Horansky Filip

Horansky Filip

31
muž
Slovensko
Datum nar.:
7. 1. 1993
Výška:
191 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 161.
čtyřhra: - / 163.

Prostějovský challenger vyvrcholí českým finále. Souboj o titul si dnes zajistili Svrčina s Kopřivou

ATP CHALLENGER PROSTĚJOV - Challenger v Prostějově bude mít po pěti letech opět českého vítěze. O titul se v sobotu utkají Dalibor Svrčina a Vít Kopřiva. Svrčina porazil v dnešním semifinále Lukáše Kleina 7-5 6-2. Kopřiva zdolal v dalším česko-slovenském souboji Filipa Horanského 1-6 6-4 6-3.

Veselý na challengeru v Indii zvládl první kolo. Forejtek ve Francii navázal na kvalifikaci

ATP CHALLENGER TOUR - Jiří Veselý, který včera po dvou letech vypadl z elitní stovky žebříčku ATP, zahájil své působení na challengeru v indickém Bengalúru třísetovým vítězstvím nad hráčem šesté stovky a kvalifikantem Antoinem Bellierem ze Švýcarska. Do hlavní soutěže ve francouzském Cherbourgu dnes úspěšně vstoupil kvalifikant Jonáš Forejtek.

Lehečka v Bukurešti získal už druhý titul z challengeru

CHALENNGER BUKUREŠŤ - Jiří Lehečka dva měsíce po premiérovém triumfu slaví druhý challengerový titul. 19letý Čech zvítězil bez ztráty setu na antuce v rumunské Bukurešti, kde v dnešním finále přehrál 6-3 6-2 Slováka Filipa Horanského.

Lehečka v Bukurešti vyřadil jedničku Travagliu a je potřetí ve finále challengeru

CHALLENGER BUKUREŠŤ - Jiří Lehečka na antukovém challengeru v rumunské Bukurešti porazil 6-3 7-6 nejvýše nasazeného Itala Stefana Travagliu a potřetí v sezoně i kariéře postoupil do finále. O druhý titul si 19letý Čech, který v rumunské metropoli neztratil ještě ani set, zahraje se Slovákem Filipem Horanským.

V prvním kole odvrátil mečbol, dnes Korda slaví druhý triumf na challengeru

CHALLENGER QUIMPER - Sebastian Korda po loňském triumfu v Eckentalu triumfoval i na svém prvním letošním challengeru v v hale ve francouzském Quimperu. Ve finále dvacetiletý Američan deklasoval 6-1 6-1 Slováka Filipa Horanského a může se těšit na premiérový posun do Top 100.

Lehečka na challengeru v Prostějově deklasoval ve svém prvním čtvrtfinále Horanského

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jiří Lehečka na domácí antuce v Prostějově deklasoval ve svém prvním čtvrtfinále na challengeru 6-1 6-1 Slováka Filipa Horanského a po již třetím skalpu hráče druhé světové stovky postoupil mezi kvarteto nejlepších. O finále si 18letý Čech zahraje s Polákem Kamilem Majchrzakem.

Do osmifinále challengeru na Žižkově postoupili Kolář a Rosol

CHALLENGER PRAHA - Mezi šestnáctku nejlepších na challengeru v areálu TK Spoje Praha postoupili dva domácí tenisté. Zdeněk Kolář ve druhém kole smetl třetího nasazeného Korejce Hyeon Chunga, Lukáš Rosol si o dvě hodiny později poradil ve třech setech se Slovákem Filipem Horanským.

Čechům se na Štvanici daří. Dnes postoupili Kolář, Šátral, Macháč a Paulson

CHALLENGER PRAHA - Prvním kolem challengeru v Praze prošlo sedm z devíti domácích tenistů. Dnes zaznamenali vítězný vstup do turnaje Zdeněk Kolář, Jan Šátral, Tomáš Macháč a Andrew Paulson. Neuspěl Lukáš Rosol, který i vinou zdravotních potíží prohrál s Rusem Safiullinem a přišel o možnost vyzvat Stana Wawrinku.

Bodovali Kolář i Forejtek a Češi vyhráli Pohár přátelství daviscupových týmů

POHÁR PŘÁTELSTVÍ - Čeští tenisté vyhráli nad Slovenskem souboj daviscupových týmů v rámci Poháru přátelství. Po hladké výhře Zdeňka Koláře 6-0 6-2 nad žebříčkovou jedničkou soupeře Andrejem Martinem přidal vítězný třetí bod na antuce pražské Sparty Jonáš Forejtek, který zdolal Filipa Horanského 6-4 6-4. Češi tak vedou 3-1 na zápasy a tečku za utkáním udělá čtyřhra.

Veselý je na US Open ve finále juniorské soutěže!

US OPEN junioři - Jiří Veselý si na US Open zahraje o druhý grandslamový titul v juniorské kategorii. Talentovaný český tenista postoupil bez ztráty setu do finále a může navázat na triumf z úvodu sezony, kdy zvítězil na Australian Open.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist