Bryan Bob

Bryan Bob

45
muž
USA
Datum nar.:
29. 4. 1978
Výška:
193 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 121.
čtyřhra: - / 1.

Američané našli nového daviscupového kapitána. Tým povede Bob Bryan

Novým kapitánem americké daviscupové reprezentace se stal bývalý špičkový deblista Bob Bryan. Vítěz 16 grandslamů v mužské čtyřhře a sedmi v mixu nahradil ve funkci Mardyho Fishe, který v lednu skončil po čtyřech letech. Na lavičce ho zastoupil už loni v září ve Skotsku, kam Fish nemohl odcestovat kvůli nákaze koronavirem. Bryana dnes jmenovala do funkce americká tenisová asociace.

Fish a Bob Bryan dostali pokutu za propagování sázení

Kapitáni americké daviscupové reprezentace Mardy Fish a Bob Bryan dostali pokutu 10 tisíc dolarů (asi 236 tisíc korun) za propagaci sázení na sociálních sítích. Informovala o tom Mezinárodní jednotka pro bezúhonnost tenisu (ITIA).

Bob a Mike Bryanové zorganizují aukci na pomoc ukrajinským uprchlíkům

Bývalí američtí tenisté Bob a Mike Bryanovi pomůžou vybrat peníze na pomoc ukrajinským uprchlíkům. Nejúspěšnější deblisté historie při nadcházejícím turnaji v Indian Wells zorganizují charitativní aukci.

Deblisté Bob a Mike Bryanovi se rok po konci kariéry dočkali ocenění na US Open

Nejúspěšnější deblový pár historie Mike a Bob Bryanovi se rok po ukončení kariéry dočkali rozlučky s fanoušky. Pořadatelé US Open je ocenili před startem čtvrtfinále ženské dvouhry mezi Barborou Krejčíkovou a Arynou Sabalenkovou.

V roce 2020 tenisovou scénu opustili Šarapovová, Wozniacká či bratři Bryanové

Bílý sport loni nepoznamenala jen pandemie koronaviru, ale také odchod hvězd z tenisové scény. S kariérou se rozloučili například bývalé světové jedničky a grandslamové šampionky Maria Šarapovová s Caroline Wozniackou či legendární dvojčata a debloví rekordmani Bob a Mike Bryanové.

VIDEO: Nejlepší výměny a údery bratrů Bryanových na turnajích ATP

Bratři Bryanovi tento týden ukončili kariéru. Během 22 let na profi okruhu získali na okruhu ATP rekordních 119 titulů, z toho šestnáct na grandslamech. A také často bavili fanoušky skvělým tenisovým uměním.

'Jít na kurt a hrát v našem věku už hodně bolí'. 42letí bratři Bryanovi ukončili kariéru

Nejúspěšnější deblový pár tenisové historie Mike a Bob Bryanovi ukončil kariéru. Americká dvaačtyřicetiletá dvojčata se ještě před vypuknutím pandemie koronaviru plánovala rozloučit na US Open, ale na newyorský grandslam se nakonec nepřihlásila. Nyní své rozhodnutí skončit s profesionálním tenisem oznámila v rozhovoru pro New York Times.

Bratři Bryanovi nejsou přihlášeni na US Open. Je to jejich definitivní konec?

Nejúspěšnější deblový pár tenisové historie Boba a Mike Bryanovi není přihlášený na US Open. Právě na tomto grandslamovém turnaji se přitom ještě před vypuknutím koronavirové krize plánovali rozloučit. V zákulisí se proto spekuluje, že dvaačtyřicetiletá dvojčata už s profesionálním tenisem skončila.

Neslavte ve stylu bratrů Bryanových, varuje amatéry USTA

Americká tenisová asociace (USTA) ve svých doporučeních pro návrat k tenisu varuje před tím, aby se lidé ani nepokoušeli napodobovat oslavné naskočení hrudí na sebe dvojčat Boba a Mikea Bryanových. Tomu by se měli hráči během pandemie koronaviru vyhnout, jelikož se jedná o nadměrný sociální kontakt.

Bratři Bryanovi přichází o rozlučku s oblíbenými turnaji. Hrajte i příští rok, vyzývají fanoušci

Sezona 2020 bude naše poslední, naplánovali si bratři Bryanovi. Jenže kvůli pandemii koronaviru se tenisové turnaje ruší a americkým deblistům se scvrkává seznam akcí, na kterých se chtěli rozloučit se svými fanoušky. A ti mají jasno: Hrajte i v příštím roce!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist