Vavassori Andrea

Vavassori Andrea

28
muž
Itálie
Datum nar.:
5. 5. 1995
Výška:
193 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 157. / 128.
čtyřhra: 28. / 23.

Sinner i Alcaraz zvládli vstup do Masters v Miami, vítězně začal i obhájce titulu Medveděv

Loňský finalista Jannik Sinner (22) postoupil při všech třech předchozích startech v Miami minimálně do čtvrtfinále a úspěšně vstoupil i do letošního ročníku floridského Masters, když si poradil 6:3, 6:4 s krajanem Andreou Vavassorim (28). Vstup do turnaje zvládl v rámci sobotního programu i předloňský šampion Carlos Alcaraz (20), za obhajobou titulu vykročil Daniil Medveděv (28).

Alcaraz natáhl v Buenos Aires vítěznou sérii na šest zápasů a míří za obhajobou

ATP BUENOS AIRES - Carlos Alcaraz (20) porazil na antuce v Buenos Aires Itala Andreu Vavassoriho (28) ve dvou setech 7:6 a 6:1 a poprvé v sezoně postoupil do semifinále. Alcaraz v argentinské metropoli obhajuje loňský titul.

Indický deblista Bopanna se ve 43 letech stal nejstarším grandslamovým vítězem

Indický tenista Rohan Bopanna se na Australian Open ve 43 letech stal nejstarším grandslamovým vítězem v tzv. open éře. S domácím Matthewem Ebdenem (36) získali první společný titul na turnajích velké čtyřky. Druhý nasazený pár porazil ve finále v Melbourne italskou dvojici Simone Bolelli (38), Andrea Vavassori (28) 7:6, 7:5.

Veselý a Kolář jsou na challengerech ve čtvrtfinále, Lehečka i Svrčina dohráli

ATP CHALLENGER TOUR - Jiří Veselý si na challengeru v německém Eckentalu zahraje své první čtvrtfinále od měsíc starého triumfu ve Francii. Nejlepší český tenista si poradil s Italem Andreou Vavassorim. V italském Bergamu se mezi osmičku nejlepších prodral Zdeněk Kolář, v Itálii naopak neuspěl Jiří Lehečka. Na Tenerife skončil v prvním kole Dalibor Svrčina.

Kolář ukončil sezonu deblovým triumfem na challengeru v portugalské Maie

CHALLENGER MAIA - Zdeněk Kolář na antukovém challengeru v portugalské Maie získal 9. titul ve čtyřhře. 24letý Čech si pro něj došel na první společné akci s Italem Andreou Vavassorim, když ve finále porazili 6-3 6-4 britsko-finské duo Lloyd Glaspool a Harri Heliovaara.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist