Mies Andreas

Mies Andreas

33
muž
Německo
Datum nar.:
21. 8. 1990
Výška:
188 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 781.
čtyřhra: 41. / 8.

VIDEO: Fantastická deblová výměna na French Open

Podobnou výměnu ve dvouhře neuvidíte. Spousta reflexivních úderů, volejů, smeče, lob, tweener, šťastný zásah za zády a fanoušci ve varu. O parádní deblový moment se včera ve čtvrtfinále French Open ve čtyřhře mužů postarali Marcelo Arévalo, Jean-Julien Rojer, Matwé Middelkoop a Andreas Mies. Fiftýn ve strhující výměně vybojovali Salvádorec Arévalo s Nizozemcem Rojerem, zápas ale nakonec prohráli a neobhájí loňský triumf.

Mies kvůli problémům s kolenem nebude hrát na Australian Open

Vítěz čtyřhry z Roland Garros Andreas Mies přijde kvůli problémům s kolenem o start na Australian Open. Třicetiletý německý tenista, jenž vloni na antuce v Paříži společně s Kevinem Krawietzem obhájili titul, sice do Melbourne odcestoval a absolvoval karanténu, nakonec ale usoudil, že start nezvládne.

Němci Krawietz s Miesem na Roland Garros obhájili loňský triumf ve čtyřhře

FRENCH OPEN - Kevin Krawietz a Andreas Mies na Roland Garros zopakovali loňský nečekaný triumf. Ve finále německý pár porazil bez ztráty podání 6-3 7-5 vítěze nedávného US Open Chorvata Mate Paviče a Brazilce Bruna Soarese.

Hvězdný pár začal vítězně. Murray se Serenou berou wimbledonský mix vážně

Hvězdný pár Andy Murray a Serena Williamsová při společné premiéře fanoušky ve Wimbledonu nezklamal. Domácí tenista, jenž se vrátil na kurty půl roku po operaci kyčle, prokázali s americkou partnerkou bohaté zkušenosti a postoupili bez problémů do druhého kola.

Němci Krawietz a Mies senzačně vyhráli čtyřhru na Roland Garros

Kevin Krawietz a Andreas Mies se stali senzačními vítězi French Open ve čtyřhře mužů. Němečtí tenisté, kteří teprve v únoru poprvé vyhráli turnaj ATP, ve finále porazili 6-2 7-6 domácí pár Jérémy Chardy a Fabrice Martin a slaví životní úspěch.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist