Záhlavová-Strýcová v Linci skončila v 1. kole na raketě náhradnice

12. 10. 2011, 21:51
Aktuality 3
WTA LINEC - Barbora Záhlavová-Strýcová v Linci vypadla hned v 1. kole. Česká tenistka podlehla 6-7 1-6 Australance Anastasii Rodionovové, jež sice v Rakousku neprošla kvalifikací, na poslední chvíli však zaskočila za zraněnou Dulkovou.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Barbora Záhlavová-Strýcová vypadla na turnaji v Linci hned v prvním kole. Česká hráčka dnes podlehla 6-7 1-6 Australance s ruskými kořeny Anastasii Rodionovové, jež má v Rakousku pořádnou porci štěstí.

Záhlavová-Strýcová měla totiž původně nastoupit proti Argentince Gisele Dulkové, která se však rozhodla kvůli potížím se zády z dvouhry odstoupit a představí se pouze ve čtyřhře. V pavouku ji nahradila 115. hráčka světa Rodionovová, která původně neuspěla v kvalifikac a dnes ji pustila deblová partnerka Dulkové Flavia Pennettaová bez boje už do čtvrtfinále.

Sedmdesátá hráčka singlového žebříčku WTA Dulková se chystá s Italkou Flavií Pennettaovou na Turnaj mistryň v deblu, v Istanbulu budou obhajovat loňský titul.

Česká tenistka Záhlavová-Strýcová svedla s Rodionovovou velkou bitvu v úvodním setu. V tie-breaku prohrávala už 0-5, dokázala vyrovnat na 6-6, ovšem další dva míče patřily soupeřce. V druhé sadě už Záhlavová-Strýcová, které patří v pořadí WTA 44. příčka, uhrála pouze jeden game.

S Rodionovovou se letos utkala potřetí a podruhé prohrála. Celkově s ní má bilanci 2-3.

Soupeřkou turnajové jedničky Petry Kvitové ve druhém kole bude domácí Patricia Mayrová-Achleitnerová, která v posledním zápase prvního kola zdolala Francouzku Stephanii Foretzovou-Gaconovou 3-6 6-2 6-2. S českou wimbledonskou vítězkou se střetne ve čtvrtek odpoledne.

- WTA INTERNATIONAL LINEC -
(Rakousko, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů)
středeční výsledky (12. 10. 2011)

Dvouhra - 1. kolo:
Rodionovová (Austr.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 7-6(6) 6-1
Briantiová (It.) - Lisická (5-Něm.) 7-5 4-6 6-3
Pennettaová (9-It.) - Vesninová (Rus.) 7-6(4) 6-2
Hantuchová (8-SR) - Martičová (Chor.) 6-3 6-7(6) 6-1
Mayrová-Achleitnerová (Rak.) - Foretzová-Gaconová (Fr.) 3-6 6-2 6-2

Dvouhra - 2. kolo:
Cirsteaová (Rum.) - Pavljučenkovová (4-Rus.) 4-6 6-0 6-4
Rodionovová - Pennettaová bez boje

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Sorana překvapuje! :) Hrála kvalifikaci a teď už je ve čtvrtfinále. S Tamirou to možná takové překvapení nebylo, ale Nasťa je hodně silná soupeřka.
Reagovat
smazaný uživatel
Julia je ještě horší, než včera :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo asi nadávek :-))..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist