Loeb Jamie

Loeb Jamie

29
žena
USA
Datum nar.:
8. 3. 1995
Výška:
168 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 289. / 132.
čtyřhra: 150. / 117.

Krejčíková v Abú Zabí začala sezonu hladkou výhrou nad Loebovou

WTA ABÚ ZABÍ - Barbora Krejčíková vstoupila do nové sezony snadnou výhrou nad Jamie Loebovou, kterou na úvod turnaje WTA 500 v Abú Zabí přehrála 6-1 6-3. Ve druhém kole 25letá Češka vyzve Kazašku Julii Putincevovou.

Martincová předvedla drtivý set. V Monterrey si poprvé v sezoně zahraje na turnaji WTA

WTA MONTERREY - Tereza Martincová letos na osmý pokus prošla kvalifikací turnaje WTA. Uspěla na tvrdém povrchu v mexickém Monterrey, kde dnes v závěrečném třetím kole zdolala 7-6 6-0 Američanku Jamie Loebovou, když ve druhém setu ztratila jen tři fiftýny.

Krejčíková na turnaji ITF v Austrálii do finále nepostoupila

ITF LAUNCESTON - Barbora Krejčíková si na podniku ITF 60k v australském Launcestonu zahrála poprvé po 18 měsících v semifinále, čekání na své 15. finále ale neukončila. V boji o něj jednadvacetiletá Češka podlehla čtvrté nasazené Slovince Tamaře Zidansekové.

Krejčíková v Austrálii vyřadila dvě domácí naděje a po 18 měsících je v semifinále

ITF LAUNCESTON - Barbora Krejčíková na turnaji ITF s dotací 60 tisíc dolarů v australském Launcestonu postoupila po dvou dnešních výhrách nad domácími nadějemi Birrellovou a Fourlisovou poprvé po roce a půl do semifinále. O finále si jednadvacetiletá Češka zahraje se Slovinkou Zidansekovou, která dnes zastavila Marii Bouzkovou.

VIDEO: I tenistky natáčely Mannequin Challenge

Nejlepší tenisté současnosti natočili aktuálně nerozšířenější virální video na sociálních sítích Mannequin Challenge už před startem Turnaje mistrů. Pozadu však nezůstávají ani tenistky, které se staly součástí nahrávek během turnajů, dovolených či příprav na novou sezonu.

Wozniacká začala očekávanou výhrou, s Loebovou ztratila jen dvě hry

US OPEN - Dvojnásobná finalistka Caroline Wozniacká zahájila US Open očekávanou výhrou nad domácí Jamie Loebovou. Na startu posledního grandslamu sezony nezaváhaly ani další favoritky Simona Halepová, Angelique Kerberová či Garbine Muguruzaová, jež vyhrála poprvé od finále Wimbledonu.

Los US Open: Berdycha vyzve Fratangelo, Kvitová čeká na kvalifikantku

V New Yorku byl rozlosován poslední grandslam sezony US Open. Čeští tenisté se v prvním kole vyhnou nasazeným soupeřům, naopak hned pět Češek půjde proti papírovým favoritkám z druhé světové desítky. Tomáše Berdycha vyzve domácí Fratangelo, Lucie Šafářová bude čelit ve formě hrající Ukrajince Lesje Curenkové, Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou čekají na soupeřky z kvalifikace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist