Zarazua Renata

Zarazua Renata

26
žena
Mexiko
Datum nar.:
30. 9. 1997
Výška:
160 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 103. / 97.
čtyřhra: 182. / 135.

Konec parádního závěru sezony. Bejlek v Brazílii ztroskotala ve čtvrtfinále na Mexičance

WTA 125k FLORIANÓPOLIS - Sára Bejlek (17) uzavřela sezonu povedeným vystoupením na antukových turnajích WTA 125k v Jižní Americe s bilancí sedmi výher a jedné porážky. Po životním triumfu v chilské Colině našla přemožitelku ve čtvrtfinále v brazilském Florianópolisu, kde česká teenagerka v osmém zápasu během deseti dnů nenašla síly a recept na Mexičanku Renatu Zarazúaovou (26) a prohrála dvakrát 3:6.

Bouzková je v Mexiku po výhře nad další Rumunkou ve čtvrtfinále

WTA GUADALAJARA - Marie Bouzková na turnaji WTA 250 v mexické Guadalajaře nezaváhala ani s druhou rumunskou soupeřkou. Po třísetové výhře nad Baraovou dnes porazila 6-3 6-2 Mihaelu Buzarnescuovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm se druhá nasazená Češka střetne se Slovenkou Karolínou Schmiedlovou,

Schmiedlová navzdory pádu smetla Azarenkovou a zahraje si o první grandslamové osmifinále

FRENCH OPEN - Anna Karolína Schmiedlová na pařížské antuce přehrála navzdory bolestivému pádu na koleno hladce ve dvou setech světovou čtrnáctku Viktorii Azarenkovou a postupem do 3. kola vyrovnala své maximum na Roland Garros. O první grandslamové osmifinále si šestadvacetiletá Slovenka zahraje s Argentinkou Nadiou Podoroskou.

Turnaj ITF na Žižkově vyhrála Slovenka Čepelová

ITF PRAHA - Vítězkou podniku ITF s dotací 25.000 dolarů na antukových kurtech TJ Spoje Praha se stala třetí nasazená Jana Čepelová. Sedmadvacetiletá Slovenka ve finále porazila nasazenou sedmičku Mexičanku Renatu Zarazuaovou a ukončila tříleté čekání na turnajové vítězství. Celkově získala sedmý titul.

V Praze dohrála i poslední Češka. Kolodziejová ve 3. kole podlehla Zarazuaové

WTA 125k PRAHA - Antukový turnaj WTA 125k v Praze přišel o poslední domácí naději. 23letá Miriam Kolodziejová ve třetím kole podlehla po více než dvou a půl hodinách boje 2-6 7-6 2-6 třicáté nasazené Mexičance Renatě Zarazuaové.

Strýcová s Hsieh vyhrály únorovou anketu Deblový pár měsíce. Dalšími vítězkami jsou Halepová, Zarazúaová a Linetteová

Webové stránky WTA zveřejnily výsledky únorových anket. Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh ovládly hlasování o Deblový pár měsíce. Hráčkou měsíce se stala vítězka dubajského podniku Simona Halepová. V kategorii Průlom měsíce se z vítězství raduje Renata Zarazúaová. Úder měsíce vyhrála Magda Linetteová.

Hlasujte v únorových anketách WTA. Ocenění mohou získat Strýcová s Hsieh

Stejně jako každý měsíc i za únor mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Deblový pár měsíce jsou nominovány Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh, Strýcová může získat ocenění také v anketě Úder měsíce.

17letá Kanaďanka Fernandezová si v Acapulku zahraje poprvé ve finále

WTA ACAPULCO - Sedmnáctiletá Kanaďanka Lleylah Fernandezová, jež na okruhu WTA vyhrála jediný zápas, tento týden v Acapulku vyřadila už čtyři soupeřky. Při premiéře v semifinále přehrála domácí Renatu Zarazúaovou a včetně kvalifikace tak vyhrála již šest zápasů bez ztráty setu. O titul si zahraje s Britkou Heather Watsonovou.

Acapulco: Zarazúaová, Fernandezová a Xiyu Wang jsou poprvé v semifinále

WTA ACAPULCO - Hned tři tenistky se v mexickém Acapulku dostaly poprvé v kariéře do semifinále turnaje WTA. Osmnáctiletá Číňanka Xiyu Wang a také sedmnáctiletá Kanaďanka Leylah Fernandezová a domácí Renata Zarazúaová, které uspěly při premiéře ve čtvrtfinále.

Mexičanka Zarazúaová v Acapulku postoupila poprvé do čtvrtfinále turnaje WTA

WTA ACAPULCO - Renata Zarazúaová na domácí půdě v Acapulku navázala na skalp nasazené jedničky Stephensové a po výhře 4-6 7-5 6-0 nad devatenáctiletou Američankou Katie Volynetsovou postoupila poprvé do čtvrtfinále turnaje WTA. V něm se 22letá Mexičanka utká se Slovinkou Tamarou Zidanšekovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist