Záhlavová-Strýcová vyřadila Pennettaovou a je v semifinále

7. 7. 2011, 21:25
Aktuality 55
WTA BASTAD - 25letá tenistka zvítězila za dvě hodiny a patnáct minut po setech 6-4, 5-7 a 6-3. 60. hráčka světa tak zvládla další dlouhý zápas, včera proti Jakimovové hrála přes tři hodiny.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Česká tenistka postoupila po utkání plném zvratů do svého letos vůbec prvního semifinále. O postup do finále se utká s Polonou Hercogovou ze Slovinska.

Ta v prvním dnešním čtvrtfinále porazila bez větších problémů Rusku Vesnu Doloncovovou 6-2 a 6-4. Ruská přemožitelka Lucie Šafářové a Sorany Cirsteaové si v každém setu vypracovala dvě příležitosti k brejku, ani jednou však neuspěla. Účastnice třetího kola letošního Australian Open se ve čtvrtfinále turnaje WTA představila letos vůbec poprvé.

Hecogová už letos jednou Strýcovou porazila. V Monterrey zvítězila ve třech setech a navázala tak na předchozí výhru z Miami 2010.

Švédské semifinále

Dvě švédské tenistky se ve čtvrtfinále turnaje WTA objevily naposled před dvaceti lety v Oslu. Johanna Larssonová dnes porazila po dvou a půl hodinách hry Španělku Dominguezovou ve třech setech i přesto, že 45. hráčka světa získala o jednu výměnu víc. Larssonová tak své soupeřce oplatila porážku z letošního Australian Open.

22letá rodačka z Bodenu si letos zahraje už ve třetím semifinále na antuce. V únoru bojovala o postup do finále v Acapulcu a v dubnu došla mezi poslední čtyři v Estorilu.

Ve třetím čtvrtfinále bojovala Sofia Arvidssonová o postup dokonce tři hodiny a osm minut. Ve vyrovnaném zápase s Martinezovou Sanchezovou prohrála první sadu 4-6. Další dvě však nad zdejší vítězkou z roku 2009 získala v tiebreaku. Arvidssonová, které ve druhém kole vzdala světová jednička Wozniacká, si o postup do finále zahraje letos poprvé. Zítřejší semifinále pro ni bude další premiérou. Mezi poslední čtyři se na antukovém turnaji WTA ještě nikdy nedostala.

Obě Švédky se velmi dobře znají. Sehrály spolu již sedm soutěžních utkání, ze kterých Arvidssonová vyhrála čtyři.

 

Výsledky 7. 7. 2011 - Bastad, antuka, dotace 220.000 USD - ženy:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Záhlavová-Strýcová (7-ČR) - Pennettaová (2-It.) 6:4, 5:7, 6:3,
Larssonová (Švéd.) - Domínguezová (4-Šp.) 6:4, 3:6, 7:5,
Hercogová (8-Slovin.) - Doloncová (Rus.) 6:2, 6:4,
Arvidssonová (Švéd.) - Martínezová (Šp.) 4:6, 7:6 (8:6), 7:6 (7:3).

Semifinálové dvojice:
Arvidssonová - Larssonová, Hercogová - Záhlavová-Strýcová.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Doloncová, Tatišviliová (Rus./Gruz.) - Cirsteaová, Šafářová (Rum./ČR) 6:2, 6:3.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

55
Přidat komentář
Jersey
já báře fandím a držím jí palce aby udělala co nejvíc úspěchů a aby dneska taky vyhrála,bez ohledu na to jaká je, jasný že je sprostá a že se to k tak pěkný ženský vůbec nehodí, ale co nadělá když je taková povahově, nedělal bych tady z toho konec světa jako tady někteří píší, nechápu proč se tady někteří z vás do ní obouvají když ste vy sami v životě nedokázali o nic víc než ona, kolik jiných hráčů taky nadává a na ty nečumíte, přitom jsou i mnohem horší prohřešky než jen emocionální uvolnění v podobě sprostých slov, navíc jí tady kritizujete jen proto že jí rozumíte co říká, ale zkuste si najít ve slovníku španělštiny,francouštiny,ruštiny,němčiny,italštiny a plno jiných jazycích sprostá slova,a pak sem můžete přidat X dalších hráčů a hráček co nadává, jsou horší věci v tenise než je nadávání, třeba takovej doping nebo napadení protihráče viz "koubek vs koeller" takže já bych tady spíš řešil sportovní výslledky báry a neé její povahu, kterou beztak nijak nezměníte ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš těžko, někteří si ani nezjistí, že Pennetta tím svým 'puta', o kterém píšu dole, že ho běžně při zápasech říká (i včera, samozřejmě), včera dělala to samé, co Bára. (Italsko-český slovník je na googlu.)

Jestlipak se dnes také v Itálii někde na tenisovém portálu rozebírá včerejší Flaviino sprosté nadávání a Flavia je za to pranýřována a je doporučováno, aby nechala tenisu, protože nepatří na dvorec.. Podobně jako asi ten níže zmíněný vrah patří za mříže :-)
Kdo chodí i na zahraniční servery o tenisu, tak jistě ví, co třeba zrovna tahle Flavia říkala letos italsky svému kouči při zápasu s Azarenkovou.. :-) Kdosi to tam překládal z italštiny a bylo to výživnější, než Bářina zpověd' o m.dání v hlavě loni v Praze. :-)
Reagovat
gocii
přesně tak zas to nepřehánějte není jediná a navíc je mimo kurt milá, včera po zápase http://www.youtube.com/watch?v=rM6N64_ONdI&feature=player_embedded#at=43
Reagovat
smazaný uživatel
Pan chytrolín cvach zase exceluje. Kolikrát si v diskuzi přečtu ty tvoje moudra a vždy se krásně nasměju, tak prosím pokračuj.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) To mě těší.
Mrzuté je, že já při tvých příspěvcích tady pod články spíše kroutím hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem rád. Horší by bylo, kdyby někomu jako jsi ty připadaly normální, to bylo špatné, ale takhle je to naprosto v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Vy géniové holt zůstáváte plebsem nepochopeni, těžký to úděl.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
skoda Strycove, uz vcera jsem chtela vyzdvihnout, jaky je to pracant, odhadovat sance na Hercogovou, ale uz je mi to uplne jedno. Pres takovou vulgaritu se jednoduse neprenesu. A navzdory jejim deblovym kvalitam si vlastne vubec nepreju, aby takovy clovek "reprezentoval" nasi republiku ve FC. To u me neni holka, to je kanal. A bavit se jejim slovnikem je ubohost.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vidíš sojko, já si zase naopak moc přeju, aby se jí dařilo a aby nás pak logicky reprezentovala ve FC. Minule to tuším nebylo nejhorší. :-)

Mně by se asi zase chtělo napsat, že 'ubohost' je pro mě něčí upjatost, úplně vidím, jak nějaká taková moralistka například upadne v zimě a místo toho, aby zaklela (minimálně! v duchu), tak si pomyslí/pronese pouze
"božínku, já hloupoučká, já upadla na hýždě, to je ale nehezká zima, ach ti nemilí cestáři..." (A co na tom, že mě ta prdel svinsky bolí, hlavně že nikdo z těch kolemjdoucích, co mě ted' tak blbě očumují, jak se zvedám, nebyl pohoršen a mají mě ted' jistě za dámu...)
Ale nenapíšu to, asi se to nehodí..

Bára je srdcař, řekne to, co si většina jen myslí - a to se mi na ní líbí. Potřebuje to ze sebe dostat, aby mohla hrát dobře - a tak to tak prostě dělá, v tom okamžiku bez ohledu na okolí. Co je jí po tom, že to někdo slyší..? Sama řekla, že za to sice není ráda, ale že už je taková, že to jinak neumí. A jelikož to dělá pořád (a dělat určitě bude dál), tak je to její styl a basta.
Bára se už asi do smrti finančně zajistila, ty vulgarismy (jako ventil) jí tedy pomohly vydělat slušné peníze, já jí to moc přeju a fandím jí (kvazislušňákům a moralistům {kteří pro formu nevidí obsah} navzdory), ona mě svou přímostí baví.
Reagovat
smazaný uživatel
no, hezky jsi mi to nandal. Muzu te ujistit, ze nadavat umim, ale taky rozlisuju, kde se to hodi a kde ne. V mych ocich je tohle proste krupanstvi nejtezsiho kalibru a spolecensky neunosny, primo nebezpecny. Je to neco podobnyho, jako kdybys prisel do kostela, nobl hotelu, super letistni haly, do divadla, na centr ve Wim...... a uplivl chrchel na zem. Je to prece tak prirozeny a tolik ti to pomaha. A prida se dalsi a dalsi, potrebuji to prece ze sebe dostat. Postupne se takova prirozenost stane normou. Ty opravdu chces vsude slapat v cizich chrchlech????
Reagovat
Jiri
Baře taky fandim, ale na druhou stranu by se mela trochu krotit. Prece jen se jedna o tenisove prostredi a ne hospodske. Ja si obcas taky pekne zanadavam, ale dulezite je kde (?). Na tenise by se to melo tolerovat jen do urcite miry, jelikoz se musi brat v potaz emoce atd., ale na tenisove dvorce to zkratka nepatri. Od toho jsou jine sporty a jine publikum.
Reagovat
Jiri
... pro doplneni NEPATRI v takove mire, jako to chrli Bara.
Reagovat
VlS
Nesledoval jsem zápas se sluchátky na uších a nemůže ani potvrdit, ani vyvrátit co přesně si pro sebe povídala. Myslím si, že u ní bývá i hůř. Fakt je, že slovo Vole beru za hloupou slovní vycpávku bez jakéhokoliv významu, v principu citoslovce a neřadím ho mezi neslušná slova, to bych musel vystřílet 90% lidí kolem mě.

Ale vulgarita mě vadí, zvlášť když je zbytečná. Říkat, že jsem takový a nic s tím nenadělám - a co s vrahem, který řekne že už je takový a nic s tím nenadělá?
Nemyslím si, že akceptovat vulgaritu je řešení, nejde o to, že dělá ostudu nám českým holubičím povahám, jde o to, že sprosťák nemá co dělat mezi normálními lidmi a místo keců by se měla naučit své emoce zvládat. Štěpánek je taky srdcař a nemusí zaplavovat éter vulgaritami.
Reagovat
gocii
trochu by se ovládnout mohla, jenže ona není jediná kdo na okruhu nadáva, flavia včera nadávala taky, ale to už vám nevadí protože jste tomu nerozuměli, báře taky nerozumí vubec nikdo protože u nás se vubec nehraje
Reagovat
smazaný uživatel
Sojko nezlob, snad nemyslíš vážně, že je Bářino klení společensky nebezpečné.. Nebo že by byla Bára a její prořízlá ústa příkladem k následování..?? Chytá to od ní třeba Benešová, když spolu hrají? Čím je to nebezpečné?
Máme tady jednu emotivní holku, která si ve švédském Bastadu dovolí sprostě nadávat. Loni v Praze jí jaksi nedošlo, že její manžel (a zároveň kouč) má na sobě port a tak mu řekla, co mu řekla. Slyšeli to všichni a Bára má cejch. Ota Černý a pár senzacechtivých pisálků z toho pak udělali monstrózní senzaci/skandál.
Plivání chrchlů, o kterém píšeš...? A bavíme se ted' o sportu obecně (plivající fotbalisté, hokejisté, nadávající sportovci obecně, faulující sportovci, filmující sportovci, ....) nebo chceš jen zmínit tenis coby sport džentlmenů a určitý jeho kodex? Musel bych ti připomenout, co vše se nehodí a kdo všechno se proviňuje. Máme tady hraboše análního Rafu, který si při posledním utkání proti Novakovi nechal například potvrdit od empajra svůj aut (??) a hned nato si pak přesto neváhal vzít ještě jestřába, místy nafučeného a s rozhodčími se nehezky/nesportovně hádajícího Rožra, v prsa se teatrálně bijícího a filmujícího Djokera... Z žen mě napadá smrtí lajnové rozhodčí vyhrožující Serena, 'fuck you' vztekle gestikulujícící (právě ta Bářina včerejší) Pennetta, ... Toho je, co vše je přes něčí čáru únosnosti..
Je toho hodně, co není sportovní v tomhle tak vtipném oboru lidské činnosti, kterou je právě sport.. Nemluvě o podplácení/domlouvání zápasů, například.
Srovnej prosím společenskou nebezpečnost nadávání Báry Strýcové v češtině někde v Bastadu a několik výše uvedených věcí.
Opravdu myslíš vážně, že Báře nepřeješ reprezentaci ve FC kvůli jejím projevům?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale abych ti odpověděl: samozřejmě nechci všude šlapat v cizích chrchlech, ale obejít plivanec v letištní/hotelové hale mi nevadí a spíše mě pobaví, že si někdo asi akutně potřeboval ulevit, no tak to prostě udělal. A mně to obličej do pohoršené masky nezkroutí.
Co kdybych to příště potřeboval třeba já? :-)

Jiri:

Ty si to výše napsané prosím přečti taky. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D Vrah prý.. :D
Při vší úctě k tobě: pobavils mě.
Reagovat
VlS
No mě to zábavné nepřipadá. Říct" "jsem už taková a nic s tím nenadělám" znamená jen jedno - nejsem ochotná s tím něco dělat - kašlu na všechny okolo a budu si dělat co si JÁ dělat chci. Je jen otázka, co si potom dotyčná (dotyčný) chce dělat, ten vnitřní přístup je úplně stejný.
Líbí se mi, jak jde do zápasů a to srdcařství z ní prostě vyzařuje, ale to není důvod k tolerování skutečnosti, na všechno mimo sebe prostě kašle.
Souhlasím s tebou, že to není zdaleka ojedinělé, že to není jen doména Báry, VŮBEC NE JEN DOMÉNA TENISU, že jsou hzorší prohřešky, nad kterými se ani nepozastavíme a tak dál. V tom máš pravdu, ale pořád to není důvod k tomu, aby se Báře tolerovalo, že je sprostá jak ožralej námořník.
Nejsem šéf Fed cupu, reprezentace ani ničeho dalšího a ani nehrozí, že bych na dění mohl mít jakýkoliv vliv, ale kdybych byl odpovědný za nominaci, tak bych Báru prostě nenominoval bez ohledu na výsledky a výkonnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jaké štěstí, že nejsi ten FC kapitán.. :-)

Jaké štěstí, že nikdo z místních mentorů.
Reagovat
Jiri
Zadny s tech argumentu neospravedlnuje tolik sprostych vyrazu, ktere je Bara schopna za zapas vyplodit. S cim souhlasim je, ze ji nastesti vetsina priznivcu tohoto sportu nerozumi. Navic i Rafa i Novak jsou za sve projevy na kurtu taky propiraní, ale verim, ze pokud vyrazis na tenisovy zapas (vyjmkou jsou DC), tak si uvedomis, v jakem jsi prostredi a jaka slova do takoveho prostredi nepatri. Hokej a fotbal nelze pouzit jako priklad, pokud se bavime o tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik bys jí jich teda Jiří za zápas asi tak dovolil? :D Stačí přibližně.. :D
Reagovat
Jiri
Mrkni na ten vycet, co sem dal lopata a zamysli se nad tim sam. Nema cenu tu takhle tlachat. Jde o to, aby to nezacalo byt i na tenisu na denim poradku. Sportu, kde se neustale nadava je uz dost. Predpokladam, ze ani na golfu hraci(ky) nervou pri spatnem odpalu do p.ice apod. Chapu, ze v navalu emoci se to stava, ale u Bary uz je to norma.
Reagovat
smazaný uživatel
stejně jí ve švédsku nikdo nerozumí. takže si mlže nadávat jak chce. Krotit se musí jen v ČR a na Slovensku. Možná trochu i v Polsku či Chorvatsku ale jinak si mlže nadávat jak chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, nemá cenu tlachat, obzvláště když už jsem o tom samém psal sojce - těžko kvůli jedné sprosté Báře začnou nadávat i ostatní a těžko se to zrovna kvůli ní stane obecnou normou, že..
Reagovat
smazaný uživatel
navzdory tvemu paradnimu vystoupeni zustava faktem, ze Strycova je nevychovany spratek, ktery svymi vylevy obtezuje sprostotou ve slusnem prostredi. Necitim sebemensi potrebu tady exhibovat, ale ani se neminim smirovat s vulgaritou, ktera je uplne zbytecna.
Reagovat
smazaný uživatel
pro cvacha, pardon
Reagovat
smazaný uživatel
a Bare se omlouvam za spratka, ktereho opravuji na nevychovance. Moc me to mrzi!
Reagovat
smazaný uživatel
nebud Labut. je jiná doba.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Copak, emoce sojko, emoce? (Mé prý "parádní" vystoupení tady, Bára je "spratek", pak omluvenka za to oslovení, dále že nechceš "exhibovat...") Vždyt' si jen povídáme. ;-)
A ted' si představ, jak bys asi prožívala turnaj v Bastadu, stát tam místo Báry, když už i tady a ted' z tebe jsou cítit emoce. :-))

Ne, pohoda, rozumím tomu, že se to někomu nemusí líbit, co Bára říká, dokážu to pochopit.
Ale nemůžu souhlasit s výrokem vůči ní stran nepřejícnosti či dokonce nenominování do FC pouze kvůli jejímu chování.
Její vulgarita se může zdát komukoli zbytečná, jak to píšeš ty, ale pro ni zbytečná není. Ona ji potřebuje ke své hře. Pokud se s tím sojko (a vy další) neumíš smířit, nezbývá než ti doporučit, abys ji tak nějak vynechala ze svého zájmu. Nic s tím totiž nemůžeš udělat ani ty a ani nikdo jiný odsud.
To vynechání by asi mělo znamenat i nevyhledávání článků, které jsou o ní, diskuse nevyjímaje.. :-))
Reagovat
petrulinka
Já se přidám k diskuzi. Bára je vulgární, ale nemám jí to za zlé, prostě si takto potřebuje ulevit a nabudit, aby dál dobře fungovala. Taky nesouhlasím s názorem, že je nevychovaný spratek. Už jsem tu jednou psala, že můj syn hrál závodně squash. A tam jsem poznala několik kluků, kteří jsou normálně slušňáci, pozdraví, pobaví se, jsou hodní, ale jakmile vešli na kurty, tak jsem je nepoznávala. Když jsem se jich na to ptala, tak mi řekli, že jsou prostě v takovém hracím transu, že si to ani neuvědomují, a i když je na to někdo upozorní, tak odpoví, že jim vadí, že se takto chovají, ale prostě při té hře to ze sebe vypustí, aniž by chtěli. Musím říct, že můj syn se nikdy takto neprojevoval, dokonce jsem ho nikdy neviděla ani mrsknout raketou o zem, ovšem můj starší syn, který si jde jen amatérsky tenis zahrát, normálně je absolutní flegmatik, kliďas, tak u tenisu rozbije raketu raz, dva, a taky si pěkně ponadává. Takže o nevychovanosti to určitě není. Možná, že kdybych se tolik nepohybovala kolem sportovců, tak bych to taky měla Báře za zlé. Dokonce jeden z našich trenérů, v soukromí absolutní kliďas, všem dětem u zápasů s ohromným klidem radí, nic ho nerozhází, ale jakmile se dostane na kurt, tak nestačím zírat. Takže tak to vidím já.
Reagovat
smazaný uživatel
Musela jsem se omluvit, nechci se snizovat na uroven, kterou kritizuju. Jako zenska samozrejme zatracene dobre vim, co jsou emoce, ale neni to zadna omluvenka a inteligentni clovek je zvlada. V Bastadu bych se chovala jako vzdycky na kurte, teda slusne. Jako mala holka jsem taky nadavala a hazela raketou. Otec mi ale jednoho krasnyho dne pred vsema lidma rozbil o zem moji uzasnou raketu od strejdy ze zamori (Spalding), vyhodil me z kutu a zapas skrecoval. Presla jsem na klubove Slazengerky (tata mi uz v zivote zadnou raketu nekoupil, byla fakt jina doba) a dala jsem si pusu na zamek, protoze jsem mela (a mam) tenis rada.

Na "vychovu" je jiste pozde, ale mozna by stacilo par sankci a i pani Zahlavova Strycova by se ovladla. To chovani je opravdu, ale opravdu hnus. Ne snad na klatbu :-), ale na zvazeni repre to podle me je.
Reagovat
Jiri
Jelikoz jsme si sve nazory vsici vyjasnili, nema cenu to dal rozebirat. Jen neni pravda to, ze tyto "moresy" nemuze chytnout jina hracka,v tomto pripade ceska, ale to plati obecne. nedej boze, kdyby se takhle chovala anglicky mluvici hracka. Tot me posledni vyjadreni :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Tak sleduj ostatní české holky, které by asi jako jediné mohly od Báry (ta nadává česky) se tímto "nakazit". :-)
Dosud o žádné takové české a sprosté nevím Jiří, takže mám intenzivní dojem, že ten Bářil vulgobacilus zas až tak nakažlivý nebude, opravdu bych se toho nebál. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
"Když jsem nemohla nadávat já, nebude nadávat ani Bára!" :-)
Ne, takhle jednoduché to určitě není, to byl jen laciný pokus o vtip.
Jinak s tím Bastadem, sojko, a tvým chováním tam; tys byla/jsi profesionální tenistka? (Jsi to ty, Dájo? :D)

S těmi sankcemi: a že se to řeší tady na tenisportálu a ne na úrovni WTA/ITF čoveče...? To se divím i ušima, protože když je to "tak strašné a nebezpečné..." Jistě mi rozumíš. :-)
Mám dojem, že paní Bára by své chování krotila jen převelice obtížně, pokuta nepokuta. Jenže ji za to pořád nikdo netrestá..

Pořád si tak nějak myslím, že je dobře, že na posuzování vhodnosti chování hráčů je třeba míti jistý status. Který tady jaksi "překvapivě" nikdo nemá. :-)

As tou repre mě neštvi, já slzel jako malá podělaná holčička u toho FC. I díky Báře. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se chceš podívat, jak vypadá skutečná vulgarita, tak se ted'ka mrkni do diskuse tady na Tenisportálu. Je to v té zelené liště tady nahoře vlevo, hned pod koloknou 'Tipy (8)'. Tomu se chce až smát, co tam někteří tvoří. :-)
Proti těmto 'diskutérům' je Bára světice.. :-)
Reagovat
Jiri
Zapomenme na posledni vetumeho posl. komentu. Samozrejme je jasne, ze Petra Kvitova, Benesova a dalsi holky na okruhu to od ni asi nechyti. Jde o mladsi zacinajici genegace, ktere si prave s tehle uspesnych berou priklad. Kdyz se to bude tolerovat, proc by si nemohli zanadavat i ostatni (?). Parkrat za zapas pak budeme moct slyset do pi.e, ja na ni se.u atd. Starsi hracky uz maj svou hlavu, al to jsem myslel, ze je evidentni a nebudu to zde muset vysvetlovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Aha, myslíš to tak, že by tento Bářin vulgovirus napadal jen mladší organismy s ještě ne tak vyvinutou imunitou, jo? :D
Ne, je to hloupost podle mě, nezlob se. Mladé holky mají určitě taky svou hlavu (mnohdy ještě umíněnější a vyhraněnější) a opičit se po Strýcové nebudou, toho se vážně neobávám a přijde mi legrační, že ty ano.
Ale je to určitě od tebe zajímavá argumentace, mě by to ani ve snu nenapadlo. :-)

Pokud si to ale o tom vlivu Báry na naše mladé hráčky pořád myslíš, tak už ti to vyvracet nebudu, protože můj názor už určitě znáš.
Vlastně bych si měl přát, abys měl pravdu a já musel uznat chybu, protože třeba u té Báry mě to její klení rozesmívá, takže bych měl další bonus ke sledování ženského tenisu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-( Tak bohužel v té diskusi, kam jsem tě před chvílí odkazoval, už došlo k zabanování toho uživatele, který tam tak emotivně nahnojil, takže ber mou 'pozvánku' tam jako bezpředmětnou.
Pokud jsi ten písmenkový průjem uživatele GSM nestihla, tak jsi o 'hodně' přišla.. :-) To byl panečku rokenrol! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud ji dokáže několik ostrých slov nabudit a motivovat, v pohodě. Jen vzpomeňme na Johna McEnroea. Ten si nikdy servítky nebral a ostrá slova (někdy i směrem k rozhodčímu) jej dokázala zdravě "nasrat" a ono to fungovalo.
Reagovat
Jiri
Ok opravdu se neshodnem. Me zas prijde najivni tve presvedceni, ale to tu nevyresime. Jen doufam, ze takovych hracek (hracu) nebude pribyvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Čas, ten běžec dlouhých tratí, ten nám to, Jirko, určitě ukáže. :-)

Bud' zdráv.
Reagovat
smazaný uživatel
kr*va dělá akorát ostudu. Ještěže Švédové nerozumí česky.
Reagovat
petrulinka
A ty s tím jejím oslovením si myslíš, že jsi borec? Pokud jí to pomáhá, tak proč ne? Každý se prostě povzbuzuje jinak. Někdo ječí, někdo nadává. Však Penetta taky pořád něco mlela, tak třeba taky nadávala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne tohle nemá cenu....
Reagovat
VlS
S těma nadávkama to nebylo zase tak strašný a Bára bojovala a lítala po kurtu jak motorová myš, je neskutečný, co ta holka uběhá. Ale po tenisu z Wimblu je to trochu takovej odvar.
No tak hurá do semi a ať jí to vyjde.
Díval jsem se taky na debla z Budapešti a bohužel Lucka dneska hrála pod psa, snad se rychle zvetí a začne zase hrát k světu.
Reagovat
smazaný uživatel
"Jenom proto vole že neumím zvednout ruku vole, proto je to 4:2"
"Si dělá prdel vole, p.ča"
"Vždycky mi tam servíruje, když prohrávám, vždycky ven z kurtu, vždyck-kyyyyy.."
" Ty vole pojd' Baruno, pojd'".
" Dop í...i vole, já jim tam střelím balón, čů.áci vole
"Co je tohle vole za pole tohle, to je chybový..."
" do p...čééééé...!!
"Zase prohoooooz? Já se z toho jednou vole zrubu..""
" Mě neseeeeer"..
" Uáááá, tam musím být, jsem pomalá, do p´či, voleeee"
"Protože kadim vole se posírám vole do svejch trenek si tam seru".
"Kurwa to je tak na howno vole".
"Mě bolí palce na nohoooou, nemůžu vole zabrzdit, nic".
Reagovat
smazaný uživatel
jezis lopatko, proc to sem hazes?! Ted musim svoje poznamky ke Strycove stornovat.

Jinak s tebou, VISi, sdilim tu zapasovou optiku, po Wim je to vsechno hodne slaby odvar. Videla jsem kousek zapasu Birnerove, kterou neznam a nerozumim ji ani ted. Pred chvili ten vlaznej Isner, jen servis a pomoc Bogomolova. Videla jsem teda jen zaver. Nejak se vsichni ted akorat hledame :-)
Reagovat
Jiri
Tohle opravdu vse rekla?! To je to tak dobre slyset? Pokud takhle mluvi, tak docela sila.
Reagovat
MICHAELHUDY
CAU A DIK ZA POBAVENÍ JEN ŠKODA ŽE NA TO NEMUŽU KOUKAT-NEZAPOMEN PO DNEŠNÍM ZAPASE TO SEM ZASE DAT-RAD SE POBAVIM
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Všechny tyhle Bářiny včerejší hlášky potvrzuji, ten včerejší zápas jsem sledoval se sluchátky na uších a patřičně nastavenou hlasitostí. Vše, co sem pod článek včera lopata43 zkopíroval ze zdejší diskuse na Tenisportálu, skutečně z Bářiny pusiny zaznělo, přepisoval jsem to hned do té diskuse. :-)
Masivní zážitek.
Mimochodem; Flavia taky pěkně (a často) kleje, ale já italsky neumím, postřehl jsem jen 'mamma mia', 'o Dio' a 'puta'. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
de to slyšet dobře. ale musís si vzít sluchátka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný,pestrý tenis předváděla Barča.Držím palce,aby konečně vyhrála svůj první turnaj WTA.A ty nadávky k ní už tak nějak patří a dnes ji pomohly.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadávky parádní. Semifinale nemsí být konečnou!
Reagovat
smazaný uživatel
cenný skalp
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist