Liu Claire

Liu Claire

23
žena
USA
Datum nar.:
25. 5. 2000
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 115. / 52.
čtyřhra: 299. / 257.

Šwiateková v Paříži nadělila kanára i Liuové a překonala Grafovou

FRENCH OPEN - Dvojnásobná šampionka a světová jednička Iga Šwiateková (22) vyhrála i druhý zápas na Roland Garros po setech 6:4, 6:0 a poměrem vyhraných setů bez ztráty gamu na grandslamech překonala Steffi Grafovou. Polská favoritka postoupila do 3. kola po čtvrtečním vítězství nad Američankou Claire Liuovou (23).

Siniaková nedotáhla další slibný náskok a vzdala. V Miami dnes uspěla jen Martincová

WTA MIAMI - Kateřina Siniaková skončila na třetím turnaji po sobě navzdory dobře rozehranému zápasu. Na úvod podniku WTA 1000 v Miami vzdala za stavu 6-3 a 3-3 domácí Claire Liuové kvůli obnovenému zranění zápěstí. Ze hry venku jsou i obě sestry Fruhvirtovy, z Češek úvodní hrací den uspěla jen kvalifikantka Tereza Martincová.

Nosková v Adelaide dominovala v souboji kvalifikantek, ve svém největším čtvrtfinále vyzve Azarenkovou

WTA ADELAIDE - Linda Nosková pokračuje na silně obsazeném podniku WTA 500 v Adelaide ve skvělých výkonech a poprvé v kariéře vyhrála na nejvyšším okruhu čtyři zápasy po sobě. Osmnáctiletá česká kvalifikantka si v souboji kvalifikantek poradila 6-2 6-2 s Američankou Claire Liuovou a postoupila do svého největšího čtvrtfinále. O vyrovnání maxima na této úrovni bude usilovat proti Viktorii Azarenkové.

Cornetová a Mertensová v Monastíru postoupily poprvé v sezoně do finále

WTA MONASTÍR - Alizé Cornetová a Elise Mertensová si v tuniském Monastiru zahrají poprvé v sezoně finále. Francouzka v semifinále porazila Veroniku Kuděrmetovovou, Belgičanka Mertensová přehrála Američanku Claire Liuovou. Obě v neděli svedou souboj o svůj celkově 7. titul.

Džabúrová 'doma' v Monastíru roli favoritky nezvládla. Už ve čtvrtfinále podlehla Liuové

WTA MONASTÍR - Tunisanka Ons Džabúrová roli velké favoritky na domácím turnaji WTA 250 v Monastíru nepotvrdila. Světová dvojka skončila už ve čtvrtfinále na raketě Američanky Claire Liuové, které podlehla 3-6 6-4 4-6.

Siniaková v Monastiru přišla o vítěznou sérii, do čtvrtfinále ji nepustila Liuová

WTA MONASTIR - Kateřina Siniaková sedmé vítězství v řadě nepřidala, šampionka nedávné akce v Portoroži skončila v Monastiru už ve druhém kole. Nasazená sedmička v něm nepotvrdila ani jeden ze tří brejků v úvodní sadě a s Claire Liuovou nakonec prohrála 5-7 2-6. Dvaadvacetiletá Američanka ve svém třetím letošním a zároveň kariérním čtvrtfinále na turnajích WTA vyzve Ons Džabúrovou, či Jevgeniji Rodinovou.

Italka Trevisanová si v Rabatu došla pro první titul z turnaje WTA

WTA RABAT - Martina Trevisanová na antuce v Rabatu slaví premiérový titul na okruhu WTA. Ve finále 26letá Italka, jejímž dosavadním maximem bylo čtvrtfinále, smetla 6-2 6-1 Američanku Claire Liuovou.

Plíšková v Charlestonu skončila v osmifinále po hladké porážce s Alexandrovovou

WTA CHARLESTON - Karolína Plíšková na podniku WTA 500 v Charlestonu formu nenašla. Po vydřené první letošní výře v osmifinále nestačila na Jekatěrinu Alexandrovovou, které podlehla hladce 3-6 1-6. Do čtvrtfinále se nedostala ani nejvýše nasazená Aryna Sabalenková.

Nejvýše nasazené Mertensová a Rybakinová musely v úvodním zápase v San José do tří setů

WTA SAN JOSÉ - Turnajová jednička Elise Mertensová i nasazená dvojka Jelena Rybakinová měly v úvodním zápase v kalifornském San José nečekané potíže, přesto ve čtvrtfinále chybět nebudou. Mertensová zdolala trápící se Kristinu Mladenovicovou, Rybakinová otočila souboj s domácí Claire Liuovou.

Tausonová v Charlestonu přehrála Tomljanovicovou a je poprvé v antukovém čtvrtfinále

WTA CHARLESTON 2 - 18letá Dánka Clara Tausonová v Charlestonu porazila hladce 6-1 6-4 šestou nasazenou Australanku Ajlu Tomljanovicovou a poprvé postoupila do čtvrtfinále antukového turnaje WTA. V něm druhá nejmladší hráčka v Top 100 čeká na vítězku duelu Osoriová-McHaleová. Mezi osmičkou nejlepších jsou už i domácí nasazená trojka Shelby Rogersová či finalistka z minulého týdne Danka Koviničová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist