Mayot Harold

Mayot Harold

22
muž
Francie
Datum nar.:
4. 2. 2002
Výška:
178 cm
Váha:
71 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 112. / 112.
čtyřhra: 293. / 293.

Semifinále v Montpellier s papírovými favority. Nezaváhali Auger-Aliassime, Rune či Bublik

ATP MONTPELLIER - Ve čtvrtfinále halového turnaje ATP 250 v Montpellier uspěli všichni čtyři nejvýše nasazení tenisté. Kanaďan Félix Auger-Aliassime (23) ve Francii podruhé během dvou dnů vyřadil domácího mladíka, Dán Holger Rune (20) se znovu nadřel na dvousetové vítězství nad soupeřem ze druhé světové stovky, předloňský šampion Kazach Alexander Bublik (26) znovu otočil vývoj z 0:1 na sety a semifinálové kvarteto zkompletoval v pozdních večerních hodinách Chorvat Borna Čorič (27).

Lehečka na challengeru ve francouzském Pau postoupil již do semifinále

CHALLENGER PAU - Jiří Lehečka na halovém challengeru ve francouzském Pau si poradil i se třetím domácím soupeřem. Harolda Mayota dnes přehrál 6-4 6-2 a pošesté v kariéře postoupil do semifinále. O čtvrté finále si 20letý Čech zahraje s dánským talentem Holgerem Runem.

Kolář na challengeru ve Francii skončil v 1. kole na Mayotovi

CHALLENGER PAU - Zdeněk Kolář skončil na halovém challengeru ve francouzském Pau stejně jako loni hned v prvním kole. 25letý Čech v něm prohrál s domácím teenagerem a hráčem až páté světové stovky Haroldem Mayotem.

Veselý na challengeru v Mouilleronu-Le-Captif potvrdil roli favorita a postoupil do čtvrtfinále

CHALLENGER MOUILLERON-LE-CAPTIF - Jiří Veselý na halovém challengeru ve francouzském Mouilleronu-Le-Captif porazil 6-2 6-4 domácího Harolda Mayota a postoupil do čtvrtfinále. V něm se druhý nasazený Čech utká s Němcem Matsem Moraingem.

Veselý v Pau vyřadil juniorského šampiona z Melbourne. O finále se utká s Janowiczem

CHALLENGER PAU - Jiří Veselý na challengeru ve francouzském Pau zdolal v souboji dvou bývalých vítězů juniorky Australian Open dvakrát 7-6 domácí osmnáctiletou naději Harolda Mayota a postoupil do semifinále. V něm se nejvýše nasazený Čech střetne s Polákem Jerzym Janowiczem.

14letá juniorka Jiménezová Kasintsevová v Melbourne získala první grandslamový titul pro Andorru

AUSTRALIAN OPEN - Vítězkou Australian Open juniorek se stala teprve čtrnáctiletá Victora Jiménezová Kasintsevová z Andorry. Ve finále zdolala Polku Baszakovou a i díky čtyřem úspěšným obratům získala pro svou zemi premiérový grandslamový titul. Mezi chlapci zvítězil nejvýše nasazený Francouz Harold Mayot.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist