Zverev v Miláně hrát nebude. Posledními účastníky jsou Hyeon Chung a Medveděv

26. 10. 2017, 10:20
Aktuality 1
Alexander Zverev se na turnaji Next Gen ATP Finals v Miláně nakonec nepředstaví. Dvacetiletý talentovaný Němec se bude soustředit na nadcházející Masters v Paříži, poté si dá týden volno a vydá se na Turnaj mistrů v Londýně. Do Milána se tak jako poslední kvalifikovali Hyeon Chung a Daniil Medveděv. Poslední osmé místo obsadí vítěz italského mistrovství do 21 let.

Nad účastí Alexandera Zvereva v Miláně visel otazník od okamžiku, kdy se kvalifikoval do Londýna, jelikož milánský podnik je na programu od 7. do 11. listopadu, tedy v týdnu mezi Masters v Paříži a Turnajem mistrů. Pořadatelé akce Next Gen ATP Finals tak přišly o svou největší hvězdu.

"Po konzultaci s týmem jsem se rozhodl, že v Miláně hrát nebudu, abych se co nejlépe připravil na Turnaj mistrů. Přijdu alespoň na zahájení, abych podpořil pořadatele a vzdal hold italským fanouškům, kteří mě tolik podporovali v cestě za mým triumfem na Masters v Římě," řekl Zverev.

Do Milána se tak jako poslední kvalifikovali Hyeon Chung a Daniil Medveděv a připojili se k Andrejovi Rubljovovi, Karenovi Chačanovovi, Denisovi Shapovalovovi, Jaredovi Donaldsonovi a Bornovi Čoričovi. Poslední osmé místo obsadí vítěz italského mistrovství do 21 let.

Sedmička kvalifikovaných

Akce pro osm nejlepších tenistů do 21 let bude testovat několik novinek. Tou největší má být absence čárových rozhodčích, auty totiž bude hlídat technologie Jestřábí oko. Hrát se bude na tvrdém povrchu v hale na tři vítězné sety, přičemž už za stavu 3-3 bude rozhodovat tie-break.

Diváci se mohou těšit také na systém no-ad scoring, kdy se jednotlivé gamy hrají bez výhod. Pravidla turnaje navíc povolují podání s tečí sítě. Celková dotace činí 1,25 milionu dolarů. Body do žebříčku udělovány nebudou.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

1
Přidat komentář
Tornes
Neprekvapive, avsak vypovidajici.

I tak to bude sranda. Pro mne sami zajimavy hraci. Uvidime, jak bude vypadat format v realnych zapasech, na papire nevypada az tak zle.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist