Zverev ve Vídní začal třísetovou výhrou nad Troickým

23. 10. 2017, 23:39
Aktuality 1
ATP VÍDEŇ - Nasazená jednička Alexander Zverev vstoupil do halového turnaje ATP 500 ve Vídni výhrou třísetovou nad Srbem Viktorem Troickým. Ve druhém kole se dvacetiletý Němec střetne s Francouzem Simonem, s nímž vyhrál všechny tři vzájemné duely.
Alexander Zverev

Alexander Zverev letos vyhrál pět turnajů včetně dvou podniků Masters 1000, po srpnovém triumfu v Montrealu se však dostal do útlumu, když zaznamenal jen 6 výher a 5 porážek.

Najít formu před vyvrcholením úspěšné sezony se čtvrtý hráč světa a jistý účastník Turnaje mistrů snaží tento týden na akci ATP 500 ve Vídni. Vstup do halového turnaje zvládl, lehké to však neměl. Srba Viktora Troického ve večerním duelu zdolal až ve třech setech 6-3 4-6 6-4.

"Dnes se opět potvrdilo, že první kolo je vždy ošidné. Nepředvedl jsem optimální výkon, ale důležité je, že jsem vyhrál a postoupil dál. Jen tak mám možnost jít do dalšího zápasu a zlepšit svůj výkon," komentoval dvacetiletý Němec. 

Ve druhém kole se Zverev střetne s Gillesem Simonem, s nímž vyhrál všechny tři vzájemném souboje. Simon si dnes poradil dvakrát 6-3 s předloňským semifinalistou Lotyšem Ernestsem Gulbisem.

Němec Philipp Kohlschreiber na úvod soutěže v rakouské metropoli zdolal 7-6 6-4 pátého nasazeného Američana Johna Isnera a vzájemnou bilanci vyrovnal na 4-4. Ve druhém kole se trojnásobný semifinalista utká s Francouzem Herbertem.

• ATP 500 VÍDEŇ •
Rakousko, tv. povrch / hala, 2.621.850 eur
pondělní výsledky (23. 10. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
A. Zverev (1-Něm.) - Troicki (Srb.) 6-3 4-6 6-4
Kohlschreiber (Něm.) - Isner (5-USA) 7-6(6) 6-4
Simon (Fr.) - Gulbis (Lot.) 6-3 6-3
Gasquet (Fr.) - F. López (Šp.) 6-2 6-3
Herbert (Fr.) - Tomic (Austr.) 7-6(4) 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Denis92
Anderson :DDD ako ten luzer mohol hrat vo finale USO..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist