Zanevska Maryna

Zanevska Maryna

30
žena
Belgie
Datum nar.:
24. 8. 1993
Výška:
175 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 503. / 62.
čtyřhra: 501. / 86.

Garciaová uzavřela trápení na amerických betonech krachem v prvním kole US Open, Pegulaová nezaváhala

US OPEN - Caroline Garciaová (29) během loňské sezony amerických betonů ovládla podnik WTA 1000 v Cincinnati a došla na US Open do svého premiérového semifinále na grandslamech. Letos však vypadla v této části roku na čtyřech z pěti turnajů po prvním zápase. V úvodním kole závěrečného majoru roku schytala výprask 4:6, 1:6 od Yafan Wang (29), která se vrací po další zdravotní pauze a připsala si už 57. letošní vítězství. Čínská kvalifikantka bude pokračovat soubojem s Katie Boulterovou.

Úspěšný český start ve Wimbledonu. Postupují Strýcová, Siniaková, Vondroušová i Bouzková

WIMBLEDON - První den ve Wimbledonu zdárně absolvovaly čtyři z šesti českých tenistek. Vítězně zahájila svůj předposlední grandslam kariéry Barbora Strýcová (37), jež si poradila s Belgičankou Marynou Zaněvskou (29) a připsala si svou třetí výhru v rámci rozlučkového turné. Šesté vítězství v řadě pouhé dva dny po triumfu v Bad Homburgu zaznamenala Kateřina Siniaková (27), teprve podruhé v životě vyhrála zápas v All England Clubu Markéta Vondroušová (24) a za obhajobou loňského čtvrtfinále úspěšně vykročila Marie Bouzková (24). Úvodní kolo naopak bylo konečnou pro Terezu Martincovou (28) a Lindu Fruhvirtovou (18), která vzdala.

Strýcová vybojovala v Římě své první vítězství v rámci rozlučky. Do dalšího kola prošly i Nosková a Vondroušová

WTA ŘÍM - Sedmatřicetiletá Barbora Strýcová se na druhém turnaji rozlučkového turné po mateřské pauze dočkala první výhry ve dvouhře. Na antukovém podniku WTA 1000 v Římě porazila Belgičanku Marynu Zaněvskou a postoupila do druhého kola. Tři sety potřebovaly i Linda Nosková v souboji s Američankou Shelby Rogersovou a Markéta Vondroušová proti Kaie Kanepiové z Estonska.

Parksová v hale neprohrála 14 zápasů v řadě. V Lyonu si zahraje první finále na okruhu WTA

WTA LYON - Alycia Parksová v hale v Lyonu ve svém premiérovém semifinále na okruhu WTA porazila Belgičanku Marynu Zanevskou a svou neporazitelnost v hale protáhla na 14 utkání. O titul si 22letá Američanka zahraje s domácí světovou pětkou Caroline Garciaovou.

Nosková v Lyonu končí ve čtvrtfinále. Prohrála duel vítězek dívčích grandslamů

WTA LYON - Linda Nosková dohrála na halovém turnaji WTA 250 v Lyonu ve čtvrtfinále. 18letá Češka v souboji vítězek dívčího grandslamu podlehla i vinou 40 nevynucených chyb 4-6 6-7 Kolumbijce Camile Osoriové a nepotvrdila formu z úvodu sezony.

Start v Hobartu nezvládly bývalé šampionky Cornetová a Mertensová

WTA HOBART - Hned v prvním kole turnaje WTA 250 v Hobartu ztroskotaly dvě bývalé šampionky letos patřící meze tři nejvýše nasazené hráčky. Belgičanka Elise Mertensová nestačila na krajanku Marynu Zanevskou, Francouzku Alizé Cornetová nenašla recept na Italku Elisabethu Cocciarettovou.

Jednička Kontaveitová v Hamburku bez ztráty setu prošla do finále, v něm vyzve 22 setů neporaženou Peraovou

WTA HAMBURK - Anett Kontaveitová na poslední chvíli přijala divokou kartu do Hamburku a dobře udělala. Nasazená jednička v semifinále zdolala Anastasii Potapovovou a bez ztráty setu prošla do svého prvního finále od konce února a celkově šestnáctého. O sedmý titul se utká s 11 zápasů a 22 setů neporaženou Bernardou Peraovou.

Krejčíková ve Wimbledonu slaví první výhru po pauze, Kvitová postoupila po obratu

WIMBLEDON - Barbora Krejčíková a Petra Kvitová zahájily Wimbledon vítězně. Krejčíková po zdravotních problémech porazila belgickou tenistku Marynu Zanevskou 7-6 6-3 a připsala si první výhru po více než čtyřech měsících, dvojnásobná vítězka turnaje Kvitová otočila duel s Italkou Jasmine Paoliniovou ve vítězství 2-6 6-4 6-2. Do turnaje dnes vstoupí ještě Karolína Plíšková proti Tereze Martincové.

Plíšková ve Štrasburku zdolala Zaněvskou a je poprvé od srpna v semifinále

WTA ŠTRASBURK - Karolína Plíšková ve Štrasburku pokračuje v nejlepším turnaji po zlomenině ruky a v letošní sezoně. Nasazená jednička ve čtvrtfinále překonala problémy s levou nohou, v tie-breaku otočila stav 2-6 a Marynu Zaněvskou po hodině a tři čtvrtě zdolala 6-4 7-6(6). Ve svém prvním semifinále od loňského srpna narazí na Kaju Juvanovou a bude bojovat o 33. kariérní finále.

Belgičanka Zanevská ve Gdyni vyhrála duel finálových debutantek proti Kučové a má první titul

WTA GDYNĚ - Maryna Zanevská na antukovém turnaji WTA 250 v polské Gdyni slaví premiérový triumf. 27letá Belgičanka v duelu finálových debutantek porazila 6-4 7-6 o čtyři roky starší Slovenku Kristínu Kučovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist