Schwartzman Diego

Schwartzman Diego

31
muž
Argentina
Datum nar.:
16. 8. 1992
Výška:
170 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 142. / 8.
čtyřhra: - / 9.

Další zklamání pro Lehečku. Při premiéře v Šanghaji prohrál hned s trápícím se Schwartzmanem

ATP ŠANGHAJ - Jiří Lehečka (21) sbírá v posledních týdnech jedno za zklamání za druhým. Nejlepší český tenista v žebříčku ATP zaregistroval další při debutu na Masters v Šanghaji, kde skončil hned na úvod po porážce 4:6, 6:3, 2:6 s trápícím se Diegem Schwartzmanem (31). Argentinec momentálně nefiguruje ani v TOP 100 pořadí a teprve potřetí v sezoně porazil dva soupeře po sobě. O osmifinále si zahraje s Taylorem Fritzem (25).

Djokovič na 66. grandslamu v řadě zvládl první kolo. Ve Wimbledonu v něm uspěl i poosmnácté

WIMBLEDON - Novak Djokovič (36) ve Wimbledonu i poosmnácté v kariéře a na 66. grandslamu v řadě zvládl svůj úvodní zápas. Letos čtyřnásobný obhájce titulu odstartoval výhrou 6:3, 6:3, 7:6 nad argentinským antukářem Pedrem Cachínem (28) a úspěšně vykročil za ziskem 24. grandslamové trofeje a osmým triumfem na trávě v All England Clubu.

Útok na rekordní 23. grandslamový triumf zahájen. Djokovič zvládl i podevatenácté první kolo French Open

Novak Djokovič (36) zahájil útok na rekordní 23. grandslamový triumf a i při 19. startu na French Open zvládl první kolo. Dvojnásobný šampion odstartoval své letošní působení v areálu Rolanda Garrose vítězstvím 6:3, 6:2, 7:6 nad Aleksandarem Kovacevicem (24). Jeho dalším soupeřem bude Márton Fucsovics (31), se kterým vyhrál všechny čtyři souboje.

Schwartzman nezlomí krizi ani v Estorilu, na antuce prohrál i pátý letošní zápas. Báez vykročil za obhajobou

ATP ESTORIL - Diego Schwartzman pokračuje v krizi i na začátku antukového jara. Bývalý osmý hráč světa nezvládl 17 z posledních 20 duelů a na antuce prohrál i páté letošní utkání, když v Estorilu nestačil na Marca Cecchinata. Úspěšný vstup do turnaje má naopak za sebou jeho krajan Sebastián Báez, který vykročil za obhajobou titulu výhrou nad Radu Albotem.

Alcaraz suverénně vykročil za premiérovou obhajobou titulu a udržením postu jedničky

ATP MIAMI - Pokud chce Carlos Alcaraz udržet post světové jedničky pro začátek antukového jara, musí na Masters 1000 v Miami poprvé v kariéře obhájit titul. Španělský teenager na Floridě odstartoval jednoznačnou výhrou nad Argentincem Facundem Bagnisem.

Obsazení jako na turnaji ATP. Na challengeru ve Phoenixu budou hrát Lehečka, Berrettini, Monfils či Schwartzman

Hrací pole challengeru v americkém Phoenixu vypadá spíše jako lépe obsazený podnik série ATP 250. Mezi probíhajícím Masters v Indian Wells a tím nadcházejícím v Miami půjdou v hlavním městě státu Arizona do akce Jiří Lehečka, Matteo Berrettini, Gaël Monfils či Diego Schwartzman. Nejlepšího Čecha v žebříčku navíc nečeká vůbec jednoduchý soupeř pro první kolo.

Tsitsipasova naděje na post jedničky vyhasla. Thompson si proti Řekovi připsal druhý skalp člena Top 10

ATP INDIAN WELLS - Na turnaji Masters 1000 v Indian Wells došlo k prvnímu výraznému překvapení. Třetí hráč světa Řek Stefanos Tsitsipas ve svém úvodním duelu podlehl 6-7 6-4 6-7 Australanu Jordanu Thompsonovi, jenž si připsal svůj teprve druhý skalp člena Top 10, a přišel o šanci v nejbližších týdnech bojovat o pozici světové jedničky.

Lehečka v Indian Wells odvrátil setboly a slaví první výhru na akci Masters 1000

ATP INDIAN WELLS - Jiří Lehečka v Indian Wells porazil i díky odvrácení dvou setbolů Francouze Arthura Rinderknecha a na druhý pokus si připsal premiérovou výhru na turnajích Masters 1000. Ve druhém kole se utká s šestým nasazeným Andrejem Rubljovem, kterého nedávno zdolal v Dauhá.

Musetti selhal i v Santiagu, Schwartzman prohrál 13 z posledních 14 zápasů

ATP SANTIAGO - Světová osmnáctka Lorenzo Musetti skončil na třetím ze čtyř letošních individuálních turnajů hned po svém úvodním vystoupení. Nejvýše nasazený neuhrál na antuce v Santiagu se Španělem Jaumem Munarem ani set. Krizi nedokázal v chilské metropoli ukončit ani Diego Schwartzman, který prohrál 13 z posledních 14 zápasů.

Alcaraz v Riu vykročil za premiérovou obhajobou titulu výhrou nad domácím outsiderem

ATP RIO DE JANEIRO - Carlos Alcaraz tři dny po triumfu v Buenos Aires zvládl vstup do dalšího antukového turnaje v Riu de Janeiro. Po přesunu z Argentiny do Brazílie si španělský obhájce titulu poradil s domácím outsiderem Mateusem Alvesem a čeká ho repríza loňského semifinále proti Italu Fabiu Fogninimu. Už do čtvrtfinále postoupil druhý nasazený Brit Cameron Norrie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist