Zverev v Mnichově přehrál krajana Kohlschreibera a poprvé obhájil titul

6. 5. 2018, 14:58
Aktuality 2
ATP MNICHOV - Alexander Zverev přehrál ve finále domácího antukového turnaje v Mnichově o 13 let staršího krajana Philipp Kohlschreibera a poprvé v kariéře se mu tak podařilo obhájit titul. Německý tenista nad zkušenějším krajanem zvítězil dvakrát 6-3 a připsal si tak svou sedmou trofej na okruhu ATP.
Alexander Zverev

Alexander Zverev vstoupil do antukové části sezony velmi dobře. Jednadvacetiletý Němec si zahrál semifinále prestižního podniku v Monte Carlu, kde prohrál až s Japoncem Nišikorim, a svou dobrou formu potvrdil i v průběhu tohoto týdne na domácím turnaji v Mnichově, kde obhajoval titul z loňské sezony.

Třetí hráč světa si s rolí obhájce titulu poradil velmi dobře a po překonání potíží v prvním zápase, v němž porazil krajana Hanfmanna až ve třech setech, prošel do finále bez sebemenšího zaváhání.

V boji o titul dnes v domácím prostředí čelil krajanovi a trojnásobnému šampionovi turnaje Philippu KohlschreiberoviJednadvacetiletý Zverev splnil ve finále roli nasazené jedničky za 71 minut. Proti trojnásobnému šampionovi turnaje z let 2007, 2012 a 2016 jen jednou ztratil servis a proměnil čtyři brejkboly ze šesti. Odměnou mu byla prémie téměř 90.000 eur, sportovní vůz BMW a tradiční bavorské kraťasy.

Zverev zároveň v Mnichově vybojoval již svou sedmou trofej na okruhu ATP a poprvé v kariéře navíc dokázal obhájit titul.

• ATP 250 MNICHOV •
Německo, antuka, 561.345 dolarů
nedělní výsledky (06. 05. 2018)
• Dvouhra - finále •
A. Zverev (1-Něm.) - Kohlschreiber (6-Něm.) 6-3 6-3

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
Dávali to na SuperTennisu, takže jsem tam občas koukla a byl to celkem pěkný mač. Šáša jede!!!
Reagovat
Torn
Super Saša, přál jsem to tedy oběma, ale tak holt ten lepší vyhrál.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist