Parry Diane

Parry Diane

21
žena
Francie
Datum nar.:
1. 9. 2002
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 49. / 49.
čtyřhra: 114. / 74.

Cenný triumf v Chile. Sedmnáctiletá Bejlek ovládla turnaj WTA 125k a posune se do TOP 150

WTA 125k COLINA - Sára Bejlek ve stínu Turnaje mistrů a na druhé straně polokoule získala svou dosud nejcennější trofej. Sedmnáctiletá Češka z pozice nenasazené hráčky nenašla přemožitelku na antukovém turnaji WTA 125k v chilské Colině, na úpatí And skolila hned čtyři žebříčkově lépe postavené soupeřky. Ve finále převálcovala 6:2, 6:1 Francouzku Dianu Parryovou, svou neporazitelnost protáhla na 10 zápasů a zajistila si premiérový posun do TOP 150.

Náplast na zmeškaný Montreal. Nosková prošla kvalifikací další tisícovky v Cincinnati

WTA CINCINNATI - Linda Nosková tento týden kvůli o den odloženému finále na Livesport Prague Open přišla o start v Montrealu, hned na dalším podniku WTA 1000 v Cincinnati ale prošla kvalifikací a zajistila si místo mezi elitou. V závěrečném druhém kole osmnáctiletá Češka porazila 6:3, 6:1 Francouzkou Diane Parryovou.

Stoprocentní Češky v Tallinnu! Postup slavily Muchová i Krejčíková, 17letá Nosková podruhé zvládla první kolo na turnajích WTA

WTA TALLINN - Do nového halového podniku v estonském Tallinnu dnes úspěšně vstoupily všechny tři české zástupkyně. Karolína Muchová startující na divokou kartu začala suverénní výhrou nad kvalifikantkou Jessikou Ponchetovou, nasazená Barbora Krejčíková vrátila nedávnou porážku Ajle Tomljanovicové a na kvalifikaci zdárně navázala 17letá Linda Nosková, která podruhé v kariéře přešla přes první kolo na nejvyšším okruhu.

Granby: Kasatkinová je znovu po třech týdnech ve finále, Savilleová po pěti letech

WTA GRANBY - Darja Kasatkinová v kanadském Granby smetla 6-2 6-0 francouzskou teenagerku Diane Parryovou a postoupila do finále. O druhý titul v přípravě před US Open se světová desítka utká s Australankou Darjou Savilleovou, jež si finále zahraje po pěti letech.

Martincová v Granby nepotvrdila roli favoritky a už na osmé akci v řadě neprošla do čtvrtfinále

WTA GRANBY - Tereza Martincová na novém podniku WTA v kanadském Granby nedopodávala druhý set, prohrála 3-6 6-7(1) s bývalou juniorskou světovou jedničkou Dianne Parryovou a už na osmém turnaji v řadě skončila nejpozději ve druhém kole. Devatenáctiletá Francouzka si o své premiérové semifinále na nejvyšším okruhu zahraje se semifinalistkou nedávného Wimbledonu Tatjanou Mariaovou.

Další 'oběť' povedeného grandslamu? Collinsová se dál trápí, v Lausanne nevyužila ani tři mečboly

WTA LAUSANNE - Vystřízlivění po grandslamovém úspěchu není především u tenistek v posledních letech nic neobvyklého. Dalším důkazem je Danielle Collinsová. Americká finalistka letošního Australian Open během uplynulého půl roku vyhrála jen šest utkání, naposledy na antuce v Lausanne dokonce po nevyužití tří mečbolů nestačila na soupeřku z druhé světové stovky.

Džabúrová ve Wimbledonu pokračuje v neporazitelnosti na trávě, bez ztráty setu prošla do osmifinále

WIMBLEDON - Ons Džabúrová ve Wimbledonu nadále plní roli jedné z největších favoritek a na trávě zvládla i osmý letošní zápas. Nasazená trojka v All England Clubu ještě neztratila set, dnes si ve třetím kole poradila 6-2 6-3 s teenagerkou Diane Parryovou a o vyrovnání svého maxima v tomto dějišti i na grandslamech si zahraje s bývalou šampionkou Angelique Kerberovou, nebo Elise Mertensovou.

Dvouhra na French Open už bude bez Čechů, Muchová se ve třetím kole zranila a vzdala

FRENCH OPEN - Karolína Muchová na French Open proti Amandě Anisimovové vedla 7-6(7) 2-2 a měla na dosah zkompletování sbírky účastí ve druhém týdnu všech grandslamů. Za tohoto stavu si však poslední česká naděje ve dvouhře při pádu zranila pravý kotník, ztratila následujících sedm gamů a vzdala. Bývalá semifinalistka Anisimovová bude v osmifinále čelit Leylah Fernandezové.

Kvitová na French Open prošla do druhého kola. Obhájkyně titulu Krejčíková a debutantka Noskovou vypadly

FRENCH OPEN - Petra Kvitová jako čtvrtá Češka zvládla vstup do French Open, když po obratu v úvodní sadě zdolala Annu Bondárovou. Naopak hned po prvním zápase skončila obhájkyně titulu Barbora Krejčíková, která v prvním duelu po dlouhé pauze nestačila na domácí Diane Parryovou. Po neúspěšném boji s favorizovanou Emmou Raducanuovou skončila grandslamová premiéra pro Lindu Noskovou.

15letá Bejlek na ITF W60 v Olomouci postoupila již do semifinále

ITF OLOMOUC - Sara Bejlek na domácím antukovém klání ITF W60 v Olomouci překvapivě porazila i 253. ženu světového žebříčku Francouzku Dianu Parryovou a poprvé na turnaji žen postoupila do semifinále. V něm se 15letá hráčka z nadějné generace českých tenistek utká s druhou nasazenou Britkou Francescou Jonesovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist