Benchetrit Elliot

Benchetrit Elliot

25
muž
Maroko
Datum nar.:
2. 10. 1998
Výška:
193 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 656. / 198.
čtyřhra: 1295. / 198.

UTS: Tsitsipas ve šlágru dne utekl Berrettinimu ze stavu 0-2 a má jisté semifinále

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Řek Stefanos Tsitsipas na Ultimate Tennis Showdown v Nice otočil proti Italu Matteu Berrettinimu zápas ze stavu 0-2 na sety a po sedmi kolech si jako první zajistil přímý postup do semifinále. Čtvrtfinále má jisté Richard Gasquet, uniknout by nemělo ani Berrettinimu a Davidu Goffinovi,

Tsitsipas má na UTS jako jediný 5 výher, Thiem v Nice porazil už všechny účastníky z Top 10

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Pět výher po šesti kolech má na Ultimate Tennis Showdown pouze Řek Stefanos Tsitsipas a tak se osamostatnil v čele tabulky. Všechny tři vzájemné souboje s hráči Top 10 už má úspěšně za sebou Rakušan Dominic Thiem, v neděli si poradil i s Italem Matteem Berrettinim.

UTS v Nice: Bez porážky zůstávají po dvou kolech Tsitsipas, Berrettini a Popyrin

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Ve francouzském Nice dnes pokračoval Ultimate Tennis Showdown. Neporazitelnost si po druhém kole udrželi tři tenisté - Řek Stefanos Tsitsipas, Ital Matteo Berrettini a Australan Alexei Popyrin.

V Nice začal netradiční Ultimate Tennis Showdown. První výhru mají Tsitsipas či Berrettini

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - V Akademii Patricka Mouratogloua v Nice odstartoval další turnaj v rámci koronavirové pauzy. První výhry na akci s netradičními pravidly si do tabulky připsali Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini, Richard Gasquet, Feliciano López a Alexej Popyrin.

Šafránek si v Bratislavě připsal druhý skalp hráče Top 100, v osmifinále je i Pavlásek

CHALLENGER BRATISLAVA - Václav Šafránek na antukovém challengeru v Bratislavě zdolal 2-1 na sety Francouze Corentina Mouteta a připsal si druhý skalp hráče Top 100. Do třetího kola postoupil také bývalý šampion Adam Pavlásek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist