Klein Lukas

Klein Lukas

26
muž
Slovensko
Datum nar.:
22. 3. 1998
Výška:
193 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 118. / 116.
čtyřhra: - / 240.

Kopřiva si poprvé zahraje turnaj Masters, Menšík se v Miami nekvalifikoval

Vít Kopřiva (26) si při svém debutu na Miami Open poprvé v kariéře zahraje hlavní soutěž prestižních podniků Masters. Aktuálně 116. hráč pořadí porazil ve finále kvalifikace 6:3, 1:6, 6:4 domácího favorita Jeffreyho Johna Wolfa (25). Jakub Menšík (18) proti Slovákovi Lukáši Kleinovi (25) nepotvrdil skvělou letošní formu a prohrál ve dvou setech 6:7, 5:7.

Wimbledonský skalp Kordy ho nenakopnul. Veselý prohrál už sedm setů v řadě

CHALLENGER TAMPERE - Jiří Veselý (30) po překvapivé výhře v prvním kole Wimbledonu nad Sebastianem Kordou prohrál už sedm setů v řadě. Herní pohodu nenašel ani na antukových challengerech, byť měl příznivý los. Ve finském Tampere se neprosadil proti členovi třetí světové stovky Indu Sumitu Nagalovi (25), kterému podlehl 4:6, 1:6. Už do čtvrtfinále na severu Evropy postoupil Dalibor Svrčina (20), čeká ho v něm přemožitel Víta Kopřivy (26) Slovák Lukáš Klein (25).

Macháč úspěšně vstoupil do kvalifikace Wimbledonu, další tři Češi dohráli

WIMBLEDON - S bídnou úspěšností zahájilo kvarteto českých tenistů na trávě v Londýně třífázový boj o místo v hlavní soutěži Wimbledonu. Úspěšně odstartoval snažení o zkompletování startu na všech čtyřech grandslamech Tomáš Macháč (22), který si poradil s Japoncem Jasutakou Učijamou. Naopak ze hry venku jsou hned po úvodním vystoupení Dalibor Svrčina (20), Zdeněk Kolář (26) i Vít Kopřiva (26).

Svrčina v Prostějově 'pomstil' Lehečku a obhájil finále. O titul se utká s Macháčem

CHALLENGER PROSTĚJOV - Do finále antukového challengeru v Prostějově postoupili druhý rok po sobě a celkově pošesté v historii turnaje dva domácí tenisté. Stejně jako loni se do něj prodral Dalibor Svrčina (20) po semifinálové výhře nad Slovákem Lukášem Kleinem (25), o složení finálového reparátu se utká s Tomášem Macháčem (22).

Lehečka si v Prostějově sen nesplnil, skončil už ve čtvrtfinále na hráči druhé stovky

Jiří Lehečka pokračuje v trápení posledních týdnů. Nejvýše nasazený toužil pro triumfu na domácím challengeru v Prostějově, ale další nepřesvědčivý výkon už mu na postup nestačil. Ve čtvrtfinále prohrál 3:6, 4:6 s hráčem druhé stovky Lukášem Kleinem. Slovák bude v semifinále stejně jako loni soupeřem finalisty předchozího ročníku Dalibora Svrčiny.

Macháč v Bratislavě postoupil do semifinále a Top 100 má na dostřel

CHALLENGER BRATISLAVA - Čtvrtý nasazený Tomáš Macháč na halovém challengeru v Bratislavě zdolal 6-4 6-7 6-3 domácího Lukáše Kleina a už jen dvě výhry ho dělí od premiérového posunu do Top 100. V semifinále se finalista z roku 2020 utká s druhým nasazeným Maďarem Mártonem Fucsovicsem.

Prostějovský challenger vyvrcholí českým finále. Souboj o titul si dnes zajistili Svrčina s Kopřivou

ATP CHALLENGER PROSTĚJOV - Challenger v Prostějově bude mít po pěti letech opět českého vítěze. O titul se v sobotu utkají Dalibor Svrčina a Vít Kopřiva. Svrčina porazil v dnešním semifinále Lukáše Kleina 7-5 6-2. Kopřiva zdolal v dalším česko-slovenském souboji Filipa Horanského 1-6 6-4 6-3.

Cerundolo porazil Pairea a je poprvé ve čtvrtfinále. Francouz v závěru rezignoval a udělal dvojchyby

ATP BUENOS AIRES - 22letý Argentinec Francesco Cerundolo na antukovém turnaji ATP 250 v rodném Buenos Aires porazil třetího nasazeného Benoita Pairea a poprvé postoupil do čtvrtfinále. Francouzský tenista mu k obratu pomohl ztrátou koncentrace, hádkami s rozhodčím a nakonec i vypuštěním závěrem. Mezi osmičkou nejlepších nechybí nejvýše nasazený Diego Schwartzman, jenž si poradil se Slovákem Lukášem Kleinem.

Slovák Klein v Buenos Aires vyhrál svůj první zápas na okruhu ATP a vyzve Schwartzmana

ATP BUENOS AIRES - Lukáš Klein si připsal vítězný debut na okruhu ATP. 22letý Slovák na antuce v Buenos Aires porazil krajana Andreje Martina a navázal na úspěšně absolvovanou tříkolovou kvalifikaci. Ve druhém kole vyzve domácí světovou devítku Diega Schwartzmana. Naopak vypadl domácí Juan Manuel Cerundolo, který tak nenaváže na triumf z Córdoby.

Macháč v Bratislavě vyřadil i domácího Kleina a zahraje si o svůj druhý titul na challengerech

ATP CHALLENGER BRATISLAVA - Tomáš Macháč si zahraje o svůj druhý triumf na challengerech. Dvacetiletý český talent na halovém challengeru v Bratislavě ve dvou setech vyřadil domácího Lukáše Kleina a podruhé v kariéře na této úrovni postoupil do finále. Jeho posledním soupeřem na turnaji bude Maximilian Marterer z Německa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist