Quinzi Gianluigi

Quinzi Gianluigi

28
muž
Itálie
Datum nar.:
1. 2. 1996
Výška:
191 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 142.
čtyřhra: - / 408.

V Miláně se rozhodlo o semifinalistech. Hyeon Chunga doplnili Čorič, Medvěděv a Rubljov

NEXT GEN ATP FINALS - Dnešní poslední den skupinové fáze na Turnaji mladých nadějí v Miláně zahájil rozhodl o semifinálových dvojicích. Neporaženi zůstali Korejec Hyeon Chung a Chorvat Borna Čorič, druhé místo ve skupině si vybojovali Rusové Andrej Rubljov a Daniil Medvěděv.

Hyeon Chung je v Miláně v semifinále, Chačanov přerušil sérii porážek

NEXT GEN ATP FINALS - Turnaj mladých nadějí v Miláně pokračuje druhým hracím dnem. Karen Chačanov na úvod středečního programu porazil Jareda Donaldsona, přerušil sérii pěti porážek a udržel šanci na semifinále. Do něj se jako první dostal Korejec Hyeon Chung, který smetl nasazenou jedničku Andreje Rubljova, nakročeno k postupu ze skupiny má po druhé výhře Chorvat Borna Čorič.

Začalo Next Gen ATP Finals. Výhry slaví Medvěděv, Hyeon Chung, Čorič a Rubljov

NEXT GEN ATP FINALS - Premiérový ročník Turnaje mladých nadějí v Miláně odstartovalo ruské derby, v němž Daniil Medveděv porazil Karena Chačanova. Své úvodní zápasy v Itálii vyhráli také Korejec Hyeon Chung a Chorvat Borna Čorič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist