Jebavy Roman

Jebavy Roman

34
muž
Česká republika
Datum nar.:
16. 11. 1989
Výška:
185 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 297.
čtyřhra: 132. / 43.

Kopřiva stejně jako včera porazil Zapatu a zvládl v Marrákeši vstup do hlavní soutěže

ATP MARRÁKEŠ - Vít Kopřiva se včera na turnaji ATP 250 v Marrákeši ve finále kvalifikace utkal s Bernabém Zapatou, Španěla po obratu porazil a recept na něj znovu našel dnes. Čtyřiadvacetiletý Čech tentokrát vyhrál 6-1 6-4 a zvládl úvodní zápas i při své třetí účasti v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu. O druhé čtvrtfinále na této úrovni se utká s nasazenou šestkou Boticem van de Zandschulpem.

Veselý na challengeru v Marbelle do finále nepostoupil, Jebavý vyhrál čtyřhru

CHALLENGEMARBELLA - Jiří Veselý skončil na antukovém challengeru ve španělské Marbelle v semifinále po porážce 3-6 4-6 s domácím Jaumem Munarem. Soutěž deblistů ovládl Roman Jebavý, který startoval s Rakušanem Philippem Oswaldem.

Goffin vykročil za obhajobou titulu v Montpellier vydřeným obratem

ATP MONTPELLIER - David Goffin vstoupil do halového turnaje ATP 250 v Montpellier vydřenou výhrou. Belgický tenista, který loni ve Francii získal svůj poslední 5. titul, zdolal domácího Benjamina Bonziho 2-6 7-5 6-1, přestože prohrával 2-6 a 0-3.

Kolář s Lehečkou vyhráli i druhý společný turnaj. Deblový titul získal také Jebavý

CHALLENGER BERGAMO / ECKENTAL - Necelé tři týdny před finálovým turnajem Davisova poháru proměnili čeští tenisté Zdeněk Kolář a Jiří Lehečka i druhý společný start v titul. Po červencovém úspěchu na antuce v Poznani vyhráli čtyřhru na challengeru v Bergamu. V Eckentalu triumfoval také Roman Jebavý.

Do finále v Liberci prolétli domácí Macháč a Slovák Molčan

CHALLENGER LIBEREC - Tomáš Macháč v Liberci smetl 6-2 6-2 Nizozemce Botice van de Zandschulpa a postoupil do svého čtvrtého finále, vůbec prvního na antuce. O celkově třetí titul si 20letý Čech zahraje se Slovákem Alexem Molčanem.

Veselý v Umagu prohrál své úvodní vystoupení proti italskému kvalifikantovi

ATP UMAG - Jiří Veselý na antukovém turnaji ATP 250 v Umagu končí v prvním kole. Český tenista v Chorvatsku nestačil na italského kvalifikanta Alessandra Giannessiho, kterému podlehl po dvouhodinovém boji 6-7 5-7.

Veselý začal na antuce porážkou, v Cagliari nestačil na Slováka Martina

ATP CAGLIARI - Jiří Veselý vstoupil do antukového jara porážkou. Na turnaji ATP 250 v italském Cagliari český tenista podlehl 4-6 6-2 1-6 Slováku Andreji Martinovi.

Bautista a Goffin v Montpellier nezaváhali. V semifinále je vyzvou Gojowczyk a Gerasimov

ATP MONTPELLIER - Oba nejvýše nasazení tenisté halového turnaje ATP ve francouzském Montpellier nezaváhali. Do semifinále postoupili po dvousetových výhrách Španěl Roberto Bautista i Belgičan David Goffin.

Veselý v Montpellieru dohrál ve druhém kole po porážce s kvalifikantem

ATP MONTPELLIER - Jiří Veselý při svém debutu v hale v Montpellieru nevyužil dobré šance dostat se do závěrečných kol. Nejlepší český tenista ve druhém kole prohrál bitvu s kvalifikantem a nyní až 144. hráčem světa Peterem Gojowczykem. Německý tenista ve svém prvním čtvrtfinále na hlavním okruhu od srpna 2019 vyzve Dušana Lajoviče, nebo Dennise Novaka.

Montpellier: Goffin se nadřel na obrat proti Bonzimu, Humbert unikl ze tří mečbolů

ATP MONTPELLIER - Druhý nasazený David Goffin v Montpellier udolal po více než dvou a půl hodinách boje domácího Benjamina Bonziho a přerušil sérii tří porážek. Dokonce až po odvrácení tří mečbolů postoupil domácí Ugo Humbert, kterého potrápil Nizozemec Tallon Griekspoor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist