Fichman Sharon

Fichman Sharon

33
žena
Kanada
Datum nar.:
3. 12. 1990
Výška:
163 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 77.
čtyřhra: - / 21.

Krejčíková se Siniakovou odstartovaly Turnaj mistryň hladkou výhrou

TURNAJ MISTRYŇ - Nasazené jedničky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vstoupily do Turnaje mistryň výhrou 6-4 6-1 nad kanadsko-mexickým párem Sharon Fichmanová a Giuliana Olmosová. Krejčíková si tak v Guadalajaře spravila chuť po úvodní porážce ve dvouhře, v níž nestačila na Estonku Anett Kontaveitovou.

Vondroušová byla v prvním deblovém finále míček od titulu. Mečboly s Mladenovicovou nevyužily

WTA ŘÍM - Markéta Vondroušová si dnes na antuce v Římě po boku Kristiny Mladenovicové zahrála poprvé finále čtyřhry na turnaji WTA a byla blízko triumfu. Česko-francouzský pár měl proti kanadsko-mexické dvojici Sharon Fichmanová a Giuliana Olmosová dva mečboly při svém podání, ale ani jeden nevyužil a nakonec prohrál 6-4 5-7 5-10.

Krejčíková se Siniakovou na Australian Open prošly do semifinále

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou ve čtvrtfinále Australian Open ve druhé sadě nevyužily tři mečboly, ale nakonec si se Sharon Fichmanovou a Giulianou Olmosovou poradily 7-5 5-7 6-2. O první grandslamové finále od tři roky starých triumfů na French Open a ve Wimbledonu budou nasazené trojky bojovat s Darijou Jurakovou a Ninou Stojanovičovou.

Šafářová se s reprezentací rozloučila vítězně. S Krejčíkovou dorazily Kanaďanky

FED CUP - Lucie Šafářová si odbyla vítěznou derniéru v dresu českého fedcupového týmu. Společně s další bývalou nejlepší deblistkou světa Barborou Krejčíkovou na antuce v Prostějově porazily 7-6 7-5 Gabrielu Dabrowskou a Sharon Fichmanovou a stav baráže proti Kanaďankám upravily na konečných 4-0.

Kanaďanky dorazí na Fed Cup do Prostějova i bez zraněné Andreescuové

Bianca Andreescuová chybí kvůli zranění v nominaci kanadských tenistek na fedcupovou baráž v Česku. Podle očekávání do Prostějova příští týden nepřijede ani někdejší finalistka Wimbledonu Eugenie Bouchardová. Utkání se na antuce v Národním tenisovém centru Morava uskuteční 20. a 21. dubna.

Preview: Fed Cup Kanada - Česko

Vítězství, vítězství, semifinále, vítězství. Tak vypadaly poslední ročníky Fed Cupu v podání českých tenistek, které budou letos usilovat o čtvrtý titul za posledních pět let. Aby měly šanci loňskou výhru obhájit, musí uspět v úvodním kole v Kanadě, kde dnes odehrají první dvě dvouhry.

Fed Cup: Duel v Kanadě rozehraje Plíšková, dvojkou je Smitková

V Québeku byl právě rozlosován zápas prvního kola Fed Cupu mezi domácí Kanadou a českými obhájkyněmi titulu. Souboj v sobotu rozehraje jednička Karolína Plíšková, kterou vyzve čerstvě osmnáctiletá Francoise Abandaová. Týmovou dvojku udělal kapitán Petr Pála z debutantky Terezy Smitkové, která se ve druhé dvouhře utká s Gabrielou Dabrowskou.

Fed Cup: Kanada oznámila tři hráčky, Bouchardová se ještě rozhoduje

V prozatím tříčlenné nominaci Kanady na utkání prvního kola Fed Cupu s českými tenistkami chybí týmová jednička Eugenie Bouchardová. Sedmá hráčka světa po vyřazení z Australian Open uvedla, že o své účasti v nadcházejícím fedcupovém zápase se rozhodne v příštích dnech. Kanadský kapitán Sylvain Bruneau proto čeká na její vyjádření a jméno čtvrté hráčky oznámí později.

Favoritky první den na US Open nezaváhaly, Šarapovová otáčela ziskem deseti gamů v řadě

US OPEN ŽENY - Bez jediného většího překvapení se na US Open odehrál první hrací den. Otáčet zápas musela světová dvojka Simona Halepová, naopak suverénní byly Agnieszka Radwaňská a Maria Šarapovová. Polka proti Fichmanové získala 12 gamů v řadě, Ruska proti krajance Kirilenkové otočila vývoj deseti vyhranými hrami po sobě.

Fed Cup: Češky si o titul zahrají v O2 areně, příští ročník odstartují v Kanadě

Dlouhá cesta k prvnímu kolu Světové skupiny Fed Cupu čeká v příštím roce české tenistky. Dnešní los v Paříži rozhodl, že svěřenkyně kapitána Pály poletí týden po skončení Australian do Kanady.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist