Záhlavová ve čtvrtfinálové premiéře neuspěla, končí i Zakopalová

19. 2. 2010, 18:53
Aktuality 0
Česká tenistka Sandra Záhlavová nepostoupila do semifinále turnaje v Bogotě. Nad její síly byla po výsledku 2-6 a 3-6 nejvýše nasazená Gisela Dulková z Argentiny. Pro čtyřiadvacetiletou českou hráčku to byla premiéra mezi osmi nejlepšími tenistkami na turnaji WTA.
Sandra Záhlavová

Proti favorizované Gisele Dulkové, která zde hrála loni ve finále, nepodržel Sandru Záhlavovou servis. Ten prohrála celkem pětkrát, zatímco sama dokázala využít jediný brejkbol.

O postup do semifinále bojovala na kolumbijské antuce marně i zkušenější Klára Zakopalová, která podlehla domácí Marianě Duque Marinové 0-6 6-7. V utkání se jí tradičně nedařilo na podání, jež ztratila celkem šestkrát. Po nepopulárním "kanáru" se ve druhém setu vzchopila a vedla 4-2, závěr už ale patřil 143. hráčce světa.

 

Výsledky
Dvouhra - čtvrtfinále:
Dulková (1-Arg.) - Záhlavová (6-ČR) 6:2, 6:3, Duque Marinová (Kol.) - Zakopalová (7-ČR) 6:0, 7:6 (7:4), Parraová-Santonjaová (8-Šp.) - Erraniová (3-It.) 7:5, 6:2, Kerberová (5-Něm.) - Parmentierová (Fr.) 6:1, 6:4.

Semifinálové dvojice: Dulková - Kerberová, Duque Marinová - Parraová-Santonjaová.

 

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist