Cacic Nikola

Cacic Nikola

33
muž
Srbsko
Datum nar.:
7. 12. 1990
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 281.
čtyřhra: 108. / 35.

Suverénní šampioni skupiny C. Čeští tenisté v Davis Cupu přehráli 3:0 i Srby s Djokovičem

DAVIS CUP - Čeští tenisté ve skupinové fázi finálového turnaje Davisova poháru ve Valencii ovládli svou skupinu s drtivou bilancí 9:0 a zajistili si výhodnější los pro listopadové čtvrtfinále. Po Španělech a Korejcích porazili 3:0 na zápasy i Srby, když Jakub Menšík (18) při singlové premiéře v soutěži smetl 6:3, 6:2 Dušana Lajoviče, Jiří Lehečka (21) si poradil 7:6, 6:4 s Laslem Djerem a Tomáš Macháč (22) s Adamem Pavláskem (28) ve čtyřhře zdolali 7:5, 6:7, 10:3 světovou jedničku Novaka Djokoviče s Nikolou Čačičem.

Djokovič řídil obrat Srbů proti Kazachům a postup do semifinále

DAVIS CUP - Srbští tenisté jsou znovu po čtyřech letech v semifinále Davis Cupu. Ve čtvrtfinále v Madridu sice po nevyužití čtyř mečbolů Miomira Kecmanoviče prohrávali s Kazachy 0-1, ale světová jednička Novak Djokovič pak zvládl svou dvouhru proti Alexanderu Bublikovi a společně s Nikolou Ćaćićem získali rozhodující bod ve čtyřhře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist