Skoch David

Skoch David

47
muž
Česká republika
Datum nar.:
6. 11. 1976
Výška:
183 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 337.
čtyřhra: - / 30.

Umag na vlastní oči: Nasazená jednička je ze hry venku

Obavy ze špatného počasí se včera nenaplnily. Ač přes den žádné horko na koupání nebylo, tak pro tenis navečer byly podmínky ideální.

Štěpánek a Hernych už v Halle dohráli

ATP HALLE / LONDÝN / VARŠAVA - Šestnáctému hráči světa Radku Štepánkovi nevyšel přechod z antuky na trávu. Na turnaji v Halle vypadl český tenista už v prvním kole, stejně v Německu dopadl Jan Hernych a ve Varšavě David Škoch.

Minář s Vackem na trávě postoupili

Českým tenistům se dnes na travnatých turnajích daří. V německém Halle si po dlouhé době připsal výhru na turnaji ATP Jan Vacek a v Londýně se z vítězství radoval Ivo Minář. Nedařilo se jen Davidu Škochovi, který na antuce ve Varšavě podlehl favorizovanému Španělu Montaňesovi.

Dnešní den byl pro české tenisty úspěšný

Českým tenistům se dnes na turnajích ATP a WTA dařilo. V Estorilu do 2. kola postoupil Ivo Minář a Klára Zakopalová, v Charlestonu se dařilo Barboře Záhlavové-Strýcové a ve Valencii uspěl deblový pár Levinský/Škoch. Vypadly pouze české deblistky v portugalském Estorilu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist