Tig Patricia Maria

Tig Patricia Maria

29
žena
Rumunsko
Datum nar.:
27. 7. 1994
Výška:
180 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 473. / 56.
čtyřhra: - / 155.

Snad dláždíme cestu dalším holkám, těší Wozniackou. US Open hraje 10 maminek

Zpráva o jejím návratu přišla jako blesk z čistého nebe. Caroline Wozniacká (33) se stala další tenisovou mámou, která se odhodlala pro návrat na velkou scénu. Hned svůj první zápas suverénně vyhrála, a i když další dvě utkání skončila nezdarem, sympatická Dánka se usmívá a tvrdí, že o konci vůbec nepřemýšlí. Mimochodem, na grandslamovém US Open startuje hned 10 maminek.

Pařížská antuka Kerberové nevoní. Už poosmé vypadla hned v 1. kole

FRENCH OPEN - 33letá Němka Angelique Kerberová třetí rok po sobě a celkově poosmé v kariéře nezvládla vstup do French Open. Letos bývalá světová jednička a všech tří zbylých grandslamů končí po porážce 2-6 4-6 s Ukrajinkou Anhelinou Kalininovou.

Úřady vyšetřují podezřelou čtyřhru na French Open. Po chybách Sizikovové přibývalo nezvyklé množství sázek

Francouzské úřady začaly vyšetřovat jeden zápas ženské čtyřhry na Roland Garros kvůli podezření ze zmanipulování a korupce. Jedná se o utkání prvního kola mezi vítěznými Rumunkami Patricií Marií Tigovou s Andreou Mituovou a rusko-americkou dvojicí Jana Sizikovová a Madison Brengleová.

Ósakaová a Thiem jsou po triumfu na US Open světovými trojkami, Martincová se přiblížila elitní stovce

Vítězové netradičního letošního ročníku US Open Naomi Ósakaová a Dominic Thiem jsou v novém vydání žebříčku světovými trojkami. Tereza Martincová po semifinálové účasti v Istanbulu poskočila o 15 míst a přiblížila se elitní stovce. Svá maxima vylepšili oba vítězové prvních antukových generálek Patricia Maria Tigová a Miomir Kecmanovič.

Tigová v Istanbulu ztratila jediný set, ve finále zdolala Bouchardovou a má první titul

WTA ISTANBUL - Patricia Maria Tigová na antuce v tureckém Istanbulu bez ztráty setu prošla do svého třetího finále na turnajích WTA a poprvé uspěla. Šestadvacetiletá Rumunka ve finále v tie-breaku rozhodující sady zdolala bývalou světovou pětku a finalistku Wimbledonu Eugenii Bouchardovou, přestože za stavu 5-3 na podání a 6-5 na returnu nevyužila celkem šest mečbolů.

Ani třetí útok na premiérové finále nevyšel. Martincová v Istanbulu prohrála s Tigovou

WTA ISTANBUL - Tereza Martincová se v Istanbulu dostala z kvalifikace až do semifinále, ale ani její třetí útok na finále turnajů WTA nebyl úspěšný. Pětadvacetiletá Češka na turecké antuce v semifinále jasně prohrála s Patricií Marií Tigovou. O rok starší Rumunka se do svého třetího kariérního finále dostala bez ztráty setu a o premiérový titul bude usilovat proti Eugenii Bouchardové.

Plíšková s Krejčíkovou jsou ve 2. kole, postup vydřela i Halepová

Český tenis má už dvě zástupkyně ve druhém kole Prague Open 2020. Kristýna Plíšková dnes postoupila v dohrávce včerejšího utkání s patnáctiletou Lindou Fruhvirtovou, kterou porazila 6-2 a 7-5. Set na úvod neztratila ani Barbora Krejčíková, jež vyřadila Rumunku Tigovou. V příštím utkání ji čeká další Rumunka Simona Halepová, která postoupila po více než dvouapůlhodinovém boji s Polonou Hercogovou. Naopak sedmá nasazená Barbora Strýcová ve Stromovce dohrála.

Linetteová je potřetí během půl roku ve finále. V thajském Hua Hin ji vyzve Küngová

WTA HUA HIN - Magda Linetteová v thajském Hua Hin porazila Rumunku Patricii Tigovou a počtvrté v kariéře postoupila do finále turnaje WTA. O druhý titul si 28letá Polka zahraje s překvapením turnaje devatenáctiletou Švýcarkou Leonií Küngovou.

Strýcová vyhrála červencovou anketu Průlom měsíce. Dalšími vítězkami jsou Halepová a Tigová

Webové stránky WTA zveřejnily výsledky červencových anket. Hráčkou měsíce se stala vítězka Wimbledonu Simona Halepová z Rumunska. V kategorii Průlom měsíce se z vítězství raduje Barbora Strýcová, která prožila fantastický Wimbledon. Úder měsíce vyhrála Rumunka Patricia Maria Tigová.

Martincová v Karlsruhe porazila Gavrilovovou, Voráčová po boji padla

WTA 125k KARLSRUHE - Tereza Martincová na antuce v německém Karlsruhe dvakrát smazalo manko dvou brejků proti Australance Darje Gavrilovové a postoupila do 2. kola. Naopak neuspěly Barbora Krejčíková a také deblová specialistka Renata Voráčová, byť pořádně potrápila rumunskou favoritku Irinu Beguovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist