Peschke Kveta

Peschke Kveta

48
žena
Česká republika
Datum nar.:
9. 7. 1975
Výška:
165 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 26.
čtyřhra: - / 1.

Bývalá nejlepší deblistka světa Peschkeová v 46 letech ukončila kariéru

Květa Peschkeová se v 46 letech rozloučila s okruhem WTA. Jejím posledním zápasem byla páteční porážka v prvním kole čtyřhry se slovenskou partnerkou Terezou Mihalíkovou. O tom, že vítězka čtyřhry ve Wimbledonu z roku 2011 a bývalá deblová světová jednička na WTA Tour končí, informoval na oficiální facebookové stránce český tým pro Pohár Billie Jean Kingové.

Veteránka Peschkeová si v 46 letech došla pro 36. titul. V Chicagu triumfovala s Petkovicovou

WTA CHICAGO - Květa Peschkeová se v 46 letech dočkala zisku již 36. deblového titulu. Česká veteránka vyhrála čtyřhru na turnaji WTA 500 v Chicagu na první společné akci s Němkou Andreou Petkovicovou, ve finále smetly 6-3 6-1 domácí duo Caroline Dolehideová as Coco Vandewegheová.

Collinsová si po triumfu v Palermu zahraje finále i v San José, narazí na Kasatkinovou

WTA SAN JOSÉ - 27letá Danielle Collinsová na tvrdém povrchu v San José deklasovala Chorvatku Anu Konjuhovou a dva týdny po premiérovém triumfu na antuce v Palermu postoupila do druhého finále. O nejcennější titul si devět zápasů neporažená Američanka zahraje s Ruskou Darjou Kasatkinovou.

Peschkeová v den 46. narozenin prohrála wimbledonské semifinále v mixu

Květě Peschkeové těsně unikl premiérový postup do finále smíšené čtyřhry ve Wimbledonu. Včera večer v den svých 46. narozenin prohrála v páru s Němcem Kevinem Krawietzem s domácí dvojicí Harriet Dartová a Joe Salisbury 2-6 6-4 4-6.

Peschkeová se vrací po zánětu zápěstí, tenhle návrat je poslední

Po půl roce je tenistka Květa Peschkeová po zranění znovu na kurtech a v pětačtyřiceti letech dál drží krok s mladšími soupeřkami. Raketu vzala opět do ruky po vleklých problémech se zánětem zápěstí a tvrdí, že se vrací naposledy.

Peschkeová se Schuursovou vyhrály srpnovou anketu Deblový pár měsíce. Dalšími vítězkami jsou Halepová, Sakkariová a Linetteová

Webové stránky WTA zveřejnily výsledky srpnových anket. Květa Peschkeová s Demi Schuursovou ovládly hlasování o Deblový pár měsíce. Hráčkou měsíce se stala vítězka turnaje v pražské Stromovce Simona Halepová. V kategorii Průlom měsíce se z vítězství raduje Maria Sakkariová. Úder měsíce vyhrála Magda Linetteová.

Kvitová proti domácí Rogersové nevyužila čtyři mečboly a maratonské osmifinále prohrála

US OPEN - Petra Kvitová na US Open ze čtyř mečbolů prohrála více než dvouapůlhodinovou bitvu s domácí Shelby Rogersovou, počtvrté na americkém grandslamu končí v osmifinále a nevyrovná své čtvrtfinálové maximum z let 2015 a 2017. Rogersová, která si své jediné předchozí grandslamové čtvrtfinále zahrála na French Open 2016, po cestě do nějž vyřadila právě Kvitovou, bude o první grandslamové semifinále v kariéře bojovat s Naomi Ósakaovou.

Hlasujte v srpnových anketách WTA. Ocenění mohou získat Kristýna Plíšková s Hradeckou nebo Peschkeová

Ankety WTA jsou po koronavirové pauze zpět. Stejně jako každý měsíc i za srpen mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Deblový pár měsíce jsou nominovány Kristýna Plíšková s Lucií Hradeckou a také Květa Peschkeová s Nizozemkou Demi Schuursovou.

Peschkeová: S Demi nám to ladí, na kurtu se bavíme

Květa Peschkeová našla v Demi Schuursové další partnerku, s kterou rozšířila své už tak bohaté portfolio deblových titulů. V sobotu spolu ovládly turnaj v New Yorku a 45letá Češka slavila 35. triumf v kariéře.

45letá Peschkeová má 35. deblový titul. V New Yorku slaví první triumf se Schuursovou

WTA NEW YORK - První velký turnaj WTA ve čtyřhře po koronavirové pauze vyhrály 45letá Květa Peschkeová s Nizozemkou Demi Schuursovou. V New Yorku ve finále generálky na US Open zdolaly 6-1 4-6 10-4 americko-čínské duo Nicole Melicharová a Yi-Fan Xu a získaly první společný titul. Česká veteránka slaví svůj celkově 35. deblový triumf.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist