?6
Akurát tráva Roger 2-1
Reagovat
Cico93
sorry za tie ?
Reagovat
Roger_Federer
cs.m.wikipedia.org/wiki/Soupeření_Federera_a_Nadala
Reagovat
Cico93
Veď to som presne napisal.
Reagovat
smazaný uživatel
pryyy Nadalovce;D))))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist