Pantůčková Gabriela

Pantůčková Gabriela

29
žena
Česká republika
Datum nar.:
10. 2. 1995
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 268.
čtyřhra: - / 502.

G. Pantůčková vyhrála třetí turnaj během pěti týdnů

ITF PROKUPLJE - Gabriela Pantůčková v srbském Prokuplje vyhrála znovu po týdnu antukový turnaj ITF 15k. Celkově dvanáctý a třetí titul během jednoho měsíce získala třiadvacetiletá Češka po finálové výhře 6-3 6-0 nad osmnáctiletou Chorvatkou Leou Boskovičovou.

Gabriela Pantůčková vyhrála druhý turnaj během čtyř týdnů. Po Přerovu vládla i v Srbsku

ITF PROKUPLJE - Gabriela Pantůčková vyhrála turnaj ITF 15k v srbském Prokuplje. Ve finále třiadvacetiletá Češka zdolala 2-1 na sety čtvrtou nasazenou Chorvatku Leu Boskovičovou a získala celkově 11. titul. Letos triumfovala podruhé.

Kr. Plíšková první kolo v Olomouci i přes trápení zvládla

ITF OLOMOUC - Nejvýše nasazená Kristýna Plíšková měla v prvním kole turnaje ITS CUP problémy s až 486. hráčkou světa Sabrinou Santamariaovou. Nakonec ale Američanku po setech 7-6 6-1 porazila a prošla do druhého kola olomoucké akce ITF s dotací 80 tisíc dolarů. V něm vyzve krajanku Karolínu Muchovou. Postoupila také Denisa Allertová. Gabriela Pantůčková skončila v prvním kole.

Gabriela Pantůčková letos už potřetí vyhrála podnik ITF v chorvatském Bolu

ITF BOL - Jednadvacetiletá Gabriela Pantůčková slaví další triumf na turnaji ITF 10k v oblíbeném chorvatském Bolu, kde dnes vybojovala šestý ze svých celkově devíti titulů. Ve finále nejvýše nasazená Češka porazila domácí Ani Mijacikovou.

O turnaj ve Stromovce se zajímá Jankovičová, táhnout mají Češky

Bývalá světová jednička Jelena Jankovičová se možná objeví na kurtech pražské Sparty, kde se příští týden uskuteční turnaj WTA J&T Banka Prague Open. Srbka projevila zájem o divokou kartu a o její účasti se rozhodne do pátku. Hlavními taháky akce, dotované částkou 250 tisíc dolarů, jsou ale domácí hvězdy v čele s Karolínou Plíškovou a Lucií Šafářovou.

Juniorka Siniaková končí už v 1. kole, Krejčíková postupuje

Kateřina Siniaková velké ambice na dívčím Roland Garros v úspěch nepřetaví. Sedmnáctiletá Češka dnes vypadal už v prvním kole, když neuhrála ani set. Dál naopak postoupila Barbora Krejčíková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist