Gakhov Ivan

Gakhov Ivan

27
muž
Rusko
Datum nar.:
4. 11. 1996
Výška:
191 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 272. / 142.
čtyřhra: 1045. / 170.

Veselý je poprvé od června ve čtvrtfinále. V Ostravě znovu potřeboval tři sety

ATP CHALLENGER OSTRAVA - Jiří Veselý absolvuje na challengeru v Ostravě svůj první turnaj od US Open a po doléčení stehenního svalu a i na druhé vítězství potřeboval všechny tři sety. Bývalý člen Top 40, který momentálně figuruje až na konci páté stovky žebříčku, po obratu zdolal nasazenou dvojku Ivana Gachova z Ruska a poprvé od června postoupil do čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku naopak neprošel Jakub Menšík.

Lehečka v Monte Carlu úspěšně vstoupil do antukového jara. Djokovič se vrátil výhrou nad Gachovem

ATP MASTERS MONTE CARLO - Jiří Lehečka dnes úspěšně vstoupil do antukového jara. Nejlepší Čech v žebříčku získal v úvodním kole na Masters v Monte Carlu posledních pět gamů a poradil si 6-1 7-5 s Emilem Ruusuvuorim, s nímž tímto vítězstvím srovnal vzájemnou bilanci. O premiérové osmifinále na největších podnicích ATP si zahraje s Grigorem Dimitrovem. Vítězný návrat na kurty po více než měsíční pauze v Monaku absolvoval Novak Djokovič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist