Záhlavová-Strýcová v Melbourne končí, nestačila na Azarenkovou

16. 1. 2014, 04:46
Aktuality 27
Poslední zbývající tenistka hájí české barvy v soutěži žen na Australian Open. Barbora Záhlavová-Strýcová dnes nenapodobila úspěšnou Lucii Šafářovou a s grandslamovým turnajem se rozloučila porážkou z rakety obhájkyně titulu Viktorie Azarenkové.
Barbora Záhlavová-Strýcová (© Tennis Australia)

Barbora Záhlavová-Strýcová dnes v Melbourne neměla vůbec jednoduchý úkol. Čekala ji totiž Viktoria Azarenková, která na Australian Open vyhrála už 15 zápasů v řadě, a Běloruska svou roli favoritky dnes potvrdila.

V prvním setu jí dneska česká tenistka příliš starostí nenadělala. Záhlavová-Strýcová si sice hned v úvodním gamu vypracovala brejkbol, ten ale Azarenková odvrátila, od stavu 1-1 získala pět her v řadě a tím i celou sadu.

Větší odpor už plzeňská rodačka kladla ve druhém setu, kdy se ani po ztraceném podání nevzdávala. Ve čtvrté hře, která trvala přes deset minut, ještě promarnila pět brejkbolů, při dalším podání Azarenkové už se ale dočkala a srovnala na 3-3. Běloruska se rychle znovu dostala do vedení a Záhlavová-Strýcová jí to opět oplatila, ovšem další brejk jedné z favoritek turnaje už byl rozhodující. Za stavu 5-4 Azarenková nezaváhala a připsala si vítězství 6-1 6-4.

"Hrála jsem dobře a jsem ráda, že jsem to zvládla ve dvou setech," oddechla si Azarenková v rozhovoru na kurtu po utkání.

Šarapovová bojovala tři a půl hodiny ve čtyřicetistupňových vedrech
Ještě pod spalujícími paprsky slunce svůj dnešní zápas odehrála Maria Šarapovová, která vedle mučivého vedra musela bojovat i s nečekaně houževnatým odporem Karin Knappové. Italka zápas proti silně favorizované Šarapovové odstartovala dobře, když získala brejk na 2-1. Ruska však vývoj úvodního setu dokázala otočit čtyřmi vyhranými gamy v řadě a výhrou 6-3 se dostala do vedení.

Maria ŠarapovováPrvní brejk dalšího setu získala Maria Šarapovová, ale její soupeřka se okamžitým rebrejkem vrátila do zápasu. V samotném závěru setu Šarapovová nedokázala ani jednou trefit první podání a připsala si i dvojchybu. Italka v gamu dobře returnovala, hrála agresivně a vyhrála tak překvapivě druhou sadu 6-4.

Krok s favoritkou držela Knappová i v rozhodujícím setu, v němž světová trojka nejprve dvakrát ztratila vedení a v desáté hře dokonce nevyužila tři mečboly na servisu. Při tom posledním zahrála dvojchybu, první dva ale odvrátila Knappová ve skvělých výměnách, které ji vrátily do zápasu. Zápas hraný ve 40stupňovém vedru pokračoval šesti gamy bez jediného brejkbolu až do stavu 8-8, přičemž Italka byla v jeden moment dva fiftýny od nečekaného triumfu.

V následující hře se pod tlak dostala Knappová, když prohrávala 0-40. Italka sice game vítězným forhendem a esem dokázala zdramatizovat, servis ale přece jen ztratila. V závěrečné hře Šarapovová třemi dvojchybami soupeřce darovala brejkbol za stavu 30-40, ale Knappová šanci nevyužila a napínavý duel nakonec prohrála 3-6 6-4 a 8-10.

Když Šarapovová s Knappovou dohrávaly svůj zápas, na ostatních kurtech panoval klid. Pořadatelé totiž vyhlásily, že po dohraných setech budou zápasy kvůli vedru přerušeny. Protože se ale ve třetím setu nehraje tie-break a v rozehrané sadě se nezatahuje střecha, obě tenistky se na dvorci "smažily" dalších padesát minut. Nasazená trojka Šarapovová se při každé změně stran ochlazovala ledem, který si přikládala k ramenům, a musela si polévat hlavu vodou.

"Když proměníte mečbol, tak je jedno, v jakých podmínkách to bylo a jak těžké to bylo. Myslím, že jsem vůči vedru postupně otupěla, ale neměla jsem daleko k tomu, abych to nezvládla," řekla Šarapovová. "Nehrála jsem dobře, nic se mi úplně nedařilo, ale někdy se to tak sejde. Důležitý je postup."

Už v úterý a ve středu byli organizátoři vystaveni kritice, že při vysokých teplotách nechávají hráče na kurtech a ohrožují jejich zdraví. Podle předpovědí dnes měla teplota dosáhnout až 44 stupňů. "Vůbec se nemělo začít hrát," stěžovala si Američanka Varvara Lepchenková po prohře se Simonou Halepovou, zatímco Galina Voskobojevová na Twitteru vyjmenovala následky utkání se Španělkou Suárezovou: "Po zápase jsem se nemohla čtyři hodiny postavit na nohy! Mám úžeh, bolí mě hlava a žaludek, třesu se a je mi špatně," napsala Kazaška.

Hra byla obnovena po 7:00 SEČ. Před desátou hodinou SEČ hráče z dvorců bez střechy pro změnu vyhnal déšť.

Výsledky - Australian Open - ženy (dotace 33 milionů australských dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Azarenková (2-Běl.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6-1 6-4
Šarapovová (3-Rus.) - Knappová (It.) 6-3 4-6 10-8
A. Radwaňská (5-Pol.) - Govorcovová (Běl.) 6-0 7-5
Jankovičová (8-Srb.) - Moritaová (Jap.) 6-2 6-0
Wozniacká (10-Dán.) - McHaleová (USA) 6-0 1-6 6-2
Halepová (11-Rum.) - Lepchenková (USA) 4-6 6-0 6-0
Stephensová (13-USA) - Tomljanovičová (Chorv.) 3-6 6-2 7-5
Suárezová (16-Šp.) - Voskobojevová (Kaz.) 7-6 3-6 8-6
Cibulková (20-SR) - Vögeleová (Švýc.) 6-0 6-1
Cornetová (25-Fr) - Giorgiová (It.) 6-3 4-6 6-4
Pavljučenkovová (29-Rus.) - Minellaová (Luc.) 6-2 6-2
Naraová (Jap.) - Rybáriková (32-SR) 6-4 6-3
Muguruzaová (Šp.) - Schmiedlová (SR) 6-3 6-3
Dijasová (Kaz.) - Erakovicová (N. Zél.) 6-4 6-0
Meusburgerová (Rak.) - Jovanovská (Srb.) 3-6 6-3 6-2
Svitolinová (Ukr.) - Rogowská (Austr.) 6-4 7-5

Komentáře

27
Přidat komentář
dadaft
s tou hrou od základní čáry naprostý souhlas - tam Bára nemá šanci.
v prvním setu jí voleje moc nešly, i když je na síti dobrá, ale stáhnout se kvůli tomu na základní čáru samozřejmě neřeší nic - jen se z pravděpodobné porážky stane tutovka. ))

celkově mi z duše mluvily ty zdejší komenty, že Bára odešla se ctí.
první set mohl být lepší, zázrak se nestal, ale druhý byl dobrý a zajímavý...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis.com/pro-game/2014/01/hantuchova-williams-sisters-kind-ruined-my-grand-slam-career/50288/#.Utg7PJ15mK0

No docela naivní od Daniely. Myslim že by se našlo víc hráček, které jí ,,zruinovaly" kariéru. Jinak docela hloupý tohle prohlásit před zápasem
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jsem tady v noci i ráno průběžně komentoval průběh zápasů, tak teď v souhrnu můžu být kratší (i když se mi to asi nepovede :D). No a pak se musím ještě pochlubit něčím, na co jsem už netrpělivě čekal... :)

Masha - Knapp: Jo, tak to byl boj. Prakticky celé dva sety jsem prodřímal, v tom druhém jsem se vzbudil až před poslední hrou. Ale 3. set mi to bohatě vynahradil... V 1. setu nejprve ztratila servis Masha ve třetím gemu, ale hned vzápětí si to vynahradila čistým rebrejkem na 2:2. Rozdílový brejk pro Mashu se potom zrodil v šestém gemu a 1. set byl zanedlouho dotažen do úspěšného konce... Když se podívám na průběh 2. setu, tak ten se vyvíjel přesně opačně. Masha získala brejk na 2:1, ale vzápětí o podání přišla. Vzbudil jsem se za toho stavu 4:5 a právě ten poslední gem 2. setu Mashe vůbec nevyšel. Nepadalo jí to tam, hodně kazila a výsledkem byl brejk čistou hrou, kterým Knapp rozhodla 2. set ve svůj prospěch... Šlo se tedy docela nečekaně do třetí sady. Masha hned v úvodu získala brejk, ten ale nepotvrdila. Ve třetím gemu se jí to však povedlo znovu a tentokrát odskočila na 3:1. Jenže Knapp se vůbec nevzdávala a rázem bylo srovnáno na 3:3. V sedmém gemu Masha vybojovala další brejk (proměnila pátý brejkbol) a po tom potvrzení na 5:3 jsem si říkal, že tohle už musí dopadnout dobře. Masha měla za stavu 5:4 možnost na dopodávání zápasu. Nejprve si vytvořila dva mečboly, které Knapp nebojácně odvrátila. Pak při první shodě dala Masha eso, ale ani třetí mečbol se nepovedlo využít. Potom už bohužel následovaly při shodách dvě dvojchyby, přičemž tu druhou šanci na brejk už Knapp využila - 5:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Začínalo se prakticky znovu a Masha najednou rozhodně nebyla ve výhodě. Věděla totiž, že pokud nezíská brejk, tak se bude muset při svém podání pořád zachraňovat. To se jí taky třikrát povedlo a přestože to byly nervy, tak Masha nepustila Knapp k žádnému mečbolu. Skóre došlo na 8:8 a právě následující 17. gem byl klíčový. Masha v něm získala brejk, když využila svůj třetí brejkbol. Pak byla Masha ve stejné situaci jako za stavu 5:4 - stačilo dopodávat. Masha si to hodně zkomplikovala, když dala v tom gemu tři (!!!) dvojchyby. Knapp se dostala k jednomu brejkbolu, ten ovšem Masha odvrátila neskutečným úderem. Vzápětí si Masha vypracovala svůj celkově čtvrtý mečbol a ten už proměnila... Obrovská úleva! :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/YRi6x5HN/#prubeh-zapasu;1

Mashu čeká ve 3. kole Alizé Cornet, která dokáže potrápit úplně stejně, jako to dokázala Knapp. Co si budeme povídat, dnešní výkon Mashy nebyl ideální, ale do dalšího průběhu turnaje to nemusí znamenat vůbec nic. Každý zápas je jiný... Už jsem tady uváděl, že Masha na AO 2007 sehrála už v 1. kole velmi náročný zápas proti Camille Pin (9:7 ve 3. setu) a nakonec došla až do finále. Matně si pamatuju, že v Austrálii bylo tenkrát taky velké horko a ten zápas 1. kola dal Mashe hodně zabrat. Ale důležité bylo, že ho prostě dokázala vyhrát... A stejně tak je to důležité dneska. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - McHale: Dlouhá noc nekončila, po dramatickém zápasu Mashy následovala Caro... První set se vyvíjel skvěle. Caro se dařilo na podání i ve výměnách a brzy si získala náskok. Nakonec nepovolila soupeřce v 1. setu ani jednu hru a nadělila jí kanára. McHale v těch momentech opravdu nepředváděla výkon, se kterým by měla nějakou šanci... To se ale nečekaně změnilo ve 2. setu. Caro hned v úvodu ztratila podání a McHale potvrdila brejk na 2:0. Přestože Caro ve třetím gemu odvrátila jeden brejkbol a snížila, tak jí zbytek druhé sady vůbec nevyšel. Naopak, následující čtyři gemy získala McHale a šlo to celkem rychle (všechny čtyři gemy končily po stavu 40-15). Hlavně na konci 2. setu Caro hrála dost bezkrevně a nějak jsem to nechápal. V tom posledním gemu udělala takové chyby, které k její hře vůbec nepatří... Na řadě tedy byla třetí sada a po nervech s Mashou jsem očekával nervy s Caroline. Nakonec se ovšem zlomil chleba hned v úvodu setu, když Caro ve druhém gemu odvrátila dva brejkboly a poté za stavu 1:1 získala brejk. Najednou byla Caro zase na koni a McHale v útlumu. Caro především excelovala ve hře na síti, až jsem z toho i já byl překvapený (o Basovi ani nemluvě :D). Už za stavu 5:1 měla Caro první mečbol na returnu, ten ale ještě využít nedokázala. V následující hře ovšem měla servis a úspěšně dopodávala na vítězství. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/WhjxmXtr/#prubeh-zapasu;1

Caro si zaslouží pochvalu, ale "jenom" za první a třetí set. Ten druhý byl hodně nepovedený, ale naštěstí se Caro dokázala včas zvednout... Jak už jsem avizoval dopředu, ve 3. kole očekávám těžký zápas proti Muguruze. Loni proti ní Caro prohrála v Miami a letos má Muguruza zatím celkem oslnivou formu. Nebude to vůbec jednoduché, ale někdy ta její vítězná série musí skončit. Já doufám, že ji ukončí Caro. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika - Strýcová: Poslední dnešní zápas mojí favoritky a jediný dvouseťák... Začátek byl ze strany Viky trochu pomalejší. Hned v prvním gemu musela odvracet brejkbol, což se jí povedlo. Pak už se postupně dostala do tempa a výsledkem byl první brejk zápasu, díky němuž Vika zvýšila na 3:1. Druhý brejk pak přišel v šestém gemu a za stavu 5:1 Vika bez problémů dopodávala 1. set. V něm musím Vice pochválit především servis, protože úspěšnost prvního podání měla úctyhodných 88% a žádnou dvojchybu... Taky druhý set začal pro Viku úspěšně, když hned v prvním gemu ukořistila brejk. Za stavu 2:1 pak odvrátila pět brejkbolů a už se zdálo, že by to mohl být definitivně zlomový moment zápasu. Jenže nebyl a Strýcová se vůbec nevzdávala, když svým prvním brejkem srovnala na 3:3. Na to Vika odpověděla brejkem čistou hrou, jenže se to nepovedlo potvrdit - 4:4. Brejkovaná pokračovala, když Vika znovu uzmula servis Báry a vedla 5:4. Najednou se před Vikou naskytla šance a mohla dopodávat celý zápas. To se taky bez větších problémů povedlo a Vika se tak mohla radovat z postupu do 3. kola. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/rTgtnidl/#prubeh-zapasu;1

Nějaké rezervy ve výkonu Viky určitě byly, ale spíš to hodnotím pozitivně. Je fakt, že některé smeče a výměny na síti se Vice moc nepovedly (asi to bylo i tím, že Strýcová je na síti jako doma), ale jinak Vika ukázala kvalitu a ve hře od základní čáry měla zřetelnou převahu. Určitě se dneska nenadřela tolik jako v 1. setu proti Johanně Larsson... Viku čeká ve 3. kole Yvonne Meusburger, takže se mi bohužel nesplnilo přáni krásného zápasu s Bojanou. :( Meusburger znám, viděl jsem ji dokonce i loni na Spartě. Myslím, že v posledním roce se hodně zvedla, ale i přesto očekávám další vítězství Viky ve dvou setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Z ostatních zápasů by se určitě dalo zmínit mnoho, ale já se zaměřím jenom na jedno jméno, kterým je Zarina Diyas. Ta dneska postoupila do 3. kola, když porazila Marinu Erakovic, které ve 2. setu dokonce nadělila kanára... Na jednu stranu mě to mrzí v tom, že místo Zariny tam teď mohla být Katka. Ale zároveň je aspoň vidět, že Zarina není až taková outsiderka. Řekl bych, že pocitově to je pro mě lepší, než kdyby Zarina ve 2. kole vypadla a uhrála třeba jenom pár gemů...
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď konečně to slibované překvápko... Určitě řada z vás zaznamenala, že jsem zhruba před měsícem vyhrál v soutěži na stránkách Mashy podepsanou fotku (taky jsem se s tím pořádně pochlubil :)). Opravdu netrpělivě jsem na ni čekal a dneska jsem se konečně dočkal. :) Je to tak trochu symbolické: Když mě Masha dneska v noci tak nervovala, tak mi aspoň za odměnu přišla její fotka s podpisem. :D Jinak jsem čekal, že mi přijde trochu jiná fotka, ale Maruška to teď asi trochu pozměnila... Místo té černobílé (kterou její agent rozdával i v Praze - viz první odkaz) mi přišla taková barevná s reklamou na bonbóny Sugarpova (viz druhý odkaz). Jo, Masha prostě umí... :)

Takže tohle jsem si myslel, že mi přijde...
http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mijSDg4whT8AX15ScudYjTg.jpg

A tohle mi přišlo... :)
https://pbs.twimg.com/media/BeG4zdnCMAAHo_5.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prekvapeni to je, ne ze ne... ale hlavne v tom, proc si mne psal, ze mne to bude take zajimat:)

To je pro mne urcite prekvapeni:D)))
Pro mne sameho:)))
Sem ani nevedel, ze mne to bude zajimat:)

....Clovece...., ale vis jaky ja ma vztah, k tehle dame?:)
----
Obecne, ja na to moc nejsem, na ty fotky a tak:)
Ale jinak ok:) si to uzij!

Hlavne ji nedavej nad postel vedle fotky Donny....by te pak cekalo peklo...D:)))
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem si myslel, že to právě zohledníš při tvorbě těch vztahových diagramů. Takže by to pro tebe mělo být důležité a mělo by tě to zajímat. :D Jinak já mám na podepsané fotky, vstupenky a další zajímavosti takový velký šanon. Už v něm mám docela slušnou sbírku podpisů (hokej, fotbal, Maruška). Jenom ta podepsaná kšiltovka od Aničky (kterou už jsem ti taky ukazoval) se mi do šanonu nevejde, tak tu mám ve skříni (kde mám taky spoustu suvenýrů). :D

Takže nehrozí, že by Maruška skončila nad postelí, navíc vedle Donny by tam nebyla. Sice teď od Vánoc mám nad postelí taky sportovkyně, ale trošku z jiného odvětví (je to takový velký obraz 65x90 cm). :)
http://www.uskbasket.cz/galerie/fotogalerie/5m3_1838-s1r6q.jpg

Ovšem pro tenistky už mám vymyšlené taky místo na zdi, akorát ještě musím udělat nějakou hezkou koláž, aby jich tam bylo všech osm. Anebo možná použiju tuhle... :)
http://imb.lide.cz/lide_photo_big/201309/2913/30/52482bed30c3be203d140500.jpg
Reagovat
VlS
prosímtě, ať si tam dá klidně všechny, jen musí bejt opatrnej, aby z toho neměl tenisovej loket :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi dneska jedl nějakou vtipnou kaši? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Sugarpovaa! :D

Ta fotka, která ti přišla je skvělá, ale přece jenom víc by se mi líbila ta černobílá.. :D
Marii se asi se Sugarpova celkem daří, např. Sugarpova je sponzor WTA turnaje v Paříži! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, Maruška si chce udělat reklamu. :) Normálně nevím jak tobě, ale mně kolem Vánoc chodily reklamy Sugarpova i na e-mail. :D

Jinak podle mě ještě nedávno posílali právě tu černobílou fotku. Aspoň jsem to četl od někoho, kdo tu soutěž taky vyhrál loni, akorát dřív než já... Mně se ta barevná fotka se Sugarpovou líbí. Akorát jsem si teda říkal, že kdo Mashu nezná (pokud je někdo takový :D), tak by z té fotky nepoznal, že je to tenistka... No ale to není důležité. Hlavně, že je to od Marušky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo taaak.

Jenze situace v tvem tymu je velmi alarmujici, a fotka tady asi nepomuze.

Ty mlade dynamicke, drave holky se o trun rvou tak, ze Masa se uz uchylila "k nesportovnim praktikam" takze celou soutez zmanipulovala, aby se tam dostala zpet, a tak samosebou si vyhral Ty, to neni nejak prekvapive, nemuzes byt tak naivni, ze....jenze ji to nepomaha a obavam se, ze jednak Maruska trpi chlape:D)))) a bude to mit ted hodne tezke, takze ani se nedivim, ze se dneska tak trapila ve trech. A bude hur. Mladoucka Katerina si urvala trun, klidne si vypadne z turnaje, ale sedi tam porad zuby nehty a Masa opet ostrouha...:)

No nevim...
Reagovat
smazaný uživatel
no ja myslim, ze monty uz chytl basketbalovy loket:) ted jen nevim jesli muzou byt lokty dva a naraz:))
Reagovat
smazaný uživatel
Pane jo, ty z toho zase děláš kovbojku. :D Hele, Katku sice mám pořád na ikonce ve Fantasy lize, ale Mashu jsem tam tipnul jako vítězku AO. :)

K těm loktům: No jo, jsem zkrátka velký sporťák. :D A pozor, to není všechno. Nemám v pokoji vyvěšené jenom holky. Na zdi mám taky plakát Messiho (viz odkaz) a naproti němu (z boku skříně) Alexe Ovečkina, ale tu jeho fotku jsem teď nikde nenašel. :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/34808_166198880085314_724055_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
... a jeste jedna uvaha nad kolazi:)

Myslel jsem o rozsireni vlciho gangu o Kristynu:D)
Ale mam porad takovy zvlastni pocit, zeby mezi ty Karlicky, Betusky, Kvetusky, Kvitusky:D))) nejak nezapadla>DDDD)

No, nakonec jsem se rozhodl, ze jestli Vlci Gang, tak Vlci Oci:)

Ovsem trun je neotresitelny.... Lucy:DDD)
Reagovat
smazaný uživatel
kovbojka???
to je realita>:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím tě, vždyť jsou to samá hodná děvčata... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne Viktorie, to je uplny andel:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to se takhle nedá brát. No tak je Vika na kurtu trochu emotivnější, vždyť je to její věc. Já si naopak myslím, že se oproti nedávné minulosti (2009, 2010) hodně uklidnila... No ale o tohle vůbec nejde. Zrovna včera jsem tady zmiňoval Sandru Kleinovou, což je úplně krásný příklad. Ta když hrála, tak nadávala, mrskala raketou atd. No a v soukromí to byla milá a sympatická slečna (a navíc skvělá komentátorka). :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo taak.
Takze pozor na Marus, Kristinu, Katerinu, Anu, Karo a Donnu:))) Uz jsem pochopil:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? :D Jako třeba taková Katka taky není zrovna kliďas a dokáže být na sebe při zápase pěkně nazlobená. Ale taky pracuje na zklidnění a já myslím, že s přibývajícimi zkušenostmi a věkem to bude brát jinak. Teď je to holt ještě mládě. :) Tys asi ještě Katku neviděl nikdy hrát, co? :D To bys o ní věděl víc...

No a co se týče ostatních holek, tak ty se sice nerozčilujou, ale jsou stejně tak fajn. Všechny moje oblíbené tenistky z Dulcinea Teamu jsou fajn. :) Nebo snad čekáš, že budu říkat něco jiného? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ne:) ...to opravdu necekam:D)

Katerinu jsem videl snad jednou, mas pravdu tolik nactenou ji nemam, Donnu jsem sice videl vice krat, ale jeste ji nejak nemam zazitou.
Reagovat
Frick
Ona nad Li loni v srpnu vedla 5:1 ve třetim setu? Si ani nevzpomínám. Sakra, dej jí Lucino... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
škoda :o( není někde na netu záznam?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist